Şimdi Ara

5.1 ses alamıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 5.1 subwoofer 'ın arkasında C , SL -SR , L-R diye 3 çıkış var. Ve bu çıkışa uygun 3 kablo var. Kablonun bir ucu tek diğer ucu kırmızı-beyaz. Yani toplamda 6 tane jack oluyor. Bu kırmızı - beyaz kabloları birleştirmek içinde küçük bir aparat var. 2 ucu tek uca düşürüyor. Şİmdi asıl mesele ; benim ses kartımda tek çıkış var. yani 3 kablodan birini takıyorum ve hepsinden ses gelmiyor. İnternette biraz araştırdım "Creative SOund Blaster 5.1 live" diye bir ses kartı var hem bütçemede uygun. Onunda 3 tane line out diye çıkışı var. Benim için bu ses kartı uygunmudur. 3 kabloyuda bu karta takarsam AC3 filmlerde odanın 4 tarafından birden ses alabilrmiyim.

    Teşekkürler



  • işletim sistemin xp ise olur.
    vista ise live için sürücü yok (var da sadece sürücü var yazılımsız yani eski versiyon -24 bit olmayan- live vista için üretici tarafından desteği kesilmiş bir kart)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 2 Nisan 2009; 1:46:04 >
  • Ses alamaman için bir sorun kalmıyor, senin sorunun tek çıkışın olması bunuda live ile çözebilirsin.
  • Teşekkürler. Bugün gidip Sound blaster audigy 7.1 aldım. Alır almaz taktım ve denedim. gerçekten farkettiriyor. DTS müzik ve ac3 film indirip denedim , sanki sinemadaymışım gibi hissettim
  • Bir sorum daha olacak şimdi benim sistemin kumandasıda "DVD" VE "AUX" diye iki tuş var. Şimdi bilgisayarda dvd filmleri izlerken "DVD" modunda aldığım ses fena değil ama "AUX" da sanki sinemadaymış gibi oluyo. yani aux da basslar daha bi güzel daha tok ses çıkıyor. Sizce doğru kullanım şekli dvd mi aux mu olacak ? Ses kartım Creatice Audigy v.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.