Şimdi Ara

AMWAY Ürünleri Satış Temsilcisi olmak hakkında bilgi verir misiniz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
84.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar anneme sürekli amway ürünleri satması için arkadaşları baskı yapıyor. Ama bu konuda tecrübesiz ve konu hakkında detaylı bilgi öğrenmek istiyor.
    Satış yapabilmek için sosyal ve geniş çevresi olması gerektiğini, birde memur olarak çalışırken bu işle meşgul olamayacağını düşünüyor.
    Amway ürünleri satmak, satış temsilcisi olmak ve satış temsilcisi olunca kişiye sağladığı faydalar hakkında yardımcı olurmusunuz?
    Teşekkürler.



  • 1 yıl Amway üyeliği ve satış temsilciliği yapmış biri olarak tecrübelerimi sizle paylaşayım: Yukarda taylanium nickli arkadaşın dedikleri tamamen doğrudur.Bu grubun haftada bir üyeler ve üye adaylarıyla büyük toplantıları olur.En son Ankarada Başkent Öğretmenevi'nde toplanıyorlardı.Şimdi başka bir oteldeler.Bu toplantılar lüks otellerde ve paralı olur. Üyeler giriş için ücret öderler.Misafirler ödemez ancak ücreti kimin misafiriyse ondan kesilir.Bu toplantılarda nasıl para kazanılacağına dair bilgiler verilir.Ürünler tanıtılır. Nasıl para kazanılacağını anlatmayacağım uzun sürer.Bir güzel gözler boyanır.Üye olursun mal almaya başlarsın üye araştırması yapmaya başlarsın.Malları satamazsın strese girersin.Başlarının etini yiyerek eşini dostunu parayla üye yaparsıın.Artık gözün öyle bir döner ki tanıştığın ya da karşılaştığın ilk kişiyi potansiyel Amway üyesi olarak görürsün.Onu bir şekilde üye yapmayla uğraşırsın.Bütün hayatını sarmıştır artık.Asıl mesleğini b,çoluğunu çocuğunu, dinini bir kenara atarak bu işle uğraşırsın.üye kovalarsın.Yüzsüzleşir haysiyetsizleşmeye başlarsın.Adeta bir para tarikatının içinde yüzmeye başlarsın.Toplantılarda bu şekilde çok zengin olmuş insanlar gelir veya gösterilir.Gaza gelirsiniz.Daha çok mal alır daha çok üyeye ulaşacağım diye iyice insanlıktan çıkar utanmaz olursunuz. Benim bir senem böyle geçti hiç mi hiç kar edemedim.ama ürünler ve toplantılar için dünyanın parasını harcadım. Dostlarımla aram bozuldu.Allahtan şimdi uzak duruyorum ve huzurluyum.

    Bunlardan ayrılmama sebep insanları kandırmaları ve Amway hakkındaki yaptığım araştırmalardır. Kökü yahudidir bu kuruluşun.Yıllarca Amway için çalışmış ve milyon dolarlar kazanmış Eric Scheibeler isimli bir Amway duayenin gruptan ayrılarak yazdığı MERCANTS OF DECEPTION (Aldatmanın Tacirleri) adlı kitabı hiç üşenmeden sonuna kadar okudum. Ve çok pişamn oldum. Bu yazar Kodamanlaşmş Amwayciler tarafından defalarca ölümle tehdit edilmiştir. İstiyorsanız kitabı ve hakkındaki yazıları aşağıdaki linkten ulaşın.Ne mal olduklwarını görün. Benden bu kadar.

    http://www.merchantsofdeception.com/




  • Üşenmeden yorumların hepsini okudum. Bakın arkadaşlar, size şunu açık yüreklilikle söyleyebilirim ki, Amway dünyanın en büyük şirketlerinden bir tanesidir. Amway, pazarlama sistemi olarak geleneksel pazarlama yerine, çok katlı pazarlama sistemini yani Network Pazarlama (ağ pazarlama) sistemini kullanır. Bu yöntem, gerçekten oldukça işe yarıyan harika bir sistemdir ki zaten bu sistemi dünyada ilk kullanan firma Amway'dir. Bugün duyduğunuz bütün network pazarlama firmaları hep Amway'in başarısını gördükleri için aynı yöntemi uygulamaya başlamışlardır.

    Amway'in network pazarlama sisteminde, ürünler, bayiler veya distribütorlere gönderilmez dolayısı ile bu aracı faktörler komisyon kazanamazlar. Ürün direk son kullanıcıya gönderilir. Toptancılar devre dışı bırakıldığı için de ortaya çıkan %30 civarı komisyon, direk üyeler arasında paylaştırılır. Sizin referansınız ile üye olmuş bir kullanıcının satış cirosu(kendine veya eşine dostuna aldığı ürünlerin cirosu) üzerinden komisyon alırsınız.
    Detaylı bilgi için bakınız=> amway türkiye

    Bazı kişiler, saadet zinciri benzetmesi yapmışlar. Bu çok yanlış bir benzetmedir. Titan benzeri saadet zincirlerini, Amway'den ayıran iki önemli faktör vardır.

    Birincisi, saadet zincirlerinde, satılan sadece saadet umududur. Amway ise yüzlerce ödül almış ürünü ve markası olan bir devdir. Bir firma düşünün ki, kozmetik ve besin destek ürünlerinin üretildiği dev çiftliklerinde sadece organik tarım uygulanmakla kalmıyor, aynı zamanda uçak yakıtlarının havayı etkilememesi için hava sahasını kapatıyor. Bir firma düşünün ki su arıtma cihazı, ultraviyole ışık ile suyunuzdaki bütün mikropları öldürürken, sağlığınıza yararı olan bütün bakterileri koruyor ayrıca Unicef’ten ödül alıyor. Diş macunundan, makarnaya kadar Amway’in yüzlerce kaliteli ürünü bulunmakta ve özelliklerini saymakla bitiremeyiz. Detaylı bilgi için Amway Ürünleri sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    İkinci faktör ise, saadet zinciri yapılanmasında piramit sistem vardır. Amway'de ise piramit değil Ağ yapısı bulunmaktadır.

    Amway üyeliği size ne kazandırır?
    Amway üyeliği ile, Amwayin ürünlerini indirimli olarak satın alırsınız.
    Amway'i aktif bir iş olanağı olarak değerlendirip, ürünlerini satarsınız.
    Amway'i pasif bir iş olanağı olarak değerlendirip, ilk 2 seçenekleri değerlendirmek isteyen kişileri kendi referansınızla sisteme dahil edersiniz. Bu kişilerin ciroları üzerinden pasif gelir elde edersiniz.

    Dünyanın sayılı firmalarından bir tanesi olan Amway hakkında bu kadar ahlak anlayışı eksenli bu kadar ithamı okuyunca şaşırdım doğrusu. Ahlaki olmak ne değildir biliyor musunuz?
    Mahallenizde aynı sokakta bulunan iki tane bakkalı düşünün. Bu iki bakkal satış yaparken diğer dükkana giden müşterilere ters ters bakarlar. Rakibinin satış yapmasını istemezler, birbirinin kuyusunu kazarlar. Bu ahlaki olmak demek değildir.
    Amway'de ise sizi sisteme sokan kişi size sürekli destek sağlar. Sizin başarınızdan gurur duyar ve sizin daha başarılı olmanız için sizi sürekli motive eder. İşte ahlaki tutum budur.
    Bakkallar, sattıkları üründen bayilik komisyonu alırlar. Amway'de ise siz sattığınız veya kullandığınız ürünlerden, toptancı, dağıtımcı, bayi, distrübütor gibi ara unsurlar para kazanmadığı için siz kazanırsınız.
    Amway hakkında söylenecek daha çok şey bulunmakta. Aşağıdaki linkten gerçeği öğrenebilirsiniz.

    Kaynakça:http://www.amwayturkiye.org/amwayi-taniyalim.html




  • Merhaba,
    Amway ile ek gelir kazanmak isteyen arkadaşalara daha detaylı bilgi olması acısındanwww.kendiisinikurmarehberi.com adresini tavsiye edebilrim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LAZOYI

    quote:

    Orijinalden alıntı: sderelioglu

    quote:

    Orijinalden alıntı: lazerboy

    Annem yapıyordu bi ara. Sürekli üsttekiler kazanıyor senin eline bişey kalmıyor. Saçmalıktan ibaret. Ama ürünleri iyidir ona laf söyleyemem.

    Ürünler dediğiniz gibi çok kalitelidir. Fakat sürekli üsttekiler kazanıyor demeniz çok doğru değil. Anneniz N21 prensiplerine göre işi geliştirememiş olabilir. Bu prensiplere uyarak ağ kurulduğunda belli bir zaman sonra para kazanmaya başlarsınız. Üst sıradakiler sadece sizlerden daha önce bu projeye başlamış olanlardır. Aradaki fark sadece zamandır. Bu proje bir ev hanımı için bir gelir kaynağı. Çalışan bir kişi içinde ekstra gelir ve emeklilikte yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçebilecek bir getiridir. Şunu unutmamak gerekir. Bu bir iş ve işten kazanç sağlayabilmek için belli fedakarlıklar gereklidir. Bu fedakarlıklar, N21 eğitim CD ve Kitaplarını okumak için zaman ayırmak. Bu CD ve kitaplara ister üye olunup her ay elinize ulaşır, veya sponsorluk hattından temin edebilirsiniz.
    İş geliştirme seminerlerinde işin nasıl geliştirileceğini öğrenebilirsiniz. Bu toplantıların çok cüzzi maliyetleri vardır. Ama bilinki bu toplantılar bir sinema biletinden çok daha ucuzdur. Bu eğitim cdlerine ve toplantılara verilen paraları (aylık 100 tl yi geçmez) kişisel eğitiminiz ve işi geliştirebilmeniz için bir yatırım olarak düşünün. Farz edelim buna benzer işi klasik ticaret yöntemleri ile başlatmaya karar verdiniz. Yaşadığınız yerin en işlek caddesinde kendi dükkanınız yok ise, dükkan kira elektrik ve su maliyeti, stok yapmanız için yüklü bir miktarda stok maliyeti, İsminizi ve şirketinizi duyurmak için reklam maliyeti. Birde çalışanınız olurda işçi maliyeti gibi maliyetler olacaktır. ilk bir kaç ay satışlarınız istediğiniz gibi olmadığında birde bu masrafları kredi ile yaptığınızda banka ödeme günü geldiğinde bekleyeceğini mi sanıyorsunuz.
    Bu sistemde stok, sevkiyat, garanti, iade garantisi zaten var. Çok düşük bir maliyet ile (ilk kayıtta yuvarlak olarak 75 tl gibi bir ücrettir ve 6 ay içinde bu işten vaz geçildiğinde 60 tl niz geri ödenir.) amway bayisi olduğunuzu düşünün.
    Pirim seviyelerine ulaştığınızda her ayın 12 sinde Amway İş bankası hesabınıza piriminizi yatırmaktadır. Bu pirimide vergisi devlete ödenmiş bir şekilde yatırır ve bu gelir için herhangibir vergi sorunu ile karşılaşmazsınız. Ayrıca işinizi çok ilerlettiğinizi düşünün ve aylık ciddi cirolar çeviren bi.r grubunuz var. İş bu noktada iken allah korusun başınıza bir şey geldi. Bu iş mirasçılara kalıp ciro ve pirim seviyesi ne ise aynı şekilde devam edebiliyor. Yani kurdunuz işi sizden sonra eşiniz veya çocuklarınız devam ettirebiliyor. Devlette veya özelde hiç bir işte maaşlı çalıştığınız bir işi çocuğunuza devredemezsiniz.

    SAYGILAR.

    Güzel açıklama


    Teşekkürler.

    Üzgünümki bu işin içinde bir süre yer alıp, prensiplere uyamadığı için veya kendi deneme ve yanılmalarıyla işi yürütemeyenler amway'i tenkit etmektedirler. Bazılarıda kulaktan dolma yanlış bilgiler ile olaydan haberi olmadan tepkiyle yaklaşıyorlar.

    Aklında olumlu olumsuz bir fikre sahip olan kişileri yaşadıkları şehirlerde veya yakınlarındaki şehirlerdeki açık plan toplantılarına katılmaları tavsiye ederim. Orada yapılacak 45 dk lık bir sunum ile bu proje ile hataylarında nasıl değişikliklerin olduğunu anlatan çeşitli meslek gruplarından kişileri 15 dk boyunca dinleyebilirler. Dilerlerse toplantı sonrası tanıdıkları veya tanımadıkları herhangibir sponsordan veya serbest girişimciden daha detaylı bilgileri alabilirler. dilerlerse de kayıt bile olabilirler. Dinlemeden görmeden olumsuz düşünülmemesi taraftarıyım.

    Youtube da çok güzel bir animasyon var sistemin ne olduğuna dair.

    http://www.youtube.com/watch?v=ppg5UYoN26Y


    Açık Plan toplantı yerleri.

    Adana, Türkiye
    İnci Otel,Kuruköprü Meydanı


    Adapazarı, Türkiye
    Arya Otel,Çeşme Meydanı Cad. No:16 Adapazarı


    Ankara, Türkiye
    Dedeman Oteli,Büklüm Sokak Akay Yokuşu


    Antalya, Türkiye
    Dedeman Oteli,Antalya


    Balıkesir, Türkiye
    Elit Asya Otel,Gzi Bulvarı No: 11 Balıkesir


    Bursa, Türkiye
    Almira Otel,Ulubatlı Hasan Bulvarı No: 5


    İstanbul-Anadolu, Türkiye
    Bostancı Green Park Oteli,Ali Nihat Tarlan Cad. Ertaş Sok. İçerenköy


    İstanbul-Avr., Türkiye
    Profilo Alışveriş Merkezi,Mecidiyeköy


    İzmir, Türkiye
    Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi,Konak - İzmir


    İzmit, Türkiye
    Öğretmen Evi,İzmit


    Mersin, Türkiye
    Şevket Pozcu Lisesi,Mersin


    *** Ramazan ayı içinde toplatı saati 20:45 - 22:00 arasıdır. Normal zamanda 19:45 - 21:00 dir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sderelioglu -- 27 Temmuz 2012; 11:30:25 >




  • Dekontlar dogru. Kurulan ag ve donen ciroya gore ciddi kazanc saglaya biliyorsunuz. İnanmak size kalmis ama bulundugum takimda bu isi esleriyle yapan arkaslarim var. Hanimlari gelirleri belli bir seviyeye geldikten sonra maasli islerinden ayrildilar. Burada kimseye yalan borcum yok yada buradan kimseyi uye yapmaya calismiyorum. Sadece amway is fikrini dogru kisilerden duyun ve ogrenin isterim. 50 60 bin tl ye kendi isinizi kurup ayda 2 3 bin kazanacaginiz cok is cesidi var. Ama ayni getiriyi bu is fikri toplamda 500 1000 tl arasinda yapacaginiz bi yatrimla kalici hale getirebiliyorsunuz. Bu yatirim n21 prensiplerini ogrenmek ve kisisel gelisiminizi saglamaya yonelik cd kitap ve toplantilara vereceginiz paradir. Zaten bunu cevrenize tavsiye ettiginiz urunleri %30 kar marji ile sattiginizda elde ediyosunuz.Www.amway.com.tr yi bir ziyaret edin. Urunleri bir incekeyin. Avantajlarini bir okuyun. Orada gordugunuz fiyatlar %30 kar marji olan rakkamlardir. Uye oldugunuzda indrimli alis veris yapabilirsiniz. Orada is fikrini bi okuyun firsatlarin oldugu dokumanlari bir inceleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.