Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.167
Cevap
265
Favori
1.980.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
86. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • takip***
  • arkadaslar istikbalin ultra energy yatagi icin ne diyorsunuz? 160 200 ebatlari icin 1150tl fiyat aldim, bir kisminin visko bir kisminin yayli olmasi baya hosuma gitti. kullanan arkadaslar fikirlerini paylasabilirlermi?
  • Tavsiyeye ihtiyacim var. 112 kiloyum esim 88 sabahlari bel agrisi ile uyaniyorum genellikle ve yataktan yorgun ve halsiz kalkiyorum. Onerebileceginiz yatak varmi. Bulundugum yerde yatsan,idas,yatas veya isbir yok, en yakin yer Ankaraya gitmek gerek. Eski yatagim alfemo 12 sene oldu degistirme vakti geldi. Nasil bi yatak bakmaliyim visco gomulur ve bende asiri terleme oldugu icin istemiyorum, yay secimi felan nasil olmali. İstikbale pek sicak bakmiyorum bellonaninda pek farki yok gibi okudugum yorumlardan. Dogtas nasildir bu konuda yada isbir veya yatsandan oneriniz varmi yatasin fiyatlarida ucuk geldi bira

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akg58

    Tavsiyeye ihtiyacim var. 112 kiloyum esim 88 sabahlari bel agrisi ile uyaniyorum genellikle ve yataktan yorgun ve halsiz kalkiyorum. Onerebileceginiz yatak varmi. Bulundugum yerde yatsan,idas,yatas veya isbir yok, en yakin yer Ankaraya gitmek gerek. Eski yatagim alfemo 12 sene oldu degistirme vakti geldi. Nasil bi yatak bakmaliyim visco gomulur ve bende asiri terleme oldugu icin istemiyorum, yay secimi felan nasil olmali. İstikbale pek sicak bakmiyorum bellonaninda pek farki yok gibi okudugum yorumlardan. Dogtas nasildir bu konuda yada isbir veya yatsandan oneriniz varmi yatasin fiyatlarida ucuk geldi bira

    white and soft firmasını öneririm beyfendi.tamamen el yapımı yatalar yapıyolar vede yüzde yüz yün ve pamuk kullandıkları için terleme oranı yüzde 5 te kalıyor
  • Cevap icin tesekkurler. Adini hic duymamistim bugune kadar lakin internet sitesine baktim satis noktasi sadece istanbul olarak gorunuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yatak araştırmalarım sonucu doğtaş latex pocket modelini aldım fiyat 754 tl.yatsanda aynı tip yatak 1050 tl idi ve açıkçası bana pahalı geldi.
  • kral baza yatak başlık diye firmadan aldım ben.Firma yetkilisi süper biri.Satış danışmanı bu konu hakkında çok bilgili biri.Sorduğum bütün sorulara güzel cevaplar verdi.Ürünlerin hepsini test ettim.6 çeşit yatak 3 çeşit baza onlarca çeşit başlık çeşitleri var.

    160x200 pamuklu kumaş Ayışığı Tıbbi ortopedik yatak --- kuştüyü 32 dansite , termo elyaflı , %100 pamuklu kumaşlı uyku makinesi :)

    160x200 solid siyah deri baza

    160x200 lüks yonca siyah deri başlık

    Satış danışmanının numarası : 0546 696 25 89

    Nakliye ve montaj dahil = 750 tl ödedim. ( 5 yıl garantili ) ( 30 gün geri iadeli deneme süresi verdi. )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

    arkadaslar istikbalin ultra energy yatagi icin ne diyorsunuz? 160 200 ebatlari icin 1150tl fiyat aldim, bir kisminin visko bir kisminin yayli olmasi baya hosuma gitti. kullanan arkadaslar fikirlerini paylasabilirlermi?

    Bu yatağı kullanan bi yorum yazsa.Bende bunu yada jel model olanı almak istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat.

    quote:

    Orijinalden alıntı: yazı-yorum

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat.
    Teşekkür ederim.. Yatak 300 + Baza 270 TL'e geldi... Bayii Yillardan beridir Semtte bizi tanidigi için Cuzi miktardada indirim yapti üstelik En ufak bir Beğenmeme gibi bir durumda veya İstege bagli iade gibi durumlarda Aninda ücret iadesi garantisiyle aldik.. Taksitle değil nakit aldik onuda ekleyeyim.. Ama taksitlerdede Bayiisine göre Gerçekten güzel indirimler yaparlar Tahminimce..

    Yatak için Daha önceden yaptigim yorumda yazdigim gibi Adam gibi uyku uyumuyormuşum bu yataği kullaninca anladim.. Bel ağrisi falan kalmadi... Ben şahsen öneriyorum.. Bi gidin Test edin rahat rahat içinizede sinerse Zaten alirsiniz.. Bazada oldukça sağlammiş.. Malzemeler kaliteli.. Genelde bilirsiniz Bazalar 1 2 ay sonra gicirdar ses mes yapar kullandikça ama Maşallah Taş gibi..

    Ben yinee uyarimi yapmak istiyorum Doktorumun söyledigi bir laftir; Yataginizin boyu posu markasi modeli Fiyati Ne olursa olsun Vucut tipinize uygun olmasi Şarttir.. Kimisinin Yumuşak yatakta yatmasi daha uygundur kimisininde sert yatakta.. Test ederek Alin..


    Üstat,
    Aldığınız yatak tek kişilik midir? Zira verdiğiniz fiyatlar tek kişilik 80x190 ölçülerinde 301 TL ... yok eğer çift kişilikse ben de sizin aldığınız yerden almak isterim
    Öte yandan aldığınızdan bu yana geçen zamanda memnuniyetiniz yine aynı mıdır? Tşk..


    Aldiğim yatak evet tek kişilik ancak 80x190 değil 90x190 boyutunda.. Aldigimdan bu yana geçen zamanda Hala memnuniyetim Ayni devam ediyor.. Önceki yorumlarinda Dedigim gibi ben sürekli bel ağrilari yaşayan biriydim.. Yok spor yap geçer yok eğil kalk v.b. yapmadik şey kalmadi.. Meğerse sorun yataktaymiş.. Bir yatagin, Alti üstü bi yatagin bu kadar Farkettirecegini başima gelmeden önce anlamiyordum.. O kadar yillarca reklamlarda şöyle uyku böyle uyku harbiden Her sabah dinlenerek uyanmak ne demekmiş onu anladim.. Yatagi aldigim Günden beridir En ufak bir bel ağrisi yaşamadim.. En ufak bir sızlama bile kalmadi artik belimde... Ben mi çok abartiyorum acaba diye düşündüm bi aralar yatagimda uzanan&uyuyan Eş dost Özellikle Annem falanda yatak çok rahatmiş gibisinden laflar duyunca dedim ki olay bitmiş gerçekten.. Yatagin kalinligi 27 santim bide üzerinde Anti-Strees ped'i var yumuşacik bişiy onunla beraber 30 santimi geçiyo yüksekligi..

    Rica ederim..


    Edit: Tamam ben 90x200'e bakmıştım. Sizinki 80x190 mış .O yüzden fiyat farklıymış. Websitesindeki fiyatlarla satıyorlar sanırım. Hiç pazarlık payı yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trsinapsis -- 19 Aralık 2012; 15:08:28 >




  • Ark. istikbal visco yatak kullanıp yorum yapan olursa memnun olurum.Hazır kampanya varken almak istiyorum.
  • Bu yatak olayı gerçekten zormuş. 200TL'yede var 1000TL'yede. (Tek kişilik için konuşuyorum.)

    Çok iyi bakmak lazım.

    Ayrıca İstikbaldeki Visco yataklarda ne kampanya var @KrM's



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trsinapsis -- 19 Aralık 2012; 22:20:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trsinapsis

    Bu yatak olayı gerçekten zormuş. 200TL'yede var 1000TL'yede. (Tek kişilik için konuşuyorum.)

    Çok iyi bakmak lazım.

    Ayrıca İstikbaldeki Visco yataklarda ne kampanya var @KrM's

    %20 indirim var.
  • İstikbalin 90x200 bazası 241 TL olarak gözüküyor. Sizce mantıklı mı ? Daha ucuzunu arayıp aramama konusunda kararsızım.
  • arkadaşlar bende bel fıtığı var ve yeni bir yatak almak istiyorum iki yatak arasında kaldım (yaylı yatak bakıyorum)

    http://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/premium-yataklar/ultra-energy-yatak

    http://www.yatsan.com/TR/Urunler/yayli-yatak/SWITZERLAND-Pocket-yayli-yatak.html

    hangisini tavsiye edersiniz acaba ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: orkunkadagan

    arkadaşlar bende bel fıtığı var ve yeni bir yatak almak istiyorum iki yatak arasında kaldım (yaylı yatak bakıyorum)

    http://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/premium-yataklar/ultra-energy-yatak

    http://www.yatsan.com/TR/Urunler/yayli-yatak/SWITZERLAND-Pocket-yayli-yatak.html

    hangisini tavsiye edersiniz acaba ?

    yatsan ın Switzerland yatağını dener denemez aldık. Kentpark'taki Yatsan Bayiinden. Fakat çok az indiim yaptılar. Adamlar fazlasıyla tok satıcı.




  • http://www.dogtas.com.tr/Urun/dogtasyatak/sensitiveserisi/283/Latex%20Pocket/
    http://www.dogtas.com.tr/Urun/dogtasyatak/sensitiveserisi/194/Visco%20Flex/
    http://www.dogtas.com.tr/Urun/dogtasyatak/sensitiveserisi/195/Visco%20Pocket/
    http://www.dogtas.com.tr/Urun/dogtasyatak/exclusiveserisi/189/Premium/
    http://www.dogtas.com.tr/Urun/dogtasyatak/exclusiveserisi/184/Plus/
    Maalesef bulunduğum şehirde yatak firmaları kısıtlı genellikle mobilya firmaları, bende şu yataklardan birin alacam artık ama karar vermekte zorlanıyorum. İnternetten yatak lamaya pek sıcak bakmıyorum görmeden almam hesabı, normalde netten alışveriş yaparım ama yatak bu, küçük bişey değilki. O yüzden netten satış yapanları tavisye etmeyin lütfen, 110 ve 86 kilo daki insanlar için hangisi uygun olur sizce?

    http://www.dogtas.com.tr/Urun/dogtasyatak/exclusiveserisi/189/Premium/
    En sonunda mağazada latex pocket ve premium'u deneyip bunda kara kıldım. Latekse göre daha yumuşak ve vucut şeklini daha kolay alıyor, visko pocketide denedim pek hoşuma gitmedi. Premium latekse göre daha bir sardı sarmaladı diyebilirim.İnşallah pişman etmez, 45 gün iade süresi var ayrıca ama lateks modelde yoktu. Bakalım hayırlısı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 8 Ocak 2013; 20:12:33 >




  • Merhabalar arkadaşlar. Yaylı yatağımın yaylarının batması sonucu sabaha kadar çekyat vs yatacak yer arıyorum. Sizlerden ricam akşam yattımmı sabah uykumu almış ve zinde uyanmak istiyorum. Bel ve boyun ağrısı sıkıntısı çok çekiyorum. Yatak ölçüm 150x200.. Bütçem 1300tl civarına kadar. İstikbal ultra energy içinde yorum alabilirmiyim..Şunuda ekliyeyim. En çok yan şekilde yatıyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saheemr -- 14 Ocak 2013; 9:11:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun arayışlardan sonra Buyaka Yatsan'dan Serta markasının Anna Rosa yatağında karar kıldık. Aslında mağazaya gittiğimizde yine Yatsan'ın Whisper ya da Cashmere'den birini seçmek niyetiyle gitmiştik ancak Anna Rosa'ya uzanınca hem eşim hem ben bu yatakta karar kıldık. Özellikle yumuşak ve çok rahat bir yatak bakıyorduk. 3 gecedir yeni yatağımızda yatıyoruz ve tek kelimeyle mükemmel. Bu arada gerek karar verme aşamasında, gerek teslimatta Yatsan'ın servisinden çok memnun kaldık. Merak edenler için yatak ölçüleri 200x200 cm, fiyatı 3300 TL. Bu bütçeye çıkabiliyorsanız ve yumuşak yatak istiyorsanız şiddetle tavsiye ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanemre34

    Merhabalar arkadaşlar. Yaylı yatağımın yaylarının batması sonucu sabaha kadar çekyat vs yatacak yer arıyorum. Sizlerden ricam akşam yattımmı sabah uykumu almış ve zinde uyanmak istiyorum. Bel ve boyun ağrısı sıkıntısı çok çekiyorum. Yatak ölçüm 150x200.. Bütçem 1300tl civarına kadar. İstikbal ultra energy içinde yorum alabilirmiyim..Şunuda ekliyeyim. En çok yan şekilde yatıyorum..

    ben 1075 tl ye yatsan breeze+lateks anatomik yastık aldım kesinlikle tavsiye ederim.breeze doğal lateks yataktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fikretd

    Uzun arayışlardan sonra Buyaka Yatsan'dan Serta markasının Anna Rosa yatağında karar kıldık. Aslında mağazaya gittiğimizde yine Yatsan'ın Whisper ya da Cashmere'den birini seçmek niyetiyle gitmiştik ancak Anna Rosa'ya uzanınca hem eşim hem ben bu yatakta karar kıldık. Özellikle yumuşak ve çok rahat bir yatak bakıyorduk. 3 gecedir yeni yatağımızda yatıyoruz ve tek kelimeyle mükemmel. Bu arada gerek karar verme aşamasında, gerek teslimatta Yatsan'ın servisinden çok memnun kaldık. Merak edenler için yatak ölçüleri 200x200 cm, fiyatı 3300 TL. Bu bütçeye çıkabiliyorsanız ve yumuşak yatak istiyorsanız şiddetle tavsiye ediyorum.

    hayırlı olsun güzel seçim galiba yatağınız doğal lateks üzerine pocket yaylı olanı.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.