Şimdi Ara

hitachi buzdolabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
23.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar hitachi buzdolabı hakkında bilgisi olan yok mu? özellikle candoğan dan bir cevap bekliyorum. teşekkürler



  • http://www.tekcarsi.com/urun/hitachi-r-z400aru6-gumus-no-frost-buzdolabi.aspx

    bu modelin inci beyazını aldık tekçarşıdan (800 tl). Yeni açtık güzel görünüyor, dondurucu bölmesi genişçe, aile için küçük olabileceği düşüncesindeyim. 3+3 garantide 65 milyon fazla öderseniz 6 sene garanti kapsamında oluyormuş, servisin söylediğine göre diğer markalarınki 150 civarındaymış fakat hitachi ürünlerine güvendiği için düşük tutuyormuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: buzvesu

    http://www.tekcarsi.com/urun/hitachi-r-z400aru6-gumus-no-frost-buzdolabi.aspx

    bu modelin inci beyazını aldık tekçarşıdan (800 tl). Yeni açtık güzel görünüyor, dondurucu bölmesi genişçe, aile için küçük olabileceği düşüncesindeyim. 3+3 garantide 65 milyon fazla öderseniz 6 sene garanti kapsamında oluyormuş, servisin söylediğine göre diğer markalarınki 150 civarındaymış fakat hitachi ürünlerine güvendiği için düşük tutuyormuş.

    +3 yıl garanti fiyatıda çok uygunmuş




  • AŞAĞIDA KONU HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VERMEYE (kendi görüşlerimi de katarak) ÇALIŞTIM. EKSTRA BİLGİ İSTENİRSE YİNE YARDIMCI OLURUM.


    Mutfakta ankastre ürünler “siyah cam” olduğu için uyumlu olması bakımından buzdolabının da siyah cam ya da cam görünümlü olması istenildi. Seçenek çok yoktu. Bosch/Siemens KGN57S50NE SİYAH NOFROST A+SINIFI CAM KAPLAMALI (liste fiyatı 2.900 TL) ve Arçelik 5088 A+++ Siyah Orbital (liste fiyatı 3.430 TL) modelleri vardı.
    Bosch ve Siemens kapasite olarak yetersizdi. Arçelik ise bildiğimiz Arçelik!!! Üretimde en küçük estetik emaresi dahi yoktu. Malzeme kalitesini ise diğerleriyle karşılaştırmak inanın diğer markalara (Bosch, Siemens, LG, Electrolux) büyük haksızlık olur.

    Siyah renkte aradığımızı bulamayınca “inox”a yöneldik. Tüm markaların benzer ürünlerini hem mağazalarda hem de internette çok detaylı şekilde inceledim. Kullanma kılavuzlarını indirip okudum ve karşılaştırdım. Fiyatlar özelliklere göre değişiklik gösterse de belli bir tutarlılık gösteriyordu. Tamamı birbirine benziyordu. Özellikler aynı, markalar farklı idi.

    Son girdiğim mağazada HITACHI ile karşılaştım. Piyasaya gireli birkaç hafta olduğu söylendi. Dört kapılı, siyah kaplamalı ve geniş iç hacimli. Ayrıca hiç görmediğim özellikleri de vardı (özellikleri yukarıda yazıldı).

    http://www.bosch-home.com/tr/KGN57S50NE.html?source=search
    http://www.arcelik.com.tr/ankastre-inoks-buzdolaplari-5088-A----Buzdolabi.html

    http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/buzdolapları/buzdolapları/solo/xxl-soğutucular/KDN70A40NE.html?source=browse
    http://www.electrolux.com.tr/node35.asp?ProdID=41712
    http://www.lg.com/tr/beyaz-esya/buzdolabi/LG-GR-M712YSA.jsp

    ............................................Bosch/Siemens........Arçelik..........Hitachi

    Yükseklik (cm).............................185...................193 ...............180
    Genişlik (cm).................................70.....................70.................84
    Derinlik (cm).................................72.....................76 .................72
    Dondurucu (net-litre)......................70...................106...............160
    Soğutucu (net-litre).......................373...................409...............390

    SONUÇ OLARAK:
    Bu markanın 2009 yılında ülkemize giriş yaptığı ancak çok kısa bir süre kaldığını, bu sürede buzdolabı alanların çok memnun olduklarını netten öğrendim. Servisin Ankara ve İstanbul Merkezi ile yaptığım görüşmelerde olumlu izlenim edindim. Ayrıca, yeni kavramları internetten araştırdım. Tüm bu saydıklarımdan sonra biz tercihimizi HITACHI R-W660ERU9 modelinden yana kullandık ve ürünü 3.250 TL’ye aldık. 30.09.2011 günü istediğimiz saatte ürün geldi ve yerine kuruldu. Servis çalışanlarının ürün hakkındaki bilgisi beni mutlu etti. Ayrıca sevis "VIP". Yani 7/24 hizmet veriyorlar. Tatil günleri ve akşamları da dahil.

    GENEL ÖZELLİKLER:
    Dondurucu ve soğutucunun altlı üstlü olması ve kapılar açıldığında bölmelerin arasında bir engel olmaması kullanım alanını çok rahatlatıyor (3. resim). Dolayısıyla bazı ürünlerde olduğu gibi geniş ama kullanışsız bir alan yok. Hem dondurucu hem de soğutucunun kapılarında çok fazla bölme var ve oldukça verimli yerleştirilmiş. Dondurucu soğukluk ayar düğmesi diğer modellerde olduğu gibi dondurucunun arkasında değil, soğutucu ayar düğmesi ile birlikte konumlandırılmış. Böylece dondurucu tam dolu olsa bile ayarı çok rahatlıkla değiştirilebiliyor. Ayar düğmesi beş seviyeye ayrılmış ama birinci seviye yeterli olacak. Su alma ünitesindeki aydınlatma su alma sırasında yanıyor. Sebzelik 44 litreve nem ayarı mevcut. Ayrıca bir ayıraç ile içerisini ikiye ayırabiliyorsunuz. Kapı fazla açık kaldığında sinyal veriyor ve açık kalma süresine bağlı olarak bu sinyal değişiyor. Motor sesi ise fısıltı seviyesinde. Kesinlikle rahatsız edici değil ve 2-3 m ileriden duyamıyorsunuz.

    AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMALAR BENİM TERCÜMELERİMDİR. OLASI HATALARDAN DOLAYI ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM.

    MINUS – ZERO: MINUS – ZERO soğutma, en son Hybrid teknolojinin buzdolabına uygulanması ile elde ediliyor. Buzdolabının arka tarafında buz soğukluğunda bir alüminyum panel bulunuyor ve bu panel Hitachi’nin geliştirdiği çoklu akım sistemi ile birleşerek her yerde soğuk hava akımı sağlıyor. Böylece dolabın içerisinde bir buz kalıbı varmış gibi her yerde eşit soğutma sağlanıyor. Böylece dolap içerisindeki ısı değişiklikleri çok az oluyor ve yiyecekler daha uzun süre tazeliklerini koruyor. Bu sistem direkt soğutma ve fanlı soğutmaya göre daha verimli oluyor.

    ÜÇLÜ TEMİZLİK SİSTEMİ: Nano–Titanyum ve Negatif –İyonların Geliştirilmiş Çoklu Akım Sistemi ile birlikte çalışarak istenmeyen bakteri, koku vb yok eder.

    NANO TİTANYUM: Hitachi Nano Tiyanyumu buzdolabı teknolojisine uygulayan ilk firmadır. Nano Titanyumlu filtreler mantar ve bakterileri sıkıca tutar. Bakteri ve kokuları etkili şekilde engeller, gıdaları temiz soğuk hava ile korur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhosafci -- 6 Ekim 2011; 11:54:39 >




  • hhosafci H kullanıcısına yanıt
    selamlar dolabinızdan memnunmusunuz şuanda yeni yıl kampanyası mevcut onerılerınızı alabılır mıyım ?
    http://www.tamsaatinde.com/index.php?do=catalog/product&pid=2164397
  • Atilla Galya A kullanıcısına yanıt
    Sonu ERU9 olan bir önceki model, sıcaklık ayarı iç kısımdaki 2 adet mekanik termostat ile yapılıyor ve et,peynir vs bölümü üst raftadır.

    Sonu PRU3 olan yeni model, sıcaklık ön panelden ayarlanıyor ve et, peynir vs bölümü altta sebzeliğin üstündedir. Su haznesi kolayca çıkarılıp doldurulabiliyor ya da yıkanabiliyor.

    http://www.enplus.com.tr/r-w660pru3-gbk-siyah/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercos -- 16 Mart 2015; 14:43:39 >
  • merhaba arkadaşlar,

    enplus magazasında gördüğüm ve gerçek anlamda beğendiğim ürün için kullanıcı ve yorumlarınızı alabilir miyim?

    http://m.enplus.com.tr/hitachi-solo-buzdolabi-siyah-r-w660pru3-gbk/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

    Siemens marka buzdolabı almayı düşünüyordum fakat Internetten yaptığım araştırmalar sonucundan Hitachi dolapları keşfettim. Yorumları okudukça markaya biraz daha ısındım. Mutfağımızda buzdolabı için 95cm genişlik, 190cm uzunluğu olan bir yer bırakmış mütahit. Siemensin XXL modellerine bakmıştım fakat dolabın en alt kısmında bulunan sebze meyve koyma bölümü normal 70cm lik dolaplardan bile ufak olduğunu görünce bu modeli almaktan vazgeçtik. Sonuç olarak; Hitachi Solo Buzdolabı R-V720PRU1X modelini satın almayı düşünüyorum fakat daha herhangi bir mağazaya gidip incelemedim modeli. Fiyatı da enplus un sitesinde 4999tl olarak görünüyor, bu rakam bana baya yüksek geldi. Mağazaya gidip almak için pazarlık yaptığımızda da bu fiyat üzerinden mi değerlendiriyorlar yoksa peşin ödemeye fln güzel indirim yapıyorlar mı bilgisi olan arkadaş var mı?

    Birde bu dolabı kullanan, yorum yapabilecek arkadaş var mıdır?

    Çok teşekkürler şimdiden.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: thehunchai1

    merhaba arkadaşlar,

    enplus magazasında gördüğüm ve gerçek anlamda beğendiğim ürün için kullanıcı ve yorumlarınızı alabilir miyim?

    http://m.enplus.com.tr/hitachi-solo-buzdolabi-siyah-r-w660pru3-gbk/

    Bu buzdolabını dün biz de aldık. Çok şık. Su Sebili olsun istiyorduk, su Sebili de var. Aslında önce Samsung almıştık su Sebili için. Ödemeyi de yaptık. Fakat sonra kullanım kılavuzunu indirip baktık ki su Sebili ya şebekeye ya da damacana bağlanacak. Öyle olunca biz de iade ettik.

    Enplus'da bu modeli görüp beğendik. 1.300 lira da cebimizde kaldı.


    Siz aldınız mı? Kullanıyorsanız memnun musunuz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar bu iki model arasındaki fark nedir? Ben bir fark göremedim bişeyi gözden kaçırıyorum ama anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Hitachi Alt Üst Kapılı Buzdolabı R-VG540PRU3 (GGR)
    Hitachi Solo Buzdolabı R-VG540PRU3X GBK

    http://www.enplus.com.tr/hitachi-alt-ust-kapili-buzdolabi-r-vg540pru3-ggr/
    http://www.enplus.com.tr/hitachi-solo-buzdolabi-r-vg540pru3x-gbk/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: finansmen1


    quote:

    Orijinalden alıntı: thehunchai1

    merhaba arkadaşlar,

    enplus magazasında gördüğüm ve gerçek anlamda beğendiğim ürün için kullanıcı ve yorumlarınızı alabilir miyim?

    http://m.enplus.com.tr/hitachi-solo-buzdolabi-siyah-r-w660pru3-gbk/

    Bu buzdolabını dün biz de aldık. Çok şık. Su Sebili olsun istiyorduk, su Sebili de var. Aslında önce Samsung almıştık su Sebili için. Ödemeyi de yaptık. Fakat sonra kullanım kılavuzunu indirip baktık ki su Sebili ya şebekeye ya da damacana bağlanacak. Öyle olunca biz de iade ettik.

    Enplus'da bu modeli görüp beğendik. 1.300 lira da cebimizde kaldı.


    Siz aldınız mı? Kullanıyorsanız memnun musunuz?

    merhaba buzdolabınızdan memnuniyetiniz devam ediyormu?iç haci nasıl yeterince genişmi?@hhosafci








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.