Şimdi Ara

çift işlemcili,çift hatlı hangi model önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
18.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar soru başlıkta var mı önereceginiz modeller ?


    saygılarımla...



  • Aşağıdaki linkte çift hatlı aynı zamanda çift işlemcili modeller var. Benim tavsiyem Samsung modellerinden birini seçmen.
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=376241&sp=cift_hatli=var(ciftislemcili)



    (Çift hatlı telefonların iki ayrı türü var. Birincisi ''çift hatlı-tek işlemcili'' olanı. İkincisi ''çift hatlı-çift işlemcili olanı. Tek işlemcili olanlarda telefon bekleme konumundayken iki hatta aktiftir. Fakat hatlardan biri ile görüşme yapıyorken diğer hat kapalı konuma geçer. Yani hattın birisi ile görüşüyorken diğer hattan aranırsanız telefonunuz meşgul olur. Çift işlemcili olanlarda hattın biri ile görüşüyorken diğer hattanda çağrı alabilirsiniz).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 26 Nisan 2009; 9:58:30 >
  • Burada bir yanlışlık var onu düzelteyim dedim tek işlemcide görüşme yaparken diğer hattınız aranırsa karşı tarafa meşgul tonu değil telefonunuzun kapalı oldugu uyarısı veriliyor yani işlemci bir hattınıza hizemt veriyor ki buda çok önemli bir özellik uzun bir konuşma yapsanız arayan sizin telefonunuz kapalı diye bir daha aramaz.
  • AVE TDS55 model telefon çift hatlı ve çift işlemcili iki hat aynı anda aktif ve biri ile görüşme yapılırken digerinden çagrı gelebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.