Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.380
Cevap
18
Favori
713.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı olsun. Güle güle kazasız, belasız kullanın.
  • Arkadaşlar başımdan geçen üzücü durumu hem sizlerle paylaşmak,hem de bu konuda siz değerli araç kullanıcılarını bilinçlendirmek için yazıyorum.

    Yeni aracımı 19 Ağustos da Hyundai Tuna bayisinden almıştım.

    Araca Tuna'nın hemen yanında E-5 yan yolda Kadıköy istikametine doğru Opet Benzin İstasyonu (Acar Petrol) var, oradan 100 tl. ye parolu kartımla Eurodizel yakıt aldım.100 km. ye kadar bir problem yoktu ondan sonra devir saatinin sol tarafında bir ışık yanıp sönmeye başladı,ben ilk başta pek önemsemedim, ama sonradan yana ışık sönmemeye başladı.3-4 gündür de İst. dışında olduğum için ilgilenmemiştim.

    Bugün İş yerime yakın olan Elmas Servisine gittim, belki kısa bir şeydir, hemen yapılır diye ümit ederken,oradaki elaman aracı makinaya bağlayıp,aracın mazotunun sulu olduğunu söyledi.Bana 280-300 tl. gibi bir rakam çıkardı.Aracın deposunu açtılar içinden mazot örneği aldılar,mazotun Eurodizele benzer bir tarafı yoktu tamamen limonata rengindeydi.Aracı toplattım,direk mazotu aldığım Opet (Acar Petrol) istasyonuna gittim.Yanımda götürdüğüm aracın deposundan alınmış sulu mazotu oradaki yetkiliye gösterdim.Karşılığında bir özür beklerken bi küfür yemediğim kaldı.Adam benim bu sulu mazotu oradan aldığıma inanmıyor,beni yalancılıkla suçluyor.En sonunda kamera kayıtlarını inceleyin dedim. 19/08 saat 15:13 bakın dedim.Anca o zaman benim o istasyondan aldığıma kani oldular.Bu seferde başladı nereden yan çizeriz diye iftiralara " ben senin bunun içine su koymadığını nereden bileyim, Tuna'nın sana bu arabayı sattığında içindeki mazot suluymuş gibi ipe sapa gelmez iftiralar sıralamaya başladı.Beni tanımadıkları belli, bunu yanlarıma bırakır mıyım hiç? Aradım Müş. Hiz. ni durumu anlattım:ama şunu öğrendim böyle durumlarda olayı sıca sıcağına halledeceksiniz.Müş.Hiz bekleyin,sıraya aldık,gibi yuvarlak laflar etmekte.Opetin gezici yakıt kalite kontrol birimi var.Onun gelmesi için bu gün tam 5 sefer M.H. aradım.Gelsin ki sulu mazot aracın deposundayken örneğini alsın,sonradan beni zor durumda bırakacak iddialarda bulunmasın.
    M.H. ile görüşürken komiğime giden şey; bana 1 litrelik 6 tane CAM şişe bulmamı, sulu mazotu bunlara koymamı istediler
    Yav bırakın CAM şişeyi ben burada pet şişeyi zor buluyorum,o kadar gerekliyse senin opet istasyonun versin bana dedim.Onlarda da yok ki.

    Oranın sahibi sonradan geldi efendi birine benziyor,o zamana kadar benimle muhatap olan oranın müdürü olan yeğeniymiş.
    Opetin hemen yanında Hyundai bayisi Hunko var.Oranın sahibi gösterdiğim örneğe inanmak istemedi ki aracı birde Hunko servisine göstermek istedi.aracı makinaya bağladılar,makina mazotta su var ukatılımı verdi,Servis elemanı bunu tanıdığından kem kim etmeye başladı,sonra Mazot filitresini söktük içindeki mazotu bir şişeye boşalttık.Bir görmeliydiniz içindeki suyu.Öylece yağ gibi ama ağır kütle gibi şişenin dibinde bir parmak kalınlığında koyu renkli öylece duruyordu.Amcamın artık diyecek bir şeyi kalmadı,ben M.H. ile görüşürken sessizce sıvışıp gitti.Aracı hemen orada toplattım, adamlar şaşırdı.Aracı yaptıracağımı sanıyorlardı.

    Hemen Tuna ya geçtim.Aracın deposunu açtırdım, o sırada opetin gezici kalite kontrol elemanı da geldi.Örnek almak için 1 litrelik 6 tane cam şişeyi çıkardı, aracın deposundaki sulu mazottan örnekleri aldı.2 şişeyi bana bıraktı,diğer 4 şişeyi tahlil için aldı.
    Size 1 hafta içinde dönülür dedi.
    Benim aracım daha 346 km. de içindeki de ilk aldığım yakıt.
    Serviste Yakıt filitresini değiştirdim,aracın yakıt deposundaki sulu mazotu komple boşalttırdım, içine yeni yakıt koydurdum.Yeni yakıt alınırken de küçük bir anlaşmazlık oldu sanırım; ben Shelden alınsın dediğim halde elamanın gönderdiği kişi gidip yakıtı Opetten almasın mı Baktım opet fişi, "kardeş ben o yakıtı aracıma bir daha koymam,6 saattir bunların pisliği ile uğraşıyorum ben size opetin hemen arkasında Shel var oradan alın, gidin ne yaparsanız yapın,benim araca Shelden alın" dedim.Sonara gidip shelden aldılar artık.Ona para vermedim.İlk aldıkları yakıtı naptılar bilmiyorum.Bu bana 202 tl. + 50 lik yakıt 252 tl ye maal oldu.

    Siz siz olun Opetten yakıt alırken dikkatli olun derim.Ben opetin her zaman müşteri yanında olduğunu düşünürken böyle bir olayın başıma gelmesi bendeki opet fikrinin değişmesine sebep oldu.

    Bunlar olup bittikten sonra yaklaşık 1.5 ay sonra OPET in Müş.Hiz.den aradılar( bir hafta da belli olu demişlerdi 1.5 ay sonra aradılar).Nereden bir bahane uyduracaklarını bilemediler.Laboratuvar sonuçları depodaki sulu yakıtın opetin yakıtı olduğu ve sulu olduğu yönünde çıktığı için bahane olarak aracı satan bayinin sıfır aracı satarken deposundaki mazot suluymuş dediler baktılar olmuyor bu seferde aracın deposundan laboratuar için alına 6 litrelik yakıt örneklerinin konduğu cam şişelerin içinde su olduğunu iddia etti.Onlara dedim ki cam şişeleri sizin kalite kontrol elamanı getirdi, su mu yok içinde sıfır ambalajından çıkardı cam şişeleri( ben bunların başıma geleceğini bildiğim için bizzat kalite kontrol aracının gelip aracın deposundaki sulu yakıttan örnek almasını ısrarla istemiştim ) yukarıda 1.5 ay önce yazmıştım bunu.
    Sonra Müşteri hizmetlerindeki bayana dedim, ben 252 tl ile ne batarım ne çıkarım ama bu OPET in ayıbı olarak daima kalacak ve anılacaktır.
    Şimdi burada OPet belki şöyle düşündü.Sulu yakıtı kabul etsek Opet bayisinin (Opetin) sulu yakıt sattığını kabul etmiş olacakları için gerçeği red edelim, inkar edelim yoluna gidiyorlar.
    Ama bilmiyorlar ki bu gerçek onlara daha çok zarar verecek.Her platformda bunu dile getireceğim.

    Bununla ilgili şikayetvar.com a da yazdım.Yazmışken bir bakayım Opet hakkında sulu yakıt ile ilgili başka şikayetler varmı dedim.Birde ne göreyim 3-5 ay içinde 7-8 tane sulu yakıtla ilgili bir sürü şikayet,mağduriyet meydana gelmiş ve Opet hiç biriyle ilgilenmemiş.Hatta bir tane si yanlış hatırlamıyorsam balayına giderken yolda kalmış Opetten aldığı yakıttan dolayı.Ama o büyük diye geçinen OPET kendine toz kondurmamış yine.Onları okuduktan sonra yaşadıklarıma ve OPET e daha farklı bakar oldum.

    Artık bütün bunları okuduktan sonra araçlarına değer veren siz araç kullanıcıları gönül rahatlığı ile OPET ten yakıt alabilecek misiniz? Yada bana değmeyen yılan bin yıl yaşasın mı diyeceksiniz ?




  • Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Yaşadığınız yakıt problemi nedeniyle de geçmiş olsun diyorum. Ne yazık ki, ülkemizde aldığımız risklerden biri de bu. Bu tamamen istasyon sahibinin karekteri ile ilgili bir durum. Ben iki yıldır opetten yakıt alıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Ama bu yaşamayacağım anlamına gelmiyor. Ben sorun yaşamamak için sürekli aynı istasyondan alıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mylasos

    Öncelikle aracınız hayırlı olsun. Yaşadığınız yakıt problemi nedeniyle de geçmiş olsun diyorum. Ne yazık ki, ülkemizde aldığımız risklerden biri de bu. Bu tamamen istasyon sahibinin karekteri ile ilgili bir durum. Ben iki yıldır opetten yakıt alıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Ama bu yaşamayacağım anlamına gelmiyor. Ben sorun yaşamamak için sürekli aynı istasyondan alıyorum.

    Rasim abi Opet tam bir loto valla Bence özel nedenlerin yoksa İstasyon değişikliği yap abi Total olabilir veya Shell gibi sana tavsiyem ve aynı istasyon olayını da iyi tutturmak lazım değiştirmemek önemli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysf18

    benide gruba alın tepee aldım
    110hp siyah

    Aracınız hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın Kazasız belasız sürüşler dilerim..

    Aramıza hoşgeldin bu konu ve TEPEE PREMİUM PACK konuları kardeş ve paralel başlıklar dır.

    Bu konunun kurucusu ve ilk Tepee sahiplerinden Rasim abi aracını satmıştır ama fahri bir Tepee dostu ve saygıdeğer Akadamisyen kişiliği ile bizleri yalnız bırakmamakta ve yardımlarını esirgememektedir.

    ilk sayfadaki bilgileri bize yollarsanız takım listemize sizide ekleriz.

    ayrıca aracınızın resimlerini bekliyoruz.
  • .................



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 23 Ocak 2011; 20:57:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
    Rasim abi Opet tam bir loto valla Bence özel nedenlerin yoksa İstasyon değişikliği yap abi Total olabilir veya Shell gibi sana tavsiyem ve aynı istasyon olayını da iyi tutturmak lazım değiştirmemek önemli.

    Kia Bp öneriyor. Hatta bunu sözle yapmayıp aracın camına da çıkartma olarak yapıştırmışlar. Yani bu kadar güveniyorlar. Tabi ben çıkartıp attım.
    Şimdiye kadar iki opet istasyonundan yakıt aldım. Biri Ankara'da biri Milas'ta. Yakıt sorunu çıkmadı ama Milas'tan her zaman 40 litre ile gelirken bu sefer 45 Litre ile geldim. Biraz agresif kullandım ama 5 litre oynatacak gibi değil. Şüphelendim açıkcası. Bp'nin internet sitesini inceledikten sonra Bp ye geçmeyi düşünüyorum. Eğer anlattıkları doğruysa yakıt kontrol sistemi mükemmel. Kesinle hava basma diye tabir edilen olayın istasyonlarında olamayacağını teknik olarak anlatıyorlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mylasos

    Hayırlı olsun. Güle güle kazasız, belasız kullanın.

    TEŞEKKÜRLER
    BENİM BİRKAC SORUM OLCAK YANLIZ

    110 HP 2009 MODEL 20.000 DE FULL
    TORPİDODA MÜZİK CIKIŞI VAR ÖN İKİ CAM TA OTAMATİK KAPANIYO SEAKS....
    VE KUMANDADANDA KAPANIYO

    2.EL ALDIM ARABAYI AMA BANA COK FAZLA YAKIYO 270 TL YAKTI BUNEDİR YAHU ACİL MSJ LÜTFEN
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK


    quote:

    Orijinalden alıntı: ysf18

    benide gruba alın tepee aldım
    110hp siyah

    Aracınız hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın Kazasız belasız sürüşler dilerim..

    Aramıza hoşgeldin bu konu ve TEPEE PREMİUM PACK konuları kardeş ve paralel başlıklar dır.

    Bu konunun kurucusu ve ilk Tepee sahiplerinden Rasim abi aracını satmıştır ama fahri bir Tepee dostu ve saygıdeğer Akadamisyen kişiliği ile bizleri yalnız bırakmamakta ve yardımlarını esirgememektedir.

    ilk sayfadaki bilgileri bize yollarsanız takım listemize sizide ekleriz.

    ayrıca aracınızın resimlerini bekliyoruz.



    İLK SAYFADAKİ BİLGİLER DERKEN:S

    RESİMLERİ KOYAYIM


    DEPOYU FULLEDİM 160TL 51-53 LT ALDI
    YAW 200KM YAPTIM BİDAHA AYNI POMPADAN FULLLEDİM 58 LİRALIK MAZOT ALDI

    270 TK YAKARMI BU ARABAYAW OFFF

    DÜZGÜN KULLANBIYORUM MAKASMIS HIZMIS YAPMIYORUM BİLE:S


     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>




  • NEDEN BUKADAR FAZLA YAKIYOR YAHU:s

     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK


    quote:

    Orijinalden alıntı: WORLDTHUNDER

    arkadaşlar selam herkese baştan sona okudum bu forumu yeni partner alacaklara bir nebze kilit tüyolar veriyor sevindim sizinle tanıştığıma bende 2011 model premium pack +emniyet paket+görüş paket li çelik gri aracımı 3 gün önce teslim aldım ancak kafamda sorular var,
    1. yol bilgisayarı a mı c mi derken teslimat sorumlusu c dedi ama ben araştırdım a çıktı bence c tipi yol bil daha güzel full modelde neden dandik yol bilgisayarı var anlamadım
    2. si torpido gözünde ses girişi yok malesef bunu da anlamadım bluetooth lu modellerde var dediler forumda yaptığım araştırmada tam tersi olması gerekiyormuş,
    3. su de arka cam da içte fitil bende de yok gerekli konuşmayı yaptım satış müdürü ile bakalım ne olacak,

    fotolar buradaki üyelerden alıntı dır şu A ve C yol bilgisayarı olayını bana detaylı anlatacak biri var mı benim aracımdan alan başka arkadaş varsa bana bilgisayarı nasıl bıldırırse sevinirim



     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>


    Arkadaşlar yardımcı olabildiysek ne mutlu..

    başta Rasim abi olmak üzere ve diğer arkadaşlarım..

    ama önce Tanışalım benim adım Gökhan 36 yaşındayım ve İstanbul Levent deyim Teknikerim.

    sizlerde isimlerinizi yazarsanız daha rahat diyalog kurabiliriz her türlü sorun ve dilekleriniz için bana pmden ulaşabilirsiniz hiç çekinmeyin.

    ilk sayfamızdaki gibi bilgileri bize yazarsanız sizide takım listemize ekleriz.

    Aracınız hayırlı uğurlu olsun bu arada Kazasız belasız sürüşler dilerim.

    saygılarımla..


    Ben Cihan Bilişim ve güvenlik sist uzmanıyım Manisa da ve izmirde yaşıyorum aracım premium pack 110 çelik gri 2011
    Peugeot a yazdım ama verilen cevap aynı üretimde değişiklikler olabiliyor sitedeki özellikler bizi bağlamaz gibi laflar edildi ayrıca ben telefonla aldım bu aracımı siteden özelliklerine baktım ok dedim bunu istiyorum istenen ile gelen araç farklı tüm firmalar bunu yapıyor emin olun... akılla sıra kazıkladık sanıyorlar ama salla ya arabam güzel sevdim diğer aracım 2007 astra g partnerden sonra ona binince formula aracına binmiş gibi yerde hissediyorum kendimi partnerim sürüşü mükemmel... caddy demiş bazı arkadaşlar bu caddy değil aslan bence :D
    Yan ve arka bar düşünüyorum tecrübeleriniz neler aluminyum olanı pek güzel gelmedi partner yazılı olan ben kromajlı bar istiyorum nerden bulabiliriz ayrıca içinde hediye edilen 5 tl lik paspasları da attım hepsiburadan 32 tl ye paspas aldım tavsiye ederim güzel bence




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysf18

    NEDEN BUKADAR FAZLA YAKIYOR YAHU:s

     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>


    benim bildiğim dizel araçlarda 10.000 km den sonra anlaşılır az mı çok mu yaktığı benim araç 350 km daha yarım depo olmadı yol bilg. 600 km gösteriyor kalan benzini ort tabiibence ani gaza basmalardan kaçın süşüçte hoşuna gidiyor insanın bende yapıyorum arada ama dediğim gibi agresif kullanma 10bini bekle bakalım




  • ..................



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEPEE PREMİUM PACK -- 23 Ocak 2011; 20:58:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysf18


    quote:

    Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK


    quote:

    Orijinalden alıntı: ysf18

    benide gruba alın tepee aldım
    110hp siyah

    Aracınız hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın Kazasız belasız sürüşler dilerim..

    Aramıza hoşgeldin bu konu ve TEPEE PREMİUM PACK konuları kardeş ve paralel başlıklar dır.

    Bu konunun kurucusu ve ilk Tepee sahiplerinden Rasim abi aracını satmıştır ama fahri bir Tepee dostu ve saygıdeğer Akadamisyen kişiliği ile bizleri yalnız bırakmamakta ve yardımlarını esirgememektedir.

    ilk sayfadaki bilgileri bize yollarsanız takım listemize sizide ekleriz.

    ayrıca aracınızın resimlerini bekliyoruz.



    İLK SAYFADAKİ BİLGİLER DERKEN:S

    RESİMLERİ KOYAYIM


    DEPOYU FULLEDİM 160TL 51-53 LT ALDI
    YAW 200KM YAPTIM BİDAHA AYNI POMPADAN FULLLEDİM 58 LİRALIK MAZOT ALDI

    270 TK YAKARMI BU ARABAYAW OFFF

    DÜZGÜN KULLANBIYORUM MAKASMIS HIZMIS YAPMIYORUM BİLE:S


     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>


    Yusuf kardeşim aracın maşallahı var Allah nazarlardan saklasın siyah bir başka güzel..

    ilk sayfadaki bilgiler derken aracın donanım sınıfı,şehir meslek kaç hp bilgilerden bahsediyorum.


    sanırım sen şehir içinde kullanmaktasın öncelikle aynı istasyondan akaryakıt almaya çalış sonrada devir ve vites oranlarını iyi ayarla ayağını gaza fazla alıştırma malum bu araç çok çabuk devirlebilen 16 valfli bir motora sahip yanlış kullanırsan dizeli içer adeta.

    makas veya slalom gerekmez




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK


    quote:

    Orijinalden alıntı: ysf18


    quote:

    Orijinalden alıntı: Mylasos

    Hayırlı olsun. Güle güle kazasız, belasız kullanın.

    TEŞEKKÜRLER
    BENİM BİRKAC SORUM OLCAK YANLIZ

    110 HP 2009 MODEL 20.000 DE FULL
    TORPİDODA MÜZİK CIKIŞI VAR ÖN İKİ CAM TA OTAMATİK KAPANIYO SEAKS....
    VE KUMANDADANDA KAPANIYO

    2.EL ALDIM ARABAYI AMA BANA COK FAZLA YAKIYO 270 TL YAKTI BUNEDİR YAHU ACİL MSJ LÜTFEN

    Torpidoda harici girişler Rasim abinin can alıcı noktaları bu uğurda çok savaşlar verdiysede kaybetti malesef

    bunlar güzel özellikler tabi her araçta yok piyango gibi size çıkmış yani.

    şimdi gelelim yakıt olayına aracınız şu an kaç binde ve bakımları ne zaman yapıldı yağ ve fitresi hava fitresi ve mazot filtresi gibi.

    lastik basınçlarınız nerede kulanıyorsunuz şehir içimi şehir dışımı yol bilgisayarı kaç km için ne gösteyior,kullandığınız eğim durumu vs bunları bir yazın bakalım anlayalım



    lastikler arkalar 35
    önler 30

    ankara da kullanıyorum yeşiltepe mah - siteler arası kullanıyorum



    arac 23.500 oldu bugün walla anahtar işareti 7800 km de var bakıma diyor aldıgım adam temmuzda bakım yaptırmış :S şaşdım kaldım yag filtresi felan hic konturol etmedim vallahi aldım bindim :D


    bugün uzun yol yaptım 175 dedi 176 yı görmedi arac nedendir anlamadım 30 litre icti 400kmde (uzun yolda)

    benbilmem bana cok fazla geliyo yakıtı ama bu böyle giderse yarın servise bırakacam arabayı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK


    quote:

    Orijinalden alıntı: ysf18


    quote:

    Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK


    quote:

    Orijinalden alıntı: ysf18

    benide gruba alın tepee aldım
    110hp siyah

    Aracınız hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın Kazasız belasız sürüşler dilerim..

    Aramıza hoşgeldin bu konu ve TEPEE PREMİUM PACK konuları kardeş ve paralel başlıklar dır.

    Bu konunun kurucusu ve ilk Tepee sahiplerinden Rasim abi aracını satmıştır ama fahri bir Tepee dostu ve saygıdeğer Akadamisyen kişiliği ile bizleri yalnız bırakmamakta ve yardımlarını esirgememektedir.

    ilk sayfadaki bilgileri bize yollarsanız takım listemize sizide ekleriz.

    ayrıca aracınızın resimlerini bekliyoruz.



    İLK SAYFADAKİ BİLGİLER DERKEN:S

    RESİMLERİ KOYAYIM


    DEPOYU FULLEDİM 160TL 51-53 LT ALDI
    YAW 200KM YAPTIM BİDAHA AYNI POMPADAN FULLLEDİM 58 LİRALIK MAZOT ALDI

    270 TK YAKARMI BU ARABAYAW OFFF

    DÜZGÜN KULLANBIYORUM MAKASMIS HIZMIS YAPMIYORUM BİLE:S


     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>


    Yusuf kardeşim aracın maşallahı var Allah nazarlardan saklasın siyah bir başka güzel..

    ilk sayfadaki bilgiler derken aracın donanım sınıfı,şehir meslek kaç hp bilgilerden bahsediyorum.


    sanırım sen şehir içinde kullanmaktasın öncelikle aynı istasyondan akaryakıt almaya çalış sonrada devir ve vites oranlarını iyi ayarla ayağını gaza fazla alıştırma malum bu araç çok çabuk devirlebilen 16 valfli bir motora sahip yanlış kullanırsan dizeli içer adeta.

    makas veya slalom gerekmez



    saolun teşekkürler :D

    110hp pre+pack ankara giyim magazası




  • Yan ve arka bar düşünüyorum tecrübeleriniz neler aluminyum olanı pek güzel gelmedi partner yazılı olan ben kromajlı bar istiyorum nerden bulabiliriz
  • Benim arac 75 lik bildğiniz gibi tamam araba 1500 kg nerdeyse ama gerçekten çok yakıyor...Bu kadar yaktığını bilsem yeni polo falan alırdımbenzinli binerdim ne biliyim..Yuk taşımıyorum bişi yapmıorum.. ooff dedirtiyor :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makusla06

    Benim arac 75 lik bildğiniz gibi tamam araba 1500 kg nerdeyse ama gerçekten çok yakıyor...Bu kadar yaktığını bilsem yeni polo falan alırdımbenzinli binerdim ne biliyim..Yuk taşımıyorum bişi yapmıorum.. ooff dedirtiyor :(


    kardeşım 1500tonluk bı araba ıyı kaçıyo ama kaldırmıyo zorlanıyo

    nekadar yakıyo şuan?

    ya connect olsaydı ozaman ne yapcaktın halıne şukret
  • BUGÜN 2010 TEPE GÖRDÜM 12000 KMDE 100 KMDE 6.7 LT GÖSTERİYOR YOL BİLGİSAYARIYAW ŞAŞDIM KALDIM :S
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.