Şimdi Ara

Muhsin Yazıcıoğlu’nun Helikopterinin Düştüğü Yer (Uydudan Görüntüler)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
13.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu Kahramanmaraş'ta bu akşam düşen helikopterin enkazı arama çalışmaları sürüyor.
    Düşen helikopterde BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yanı sıra şu kişilerin bulunduğu belirlendi: Pilot Kaya İstektepe, BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, BBP Sivas İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, İHA Sivas Bürosu İsmail Güneş ve henüz ismi bilinmeyen bir kişi.

    Sağlık ve Ulaştırma Bakanlıklarından edinilen bilgiye göre, helikopterin düştüğü yer Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesi ile Göksun ilçesi arasında Sisli köyü Daluşağı mezrası mevkiine düştüğü belirlendi.
    BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 5 kişinin içinde bulunduğu helikopterin düşmesi üzerine İçişleri Bakanı Beşir Atalay ve Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal, incelemelerde bulunmak üzere bölgeye hareket etti.

    İşte Uydudan (Google Eart) Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesi ile Göksun ilçesinden Görüntüler.. Resimleri büyütmek için üzerine tıklayınız.

    Konunun Devamı ve Resimler için Tıklayınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNiCK_ -- 25 Mart 2009; 22:58:52 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.