Şimdi Ara

Ispire T7900 Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaslar başlıktaki gibi Creative inspire T7900 almak istiyorum. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını ve tavsiyelerini yazabilirlermi. ayrıca T7900 fiyatına yakın daha kaliteli bir ses sistemi öneriniz varmı?



  • Sanırım bu set 300 lira civarında. Forumun ikinci elinde 230 liraya G500 satılıyor. Aralarındaki fark inanılmaz. Karar senin.
  • Google da g500 Dİye aratınca cep telefonu cıkıyor biraz aydınlatırsan sevinirim ?
  • Creative G500 diye geçiyor adı. Bahsettiğim ilan da bu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_30967676/tm.htm
  • T7900 ün uyduları tiz ve mid olarak yeterli fakat baslar sert ve rahatsız edici ve hiç fiyatının seti değil yani fiyat performansı düşük bencede şuan 2. el sorun değilse 230 a g500 daha mantıklı
  • uzun bir zaman kullandım t7700
    120 liraya da satmıştım
    o set nasıl o kadar pahalı satılıyor hala şaşarım
    sesi çok kötü değil, standart bir sesi var fakat bası ünitesi kötü
    ama ne olursa olsun o parayı hak ettiğini düşünmüyorum
    diğer arkadaşlara katılıyorum
    ikinci el mega veya giga almak çok daha mantıklı
  • G500 gerçekten T7900 e göre çok daha kaliteli bir ürün. Fakat 2. el bir ürün almak istemiyorum bu tür konularda gerçekten çok şanssızım. Sıfır fiyatıda t7900 ün 2 katı. Başka bir öneriniz varmı acaba ?
  • Arkadaşlar inspire serilerine her zaman karşı olan birisi olarak dün itibari ile dinlemiş olduğum inspire 6600 modeli açıkçası beni şaşırttı özellikle bas ünitesi gerçekten diğer serilerden farklı bir tonlaması vardı tabi merak ettim dayanamadım woofer kabinini söktüm driverin arkasındaki cambridge soundworks yazısı ve farklı yapılandırılmış amfi ünitesi herşeyin nedenini açıklar nitelikteydi imkanınız varsa bu seti dinlemenizi tavsiye ederim diğer tüm inspire serilerinden farklı bir model.
    Her zaman demişimdir creative hangi setinde cambridge parmağı varsa o set dinlenmeyi hak eder.
  • BiG_mAsTeR: Kullanım amacını (öncelik müzik mi, film mi, oyun mu) ve dinlediğin müzik türleri hakkında biraz bilgi verirsen daha iyi olur.

    Ayrıca, bu ürünü de araştır, gerçekten iyi bir set:

    http://www.hizlial.com/Bilgisayar/Ses-Görüntü-Sistemleri/Microlab/Microlab-X15-Siyah-Lüks-5-1-Speaker-_30.057.1465.0033.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paramparca -- 12 Nisan 2009; 18:48:17 >
  • Öncelikle yüksek miktarda gürültü istiyorum diyebilirim. Tabi gürültü derken kaliteli bir gürültü istiyorum cızırti değil . Metal rock ağırlıklı House diyebilirim.
  • O zaman bütçeni biraz daha arttır, ya Creative G500 al ya da Microlab x15 al. Sonuçta bu setler genellikle bir kez alınıyor ve almışken en doğru seçimi yapmak önemli. Bir yerlerde bu setleri dinlersen zaten kafanda az çok alıp almama ile ilgili fikir oluşur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _DIESEL_

    Arkadaşlar inspire serilerine her zaman karşı olan birisi olarak dün itibari ile dinlemiş olduğum inspire 6600 modeli açıkçası beni şaşırttı özellikle bas ünitesi gerçekten diğer serilerden farklı bir tonlaması vardı tabi merak ettim dayanamadım woofer kabinini söktüm driverin arkasındaki cambridge soundworks yazısı ve farklı yapılandırılmış amfi ünitesi herşeyin nedenini açıklar nitelikteydi imkanınız varsa bu seti dinlemenizi tavsiye ederim diğer tüm inspire serilerinden farklı bir model.
    Her zaman demişimdir creative hangi setinde cambridge parmağı varsa o set dinlenmeyi hak eder.


    Bahsettiğiniz ürünü uzun zaman kullandım. Ses kartı aldım audigy 2 zs.. fakat beni tahmin edemedi.. Bassları 5200,2500 göre çok daha iyi enazından fazla distorsiyon yok ama yinede beni tahmin edemedi.

    Bir gün merak yüzünden wooferi çıkardım. Gittim sony müzik setine taktım.. Sesi vurum 15-20 dk dinledim sonra burnuma yanık kokuları gelmeye başladı.. Sonra çat diye bir ses geldi woofer pıss oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisi_kopa_ -- 13 Nisan 2009; 0:46:40 >




  • Gigaworks serisi gerçekten inspire a gore cok pahalı. o zaman biraz daha bekleyip Gigaworks S750 almak lazım heralde.
  • t7900 bende kullanıyorum bende sub u söktüm ama sub kalitesi ne yazık ki sub arkasında yazan yazı ile olmuyor malesef cambridge soundworks bu setleri es geçmiş gibi gözüküyor sub sert vuruyor ve çabuk dis. e giriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.