Şimdi Ara

Arkadaşı kapak edicek laflar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
21.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok uzun süredir tanıştığım bi arkadaşım var. Yaklaşık 9 yıldır tanışıyoruz. Yani 1. sınıftan beri. Sürekli birbirimizde kalıyorduk son 4 yıldır, gecemiz gündüzümüz 4 yıldır bir geçiyordu. Ama yeni arkadaşlarını tercih etti ve artık bizimle takılmamaya başladı. Kısacası satış yaptı, 1 kerelik değil bu, onları tercih ettiğini söyledi. Msn de nick olarak vs. kullanabileceğim söz varmı bildiğiniz ? İyi bir dersi haketti de.


    İşin kötüsü hala ona kızamıyorum/kızamıyoruz.



  • ''Adı anıldığında işte dostum dedim , adım anıldığında tanımam dedi'' sırf kapak olsun diye yazma utansın.
    Benimde tanıdığım böyle biri var
  • Bizi satanı biz beleşe veririz.

    Made in Apachi
  • Kayseri bir arkadaşımın msnindeki adamın niki''Hayat fani ölüm ani bir kere versen nolur yani''
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MrGoLd

    Kayseri bir arkadaşımın msnindeki adamın niki''Hayat fani ölüm ani bir kere versen nolur yani''

    Konuyla bağlantısı nedir?
  • böyle laf dokundurmakla felan olacak iş değil.hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil.seninle konusacak die bi kaide de yok. o senden-sizden bıktıysa sende onunla görüşme olsun bitsin.
  • Laf Koymak İşe Yaramaz. Hiçbirşey Yazma. Umrunuzda Bile Olmadığını Düşünsün. Bu Ona Yeter
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mercan2021

    böyle laf dokundurmakla felan olacak iş değil.hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil.seninle konusacak die bi kaide de yok. o senden-sizden bıktıysa sende onunla görüşme olsun bitsin.

    Arkadaş lafı bize biraz uymuyordu aslında, 3 kişiyiz biz. Teki böyle çıktı işte.. Resmen kardeş gibiydik, direk değişti çocuk.
  • Düşman kelimesinin anlamını arkadaşlık sıfatı taşıyanlardan öğrendim.

    Not:Sago dinlemem.
  • Bildiğim kadarı ile sende Sago dinliyorsun hocam, o yüzden Sago'nun sözlerini önermeye gerek yok.

    (:
  • açacaksın yenerden "dostum yok" şarkısını sonra durduracaksın media playerı dursun bi köşede

    msnde de açacaksın ne dinliyorum olayını. en güzel şarkı isimleri ile laf sokuyorum ben sevmediğim insanlara
  • 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen, gün gelir aradaki 2 kuruşluk farka seni satar
  • Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum aynı durum 9. sınıfta bizede oldu. Hatta bana oldu diyebilirim. En yakın arkadaşımdı ama yeni arkadaşlarını tercih etti küpeli , gitarlı , parası olan zengin çocuklara tercih edildik.

    Biz kendimizi bozmadık daha da yakınlaştık ama şuan bizimle vakit geçirmek istiyor çok değil 2 yıl sonra eskisi gibi olacağımızı sandı arkadaş. Ama biz eskisi gibi değiliz artık. (lise3)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MeLanKoLia*

    ''Adı anıldığında işte dostum dedim , adım anıldığında tanımam dedi'' sırf kapak olsun diye yazma utansın.
    Benimde tanıdığım böyle biri var




    cuk oturmuş laf

    Sago kaf kef
  • quote:

    Orjinalden alıntı: QuickPlay

    Bizi satanı biz beleşe veririz.

    Made in Apachi

  • quote:

    Orjinalden alıntı: MrGoLd

    Hayat fani ölüm ani bir kere versen nolur yani''



    süpermiş
  • Sagopa - Maskeli Balo


    Nesine göre ki kiymetin degeri, yüregin çömelir egilir boynun, degeri biçilir kenara atilir, kiymetin de çikari varsa çikari yerinde dilenir, her duada tanri bin azarladi, ve bendim her nazarda pay kapandim zarlarim düsesti, esti madem bu matem bedeldi tanri her dem, bu deprem çökertti onca yonca bunca yikici darbe harbe motive etti gözümün önüne serdi derdi ferdi çikarin alevi sardi vardi her temelde tek emel. Yalanci dostu aldi karayel ardina ve herkes maske takmis, surati sarkmis, yüzünü asmis, kaçta kurtul balonun kahramani seytan, bulamacin içindeki tüm rhymelar isyanda. Ve degerin degeri kalmamis, ve her yarista çikarin adimi önde, adimi koyarim, adimi saklarim derinde. Adimiz hangi kelime, animiz nerede hangi cehennemde yaniyor? Yanimiz hep mi bostu? Kanimiz kardes de oldu neyse.

    Yanima aldim kendimi ve yürüdüm ince çizgisinde yolumun ortalikta görünen herkesin adi yabanci, herkes kendi maskesiyle dolasir oldu yanibasimda, tanimaz oldum yüzleri ve keskelerle avunur oldum. Düslerimde gördügüm yüzüm benim mi? düsünür oldum, onca maske gözümün içine bakiyor sorgularcasina, ve burasi hep yabanci, hep yalanci doldu, çikmak istiyorum artik disari, birakin gideyim kendimi alip.

    Yaratan beni dünya arenasina soktugunda tektim, her nefesi soludugumda hep Yektim bu ücralarda ben beni mi kaybettim, ve düsman kelimesinin anlamini arkadas sifatini tasiyanlardan ögrendim. Insan, insanligin hocasi durumunda eli masali. Hergün baska derslerde karsimda bambaska bir hoca abide, her sinavda farkli notlar almanin piskolojisine adim attigimda sanirim ilk okuldaydim, yani çocuktum, yola çikmis yeni yolcuydum, ben bu yolda çok mola verdim, muhabbete daldim, yolumu uzattim. Çok sima tanidim, ima aldim yüzleri aklima kazidim, adi anildiginda iste dostum dedim, adim anildiginda tanimam dedi takti maskesini yüzünü çevirdi ve sildi kalici tüm izleri, geri getiremedi zaman eskide kalan ani defterimi, her sayfada düstü maskesi. Simdilerde gözümün içine bakan herkes çikar pesinde takma ifadeler ardina gizlenmis tüm fesatlar, hesaplar egoist sevgilerinde sakli rüyalarinin sayilarini maskelerde gizlenmis tüm yüz hatlari. Bir zaman selamladi bu adami ve adam unutmadi.

    Yanima aldim kendimi ve yürüdüm ince çizgisinde yolumun ortalikta görünen herkesin adi yabanci, herkes kendi maskesiyle dolasir oldu yanibasimda, tanimaz oldum yüzleri ve keskelerle avunur oldum. Düslerimde gördügüm yüzüm benim mi? düsünür oldum, onca maske gözümün içine bakiyor sorgularcasina, ve burasi hep yabanci, hep yalanci doldu, çikmak istiyorum artik disari, birakin gideyim kendimi alip.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roohans -- 14 Mayıs 2009; 18:03:30 >
  • BENİ SATANI BEN BELEŞE VERİRİM
  • Bence şunu yaz.

    Anan da satardı sonra sen oldun
  • kardeş olarak gördüğün arkadaşına bu lafları yakıştırıyorsan o senin bileceğin iş.

    yakıştırıyorsan demek ki seninde arkadaşlığında var birşeyler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.