Şimdi Ara

Mısırdaki Türk Piramitleri(M.ö 3000-3500) Lütfen Okuyun!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çindeki bu piramitler'in yayınlanmasını istemiyorlar.Çünkü dünyanın Tarihi yeniden yazılmalı!!





    Bu piramitleri araştırmak üzere1994 yılında Şensi bölgesinde bir araştırma gezisi yapan Alman bilim adamı Hartwig Hausdof kendi koleksiyonundan birkaç resmin halka açılmasına izin vermiştir. Hausdorf'a göre piramitlerin yapım tarihi en az M.Ö. 2500ler civarındadır.

    Bölge Çin Halk Cumhuriyeti tarafından yasak bölge ilan edilmiş olduğundan dolayı Piramitler içerisinde bulunan Mısır medeniyetinden çok ileri bir teknikle mumyalanmış olan cesetler ve Ön-Türkçe yazıtlar üzerinde araştırma yapılamamaktadır.

    Türk Bilim adamı Kazım MİRŞAN yaptığı araştırmalarda Ön-Türk uygarlıkları tarafından OT-OĞ olarak isimlendirilen Ön-Mısıra M.Ö 3000 Yıllarında Doğu Anadolu'dan Isub-Ög yazısının gittiğini tespit etmiştir. Kazım MİRŞAN'ın bugüne kadar anlamı çözülemeyen 184 adet mısır hiyeroglifini Ön-Türkçe olarak okumuş olduğu ve mumyalama tekniklerinin yine M.Ö. 3000li yıllarda Altaylarda geliştirildiği düşünülürse Piramit inşa teknolojisinin Eski Mısır'a Ön-Türk Uygarlıkları tarafından öğretildiği sonucuna ulaşılmaktadır.

    Tüm İnsanlık tarihini değiştirerek; MEDENİYETİN ASIL YARATICISININ TÜRKLER OLDUĞU SONUCUNU DOĞURAN bu olağanüstü keşif batılı bilim adamları(!) tarafından ısrarla görmezlikten gelinmekte ve insanlığın bilgisinden daha uzun süre saklanması mümkün olmayan bu piramitleri başka bir uygarlığa mal etmeyi amaçlayan maksatlı çalışmalar yapılmaktadır.








    Dünyadaki en büyük piramit 300 metre yüksekliğinde olduğu tahmin edilen Xian’daki “Beyaz Piramit” tir. Bu yükseklik Mısır’da bulunan ve yaklaşık 157 metre olan Büyük Piramit’in iki katıdır. Beyaz Piramit on altı piramitten oluşan bir kompleksin en büyük parçalarından biridir ve Çin’deki “yasak bir bölge”dedir. Bazıları bu yasak bölgeye yakın bir askerî üs olduğundan şüphelenmektedir.
    Fotoğraflardan da görebileceğimiz gibi eğer bu piramitler tamamen topraktan yapılmadılarsa toprakla kaplanmış gibi görünmekteler. Bu piramitlerden birinde piramitlerin toprak kaplı taş yapılar olduğunu gösteren taş bir giriş vardır. Bazıları Orta Amerika’daki piramitler gibi düz bir tepe yapısına sahiptir. 5000 yıllık oldukları tahmin edilmektedir çünkü 5000 yıllık Çin metinlerinde onlara atıfta bulunulmaktadır.
    Çin’deki Beyaz Piramit 2. Dünya Savaşı sırasında Amerikalı pilot James Gaussman tarafından gözlenmiştir. Hindistan’dan Chungking’e malzeme taşıyan pilot bir uçuştan dönerken motorlarından biri arızalanmış ve benzin depolarının donduğunu sanarak daha alçak bir irtifaya inmeye karar vermişti. Çok dikkatli olmak zorundaydı çünkü tüm bölge dağlık ve tehlikeli arazilerle kaplıydı. Bu dağlardan sakınmak için yan yattığında büyük düz bir vadiye gelmişti. Tam önünde sanki ****lden yapılmış gibi parlayan devasa bir piramit vardı. (Gize’deki Büyük Piramit’te olduğu gibi kireçtaşı kaplama doğru açıdaki güneş ışığında parlayabilir.)
    En dikkate değer şey piramitin tepe taşıydı. Gaussman bunun kristalden yapılmış olduğunu düşünmüştü. Piramidi üç kez turladı ve üssüne doğru yöneldi. İstihbarat raporunda piramidin çevresinde hiçbir şey görmediğini belirtmişti: “Çıplak arazi içinde büyük bir piramit duruyordu. Onun çok eski olduğunu tahmin ettim.” Raporunu şu soruyla bitirmekteydi: “Onu kim inşa etti? Neden inşa edilmişti? İçinde ne var?”
    Alman araştırmacı-yazar Hartwig Hausdorf bölgeyi bizzat ziyaret etti ve piramitlerle ilgili burada gördüğümüz fotoğraflar da dahil birçok materyal topladı.
    Edgar Cayce’nin okumaları insanların bir zamanlar tek bir dil konuştukları ve çok uzaklara seyahat edebildikleri bir çağdan bahseder. Bu okumalarda Mısırlı yüksek rahip Ra Ta’nın Çin ve ilgili diğer bütün bölgelere yaptığı ziyaretlerin nasıl gerçekleştiğinden söz eder. Belki de Ra Ta piramit yapma sanatını yolculukları sırasında gittiği yerlerdeki halklara da öğretmişti. Piramitlerden arta kalanlar dünyanın her yanında bulunabilir: Mısır Orta Amerika (burada diğer bölgelerden daha çok piramit vardır) eski Fransa Orta Asya Polinezya Peru ve tarih öncesi Mississipi Vadisi’nde hatta belki de Mars’ta bile.
    Mısır’daki firavunlar dönemiyle neredeyse çağdaş sayılabilecek zamanlarda (M.Ö. 2852 - 2206 arasında) Çin’de yarı mitolojik “Beş Kral” hüküm sürmüştü. Bu uygarlık altın ve yeşim zengini gelişmiş bir uygarlıktı; ipek ve gıda bolluğu içindeydi. Bununla birlikte İskenderiye’nin büyük kütüphanesinin kaderini takiben İmparator Chin Shin Huang M.Ö. 212’de kadim Çin’le ilgili bütün kitapların ve edebî eserlerin yakılmasını emretti. Büyük kraliyet kütüphanesi de dahil bütün kütüphaneler yok edilmiş ancak bazı metinler mağaralarda ve manastırlarda saklanmıştı. M.S. 100 yılında Wang Tao-Shih isimli Taocu bir rahip bir dizi mağarada yer alan kütüphaneleri bulmuştu. Bu metinler kadim zamanlardan ve “Anavatan Mu” denilen bir yerden söz etmekteydiler. Edgar Cayce Mu’nun Lemurya’nın diğer adı olduğunu birçok kere ima etmişti. Bulunan bir elyazması parçasında Atlantis ve Mu’nun battığı Pasifik Okyanusu’nu gösteren kadim bir harita yer almaktadır; bu kıtaların sulara gömülmesinden sonra sağ kalanlar tarih öncesi zafer dolu bir çağın geride kalan son kayıtlarını Mısır’a Çin’e Yukatan’a ve başka yerlere yolculuk yaparak götürmüşlerdi. İşte bugün yeniden keşfetmeye çalıştığımız da o çağın kadim bilgeliğidir.




    Her biri 20 ton olan taşlardan inşa edilmiştir ve bu taşları temin edilebilecek en yakın mesafe yüzlerce kilometre uzaklıktadır. Bu taşların nasıl getirildiği konusunda kesin olmayan farklı varsayımlar bulunmaktadır.



    - Piramit, kimin adına yapıldıysa, onun bulunduğu odaya, yılda sadece 2 kez güneş girmektedir. (doğduğu ve tahta çıktığı günler)

    - Mumyalarda radyoaktif madde bulunduğundan mumyaları ilk bulan 12 bilim adamı kanserden ölmüştür.



    - Piramitlerin içerisinde ultra sound, radar, sonar gibi cihazlar çalışmamaktadır.



    - Kirletilmiş suyu, birkaç gün Piramit'in içine bırakırsanız; suyu arıtılmış olarak bulursunuz.



    - Piramit'in içerisinde süt, birkaç gün süreyle taze kalır ve sonunda bozulmadan yoğurt haline gelir.



    - Bitkiler Piramit'in içinde daha hızlı büyürler.



    - Piramit'in içine bırakılmış su, 5 hafta süreyle bekletildikten sonra yüz losyonu olarak kullanılabilir.



    - Çöp bidonu içindeki yemek artıkları, hiç koku vermeden Piramit içinde mumyalaşır.



    - Kesik, yanık, sıyrık gibi yaralar büyükçe bir Piramit'in içinde daha çabuk iyileşme eğilimi gösterir.



    - Piramitlerin bazı odalarının içinde ne olduğu hakkında bir bilgi yoktur; araştırmacıların çoğu, ya içinde kayboldular ya da aynı yerde birkaç tur attılar, fakat içlerini göremediler.



    - Piramitlerin içi yazın soğuk kışın sıcak olur



    - Büyük Piramitin açıları, Nil 'in delta yöresini iki eşit parçaya bölerler.



    - Gize'deki üç piramit aralarında bir Pisagor üçgeni olacak şekilde düzenlenmişlerdir. Bu üçgenin kenarlarının birbirlerine göre oranı 3:4:5'dir.



    - Büyük Piramitin tabanının yüzeyi, anıtın yarısının iki katına bölündüğünde pi=3,14 sayısı elde edilir.



    - Büyük Piramitin dört yüzeyinin toplam yüzölçümü, piramit yüksekliğinin karesine eşittir.



    - Büyük Piramit, dünyanın kara kitlesinin merkezinde yer alır.



    - Büyük Piramit, dört ana yöne göre düzenlenerek inşa edilmiştir.



    - Piramit dev bir güneş saatidir. Ekim ortasıyla Mart başı arasında düşürdüğü gölgeler mevsimleri ve yılın uzunluğunu gösterirler. Piramiti çeviren taş levhaların uzunluğu bir günün gölge uzunluğuna eşittir. Bu gölgelerin taş levhalar üstünde gözlenmesiyle günün 0,2419 bölümünde yılın uzunluğu yanlışsız olarak saptanabiliyordu.



    - Büyük Piramit 'le dünyanın merkezi arasındaki uzaklık,Kuzey kutbuyla arasındaki uzaklığa eşittir ve kuzey kutbuyla dünyanın merkezi arasındaki uzaklığa eşittir.



    - Piramitin yüksekliğiyle, çevresi arasındaki oran, bir dairenin yarı çapıyla çevresi arasındaki oranın dengidir.Dört kenarlar dünyanın en büyük ve çarpıcı üçgenleridir.



    - Gize'den geçen boylam, dünyanın denizleriyle anakaralarını iki eşit parçaya böler. Bu boylam ayrıca, kara üstünden geçen en uzun kuzey-güney yönlü boylam olup, bütün yer kürenin uzunluğuna ölçümünde doğal sıfır noktasını oluşturur.



    - Büyük piramitin tepesi Kuzey kutbunu, çevresi ekvatorun uzunluğunu temsil eder. Ve iki uzunluk aynı mikyasa uygunluk gösterir.







    Okuduğunuz için teşekkürler.



    Kısaltılmıştır.



  • bide Kısaltılmış.

    Kısaltılmasa?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Am İ Evil?

    bide Kısaltılmış.

    Kısaltılmasa?
    quote:

    Orjinalden alıntı: Am İ Evil?

    bide Kısaltılmış.

    Kısaltılmasa?



    EE kimin ülkesi !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rayf

    quote:

    Orjinalden alıntı: Am İ Evil?

    bide Kısaltılmış.

    Kısaltılmasa?



    EE kimin ülkesi !

    Alıntıları Göster
    koordinatları var google earth ten görebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-3B8D632CF

    koordinatları var google earth ten görebilirsiniz.

    Alıntıları Göster
    Hayretler içindeyim
    http://www.youtube.com/watch?v=z42MYwEK-g0
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OneTreeHill

    Hayretler içindeyim
    http://www.youtube.com/watch?v=z42MYwEK-g0

    Alıntıları Göster
    mısır piramitleri türkiyeden kaçırılmış haberiniz yokmuydu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OneTreeHill

    Hayretler içindeyim
    http://www.youtube.com/watch?v=z42MYwEK-g0

    Alıntıları Göster
    gunaydin herkeze , gerci saat 22:20 ama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kutup ayısı

    mısır piramitleri türkiyeden kaçırılmış haberiniz yokmuydu

    Alıntıları Göster
    eğer doğruysa çok sinirlendim şuan. bütün gavurları öldüresim var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kutup ayısı

    mısır piramitleri türkiyeden kaçırılmış haberiniz yokmuydu

    Alıntıları Göster




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali277







    Alıntıları Göster
    Benim bilidiğim bu piramitler çin de Mısır da değil

    Günaydın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Machete Cortez

    Benim bilidiğim bu piramitler çin de Mısır da değil

    Günaydın

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: gurkan_66

    Benim bilidiğim bu piramitler çin de Mısır da değil

    Günaydın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evo8645

    quote:

    Orjinalden alıntı: gurkan_66

    Benim bilidiğim bu piramitler çin de Mısır da değil

    Günaydın



    Alıntıları Göster
     Mısırdaki Türk Piramitleri(M.ö 3000-3500) Lütfen Okuyun!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Am İ Evil?

     Mısırdaki Türk Piramitleri(M.ö 3000-3500) Lütfen Okuyun!


    Alıntıları Göster
    ooooohhhhaaaaaaaaaaaaaaa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Allein König

    ooooohhhhaaaaaaaaaaaaaaa

    Alıntıları Göster
    Piramide giren eşek, sucuk olarak çıkar...

    Bu ne YawBence abartı bu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John Voxville

    Piramide giren eşek, sucuk olarak çıkar...

    Bu ne YawBence abartı bu...

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: adios_amigos

    Piramide giren eşek, sucuk olarak çıkar...

    Bu ne YawBence abartı bu...


    Bence de abarti.. bilim icinde abarti.. Ayrica bu piramitlerin yillardir sir olarak kalan yapilislarina yeni cikan belgesellerde isik tutuyor.. pek bir gizemi kalmadi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yander

    quote:

    Orjinalden alıntı: adios_amigos

    Piramide giren eşek, sucuk olarak çıkar...

    Bu ne YawBence abartı bu...


    Bence de abarti.. bilim icinde abarti.. Ayrica bu piramitlerin yillardir sir olarak kalan yapilislarina yeni cikan belgesellerde isik tutuyor.. pek bir gizemi kalmadi.

    Alıntıları Göster
    buda japon denizinin dibindeki japon piramitleri

    http://www.uyurgezer.net/deniz-altindaki-piramit-t102059.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

    buda japon denizinin dibindeki japon piramitleri

    http://www.uyurgezer.net/deniz-altindaki-piramit-t102059.html

    Alıntıları Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eren



    Alıntıları Göster




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MxyDota







    Alıntıları Göster
    Her halde forumda böyle bir konuyu benim açmam icap ederdi ama böyle bir konuyu açdığın için ellerine sağlık andan işde kızıl çin itleri büyük TÜRK tarihini ellerinden saklamak için herşeyi yapmaktadır.Yaşasın Doğu Türkistan yaşasın soykırım altındaki TÜRK yurtları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

    buda japon denizinin dibindeki japon piramitleri

    http://www.uyurgezer.net/deniz-altindaki-piramit-t102059.html

    Alıntıları Göster
    quote:

    Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

    buda japon denizinin dibindeki japon piramitleri

    http://www.uyurgezer.net/deniz-altindaki-piramit-t102059.html

    Burası insalığın doğduğu yer Mu kıtası.

    Bknz.:Atatürk ve Kayıp Kıta MU
    Atatürk'ün bu konu hakkında bir çok araştırması var.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.