Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.690
Cevap
211
Favori
964.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Stok adedi yaziyormu..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yazıyor Ankarada origin 150 adet Bursada animal 25 adet :)http://www.ebrosur.com/Bursa/Mediamarkt#Brosur Yalnız kampanya cuma günü başlamış 2 günde 25 tane kapışmışılmıştır herhalde :) lizge akşam bilgi verir girerse nete stokla ilgili.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Blood -- 29 Aralık 2012; 23:27:23 >
  • resimdekı süpürge kesın orıjındır 999 ytl satılmış.Alerjı modelı düşmüyor ben araştırma içindeyım.Medıamarkettekı dalgınlık resimede yansımış hiç alerjıyı o fıyata verırlermı.Hem sonra 32 modeller artık pıyasada yok kaldırıldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperen_69

    Bişey merak ettim tek filtreli modeller ile çift filtreli modeller arasında çekim farkı varmı bu belirtiliyormu ,eğer çekim güçleri aynı ise motor güçleri nasıl

    dostum merhaba yanlış anlama sen çok şeyler merak edeceksin dyson almadın sürece nedir bu merak sende bu kadar lizge size anlata anlata anlatamadı bu makineyi çekil köşene ve kullan Philipsi gerisini bırak dyson kullananlara yada katıl aramıza ve bu merakın bitsin.
    saygılar
  • Bursa nilparktaki son dyson dc37 origini 999 TL ye lizge nin de yardimlariyla ablama aldirdim. Brosurde basim hatasi olmus, satıştaki model DC37 Origin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım nahit arkadaşımız demişki hermodelde 2 filtre var ama alerji olanlarda 2 filtrede hepa diğerlerinde biri hepa ,bende şunu demek istedim filtre sayısı veya tipi değiştiğinde makinenin çekimine illaki etkisi olur ,filtre farkından bile çekim gücü değişir diye düşünüyorum
  • Ben de Ankara media markt tan dc37 origin i 999tl ye aldım.
    Eve gelip sabah samsung süpürgemle süpürdüğüm halıyı tekrar süpürdüm. Ve bir sürü toz tüy çekti.
    İlk izlenimim güzel. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belliydi zaten baştan origin olduğu. Animal yurtdışında bile anca o fiyatken bizim ötv,kdv,gümrük vergileri distribütör karı falan şuan için vermezler o kadar ucuza. Ama daha önceden konuşulduğu gibi motor emiş kuvveti vs. makine aynı makine filtre ve aksesuar hariç. O yüzden güzel fiyata aldınız. Hayırlı olsun.
  • Beyler pratikte dc37 animal ile origin farklı mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fleischman

    Beyler pratikte dc37 animal ile origin farklı mı ?

    Bir önceki sayfa da tüm ayrıntılarıyla anlatıldı.
  • Ben de önümüzdeki hafta alergy alacağım.Eğer bir indirim olursa lütfen haber edin.Muhtemelen beyazeşyam'da alacağım.
  • slm arkadaşlar. niyeti bozdum kesin animal alacağım inş ama nereden bilemedim.
    en ucuz şimdilik istanbul bilşimden buldum 1322tl ama garanti işi nasıl onların bilemedim, 2 yıl garanti yazıyo(bimekste falanda 2 yazıyo ama resmi sitede5 yıl yazıyor bu garanti meselesi ne)?
    sizce nereden almam en mantıklı şuan için. şimdiden teşekkürler herkese...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eenn_eess -- 30 Aralık 2012; 22:24:07 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eenn_eess

    slm arkadaşlar. niyeti bozdum kesin animal alacağım inş ama nereden bilemedim.
    en ucuz şimdilik istanbul bilşimden buldum 1322tl ama garanti işi nasıl onların bilemedim, 2 yıl garanti yazıyo(bimekste falanda 2 yazıyo ama resmi sitede5 yıl yazıyor bu garanti meselesi ne)?
    sizce nereden almam en mantıklı şuan için. şimdiden teşekkürler herkese...

    Evet lizge haklı almadan önce kesin sorun garanti olayını 5 sene az değil garantisiz yerden almayın sonra muhattap bulamazsınız. Makineler ne kadar sağlam olsada motor haricinde parça işçilik garantisinide kapsıyor o yüzden 5 sene garantili alın. Eğer geçen hafta alsaydınız kliksadan alın derdim. 1500tl bonusa -%10 puan düşürüyorlardı. Bu hafta 1680e çıkarmışlar satış çok olunca herhalde. Beyazesyamda 1400den veriyordu sonra 1485 yaptılar stok bitti orda da. Bence biraz bekleyin isterseniz tekrar girsin stoklara ona göre bakın. Ama ben ilk ordan alıcaktım tam stok bitti aradım toptan sattıklarını söyledi ithalatçıdan başka bir teklif olursa alırız dedi. Kesin bir zaman ve fiyat söylemedi yeni parti için. O ara kliksa bonusa kampanya yapınca oraya kaydım. Piyasada 5 yıl garantililer şuan 1650 1750 civarı olması lazım mağazalarda bimeks hepsiburada tekzen ve mediamarktda öyle.

    Eğer düşmezse allergy alın derim 1300 e beyazesyamdan veya bakın lizge Bursada mediamarkttan 1300 e satmış belki sizde deneyebilirsiniz şansınızı mağazalarda. Fiyatları biri 1300 biri 1600 olursa olursa allergy almak daha mantıklı bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Blood -- 31 Aralık 2012; 2:18:23 >




  • Biz de bugun animal dc 37.serisini aldik..Eve gelince netteki fiyatlara bakayım dedim. Fiyatlar havada ucuyor. çok sevindim media makt tan aldığım 999 tl yYe ancak yorumlarda gordum şok olsun. Aldığım vivax ne animal nede allergy modeli. Animal ve allergy 1500 civarı Ben 999 a aldım diye sevinmistim ama 200/300 ekleyip animal yada allergy mi alsam. Birde ilginc not duseyim aldığım dc 37 origin fiyat araştırmasında bir tek ist bilişim de fiyat alıyorum. Media markttaki satis tensilcisi arkadas sadece 60 TL ödeyerek allergy deki turbo basligi servisten alabilecegimi soyledi.
    Ne dersiniz, kutuyu hic acmadim.200/300.de fazlasını oderim. Dc37 originde kalayımmı holds farkını verip animal yada allergy mi alayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperistan

    Biz de bugun animal dc 37.serisini aldik..Eve gelince netteki fiyatlara bakayım dedim. Fiyatlar havada ucuyor. çok sevindim media makt tan aldığım 999 tl yYe ancak yorumlarda gordum şok olsun. Aldığım vivax ne animal nede allergy modeli. Animal ve allergy 1500 civarı Ben 999 a aldım diye sevinmistim ama 200/300 ekleyip animal yada allergy mi alsam. Birde ilginc not duseyim aldığım dc 37 origin fiyat araştırmasında bir tek ist bilişim de fiyat alıyorum. Media markttaki satis tensilcisi arkadas sadece 60 TL ödeyerek allergy deki turbo basligi servisten alabilecegimi soyledi.
    Ne dersiniz, kutuyu hic acmadim.200/300.de fazlasını oderim. Dc37 originde kalayımmı holds farkını verip animal yada allergy mi alayım


    Origin ile Allergy arasındaki fark sadece motor sonrası Hepa filtresi olduğu için bence gerek yok. Eğer evinizde astım bronşit gibi allerjik rahatsızlığı olan yoksa açın kullanın. Zaten Dysonlar diğer makineler kadar çok kaçırmıyor dışarıya tozlu hava ki o filtrenin amacı tozdan ziyade küf bakteri gibi mikroskobik partikülleri tutmak. O yüzden kullanın derim ben 300 tl için gerekmez bence. Origin modelleri bulunmuyor piyasada evet Hakman sitesinde de fiyat yazmıyor. Nedenini bilmiyorum satış temsilcisi arkadaşlar biliyordur belki ellerindeki ithal ettikleri stok bitti herhalde.

    Turbo başlık fiyatı 60 değil 175TL yalnız zaten allergy de değil animalda var o da. Miniturbin başlığı 75 TL ona da çok ihtiyacınız olmaz herhalde koltukların üstünde hayvan tüyleri yoksa. 60TL olanlar origin ve allergyde ki aynı olan çift modlu zemin aparatı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Blood -- 31 Aralık 2012; 2:41:00 >




  • Kusura bakmayın cepten yazdığım icin otomatik duzeltme yapiyor. Ben dc origin almışım. internette bir tel Istanbul bilişimde fiyar var aldığım fiyat la aynı sayılır.200/300 fazla verip dc 37 animal& allergy modelinimi alayım yikes dc 37 999TL ye özellik & fatwa olarak ucurum yikes iyi mi ? Yada Yarın medyamarkta Visio 999 tl yi Geri alayımmı? Acil yorum bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Of ya ..duzeltmeleride cepten yapıp heyecanla yazinca tekrar hatalar olmuş.Dc 37 Origin le ilgili hiç bir yerde fiyat ve yorum yok . Küçük tribun başlığı 60TL Ye (yatak ve minderleri döverek temizlemesi için)
    Alıp devammı edeyim yada iade edip 300 TL Fark ile animal yada allergy mi alayım. Bu arada bilgi vereen arkadaşa Teşekkurler ederim. Bu satte ki emegi ve yorumu icin . Ama dc 37 origini piyasada goremeyince kıllandım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar,
    yakında dyson 39 türkıye'ye geliyormuş haberınız olsun .Buda demek oluyorki dyson 37 lerde indirimli günler bizi beklıyorrrrr yaşasınn:) takıp edın sürekli mağazaları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eda77

    selam arkadaşlar,
    yakında dyson 39 türkıye'ye geliyormuş haberınız olsun .Buda demek oluyorki dyson 37 lerde indirimli günler bizi beklıyorrrrr yaşasınn:) takıp edın sürekli mağazaları.


    dyson 39 37 ile aynı model. Amerika ingilterede 39 var 37 yok. Almanya Fransa Türkiye de 37 var 39 yok. Sitesinden bakabilirsiniz farklı ülkelerdeki modellere.
  • darkçavuş ve lizge ikinizede çook teşekkür ederim, istanbul bilişimden her konuda uzak durmak lazım ozaman. dyson içinde 1-2 hafta bekleyim takip edip animalı alayım diyorum alıp ömürlük kullancaz inş :)
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.