Şimdi Ara

Z5500 ve creative titanium ikilisinden 5+1 ses alamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,

    Daha önce z5500'ü onboard ses kartına analog bağlantı ile kullanıyordum ve oyunlarda,filmlerde hatta mp3 dinlerken bile 5+1 ses alabiliyordum.

    Ses kalitesini arttırmak amacıyla gittim creative titanium ses kartı aldım. Öncelikle optik bağladım .Ses kartının ayar menüsündeki testlerde bütün uydulardan ses alabiliyorum. bazı oyunları oynarken 5+1 ses alıyorum. Ama iş mp3 dinlemeye gelince arka uydulardan ses gelmiyor. Analog olarak da bağladım sonuç değişmedi. Ses kartının menüsündeki ayarları doğru yaptığımı düşünüyorum. Denetim masasından ses ayarlarını da 5+1 e göre yaptım. Daha yapmam gereken ayar var mı?

    İnternetten araştırdığım kadarıyla bu sorunu yaşayan bir çok kişi var. Ancak cevaplar genellikle mp3 ten 5+1 sesin alınamamasının normal olduğu yönünde. Ancak onboard ses kartımla güzel 5+1 alıyorken şimdi alamamam sorunun mp3 kaynaklı olmadığını düşündürüyor.

    Acil yardımlarınızı bekliyorum. Saygılar







  • mp3lerden 6ch ses alman için eax konsolunda(genelde orda oluyor)cmss ayarını açıp surround moduna almaktır.z5500 dekoderdende 6ch almalısın.Daha detaylı bilgi almak istyorsanda z5500 ana topiğine yazsan daha iyi olur.zaten modlar bu konuyu buyuk olasılkla kitleyeceklerdir.ben yine çabuk cvp alman için yazdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 8 Nisan 2009; 20:41:37 >
  • 5500 topiğinde hiç bir soruyo cevap gelmiyor. muhabbet var bol bol:)Dün biraz winamp ayarları ve dediğin bölümü kurcaladım. Sorunu çözdüm. Sağolasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.