Şimdi Ara

Siğil nasıl geçer?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
81.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • her şeyi denedim benim bacağımda çıkmıştı lazerle aldırdım ağrı sızı acı olmadan.Tek sorun izi 5 ayda geçer dedi 9 yıl oldu geçmedi.
  • arkadaşlar ben bir yöntem biliyorum önce temiz bir iğneyi alıyoruz sğile batırıyoruz ama tam acıyana dek sonra çakmakla yakıyoruz biraz acılı ama kesin çözüm
  • ya arkadaşlar utanarak yazıyorum ama benim penisimde var 2 tane doktora gideceğim yarın.spreyle donduracak mı yani :S biri aydınlatsın lütfen
  • Usttrki arkadas, utanilcak bisey yok doktora mutlaka git.eger ilrlerse cilt kanseri olabilit aman ha. tedavisi cok basit sigillerin farkli yontemlrri var . yakma,dondutma bazen de ilac tedavisi. hic biri acitmaz .yaktirma da azot gazi sikiyorlar sadece sizlio biraz .korklcak hic bisy yk. biranonce git. gecmis olsun.
    saygilar.
  •  Siğil nasıl geçer??


    Denendi geçiriyor siğili.Geç ama güç değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mucahit48

     Siğil nasıl geçer??


    Denendi geçiriyor siğili.Geç ama güç değil.

    dostum her türlü siğil için geçerli mi bunun kullanımı :) denesem faydasını görürmüyüm?
  • ozonla yaktır onları eğer küçüklerse 2kere yaktırınca geçer (denendi)
  • benim bildiğim siğil yakılarak tedavi edilir..
  • incir süttü sür
  • bendede var. verrutol kullanıyorum kurutuyo ama cok zaman alıyo. ıncir sütü falanda denedik. kardesımde 4 tane vardı onun 1 haftada gectı bende tık yok.
    anlamadım kı bu işten. şu ilaçla bi kurusun. sonra koparıcam yine eskisi gibi mecbur.
  • Şimdiye Kadar Basıma qeLmesinden Korktuqum En kötü şeyLerden Biriydi Suratımda nE oLduqu beLLi oLmayan Bi Cİsim Cıkması! BUndan YakLaşık 2 Ay kadar Önce AnLımda SiviLceye BEnzeyen Bişey Cıktı aLdırış Etmedim ZamanLa büyüdü Ben HaLa siqiL oLduquna İnanMadım, En Sonunda Doktora Gitmek Zorunda kaLdım, KimYasaL bir İLac Sıktı SiqiLin üstüne birde biokadin Yazdı Herqün Yaraya Sürmem İcin, ERtesi qün Ten Renqinden Siyaha Dönüştü Siqil Tabanıda SuLanır qibi oLdu, 3 Hafta İcinde Tamamen yara baqLayıp düsecek Dedi DOktor, 1 hafta oLdu bekLiyorum SabırsızLıkLa, Bu Dua İncir Aqacı sütü feLan fişman oLayLarı tamamen PskoLojik Bence, Burdaki Okuttum Gecti Diyen ArkadasLara İnanıyorum, ama Bence BU İnanMakLa aLakaLı Yani Duanın NasıL veya kim tarafından Okunduqu Hiç önemLi deqiL önemLi oLan inanMak, Su Anda 1 hafta icinde onun düseceqine Benim 100 de 100 İnandıqım qibi:)
  • Eldeki siğiller ameliyatla kalıcı olarak tedavi edilebiliyor.
  • merhaba arkadaşlar.üzülmeyin çünkü gerçekten bu hastalık illet olsa da çaresiz değil ben ve kardeşim nette mucize bir kaynakla karşılaştık.www.sigildenkurtul.com sitesini inceleyin derim.bahsedilen siğillere son kitabı bize sağlığımızı geri kazandırdı.bendekiler kayboldu kardeşiminkiler ise çok ufaldı.tedaviye hala devam ediyor.bir çok yöntem var aslında ama iz bırakma gibi riskleri var tüm yöntemlerin.ama bu kitapta anlatılan yöntemler doğal ve yan etkisiz.inşallah hepiniz bu sorundan en kısa zamanda kurtulursunuz.
  • Soğan kavurun elinize sarın yatarken,sabah bir şey kalmayacaktır.
  • Hoca ne ya. Adam akıllı doktora gidin. Biraderin parmağındaki siğillerin tedavisi için ameliyat yaptılar. Uyuşturup kestiler. Sonra bir daha hiç çıkmadı.
  • 2 yıl parmaklarımla o şekilde gezdim hatta artık sıçramaya başlamıştı, doktora gittim tutkal gibi bi ilaç verdi ilaçı sürüyordum kuruyordu sonra büstüri ile kazıyordum (bi halta yaramadı),incir sütü dediler (işe yaramadı),kuş dıçkısı dediler(işe yaramadı),yeni çıkan bunlara etki eden ilaç yazdılar (işe yaramadı üstüne ajerjim varmış ilacın içindeki bişeye döküntüler oluştu) ... Kısa ve öz olarak elimi sokmadığım ilaç,sölüsyon, .ok mok kalmadı... herşeyi denedim hiç bir fayda etmedi. Bir yaşlı teyze okudu tuz sürdü git akarsuya at falan dedi başta inanmadım ama ellerimden utanç duyduğum için artık son umudumdu yoksa ameliyat olacaktım artık ve ne ilginçtirki okunduktan 3 hafta sonra ellerimde siğiller kaybolmuştu....
  • Ben de Siğillerin tedavisi ile ilgili olarak buradaki siteyi inceleyin derim.bahsedilen siğillere son kitabı bize sağlığımızı geri kazandırdı.bendekiler kayboldu kardeşiminkiler ise çok ufaldı.tedaviye hala devam ediyor.bir çok yöntem var aslında ama iz bırakma gibi riskleri var tüm yöntemlerin.ama bu kitapta anlatılan yöntemler doğal ve yan etkisiz.inşallah hepiniz bu sorundan en kısa zamanda kurtulursunuz.




  • http://www.sigilleresonkitabi.com
    Siğillerle mücadele etmek aslında zor değil sadece doğru metodlara ihtiyacınız var.

    Siğillerle 20 yaşında tanıştım ve sol elimin üzerinde ortaya çıkan ve fasulye tanesi kadar büyüklüğündeki siğili ilk zamanlar fazla dikkate almadım ancak daha sonra insanların siğilime dikkatli bir şekilde bakması, benimle ten temasından kaçınmaları ve siğil hakkında bana soru yöneltmeleri canımı sıkmaya başladı. Üstelik bazen acıyor ve cisimlere takılıyor ve ardından kanıyordu. Bu yüzden zaman içerisinde büyümeye başladı ve tırnaklarımın kenarında çıkmaya, parmaklarımın farklı yerlerine de yayılıyordu.

    Bir süre sonra, siğillerle yaşamımı sürdürdükten sonra tedavi almaya karar verdim ve İstanbul’daki en iyi hastanelerdeki en iyi doktorlara başvurdum. Yaklaşık olarak iki yıl tedavi gördüm ama cevap alamadım. Tedavisi işe yarar gibi görünse de siğillerim tekrar çıkmaya başladı, hatta vücudumda bu tedavilerden kalıcı izler oluştu ve hastanede imzalamış olduğum evraklar yüzünden bu konu hakkında hiç bir itirazda bulunamadım. DEVAMIIII....http://www.sigilleresonkitabi.com




  • Hiç kimse siğil tedavisi konusunda kalıcı çözüm sunamaz.En etkili yöntem doğal tedavi yöntemidir.Buyrun burada siğil nasıl geçer konusunda geniş bilgiler yer almaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyhanBoz -- 19 Temmuz 2014; 21:27:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.