Şimdi Ara

^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.787
Cevap
36
Favori
359.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hakem arsenalin penaltısını verse görürdüm ben o zaman rooneyi
  • Wenger’e özür geliyor
    Arsenal’in Fransız teknik direktörü Arsene Wenger’in, Manchester United maçında tribünlere gönderilmesine tepkiler büyüyor.

    Goal.com

    Lige harika bir başlangıç yapan Arsenal, Manchester United karşısında deplasmanda 1-0 öne geçmesine rağmen, üstünlüğünü koruyamayarak 2-1 yenilmişti. Maçın son dakikalarında hakemle tartışan Fransız teknik adam, tribünlere gönderilmişti.

    Wenger’e verilen cezanın haksız olduğunu savunan Lig Menajerleri Birliği başkanı Richard Bevan, “Arsene Wenger’e verilen cezanın mantıkla bağdaşan bir tarafı yok. Keith Hackett ile görüşmemde, Wenger’e bir özür borçlu oldukların bildiklerini söyledi. Lee Probert sahadaki durumu yönetme konusunda ciddi zafiyetler göstermiştir” diyerek tecrübeli teknik adama destek verdi.

    __________________________

    Saçma bi karardı , yanlışlarını anlamaları iyi olmuş.




  • Wenger, "Futbol katili Manchester"
    Arsene Wenger, Manchester United karşısında aldıkları mağlubiyeti hak etmediklerini düşünüyor.

    Goal.com

    ESPNStar'a konuşan Fransız teknik adam, "Sahada sadece faul yapmak için duran futbolcular gördüm" şeklinde konuşarak, Darren Fletcher'i gösterdi.

    Oldukça sinirli gözüken Wenger, bazı oyuncuların sert fauller sonrası bile kart görmediğini, United'ın sahaya futbol oynamaktan ziyade, oynatmamak için çıkmasının utanç verici olduğunu ifade etti.

    Wenger, "Bu gerçekten büyük bir problem. Bazı hakemlerin faul standartlarını gözden geçirmeleri gerekiyor. Seyirciler buraya maç izlemeye geliyor, frikik görmeye değil" ifadelerini kullanarak memnuniyetsizliğini dile getirdi.

    _____________________________
  • Ceza Arsenal’i sinirlendirdi
    Hırvat golcü Eduardo’ya Celtic maçında hakemi aldatmaya yönelik hareketten dolayı iki maç ceza verilmesi, Arsenal cephesinden büyük tepki aldı.

    Goal.com

    Celtic ile oynanan Şampiyonlar Ligi rövanş maçında rakip ceza sahası içinde kendisini kasıtlı olarak attığına karar verilen Hırvat oyuncuya, UEFA tarafından 2 maç ceza verildi. UEFA’nın verdiği cezaya Arsenal cephesinden tepkiler gelmeye devam ediyor.

    Golcü oyuncuya verilen ceza hakkında kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Eduardo’nun oynayacağımız iki Şampiyonlar Ligi maçında görev alamayacak olması bizi üzmüştür. UEFA cezanın mantıklı bir gerekçesi olduğunu ve bunu bize bildireceklerini belirtmişti. UEFA’dan gelecek açıklamaya göre hareket edilecektir” denildi.

    Bu tip cezaların her maçta verilip verilmeyeceği konusunda net bir bilgi olmadığının altının çizildiği açıklamada, “Verilen cezanın bir standarda dayanmıyor olması, tepkimizin en büyük nedenidir. UEFA’nın bu tip uygulamaları her maçta yapıp yapmayacağı konusundaki endişelerimiz sürmektedir” denildi.




  • çok saçma bir ceza
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Özgür Can

    çok saçma bir ceza


    Her maçta incelenmesi gerekir artık o zaman , çok büyük bir yükün altına girdi UEFA , artık tüm takımlar bu konuda itirazda bulunur.
  • doğru söylüyorsun



    bu arada birkaç hafta önce elime bu geçti


    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta



    orjinal lisanslı ürün
  • wenger büyük adamsın.
  • Güiza bile açıklama yapmış bu durum hakkında, Ronaldinho'nun da ceza alması gerekir o zaman diye. Bundan önce sanırım böyle bir ceza alan futbolcu olmamıştı. Hadi ceza verdiler, bari 1 maç verselermiş, 2 maçın amacı nedir ya?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Özgür Can

    doğru söylüyorsun



    bu arada birkaç hafta önce elime bu geçti


    ^^Arsenal Fan Club^^ Mikel Arteta



    orjinal lisanslı ürün



    Satmayı düşünüyor musun ?




  • Eduardo'ya gelen ceza bence Arsenal'in ŞL sahibi olmaması, doğal olarak çok prestijli bir takım olmamasından. Juve-Milan-Real-Barça-Liverpool-ManU'dan özellikle, birine böyle bir ceza çıkarmaları g*t isterdi. Kabak Arsenal'e patladı. Yazık cidden. Kendilerini soktukları yükün de farkında değiller gibi ayrıca. Sadece ŞL'de değil, Avrupa Ligi'nde, İntertoto'da, kendilerine ait her organizasyonda her maçı ayrı ayrı incelemeleri gerekecek. Bu kadar yazdım ama tek bir kelime ile de özetleyeyim; angutluk.
  • @E®TAŞ

    satmayı düşünmüyorum çünkü bende zorla buldum ama internet üzerinde satan çok kişi var.


    istersen bu adrese bakabilirsin

    http://www.tribundergi.com/forum/viewforum.php?f=5&sid=bc7fa2a74de27a7a79a71fada978365a
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Özgür Can

    @E®TAŞ

    satmayı düşünmüyorum çünkü bende zorla buldum ama internet üzerinde satan çok kişi var.


    istersen bu adrese bakabilirsin

    http://www.tribundergi.com/forum/viewforum.php?f=5&sid=bc7fa2a74de27a7a79a71fada978365a


    Teşekkürler.

    cagann ben senin dediğin gibi ş.l sahibi olmasıyla bi ilgi bulamıyorum ancak yaptıkları tam anlamıyla bi angutluk ona katılıyorum.




  • Fabregas: "Barça'ya gitmiyorum, Londra'da rahatım"
    Sergilediği performansla genç yaşta bütün otoritelerin beğenisini kazanan Cesc Fabregas, Goal.com İngiltere muhabirimiz Mohammed Bhana'nın sorularını yanıtladı. Fabregas, Barcelona'ya transfer olacağına ilişkin dedikodulara da değindi.

    Premier Lig'in en iyi futbolcularından biri olarak gösterilen Cesc Fabregas, takımı Arsenal'in orta sahadaki beyni konumunda. İspanyol yıldız Robin van Persie ile arasındaki pas bağlantısı bazen onun yaşını unutmamıza neden oluyor. Ancak o sadece 22 yaşında.

    Arsenal forması ile aralarında 2006 yılındaki Şampiyonlar Ligi finalinin de bulunduğu 100'ün üstünde maça çıkan futbolcu, İspanya Milli Takımı formasını giyen en genç oyuncu olma unvanını da elinde bulunduruyor.

    Ancak aynı geçtiğimiz hafta sonunda oynanan Manchester United maçında olduğu gibi Fabregas için bu başarılar henüz yeterli gözükmüyor. Yıldız futbolcu, ezeli rakipleri ile deplasmanda oyandıkları maçtan en az bir puanla ayrılmaları gerektiğine inanıyor.

    Goal.com İngiltere'nin sorularını yanıtlayan Fabregas, "Manchester United maçında hakem bir hata yaptı. Ama bu konuda birşey yapamayız. Bunu geride bırakmak zorundayız. Sadece önümüzdeki maça bakmak zorundayız. Zaten Premier Lig oldukça zorlu bir lig. Çünkü her hafta zorlu rakiplerle karşı karşıya geliyoruz" dedi.

    Hakem hatasıyla kaybetmenin acı verici olduğunu düşünen İspanyol yıldız, United maçında sergiledikleri performans ve gösterdikleri fiziksel mücadele ile pek çok otoriteyi yanılttıklarını ve sahalarında oynayacakları Manchester United maçında herşeyin çok daha farklı olacağını; çünkü sahalarında anti futbol oynayan takımlardan kolay kolay etkilenmediklerini belirtiyor.


    "Gerrard, Lampard, Keane, Vieira ... ARSHAVIN"

    Arsenal'in bir başka yıldızı olan Arshavin'i diğer tüm futbolculardan ayrı bir yerde gören Fabregas, "Steven Gerrard ve Frank Lampard benim için çok özel oyuncular. John Terry ve Ashley Cole defansta kimseye geçit vermiyor. Roy Keane, Patrick Vieira ve Claude Makelele de geçilmesi oldukça zorlu oyuncular. Ancak Arshavin bu oyuncuların hepsinden çok daha farklı. O, bu oyunu gerçekten çok seviyor. O'nunla oynamak büyük bir zevk" şeklinde konuştu.

    Fabregas, Arshavin gibi oyuncularla birlikte oyunlarının zenginlik kazandığını düşünse bile hangi oyuncunun nerede oynayacağına ve kimlerin transfer edileceğine sadece Arsene Wenger'in karar verdiğini sözlerine ekleyerek hocasına ne kadar saygı duyduğunu bir kez daha belirtiyor.

    Barcelona'ya neden gitmedi?

    Bu yaz ismi sıkça Barcelona ile anılmasına rağmen Arsenal'de kalan Fabregas, "Barcelona ile ilgili olarak hakkımda çıkan dedikodulardan haberdardım. Ancak insanların şunu anlaması gerekiyor: Ben profesyonel bir sporcuyum ve şu an Arsenal'deyim. Bu sezona iyi bir başlangıç yaptık ve bu şekilde devam etmek istiyoruz. Barcelona altyapısındayken hep Guardiola ve Michael Laudrup gibi oyunculara özenirdim. Onlardan çok şey öğrendim.
    Futbolda neyin ne zaman olacağı hiç belli olmaz. Barcelona gibi bir takımın benimle ilgilenmesi gurur verici. Gazeteciler, kız arkadaşıma bile benim Barcelona'ya gidip gitmeyeceğimi soruyor. Ben, psikolog olduğu için ona bu konularda pek fazla şey anlatmamaya çalışıyorum (gülüyor). Ancak O'nun da gayet iyi bildiği gibi, Barcelona şehrine ne zaman gitsem, bana ne yapmam gerektiği birileri tarafından söyleniyor. Londra'da ise daha rahat ediyorum. Burada Wenger ile birlikte çalışmaktan çok memnunum. Yeniden kupalar kazanmak istiyoruz" diyerek bu konu hakkındaki görüşlerini açıkça söylemekten de kaçınmadı.

    Fabregas, İngiltere'de mutlu olduğunu belirtse de İspanya'yı çok özlediğini saklamıyor. Dünya Kupası süresinde milli takımdaki arkadaşlarıyla hasret giderme fırsatı bulacak olan Arsenalli yıldız, Liverpool'dan Real Madrid'e transfer olan Xabi Alonso ile her gün internette görüştüklerini ifade ediyor.

    İspanya Milli Takımı'nda forma giymekten her zaman onur duyduğunu söyleyen Fabregas, "Milli takımla 19 yaşımdayken Dünya Kupası'nda oynama şansı yakaladım. Bunu hangi futbolcu istemez?" dedi ve Xabi Alonso dışında da Barcelona altyapısından beri tanıdığı Andres Iniesta ve Sergio Ramos ile vakit geçirmekten çok hoşlandığını sözlerine ekledi.

    Farbregas, "Milli takımdaki arkadaşlarımla birlikte her zaman daha iyi şeyler başarabileceğimizi biliyoruz. Ayrıca birlikteyken de çok eğleniyoruz. Zaten bir takımın başarılı olması için iyi bir arkadaşlık ortamı şart. Hâlâ çok genç bir kardomuz var. Yani daha pek çok kupa kazanabiliriz" diye konuştu.

    Mohammed Bhana, Goal.com İngiltere




  • Arshavin'in sakatlığı Arsenal'i yıktı
    Arsenal'in Rus yıldızı, Manchester City ve Standard Liege karşılaşmalarında forma giyemeyecek...

    Sky Sports News'ün haberine göre, Rusya Milli Takımı'nın Galler ile oynadığı karşılaşmada kasığından sakatlanan Andrey Arshavin, Arsenal'in önündeki iki karşılaşmada forma giyemeyecek.

    Bir süredir sakatlık sorunu yaşayan Arshavin, bu sebeple Rusya'nın Lihtenştayn ile oynadığı karşılaşmada kenarda oturmuştu. Ancak Galler maçında 90 dakika sahada kalıp, takımının 3-1'lik galibiyetine katkıda bulunan Arshavin'in sakatlığı nüksetti.

    Bu sebeple, Rus yıldız, takımının önündeki çok önemli iki maçta; Premier Lig'deki Manchester City karşılaşması ve Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçı olan Standard Liege karşılaşmalarında görev yapamayacak.

    ___________________

    Yarım sezon sakatlık olmadan oynasak ah bi kerede.




  • bu sakatlık kötü oldu gerçi standard'ı arshavin olmadan da yenerlerde man cit'e naparlar bilmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Özgür Can

    bu sakatlık kötü oldu gerçi standard'ı arshavin olmadan da yenerlerde man cit'e naparlar bilmiyorum.


    Arshavin farkı ortada , geçen seneki ş.l ile lig arasındaki performansa bakılınca.
  • ManC hala düzeni sağlamış bir takım değil, top oynayan bir takım değil bu yüzden deplasmandan galibiyetle dönebiliriz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mystic-X

    ManC hala düzeni sağlamış bir takım değil, top oynayan bir takım değil bu yüzden deplasmandan galibiyetle dönebiliriz


    Gallas Vs Adebayor
  • Manchester City v Arsenal

    HQ - x264 - WS - ESPN - BRAZILIAN TV

    1-0 ALMUNIA OG
    VIEW & DOWNLOAD

    1-1 van PERSIE
    VIEW & DOWNLOAD

    2-1 BELLAMY
    VIEW & DOWNLOAD

    3-1 ADEBAYOR
    VIEW & DOWNLOAD

    4-1 WRIGHT-PHILLIPS
    VIEW & DOWNLOAD

    4-2 ROSICKY
    VIEW & DOWNLOAD




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.