Şimdi Ara

ALTEC VS2421 ve VS4121

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ikisi arasında kararsız kaldım yaklasık 50 TL lik bir fark var. 2421 in goruntusu daha hos ve kullanıslı gibi gozukuyor. Araasında cok ses cıkısı farkı varmı. hangisini oneriyorsunuz bu arada onboard ses kartım var, önerilerinizi bekliyorum. tesekkurler.


    ALTEC VS4121

    ALTEC VS2421







  • VS4121 hem sub hem de uydular olarak daha iyi. Ama dinleme imkanınız varsa dinleyip karar verin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: paramparca

    VS4121 hem sub hem de uydular olarak daha iyi. Ama dinleme imkanınız varsa dinleyip karar verin.


    mutlaka fark vardır, ama hem tasarım hemde fiyat olarak gibi eksileri var ses cıkıs gucu ve kalitesi bu acıgı kapatacak kadar buyuk mu arkadslar? acele cevap verirseniz siparis verecegim kararsız kaldım.
  • Ben aradaki 50 lirayı öderdim şahsen, ama sizi bilemediğim için o yüzden dinleme imkanınız varsa dinleyin dedim. 4121'de bass olarak 6.5 inch olması müziklerde daha derin bass olması anlamına gelir. Uydularda ise 4121 daha iyi, 2421'e göre daha dolgun ve oturaklı bir sese sahip. En azından benim benim gözlemlerim bu şekilde.
  • onboard seskartında calisir degilmi problemsiz. tesekkurler.
  • Çalışır, rahat olun. Tek kablo ile bağlantı yapılıyor, ses kartında sorun çıkmaz.
  • arkasasım vs4121 daha yeni bakıodum bende altec arıorum ama bu model pahalı geldi bana mx5021 arıodum ben oda turkiye stoklarında tukenmis herhalde bunların fiyatlarını sen kac buldun ne kadar yani
  • ALTEC VS4221E

    http://www.hepsiburada.com/altec-lansing-vs4221e-21-speaker/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd84911

    bu modeli almaya karar verdim, hem ses cıkısı daha yuksek hemde uzaktan kumandalı.
  • mc_karizma: Eğer hepsiburada'daki fiyat doğru ise o fiyata değmez. Ayrıca bu model daha ucuzdu diye hatırlıyorum. Hepsiburada özellikle bazı Altec modellerinde fiyatı yanlış yazabiliyor.

    Eğer ikinci el sorun olmazsa; Aego M, Jamo i300 veya Audioengine A5 modellerine bakmanı öneririm. Sıfır olarak da Microlab Solo 7'ye bakabilirsin.
  • www.teknolojix.com 'a bir bakın.
    Bu sitenin sahibi Bursa'lı tekstil devi Sönmez holding,
    Sönmez Holding ayrıca Altec Lansing'lerin ithalatçısı durumunda.
    E haliyle diğer sitelerin veridiği fiyat ile aralarında bayaa fark oluyor.
    Ben vs 4121'i 117 TL (KDV ve Kargo dahil) 5 taksite aldım.
    Hiçbir sorunda yaşamadım.
  • http://www.teknolojix.com/MenuProductSearch.aspx?ProductMenuItem=0004700457&ProductSearchBrand=1322
    mc_karizma cok abartı kazık bi fiyat hepsi burada da bide bu siteye gir altec in distiribitoru kendisi kdv dahil 157tl arada bu kadar fark olamaz sacma
  • Teknolojix'e fazla güvenmeyin arkadaşlar. En son kapanıyordu, zararına satış yapıyorlardı, sıfır ürün diye çoğu kişiye teşhir ürünü gönderdiler ve bir sürü sorun çıktı. Bunlar hep forumda yazıldı çizildi. İlla Teknolojix'ten alacaksanız da şubeden, görerek alın sonra sorun çıkmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramparca -- 5 Mayıs 2009; 0:23:12 >
  • prapamparca : vay bea hic biseye guvenemiycez su ulkede herhalde napalım bilmiorumki birde su site war bunun hakkında bi bilgin warmı
    https://www.artiurun.com/urun_liste/?liste&ref=%2Csxbiu%3A716%2Csxbia%3A726%2Csxmi%3A731&sxpg=1
  • O site hakkına bir bilgim yok. Forumda da daha önce olumlu/olumsuz hiçbir yorum görmedim.
  • zaten altec fazla sata bi yer yok benim bildigim senin guvenilir dedigin bir site nebiliyim alabilecegim guvenilir altec urunleri olan biyer biliomusun paramparca
  • Arkadaslar bende hiperucuz.com dan siparis ettim.http://www.hiperucuz.com/pinfo.asp?pid=6083 teknolojix ile aynı firma sanırım. Yukarda arkadasın soledigi gibi sonmez holding bunyesinde, asıl fiyat konusunda guvenmeme neden olan durum ise, multimedia bilgisayar ile birlikte sonmez holding altec in distiributoru durumunda dolayısıyla onlardan daha ucuza kimse satamaz diye dusunuyorum. Forumlarda ...girl diye bir arkadas vardı sanırım hiperucuz.comda calisiyor, neden engellendigini bilmiyorum ama forumdan birsureligine engellenmiş.
    Sonuc olarak benim urunum kargoda gozukuyor sanırım yarın elimde olur, umarım sorun cıkmaz.
  • ne siparis ettin kaca siparis ettin sorması ayıp bide urun gelip test ettikten sonra bizide bilgilendirirsen cunki bende altec almayı dusunuorum acıkcası altec den baska bi urunede bakmadım bakmak istemiorum cunki altec in kalitesi forumdada gozlemledigim kadarıyla tartısılmaz bilgilendirirsen sevinirim simdiden hayırlı olsun odemeyi kapıdanmı yapacan cunki netten hic alıs veris yapmadım hic bi bilgim yok tekrar hayırlı olsun
  • daha once cok alısveriş yaptım, genelde sanal kartlarla yapiyorum. bu kezde oyle oldu. hiperucuz un ilkdefa adını duydum sonmez holding ve ithalatcısı oldugu icin guvenip siparis verdim yarın aksam gelirse sayet yorumlarımı paylasırım. yukarda soledigim linkte var kargosu vade farkıyla 144 e geldi.
  • Arkadaşlar ürün bugun geldi, tek kelimeyle harika ses kalitesi ve ses cıkısı mukemmel. Urun eksiksiz geldi, ilk ben actım, guvenilir bir site hiperucuz.com tavsiye ederim. Tugba hanım var cok yardımcı oluyor bilginize.
  • sorun cıkmamasına senin adına sevindim iyi gunlerde kullan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.