Şimdi Ara

Alt kattan gelen yemek kokusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
79.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nereye yazacagımı bılemedım buraya yazıyorum.
    10 katlı bır apt manın 4. katında oturuyorum. alt katlardan kım yemek yaparsa benım asprıtorun ıcınden mutfaga koku yayılıyor. salon mutfak bırlesık oldugu ıcın tam bır kabus. aksam tv ızlıyorum bırden evı kızartma kokusu sarıyor hemen asprıtorun havalandırmasını acıyorum en azından bana gırmesını engellıyorum. insaat sahıbıne sordum aktarmalı bır sekılde yukarı cıkıyormus.
    neyse sımdı bunun bır cozumu yokmudur arkadaslar?
    nasıl bır sıstem yapmalıyımkı bu kokuya manı olayım?



  • baca cekişinde bir problem var. ya baca yüksekliğiniz mahya yüksekliğinde min. 1 metre yüksek değil yada tıkanıklık var yada baca dar. yada en kötü ihtimal baca derzlerinde catlak var. bence yapabileceginiz en güzel sey apartmanın bacasına emiş fanı yerleştirin, sorunlarınızı büyük ölçüde çözersiz. apartman yönetmine teklifte bulunun, yapmazlarsa bulundugunuz il belediyesi cevre koruma müdürlüğüne yazılı dilekçe verin. sonuc alamassanız sulh hukuk mahkemelerine tespit davası acın.
    umarm yardımcı olmusumdur
  • Arkadaslar bende aynı dertten rahatsızdım lakin bir tanıdık vasıtasıyla bulduğum bir ürün bütün sorunumu çözdü sizlede paylasmak istedim .Broşürde yazan web adresi :www.cagdasbaca.com site biraz dandik ama ürünleri %100 işe yarıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ckertis

    Arkadaslar bende aynı dertten rahatsızdım lakin bir tanıdık vasıtasıyla bulduğum bir ürün bütün sorunumu çözdü sizlede paylasmak istedim .Broşürde yazan web adresi :www.cagdasbaca.com site biraz dandik ama ürünleri %100 işe yarıyor.

    bu çözüm aspiratörün kendinde de olabiliyor mesela benim simtel aspiratörümde var ve adı NRV (non-return valv) olarak geçiyor ama hiç bir zaman tam olarak geri dönüşü engelleyemiyor gerçi benim koku derdim zaten yok ben şanlılar arasındayım her dairenin bacası ayrı gerçi mutfakta yarım metrekarelik alanı bu yüzden baca işgal ediyor ama olsun başkalarının kokusunu çekmekten iyidir.




  • Arkadaşlar forumdaki bu yazıları daha önceden de okumuştum, çözüme ulaşınca sizlerle de paylaşmak istedim..
    Komşulardan gelen yemek kokuları sebebiyle olmasa da 3 ev değiştirdik, ve hepsinde de aynı sorun mevcuttu: diğer dairelerden gelen yemek kokuları.
    gitti gidiyorda yukarıda bahsedilen üründen bulduk hem de kdv dahil 43TLye.http://urun.gittigidiyor.com/Mutfak-Kokulari-icin-BacaValf_W0QQidZZ23745963
    Resimler ve ürün açıklaması cagdasbaca.com ile aynı, patentli ürün olduğuna göre göndericisi de aynı..

    Ürün gerçekten de %100 çözüm sağladı. hatta kendi evimizde pişen yemek-kızartma kokularını bile eve yayılmadan bacadan dışarı veriyor. apartman sakinlerimiz de teker teker ilgileniyorlar bu ürünle ve bizden sonraki gün 1 daire daha aldı. Kargoyla gelen ürünün montajını babam yaptı, baca deliğine sıkıca oturtuluyor sadece, bi zorluğu yok..
    Gitti gidiyoru biliyorsunuz güvenilir bir site, aynı gün kargo gönderiliyor. Kendi sitesinden almaktansa gitti gidiyordan alın derim.




  • www.Bacamatik.com Mutkafta istenmeyen kokuları kesiyor, aynı zamanda çok şık bir görüntüsü var Asipratör borusu da cihazın ağzına tam oturuyor. fiyatı da çok uygun 15TL. Bacamatik, arkadaşlar bu ürünü tavsiye ederim
  • Merhaba, bence de bu aspiratör ve davlumbazdan gelen koku olayı gerçekten çok berbat. Komşu ne pişiriyorsa direk eve geliyor. Koku sızdırmazlık seti diye bir şey de çıkmış, bu bacamatikten biraz daha pahalı ama daha komplike ve daha sağlam bir çözüm gördüğüm kadarıyla. İkisini de araştırmıştım bayağı çünkü. Bacasını da beraber gönderdiği için, eski bacayı da yenileyebiliyorsunuz, ki genelde eskimiş boruları değiştirmek de mantıklı oluyor. Sistem aslında mantıklı, aspiratörün üstündeki klapa aspiratör çalışınca yukarı kalkıyor, kapatınca iniyor. Bir de bacanın diğer tarafında da bir filtre var, giden kokunun ve komşudan gelen kokunun geri gelmesi mümkün değil. Tabi böcek haşere de gelemiyor. Çözüm mantıklı, işinizi de kesin görüyor. Siz yine bir incelersiniz, hem davlumbaz hem de aspiratör için olan modelleri varmış, bizimki aspiratördü gerçi. aspiratör için :http://www.hirdavatfirsati.com/p-5597-Aspirator-icin-koku-sizdirmazlik-seti.html / davlumbaz için :http://www.hirdavatfirsati.com/p-5598-Davlumbaz-icin-koku-sizdirmazlik-seti.html




  • Primobolo kullanıcısına yanıt
    bu sorunu türkiyede gerçekten çözenwww.ferrokim.com.tr 0 232 343 3 343 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.daha sonrada bana dua edersiniz.
  • Bizde bu kokudan muzdariptik. Her dairenin aspiratör baca çıkışı ortak olduğu için çatıda baca çıkışında fan taktırdık yine çözülmedi. Geniş araştırmalarımız sonucu bina olarak bacamatik almaya karar verip toplu olarak aldık, montajını her daire sahibi kendisi yaptı. Şu an kokular kesildi, umarım böyle devam eder. Toplu alacaksınız uygun fiyata buradan alabilirsiniz.http://www.yapimanya.com/Bacamatik-Aspirator-Koku-Onleyici-Klape,PR-9230.html
  • bacamatik kullandım görünüşü çok basit bir ürün iki adet plastik parçadan oluşuyor. içeri doğru kilitliyor dışarı doğru açılabiliyor. ama gerçekten işe yaradı. aspiratör bacasından gelen kötü koku gitti soğuk hava girişi bitti. bacamatik her yerde satılıyor artık. link vermek yasak mı emin değilim ama gittigidiyorda hepsiburadadawww.hdgmagaza.com da her yerde var.

    bacamatik montajı anlatan videoda youtubeda var :
    https://www.youtube.com/watch?v=1jOguseRdBQ




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.