Şimdi Ara

PDF Üzerinde Değişiklik Yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
74.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Belki daha öncede soruldu ama aramalarıma rağmen bulamadım. Ben elimdeki PDFlerde yazılar, resimler, tablolar üzerinde değişiklik yapmak, bazılarını word veya power point dosyasına dönüştürmek istiyorum. Dönüştürürkende kullanılan şablon ve sayfa yapısının bozulmamasını istiyorum.

    Acrobat pro 9 extented indirip denedim yaparmı diye ama PDF'yi açıyorum ve değişiklik yapamıyorum. Foxit pdf editor ile enedim, yazıları kelime kelime değiştiriyor ama bazen bozuk çıkıyor, bazende Türkçe karakter sorunu çıkıyor. Acrobat ile word olarak kaydet deyincede yazılar kayıyor ve Türkçe karakterler bozuluyor. İlginç olan nette aramalarımda tam olarak bu durumu çözen bir açıklamaya rastlayamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.



  • Dostum pdf olarak yaratılmış bir dosyada değişiklik yapmak hiçbir zaman %100 sonuç vermez.İllaki bazı bozukluklar oluyor.Hangi programı denersen dene iyi sonuç alamazsın.

    Bu arada bende foruma ilk üye olduğumda o avatarı kullanıyordum.
  • pdf to word programları var fakat Rietveld'in dediği gibi istediğin gibi bir sonuç vermiyor.
  • pdf sonuç olarak "resim haline getirilmiş" bir döküman dosyasıdır, word gibi değildir yani. bu yüzden pdf'yi word'e -bir kelime işlemciye- aktarmak için kullanılabilceke en iyi çözüm ocr yazılımlarıdır. benim tavsiyem abyyy fine reader. fine reader ile pdf dosyasını orjinaline en yakın şekilde word dosyası haline getirebilirsiniz...
  • http://www.pdfyiwordecevirme.com/ buyrun sorunsuz çeviriyor :D resim,türkçe herşeyi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.