Şimdi Ara

Ben antiFenerli değilim ! Sözleşme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bin kere oldu AntiFenerli değilim dedim. Açtığım iki konuda da Fenere saldırmadım. Sadece ne nedir onu dile getirdim, takımımı Galatasaray'ımı savundum... Sözlerimin Fenerin işine gelmemesi beni AntiFenerli yapmaz. Fenere yakalalık yapmamı beklemeyin benden ! Üstelik Fenerlilere söz hakkı vererecek hodri meydan diyerek konuyu açtım. O kadar yaz ,yaz sizden hiçbir karşılık alamadım ya neyse (en azından beklediğim karşılığı alamadım)... Zaten sizin ikna olacağınız da yok ama en azından bu sizin hızınızı keser... Galatasaray borçta da olsa "Galatasaray"dır. bunu aklınızın kenarına yazın !

Sözün özü tekrar yazıyorum Galatasarayın olduğu konularda Fenerlilerin araya girip salça olmasını abuk sabuk sözler etmesini istemiyorum. O bölge, bizim yani Galatasaraylılarındır. Adam gibi mesaj atsanız amenna... gelip bir de abuk sabuk mesajlar, muhhahaha vs vs ... o tarz "şebeklikler" yapan karşısında beni bulur. Buraya yazıyorum...

Hiç bir Galatasaraylıda sizin konulara girmez. Zaten burada aşağı yukarı kim Gs'li kim Fb'li belli bu forumda sürekli takılan bir adam zaten bu mesajı okur bu çağrıyı dikkate alır. Ok ?

Demek istediğim hakkında örnek vereyim

Cevap: galatasaray transfer haberleri...
    http://forum.donanimhaber.com/m_2880309/mpage_5/key_/tm.htm

İnvisible_Darkness :
    quote:

6s 'den Transfer haberleri :

1- Özhan Canaydın brezilyalı Yamumbayla 50 bin dolara 3 yıllık sözleşme imzaladı,başkan''Yamumbanın bukadar ucuza mal olacağını rüyamda görsem inanmazdım'' derken brezilyalı balıkçı Yamumba '' en kısa zamanda balıkçılığı bırakıp futbol öğreneceğini açıkladı''

2-Uefa kupasını eritip akbil yaparken yakalanan Gs yönetisi görevden alındı.
    yönetici''buna mecburdum yoksa transfer görüşmesi yapacak adam bulamıyodum artık'' diye kendini savundu......

3-Galatasaray Arif ve Hakanı elden çıkartmıyor. bu iki futbolcudan daha üzün süre yararlanacağını düşünen yöneticiler hızlı koşan bu iki futbolcuyu kapkaç işlerinde kullanıcaklarını sölediler...

cahill :
    quote:

HOCA TOPİC Galatasarayda transfer haberleri diye açılmış ama Galatasaray da transfer yok ki. Neyin haberini yapıyon Bunlar transferi hep en sona bırakır.Akşam pazarı hesabı....

noleaf :
    quote:

Hoca nedir son vaziyet???? SAĞDA RİBERY, SOLDA ZE ROBERTO, GÖBEKTE FİGO VEYA RUI COSTA....

LA FONTAINE'DEN MASALLAR.....

100. yıl Kutlamalarına Aynen Devam...

novamax12 :
    quote:

uleynn hiç gülücem yoktuuu
    quote:

Hoca nedir son vaziyet???? SAĞDA RİBERY, SOLDA ZE ROBERTO, GÖBEKTE FİGO VEYA RUI COSTA....

sonra çıkıp bana hiç mi hiç löy löy yapmayın ... Az delikanlı olun bülbül olmayın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 19 Haziran 2005, 22:13:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hoobastank

Bin kere oldu AntiFenerli değilim dedim. Açtığım iki konuda da Fenere saldırmadım. Sadece ne nedir onu dile getirdim, takımımı Galatasaray'ımı savundum... Sözlerimin Fenerin işine gelmemesi beni AntiFenerli yapmaz. Fenere yakalalık yapmamı beklemeyin benden ! Üstelik Fenerlilere söz hakkı vererecek hodri meydan diyerek konuyu açtım. O kadar yaz ,yaz sizden hiçbir karşılık alamadım ya neyse (en azından beklediğim karşılığı alamadım)... Zaten sizin ikna olacağınız da yok ama en azından bu sizin hızınızı keser... Galatasaray borçta da olsa "Galatasaray"dır. bunu aklınızın kenarına yazın !

Sözün özü tekrar yazıyorum Galatasarayın olduğu konularda Fenerlilerin araya girip salça olmasını abuk sabuk sözler etmesini istemiyorum. O bölge, bizim yani Galatasaraylılarındır. Adam gibi mesaj atsanız amenna... gelip bir de abuk sabuk mesajlar, muhhahaha vs vs ... o tarz "şebeklikler" yapan karşısında beni bulur. Buraya yazıyorum...

Hiç bir Galatasaraylıda sizin konulara girmez. Zaten burada aşağı yukarı kim Gs'li kim Fb'li belli bu forumda sürekli takılan bir adam zaten bu mesajı okur bu çağrıyı dikkate alır. Ok ?

Demek istediğim hakkında örnek vereyim

Cevap: galatasaray transfer haberleri...
    http://forum.donanimhaber.com/m_2880309/mpage_5/key_/tm.htm

İnvisible_Darkness :
    quote:

6s 'den Transfer haberleri :

1- Özhan Canaydın brezilyalı Yamumbayla 50 bin dolara 3 yıllık sözleşme imzaladı,başkan''Yamumbanın bukadar ucuza mal olacağını rüyamda görsem inanmazdım'' derken brezilyalı balıkçı Yamumba '' en kısa zamanda balıkçılığı bırakıp futbol öğreneceğini açıkladı''

2-Uefa kupasını eritip akbil yaparken yakalanan Gs yönetisi görevden alındı.
    yönetici''buna mecburdum yoksa transfer görüşmesi yapacak adam bulamıyodum artık'' diye kendini savundu......

3-Galatasaray Arif ve Hakanı elden çıkartmıyor. bu iki futbolcudan daha üzün süre yararlanacağını düşünen yöneticiler hızlı koşan bu iki futbolcuyu kapkaç işlerinde kullanıcaklarını sölediler...

cahill :
    quote:

HOCA TOPİC Galatasarayda transfer haberleri diye açılmış ama Galatasaray da transfer yok ki. Neyin haberini yapıyon Bunlar transferi hep en sona bırakır.Akşam pazarı hesabı....

noleaf :
    quote:

novamax12 :
    quote:

uleynn hiç gülücem yoktuuu
    quote:

sonra çıkıp bana hiç mi hiç löy löy yapmayın ... Az delikanlı olun bülbül olmayın !

+1905

haklısın kardeş eline sağlık

• SAĞDA ribery solda ze roberto ortada figo.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 19 Haziran 2005, 22:39:17 >
  • helal kardeş.....geyikte yapmak için chat öneririm..

• fenerliler kendi çöplügünde ötsün
  • sonuna kadar....
  • Ne saçmalıyorsun sen ya durduk yere alex anelka almakla adam olunmaz diye başlık açıyorsun orada sallayıp duruyorsun cevabını alıyorsun rezil oluyorsun cevap veremiyor her şekilde konuyu değiştiriyorsun sonrada böyle bir başlık açıyorsun.

İSTER ANTİFENERLİ OL İSTER OLMA GS BATIYOR GİTTİ ADA VAPURU AZ ÖNCE KALKTI HADİ EL SALLA SİZ HALA FENERBAHÇEYLE UĞRAŞIN.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tek dilegim stad bir an evvel bütün pislikler biter....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 19 Haziran 2005, 23:42:40 >
  • Sana ne ...Batar batmaz...Sen niye Gs ile uğraşıyorsun ki..
    Adama FB ile uğraşıyorsun diyorsun ama görülüyorki senin ona dediklerinle kendin aranda hiç farkın yok...
  • bende anti ??? hiçbirine cok fazla itibar etmem cogu zaman taraftar olmanın cok üstüne cıkma şanşları olmuyor ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

tek dilegim stad bir an evvel bütün pislikler biter....

BU PİSLİKLER BİTMEEEZZ
  • helal olsun iyi demişsin herkez baksın kendi takımının dalgasına bedavaya muhabbet yok öle hele hele fenerbahçelilerlemi su yok onlara ayrıca ben antifenerbahçeliyim

panathinaikos'mu fenerbahçemi? tabiki panathinaikos.
    israilmi fenerbahçemi tabiki israil
    ıgg geliyor evımde sarının yanında lacıvert bulamazsınız.
    fenerli hatunla cıkacagıma yoldaki köpekle ılıskıye gırerım daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0mad34 -- 23 Haziran 2005, 23:07:55 >
  • Brezilya'lı Yamumba
  • Ya Fb transfer topicine bakıyorum,ne var ne yok diye.Adamlar orada bile GALATASARAY muhabbeti yapıyorlar! Helal olsun bize valla, çok çektirmişiz bunlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: GS_1905

Ya Fb transfer topicine bakıyorum,ne var ne yok diye.Adamlar orada bile GALATASARAY muhabbeti yapıyorlar! Helal olsun bize valla, çok çektirmişiz bunlara

Hakkatten hele son iki sene az çektirmediniz bize

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.