Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.380
Cevap
18
Favori
713.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu nasıl bir sevdadır böyle bu ne ızdırap bende hergün kullanmasam da aracın yanına bir gidip şöyle bir etrafına bakınıyorum otoparkta çok manevi bir bağ var aramızda..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pharatlil

    haline şükret darkboys
    sen gene 1 haftadır ayrısın ben 28 gündür araç gelecek diye bekliyorum. hala ses yok...

    Sen de haline şükret. Ben 4 ay beklemiştim.
  • :) aman rayen ayzını hayra aç..
  • pharatlil, hemen telaşlanma.
    Ben güvenlik paketi de istediğim için o kadar beklemiştim.
  • ARKADAŞLAR BİR SORU SORDUM HİÇ KİMSE BİLMİYOR HERALDE CEVAP VEREN OLMADI ????
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _fire_

    ARKADAŞLAR BİR SORU SORDUM HİÇ KİMSE BİLMİYOR HERALDE CEVAP VEREN OLMADI ????


    Biliyoruz, biliyoruz. Senin soruyu atlamışız. Aslında biraz önce yazmış olsaydın fotoğraflarda gelirdim. Teorik olarak anlatayım.
    Sileceğin tepesine bir kez bastığında otomobil simgesi aktif olur (sırasıyla) o anda depodaki yakıtla km yapacaksın, anlık yakıt tüketimin ne eğer birde varılacak mesafe uzaklığını girdi isen kalan km yi görürsün.
    Bir kez daha bastığında,
     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>

    1 rakamı aktif olur ve yol bilgisayarını sıfırladığından bu yana kaç km yol yapmışsın, ortalama yakıt tüketimin ne ve ortalama hızını görürsün.
    Bir daha basınca,
    2 rakamı aktif olur, eğer onu hiç sıfırlamadıysan aracı aldığından bu yana kaç km yol yapmışsın, ortalama yakıtın ve ortalama hızın ne onları görürsün.
    Şimdi sen bu bilgisayarı nasıl sıfırlayacağım diyor gibisin.
    1 rakamı aktifken bir kaç saniye süre ile aralıksız sileceğin tepesine basılı tutarsan bilgisayar sıfırlanır.
    Bu durum 2 için de aynen geçerlidir. 2 genellikle sıfırlanmaz toplam görülsün diye ama ben sıfırlamıştım. O yüzden arabanın toplam km si ile yol bilgisayarındaki km arasında 100 km kadar fark var.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: rayen

    pharatlil, hemen telaşlanma.
    Ben güvenlik paketi de istediğim için o kadar beklemiştim.


    ben bu peugeot müşteri hizmetlerine ne diyeyim şimdi. arıyorsun en azından ne zaman gelir bilgileri vardır diye kalkıp bana arac şasi numarası soruyorlar.

    yaw bu kadar plansızmı bu işler?? insan hiç yoksa şu zaman gelir der. hiçbir fikrimiz yok diyorlar. daha araç gelmeden peugeot müşteri hizmetleri benden puanını aldı = 0

    üstelik bende güvenlik paketli ekleticektim ancak artık o araçlar gelmeyecek dediler.(ki bence yalan şu resimleri olup iç geçirdiğimiz family versiyonu bile bence bi süre sonra gelir)

    iyiki ötv indirimi varmış. bütün bahaneleri bu oldu. ..




  • Sadece peugeot müşteri hizmetleri değil, ülkemizde neredeyse tüm sektörlerde müşteri hizmetleri kavramı sıfır.
    Aracı alıncaya kadar bir kaç kez telefon görüşmesi yaptım, daha da aramaya gerek yok parama yazık deyip sadece bayi ile iletişimde kaldım.
    Tepeenin satış stratejisi belirsiz, nerdeyse ticari araçlarda alanı rakiplerine terk etmiş durumdalar.
    Dikkat edin binek araçlarına reklam yaparlarken, tepee için bir tane bile reklam dönmedi Tv'lerde.
  • gerçekten rayen arkadaşın dediği gibi, tepee ile ilgili geniş bir reklam yelpazesi yapmadı ne hikmetse peugeot.. Fakat buna rağmen çok iyi satış rakamları yakaladılar.. ben bile tepee'yi ilk olarak bandırma sokaklarında tesadüfen denk gelmişti o zaman görmüştüm.. zaten ondan sonra diğer ticariler gözümden silinmişti.. sadece gazetede 1-2 ilanlarını gördüm o kadar.. Eğer tv'de medyada çok tanıtılsaydı şu an en çok satan araç olurdu.. baksanıza connetc'e göz boyamak için ufak tepek makyaj yaptılar, hemen reklamlarda yeni connetc diye dönüyo reklamları.. iç dizaynını değiştirmişler, tamponlar, ve arka stop lambalarını değiştirmişler, al sana yeni connetc:)
    Bu arada kısmetse cuma günü gelin arabası oluyor tepeem:)
  • arkadaşlar selamlar hepinize.mehmet kardeş (mutluluklar dilerim ) çok yakışacak gelin arabası bence tepee ye.seni durduranlara bol bol zarf dağıt araca zarar vermesinler.reklam konusunda sana katılıyorum aracı kendi başına bıraktılar ve öylece o kendi kendini pazarlıyor.hayır kötü bir tasarım ara bir model bir makyaj kasası olsa (caddy life,yeni connect) anlayacağım.anlaşılır gibi değil sıfır reklam nasıl bir politikaysa anlaşılır gibi değil.
  • Rasim abi öyle açıklayıcı yazmışsınki soru sorasım geliyor inan. aracın anahtarını evde unutmuşum gelirken kitapçığa baktım ama birşey yazmıyordu.bir çok olay tecrübeyle sabit,kriko ve ön koltuk altı gizli bölmeleri bile daha yakın zaman öğrendim.keşfetmeye devam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

    arkadaşlar selamlar hepinize.mehmet kardeş (mutluluklar dilerim ) çok yakışacak gelin arabası bence tepee ye.seni durduranlara bol bol zarf dağıt araca zarar vermesinler.reklam konusunda sana katılıyorum aracı kendi başına bıraktılar ve öylece o kendi kendini pazarlıyor.hayır kötü bir tasarım ara bir model bir makyaj kasası olsa (caddy life,yeni connect) anlayacağım.anlaşılır gibi değil sıfır reklam nasıl bir politikaysa anlaşılır gibi değil.

    Ohooo sen Mehmet'in başını yakacaksın. Aman yenge duymasın.
    Mehmet zaten evli bildiğim kadarıyla, o eşe dosta, akrabaya gelin arabası yapıyordur tepee yi.




  • mehmet abi gelin arabası olacak tepee nin resimlerini bekliyoruz
  • slm arkadaşlar çok üzgünüm bugün arabamın arka sileceğini çocun birisi kırmış peugeot ambleminin altınıda biraz çizmiş offff offff arabada çekemiyecez böyle giderse kapının önüne
  • Arkadaşlar pazartesi günü 15000 km bakımını yaptırdım 200 tl tuttu sizlerden yaptıran oldumu hiç bakım fiyat nasıl 4 lt yağ , yağ filtresi, hava filtresi ,polen filtresi,yağ tapası ,motor temizleme tüpü (5 tl tüp)artı işçilik hepsi 200 tl tuttu nasıl sizce mzaot filtresi yazmıyor faturada galiba değişmemiş nedenini anlamadım ,
  • Rasim abi kızıştırma ortalığı ben mutluluklar dilerim derken evlenecek çift için konuştum,pardon yani ayrıca Mehmet kardeşten düğün halindeki tepee resimlerini bekliyoruz.
  • bende 21 binde gitmiştim malum aldığımız arakadaş hiç oralı olmamış.150 civarı bir rakam tutmuştu ben ilaveten motor bakım ve koruma yaptırmıştım,mazot filtresini benim araçtada değiştirmemişlerdi.daha uzun bir kmden sonra galiba.ama mantık olarak değişse daha sağlıklı olur bence ama değiştirmiyorlar nedense fix her yerde aynı gibi.fiyatlar normal yani.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _fire_

    slm arkadaşlar çok üzgünüm bugün arabamın arka sileceğini çocun birisi kırmış peugeot ambleminin altınıda biraz çizmiş offff offff arabada çekemiyecez böyle giderse kapının önüne

    Boşver sıkma canını, sokağa bırakıyoruz sonuçta bu tür şeyler olabilir. Ben önceki aracımda bu tür işlere alıştım yalama oldum desem yeridir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

    Rasim abi kızıştırma ortalığı ben mutluluklar dilerim derken evlenecek çift için konuştum,pardon yani ayrıca Mehmet kardeşten düğün halindeki tepee resimlerini bekliyoruz.

    Kızıştırma filan yok ya...
  • arkadaşlar bugün gelin arabası oluyor arabam:) rayen arkadaşın dediği gibi ben zaten evliyim:) çok yakın bir arkadaşım evleniyor, ona yapıyoruz arabayı.. gelin modelli tepee'nin resimlerini çekip koyacağım foruma bakalım beğenecekmisiniz.. Bu arada fire arkadaş geçmiş olsun, başa gelen çekiliyo walla, zaten onu yapan çoluk çocuk yoksa aklı başında insan yapmaz ama insanın içi acıyo.. Allahtan aracım garaj arabası yaz kış geceleri garajımda duruyo..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.