Şimdi Ara

X-Fi Gamercılar bir baksın!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar format attım.Bütün programları yükledim.X-Fi yi yüklemeye sıra geldi ki bir baktım cd çatlamış .İnternetten sürücü indirdim ama hala çoklu sesli donanım bulundu diyor ve Volpanel bulunmuyor nette.Kısacası bana X-Fi cdsinin bir kopyasını update edebilecek var mı ?



  • Anladığım kadarıyla driverin kurulamamış veya başka bir pci cihazı (tvkartı vb. ) buluyor olabilir.
    Bilgisayarım sağ klik- özellikler -donanım -aygıt yöneticisi
  • Aşağıdaki adreste son sürüme sahip olan tüm driverler var. Volume panel vb. lerde var. Hepsini teker teker indir ve kur.
    Toplam 5 dosya indirip yüklemen gerekecek...

    TIKLA
  • Öncedende dediğim gibi 5 tane ayrı ayrı dosya indeceksin. Bütün hepsi içinde var.
  • Arkadaşlar en sonunda buldum :) ve ayrına benim olay gibi sizin başınıza geldiyse burda creativeninhttp://hosted.filefront.com/BadBoyforum/ driver cdlerini indireblirsiniz.
  • Hocam benim cd aldığım gibin duruyor her zaman güncel driverleri kullanmak en iyisidir adamlar boşuna yeni driver çıkarmıyor... Bazı sorunları çözmek maksatlıdır bunlar bunların toptan inmişi var bak uzun uzun link veriyorum buradan işletim sistemini seç sonra driver ve ardından 130 mb olan dosyayı indir buyur karşında olacak..

    http://tr.creative.com/support/downloads/welcome.asp?nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&action=next&MainCategory=209&SubCategory=669&Product_ID=17872&Product_Name=Sound+Blaster+X-Fi+Go%21&x=30&y=14
  • aCti0n` verdiğin link işimize yarayacak driverları barındırıyor teşekkürler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: umur BEY

    Hocam benim cd aldığım gibin duruyor her zaman güncel driverleri kullanmak en iyisidir adamlar boşuna yeni driver çıkarmıyor... Bazı sorunları çözmek maksatlıdır bunlar bunların toptan inmişi var bak uzun uzun link veriyorum buradan işletim sistemini seç sonra driver ve ardından 130 mb olan dosyayı indir buyur karşında olacak..

    http://tr.creative.com/support/downloads/welcome.asp?nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&action=next&MainCategory=209&SubCategory=669&Product_ID=17872&Product_Name=Sound+Blaster+X-Fi+Go%21&x=30&y=14



    Arkadaş bende her zaman güncel driveri kullanırım.Driver sorun değildi ,yardımcı programlar için ben telaş yaptım. Tek tek kurması ayrı bir dert.Birde verdiğin link için teşekkürler arkadaşım.

    Arkadaş verdiğin linkte Sound Blaster X-Fi Go! ses kartının driverları var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralıkbeyin -- 10 Mayıs 2009; 8:42:23 >
  • Hocam ben sadece volume panel için verdim o linki çünki ben zamanında üle kullanıyordum.... önceki mesajımda yanlış yazmışım önce driveri kurup üzerine oradan indire bilirsin olacaktı özür diliyorum...
  • arkadaşlar imzadaki ses kartım bozul yeni ses kartı alıcam hangisini tavsiye edersiniz? 200 tl limit var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.