Şimdi Ara

uzun yol şöförü arkadaşlar, istanbul - antalya en rahat ve kısa nasıl giderim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
1
Favori
102.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam teşekkürler bende çıkmak istemiyorum ama 2 yıllık vergi birikti vergiyi ödemeden muayeneye sokmuyorlar yoksa hemen gireceğim vergilerde 600 tutuyor tatil paramızın yarısı vergiye gidecek muayeneye girebilmek için vergi borcunu sıfırlamak gerekmese hiç sıkıntı değil ayrıca okuduğum kadarıyla 80tl cezası varmış yakalandığında ve 15 gün içinde bir evrakla muayeneye gitmeniz isteniyormuş yanlışım varsa düzeltirse arkadaşlar sevinirim ben bu şekilde bilgi aldım

    Hocam birde kütahya - ısparta tarafından 580km veriyor sizin güzergah 698km 11 saat veriyor acaba yol daha iyi diyemi bu güzergahı belirttiniz detay verebilirseniz çok memnun olurum teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blade__

    hocam teşekkürler bende çıkmak istemiyorum ama 2 yıllık vergi birikti vergiyi ödemeden muayeneye sokmuyorlar yoksa hemen gireceğim vergilerde 600 tutuyor tatil paramızın yarısı vergiye gidecek muayeneye girebilmek için vergi borcunu sıfırlamak gerekmese hiç sıkıntı değil ayrıca okuduğum kadarıyla 80tl cezası varmış yakalandığında ve 15 gün içinde bir evrakla muayeneye gitmeniz isteniyormuş yanlışım varsa düzeltirse arkadaşlar sevinirim ben bu şekilde bilgi aldım

    Hocam birde kütahya - ısparta tarafından 580km veriyor sizin güzergah 698km 11 saat veriyor acaba yol daha iyi diyemi bu güzergahı belirttiniz detay verebilirseniz çok memnun olurum teşekkürler

    Muayenesiz yakalanma konusunun ayrintisini bilmiyorum. Ama bir kaza durumunda sikinti yasarsiniz. Bu mevsimde buralar hem cok yogun, hem de bir suru babasinin aracini kacirmis acemi sofor dolu.

    Benim yazdigim guzergah rahat yol. Eminim daha az yakit harcarsiniz. Ayrica bu guzergahi 7 yildir kullaniyorum. 2 kere cevirmeye takildim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • evet , geçen hafta side tatilini yaparak bursa'ya döndüm . Isparta üzerinden antalya yolunu kesinlikle tavsiye etmiyorum . geçen yılda bu yılda çalışma var , ve trafik berbat ... gidiş gelişi Burdur üzerinden yapmalı .
  • Yarın ist. - ant. yapacağım.
    Isparta yolu düzeldi mi acaba?
    bilgisi olan?
  • Prens kullanıcısına yanıt
    düzelmedi hocam yer yer çalışmalar var antalyanin batısına gidiyorsanız burdur yolunu kullanabilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hort yeni giden gelen var mı :)
  • Konunun hortlaması güzel olmuş

    Bende temmuz 20 de gidicem çolaklı tarafına. Daha önceden ısparta yolundan gitmiştim aslında çok yormadı beni ama bu çalışma olayının devam ettiğini öğrenmem iyi oldu. Bu seferde burdurdan gidelim görelim yollar nasıl. Yol daha düz ise bunun avantajı ile uzun olmasının yakıtta birşey farkedeceğini sanmıyorum. Zaman olarak ta telafi edilebilir.
  • Bende istanbul-belek yapacağım. Afyondan sonra Isparta üzerinden gideyim diyorum. Nasıl acaba yollar?
  • Isparta yolu eski yoldur bol virajlı takırtılı bölünmüş vs. şu an da da inşaat halinde zaten

    tavsiyem biraz uzamasına rağmen kesinlikle burdur üzerinden Antalya ya giriş, yol duble ve kesinlikle çok daha kaliteli Bucak tarafında radar olur sabir orada basmaz iseniz sıkıntı çıkmaz genelde.
  • gorkemchem kullanıcısına yanıt
    Ben 2013 te ısparta üzerinden gittiğimde manzarası çok hoşuma gitti ama o yol biraz virajlı ve inişli çıkışlı. Birde yol çalışması olan yerler o zamanda vardı şu anda da varmış. o yüzden ben bu kez burdur yolundan gideceğim.
    Ayrıca afyondan sonra antalyaya kadar durup mola verebileceğim içime sinen bir yer göremedim o yolda, vardı ben görmedim belki. Bu yüzden hiç durmadan afyon özdilek molasından sonra çolaklıya kadar gitmiştim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DOMIX

    Isparta yolu eski yoldur bol virajlı takırtılı bölünmüş vs. şu an da da inşaat halinde zaten

    tavsiyem biraz uzamasına rağmen kesinlikle burdur üzerinden Antalya ya giriş, yol duble ve kesinlikle çok daha kaliteli Bucak tarafında radar olur sabir orada basmaz iseniz sıkıntı çıkmaz genelde.

    Zaten tüm takıntım yolun uzaması üzerine yoksa burdur tarafı tercih edilir.
  • Bende yarın sabah Antalya'ya yola çıkıcam arabayla. Burdur yolunu tercih edicem. Afyon'dan kadeşimi alıp. Yalnız daha önce Bursa üzerinden mi yoksa Eskişehir üzerinden mi gelmeliyim ?bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim..
  • Arkadaşlar selam 2 gün önce ısparta yolundan geldik tek gidiş geliş biraz riskli.

    Dönüşte burdur yolundan geleceğiz nerelerde radar olur istanbula kadar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isparta yolunda halen çalışma var mıdır? Yol kaç kilometre tek şerit? Son zamanlarda gidenler yazarlarsa seviniriz.
  • ahcan A kullanıcısına yanıt
    Isparta yolunda geçen ay çalışma vardı çok uzun değil ama bitecek gibi de değil. Ayrıca orda bi kamyon arkasına denk geldinizmi sollama sırası gelmiyor. Antalyanın doğusuna da gideceksiniz az yolu uzatıp burdurdan gitmenizi tavsiye ederim. İstanbuldan afyona 4,5 saatte geldim ama afyondan antalyaya 5,5 saat te gelebildim o kadar tavsiye etmiyorum.
  • Yalova/bursa/kütahya/afyon/isparta/antaya eğer alanya tarafi ise isparta yok antalya merkez .kemer.side vs ise burdur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dardanel16 kullanıcısına yanıt
    Side için yine ısparta kullanılmalı siz yanlış hatırlıyorsunuz. Ama ben her durumda burdur diyorum ısparta yolu çekilmez
  • Burdur yolunu tercih ettim. Orda da kısa bir çalışma var. Ama rahattı. Yalnız Antalya Side arası hep çalışma..
  • Isparta yolunda çalışmalar bitti mi arkadaşlar? Manavgat tarafına gidexeğim. Burdur mu? Isparta mı?
  • mamitek kullanıcısına yanıt
    Manavgata gidecekseniz kısa olan yol Isparta yolu ama biraz virajlı olsa da manzaralı bir yol. Çalışmalara ben karayolları genel müdürlüğü web sitesinden bakıyorum yola çıkmadan hemen önce sizde ordan bi kontrol edersiniz.

    Güzergah çiziyorum ne var ne yok görünüyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.