Şimdi Ara

Cep telefonu olabilen kol saati satış rekorlarında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Japonya'da ünlü NTT DoCoMo servis sağlayıcısının sitesinden 20 dakika içersinde 1000 adet satılan Cep telefonu olabilen kol saati yeni bir rekora imza attı. Telefon aynı zamanda 64 kb/sn hızında Japonların ünlü i-mod uyumlu sitelerde gezinebiliyor. Üretici firma ise ünlü saat firması Seiko. Telefon kapandığında ses verici ve alıcıları katlanarak bileği sarıyor ve taşınabilir hale geliyor.

    Çeşitli bilek çaplarına göre ayarlanabilen ve su geçirmez olan saat/telefon 312$'dan satılmakta. Toplam ağırlığı 110 gr. bizce biraz fazla ama ilk model olduğundan hoş karşılanabilir. Konuşma ve bekleme süreleri de sırasıyla 120dk ve 200 saat.

    Aslında Seiko belkide ilk satışa sunan firma ama yıl sonuna kadar tek kalmakyacak. Samsung'un GPRS, Bluetooth, Wap 1.2 uyumlu ve 256 renkli 96x64 çözünürlüğe sahip 80 gr'lık telefonu yılın son çeyreğinde satışa sunulacak. Motorola ise sadece kol saatlerine değil, gözlüklere, kalemlere ve dijital kameralar şekinde telefonlar çıkarmayı planlıyor.


    Sayfanın Linki : http://www.cnn.com/2003/TECH/ptech/05/29/wristwatch.phone/index.html








  • mükemmel bir alet.cep telefonu özelliği yanında türkiyede daha bir çok insanın erişemedeği internet bağlantısı sağlıyor olması harika bir şey.fiyat olarak belki biraz fazla ama çok değil.nokia telefonlar piyasaya ilk çıktığında 1 milyarın üstünde bir fiyata satılıyor.
  • abicim bunda MP3 calar + radio + camara eklenirse canavar olur
  • öyle olursada pil 30 dk'da biter tahminen bak renkli ekran bilem yok tek nedeni hızlıca ürünü piyasaya sürebilmek ve pil ömrünü makul düzeylerde tutabilmek.

    Neden hiç doğru düzgün cep tel+pda yok bunun nedenide bu aşırı güç tüketimi. Bu gidişlede başka bir pil teknolojisine geçmeden bu ikiliyi hatta üçlü dörtlüyü bir araya getiremiyeceğiz. Getirenler olacaktır ama 6 saatte biten bir telefonu kim ister ki ?
  • Ayrıca o kadar özelliğin bir arada olduğu bir aletin tahmin edildiğinden çok daha ağır olacağını düşünüyorum..
  • bu telefonlar şuan gelişmiş durumda sanırım general mobilenin varmış. satıldığı yerin linki olan varmı aceba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acy78

    bu telefonlar şuan gelişmiş durumda sanırım general mobilenin varmış. satıldığı yerin linki olan varmı aceba


    araştırıyorum satıldığı bi link bulamıyorum. bulan varmı acaba?
  • Hortcular sizi :))
    Bulursanız banada söyleyin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.