Şimdi Ara

Hangi Midi Fırın? Profilo HG1503T,BOSCH HKP 110120,SİEMENS hO 110210 MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
30.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 3 fırın arasında kaldım,kullanan arkadaşlar varsa hangisini önerir ?
    Profilo HG 1503 T -189 TL,
    Bosch HKP 110120 -245 TL
    Siemens HO 110210 -220 TL



  • arkadaşlar
    bu fırından almayı düşünüyoruz,nasıldır,ayrıca site güvenilir mi,alışveriş yapan var mı?

    https://www.supermutfak.com/pc-7067-647-kumtel-kf-5400-mini-firin.aspx
  • Fırın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir ?

    1-Fırınlar standart açıdan 85x60x60 ( yükseklik, en, derinlik ) ölçülerinde yapılır. Ülkemizde satılmakta olan fırın modellerine oranla yüksek fiyata sahiptir.

    2-Fırınların elektriklik ve gazlı türleri vardır. Elektrikli fırınlar, ısı kontrolünü kolay bir hale getirdiği için tercih edilir fakat fazla elektrik yaktıkları için uzun dönemde pahalı alternatif olarak görülebilir. Gazlı fırınlar ise, doğalgazın ulaştığı bölgelerde ve kullanım alanlarında daha ekonomik bir tercih olur. Elektrikli fırınlar, elektriğin fazla kesildiği Türkiye’de problem oluşturabilir. Elektrikli modeller tercih ediliyorsa hem gazlı hem de elektrikli kombinasyonu bulunan fırın alınması gerekir.

    3-Turbo fırınlar, turbo pervanesi ile fırın içerisinde homojen ısı dağılımı sağladığı sırada mini fırınlar ise ufak mutfaklarda yer kazanabilmek için büyük avantaj sağlar ve daha uygun fiyatı vardır. Genelde standart fırın bulunan evlerde ara öğünleri pişirebilmek ya da yeniden ısıtabilmek için kullanılmaktadır.

    4-Set üstü ocaklar standart 60 santimetre derinlik ve ende olması gerekir. Doğalgazlı, elektrikli ve tüplü türleri de vardır.

    5-Portatif çift ya da tek gözlü elektrikli ocaklarda piyasada olabilir. Bölmelerin değişik ısıt ayarları bulunmasına özen gösterilmesi gerekir.

    6-Ocak ve fırın kısmı kolay temizlenmeli ve emayesinin kaliteli olması gerekir. Ocaklarda çakmak gözün içerisinde yer almalı ve düğmelerin kalitesi kontrol edilmesi gerekir. Kötü düğme hemen yalama yapabilir. Tercihen fırın kapı içerisine tamamen cam olanların alınması gerekir.


    http://www.hepsibayiden.com/Urun/Esco-200060-GE4F2-VG-X-Inox-Multifoksiyonel-Tam-Boy-Firin-pmu1530.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.