Şimdi Ara

ATİKER & LOVATO SIRALI OTOGAZ SİSTEMLERİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
43.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aynı sesi benzindede yapıyor mu ? Yetkili bir Atiker servisine gösterdiniz mi ? Eğer gösterdiyseniz size nasıl bir yorum yaptı ?

    Bu bilgileri de yazarsanız, daha sağlıklı bir yorum yapabiliriz.


    quote:

    Orijinalden alıntı: hokkobaz

    hocam bir sorum vardı.1 1,5 yıldır atiker kullanıyorum.aracım 2000 model vectra ilk taktırdğım zaman gayet güzeldi ancak zamanla motorda tıkır tıkır rahatsız edici bir ses oldu.yakıt olarak çok memnunum ancak o ses neden kaynaklanmış olabilir ve nasıl kesebiliriz yardımcı olursanız sevinirim...
  • Mikserli sistem olduğunu söylediğiniz için aracınızın tek nokta enjeksiyonlu olduğunu anlıyoruz. Ayar tutup tutmaması tek başına reglatörün sağlam olduğunu göstermez. Aracınızın reglatörünü değiştirip deneyin muhtemelen reglatör problemi olarak görünüyor.


    quote:

    Orijinalden alıntı: szymek61

    Selamlar...Aracım fiat palio 1,4 8v 110.000 km mikserli lovato lpg sistemi bulunmakta.yakıt sarfiyatım aşırı derecede fazla bujiler-kabloları-hava filtresi lpg ayarı tam durumda 3 kez ayrı yere gittim lpg ayarı için hepsinde ayarların normal olduğunu söylediler.Regülatörden şüpheleniyordum bozuk diye ama bozuk olsa ayar tutmayacağını söylediler aracın bakımları tam ama araç şehiriçi 25-26 krş şehirdışı 20-21 krş yakmakta bir türlü çözüm bulamıyorum palio marka aynı 1.4 8v aracı olan arkadaşlarıma bakıyorum şehiriçi 16-17 krş yakıyorlar ve bu beni aşırı derecede rahatsız ediyoru yardımlarınız için çok teşekkürler...




  • Selamlarım.
    Hocam başlığı açıp bize yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
    Focus 1 kasa 1.6 100 beygirlik arabama lpg dönüşüm sistemi yaptırmak istiyorum.ancak herkezin kafasındaki sorular gibi sorularım var.Şöyle sıralayım.
    Lpg alırken nelere dikkat etmeliyiz?
    Enjektörlerin iyisi kötüsü nasıl anlaşılır?
    Tasarruf ettirme oranları ne ile ilgilidir?
    Tankın kaza anında uygulayacağı emniyet önlemleri nedir?
    Selamlarım.
    Saygılarım.
  • Selamlar,
    1998 model 2.0 Kia Clarus model aracıma yaklaşık 2 sene önce İstanbul İkitelli'de Atiker sıralı sistem takdırdım. İlk 6 ayım devamlı kalibrasyon ayarı yapmak için bayiye gidip gelmekle geçti. Daha sonra eskisi gibi olmasa da birkaç sefer gittim. Uzun zamandır ayar için gitmiyorum. 10.000 km filtre değiştirildi. Benim sorum araç çok yakmaya başladı gibi hissediyorum. Tam depo ile genelde ancak 300 km ve daha düşük gidiyor. Forumda 2.0 motoru olan diğer kullanıcılardan bazıları 400 km gittiklerini söylüyorlar. Bununla ilgili tavsiye ve görüşlerinizi alabilir miyim?
  • selam ben 2 ay önce peuguet 206 1.4 8 v otomobile atiker sıralı sistem lpg taktırdım. benim sorum otomobil lpg de gitmesine rağmen sanki benzinde gidiyormuş gibi benzin ibresi düşüyor. araştırdım megane ve peoguetlerde bu sorun varmış. psa modül diye bir aparat taktırılınca düzeliyormuş problem. ancak oda her araca uyum sağlamıyormuş.ne yapmamı önerirsiniz taktırayımmı. ayrıca samsundayım ben burda bu modülden kimsenin haberi yok nerde bulabilirim. bir diğer sorumda atikerde lpg bitmesine yakın ikaz sesi geliyorya ozaman ses gelir gelmez benzine geçmişmi oluyor.
    teşekkürler kazasız günler dilerim.
  • merhaba bende 97 slx tipo 1.6 atiker sıralı takılı benim 2 sorum olacak birincisi sehir içi 45 tl ye 160 km gdiyorum litresi 2.05 krş tan alıyorum gazı bu bana normal gelmedi sizce ne kadar yakması normaldir 2. sorumda araba gazda iken aracın devri 900 ile 1100 arası gidip geliyor sanki gaz pedalına basıp cekiyormuş gibi atiker servisine goturdum sorunu hava alıyor dediler ama bulamadılar benzinde iken sorun yok bujilerini ve hava filtresini degiştirdiler ama yine aynı birde gaz filtresine hiç bakmadılar ondan sorun yaparmı simdiden tesekkurler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sarıgaz_Otogaz_Bursa

    İyi bir ayar sonrası herhangi bir problem yaşamazsınız.


    quote:

    Orijinalden alıntı: doktorcivanım

    ustalarım 98 model 115 lik lagunam var üzerinde lovato sıralı tüp var. sorunum şu:araba benzinden gaza gecerken stop ediyor.defalarca ayar verdiler ama düzelmedi.gaza geçerken gaz verip toparlıyorum stop etmiyo,bu şekilde rölantideyken gaz verip çeksem hemen stop ediyor.özeliikle sabahları bu şekilde ve sabah gaza geçerken zor gaz yiyiyor. çok ısındığında bir nebze olsun düzeliyor,ama yinede yüksek gaz verip çekince kendini zor toparlıyor.yardımlarınızı bekliyorum



    Dediğiniz ayarı defalarca yaptırdım çözüm yok malesef bende de aynı sorun atikerde var soğuk havalarda boşa atmadan gitmek için on takla atıyorum yoksa araç olmadık yerde duruyor.Aracım skoda felicia glxi.




  • Slm. 2006 focus chia aracıma lovato taktırmayı düşünüyorum. çünkü yaptığım araştırma sonunda hem kalite ve servis bakımından iyi olduğuna kanaat getirdim. ancak daha önce (5 ay önce) toyoto corolla arabama atiker taktırmıştım.

    Atikerde enjektörler dikkat çekecek kadar sesli çalışıyor,
    Yakıtı benzinden farksız, çekiş ve performans kaybı çok
    Motor arıza lambası devamlı yandı vb. birçok sorunlar oldu.
    Bu sorunları gideremediğimden yeni aldığım arabamı satmak zorunda kaldım. şimdi bu focus arabamı yeni aldım ve en kısa zamanda Kocaeli ilinde lpg taktırmayı düşünüyorum. bu yaşadığım sorunları (Motor arıza lambası, enjektör sesi, performans vb.) lovato da yaşarmıyım. veya yaşayan varmı yardımcı olursanız memnun olurum.
  • unutmadan belirteyim Atiker lpg sistemini Hatay Özçelik otogazda taktırmıştım. bir daha ne atiker nede özçelik otogaz bedava takılacağını bilsem asla yanından bile uğramam, hiç olmazsa elimdeki arabayı heder etmem.
  • Lovato yada Atiker sistem düşünüyorum aracım renault broadway, fiyat ve taksitlendirme seçenekleri nasıldır ?

    Ayrıca mixerli yada mixersiz olarak montaj yapıyormusunuz ve bu ikisi arasındanki tasarruf ve performans farkları nelerdir ?
    Bu konularda bilgi verebilirmisiniz... Teşekkürler
  • küçük bir taşrada memurum. aracımda sıralı lovato lpg var. bazen tekleme ve silkeme vb sorunlar oluyor. burda pc ye bağlattım ve lpg nin map sensörü arızalı yazdı. öncelikle bu sensörün temizliği mümkünmüdür. ikincisi resimde görülen filtre nasıl sökülüyor. aracdan söktüm ama açamadım. içinde filtre ve üst tarafda map sensörü varmış. yardım edebilecek olan var mı?

     ATİKER & LOVATO SIRALI OTOGAZ SİSTEMLERİ
  • Sarıgaz_Otogaz_Bursa kullanıcısına yanıt
    Merhaba aracım 2008 civic hb i-shift simit depo brc marka lpg düşünüyorum brc takıyor musunuz araçlara fiyat ve taksit nedir daha öncede aynı araç vardı bende brc marka lpg takılıydı çok memnundum bazen kışın yüksek devirler de 7000rpm araç kendiliğinden benzine atıyordu onun haricinde sorun yaşamıyordum
  • Merhaba hocam,



    Bende Bursadayim fiat bravo 1.4active plus 90hp aracim var. Tüpe uyum durumu nedir? Marka model olarak ne önerirsiniz uyum skintisi olur mu? Güçten düşme vs?
    Bir de fiyat nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruminasyon -- 16 Ağustos 2018; 15:53:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.