Şimdi Ara

Sherwood R-772 7.1 Amfi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar;
    Hi-fi sistemlerden çok iyi anlamıyorum. Sony 46W4000 , PS3 lü bir sistem alıcam, ayrıca stereo müzik te çok dinlerim. Yakın zamanda giriş seviyesinde hi-fi ses sistemide düşünüyordum. Sherwood R-772 7.1 modeli ni internetten bugun için uygun fiyata buldum 1499 tl ye. normalde amerika fiyatı bu hemen hemen. Aşağıda özelliklerini yazan iki link yolluyorum. Lütfen hi-fi sistemlerden iyi anlayan arkadaşlar yorum yapsın. Bu fiyata kaçılrılmayacak fiyat / performans oranında bir amfimidir? Öle ise alıcam. Yoksa bu fiyatın biraz altına buna yakın amfiler mevcut ise almam.

    Teşekkürler

    http://www.federalstereo.com/shner71rewih1.html
    http://www.sherwoodusa.com/prod_r772.html







  • Ben Hi-Fi'den anlamıyorum fakat bu ürünler Ev Sineması için yapılmış, stereo için değil. Dolayısıyla iyi bir stereo performansı beklemek yanlış olur. Ayrıca anfi ile kullanacağınız kolonlarınız varsa yada alacağınız kolonları belirlediyseniz onlarıda yazın. Hem daha hızlı cevap alırsınız hemde öneriler daha net olur. Kolay gelsin.
  • Hayır kolonları belirlemedim daha. Fakat bu 7.1 desteklemesi hdmi 1.3 desteği 2 giriş 1 çıkış hdmi gibi ozellikler ayrıca amerika yapımı kendi kanıtlamış bir marka olması gibi ozellikleri iyi gibi duruyor. ama diğer markaları ve daha fazla ayrıntısını bilmediğim için amfilerin fiyat performans oranını karşılaştıramıyorum. Bu sebeple bundan anlayan arkadaşlar mantıklı bir yorum getirebilir sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.