Şimdi Ara

Mercedes-Benz C 180 K BlueEfficiency Türkiye’de!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
1
Favori
103.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Mercedes-Benz C 180 K BlueEfficiency Türkiye’de satışa sunuldu

    4 silindirli, 1597 cc hacimli yeni bir motorla donatılan C 180 K BlueEfficiency, 115 kW/156 HP güce ve 230Nm/3000 dev.dak. torka sahip. Daha önceki C 180 K’nın 1.8 lt hacmindeki motoru ile aynı güç ve torku sağlayan Yeni C180 K BlueEfficiency, sınıfında 1600 cc motorla bu gücü üretebilen tek araç. Tabandaki aerodinamik iyileştirmeler, % 10 daha az sürtünme sağlayan lastikler ve gerekmediğinde devreden çıkan direksiyon pompası sayesinde, yeni C180 K BlueEfficiency %10’a varan yakıt tüketimi avantajı sağlıyor, 0’dan 100km hıza 9,5 saniyede ulaşıyor, azami hızı ise 230 km/saat. Ayrıca km başına karbondioksit salınımında ise %10 iyileştirme bulunuyor.

    Yüksek güvenlik, konfor ve çeviklik gibi karakteristik özelliklere sahip C-Serisi, 4581 mm’lik boyu,1770 mm’lik eni ve 2760 mm’lik aks mesafesi ile sürücü ve yolculara iç mekanda yüksek konfor sunuyor. Yeni Mercedes-Benz C 180 K BlueEfficiency, Classic ve Avantgard donanım paketleri ile üretiliyor.

    Mercedes-Benz C-Serisi’nin tüm model seçeneklerinde yer alan teknolojik yenilikler AGILITY CONTROL (Çeviklik Kontrol Sistemi) başlığı altında toplanıyor. AGILITY CONTROL, konfor ve ataklığı arttıran donanımların tamamına verilen isim. Standart olarak sunulan sistem, yolun durumu ve sürüş tarzına bağlı olarak amortisör sertliğini kontrol eden, sakin ve dinamik sürüşte, her seyahati güvenli ve konforlu bir hale getiren AGILITY CONTROL süspansiyon sistemi ve aracın her yol koşulunda kolaylıkla kontrol edilebilmesini sağlayan AGILITY CONTROL direksiyon sistemini içeriyor.

    Bu özelliklere ilave olarak sürücünün bir tuş vasıtasıyla aracı daha sportif bir kullanım tarzına uygun hale getirmesini sağlayan opsiyonel ADVANCED AGILITY (İleri Çeviklik Sistemi) sistemi bulunuyor. Bu sisteme sahip araçlar 15 mm daha alçak olmalarının yanı sıra daha hassas direksiyonlara sahip ve vites değişimleri daha seri bir şekilde yapılabiliyor. Ayrıca tek bir tuş yardımı ile süspansiyon sistemi ”Sport” moduna alınıp sertleştirilebiliyor.

    C-Serisi’nin diğer bir özelliği ise S-Serisi’nde bulunan teknolojinin geliştirilmiş versiyonu olan ve yokuşlarda kalkışı, acil durumlarda ve ıslak zeminde fren yapmayı kolaylaştıran çift zamanlı hidrolik fren sistemi ADAPTIVE BRAKE (Adaptif Fren Sistemi). Araçta standart olarak olarak 7 adet hava yastığı bulunuyor. Bunun yanı sıra opsiyonel olarak sunulan pasif güvenlik sistemi PRE-SAFE, bir kaza olasılığında sürücü ve sağ ön koltuktaki yolcuyu korumak amacıyla gerekli önlemleri alıyor.

    Aracın standart donanımında olan diğer bir koruyucu sistem ise NECK-PRO. Otomobilin arka bölümden, belli bir güçle darbe alması durumunda devreye giren bu sistem, ön koltuklardaki baş dayama yastıklarının hafif yükselerek ileriye doğru hareket etmesi ve bu şekilde sürücü ile ön koltukta oturan yolcunun boynunun çarpışma sırasında daha iyi şekilde desteklenmesini sağlıyor. Mercedes-Benz C-Serisi’nin Euro-NCAP(New Car Assessment Programme) çarpışma testlerinden aldığı 5 yıldız da aracın üstün güvenlik konseptinin bir teyidi niteliğini taşıyor.

    Sürüş ve hava şartına göre beş farklı aydınlatma işlevini yerine getiren “Akıllı Işık Sistemi” (Intelligent Light System) de C-Serisi’nde opsiyonel olarak sunuluyor.

    kaynak:arabam.com







  • aslında sitede var. fakat diğer fiyat listesinin içine koymamışlar. c serisi sayfasını açtığınızda sağdaki fiyat listesi linki var...

    http://www.mercedes.com.tr/Internet/TR/Otomobiller/C_Class/
  • quote:

    Orjinalden alıntı: şekocan

    1.6 lt motoru bu mercedes türkiyeye niye getirdi ekonomik olsun vergisi ucuz olsun ve alım gücü düşük halk arabası sınıfına girsin diye getirtildi diymi? zaten zengin bu arabayı satın almazki daha yüksek modelleri alır çünkü çok dar ve stantdart ve opsiyon sınırlı. fiyatları aşağı çekme imkanı olmazsa mercedesin bu arabaları satılmaz mutlaka indirim yapılmalı yada cazip bir yanı olmalı saygılar mercedes benz yetkililerine duyurulur.
    bu arada bu resimdeki model temmuzda türkiyeye geliyormuş diye duydum doğrumu bilgisi olan varmı yeni tasarım c serisiymiş.

     Mercedes-Benz C 180 K BlueEfficiency Türkiye’de!



    Bu araç yeni E coupe diye geçiyor. Linki aşağıda:
    http://forum.donanimhaber.com/m_29848168/tm.htm




  • SAYIN 19can84
    DEMOGOJİ YAPMA AYRICA YAPILAN YANLIŞLIKLA KONUMUZUN BİR İLGİSİ YOKKİ.
    arkadaşım passatları yanlış yazmışım aşağıda doğrusu var bakarsan görürsün kusura bakma.
    ayrıca ne değiştiki ben yine haklıyım al doğrusunu yazıyım! DEMOGOJİ YAPMA AYRICA YAPILAN YANLIŞLIKLA KONUMUZUN BİR İLGİSİ YOKKİ.
    ARKADAŞLAR ÖRNEĞİN "OPEL DE" YAZIN VE PREİSE YAZIN ALMANYADAKİ FİYATLARI ÖĞRENİRSİNİZ

    HERALDE BEN ANLATAMADIM
    BEN KÖTÜLEMİYORUM ŞİMDİ AŞAĞIYI DİKKATLE İNCELEYİN KARAR SİZİN YETER ARTIK YA

    ALMANYADAKİ SATILAN OTOLARIN FİYATLARI:

    MERCEDES C 180 K 1.6 LT 156 HP :31.802 EUROhttp://www.mercedes-benz.de/content/germany/mpc/mpc_germany_website/de/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/c-class/w204/catalogue_prices.html Download Preisliste C-Klasse Limousine (PDF, 1.372 KB)

    BMW 3 SERİSİ 2.0 LT 143 HP :28.400 EUROhttp://www.bmw.de/de/de/newvehicles/3series/sedan/2008/introduction.html Preisliste BMW 3er Limousine.
    (PDF, 1 MB)


    AUDİ A 4 1.8 LT 120 HP :26.100 EUROhttp://www.audi.de/etc/medialib/ngw/product/pdf/price_lists.Par.0003.File.pdf/2009-02-05-preisliste-a4-s4-allroad-final-online.pdf

    OPEL İNSİGNİA 1.6 LT 180 HP :32.305 EUROhttp://www.opel.de/res/download/pdf/0I_69_price.pdf

    VOLVO S60 2.0 LT 180 HP :31.700http://www.volvocars.com/de/All-Cars-MY09/Volvo-S60/Pages/techSpec.aspx


    PASSAT CC 1.8 LT 160 HP:30.300 EUROhttp://www.volkswagen.de/etc/medialib/vwcms/virtualmaster/de/Models/passat/passat/media.Par.0071.File.pdf/technik-preise_passat.pdf

    PASSAT 1.4 LT 122 HP:29.475 EUROhttp://www.volkswagen.de/etc/medialib/vwcms/virtualmaster/de/Models/passat/passat/media.Par.0071.File.pdf/technik-preise_passat.pdf


    TÜRKİYEDEKİ SATILAN OTOLARIN FİYATLARI:
    MERCEDES C 180 K 1.6 LT 156 HP :42000 EURO
    BMW 3 SERİSİ 2.0 LT 143 HP :43420 EURO
    AUDİ A 4 1.8 LT 120 HP :36.884 EURO
    OPEL İNSİGNİA 1.6 LT 180 HP :55.400 TÜRK LİRASI OLAĞAN ÜSTÜ MANTIKLI FİYAT ALMANYADAKİ FİYATI İSE :32.305 EURO
    VOLVO S60 2.0 LT 180 HP : 37512 EURO MANTIKLI FİYAT ALMANYADAKİ FİYATI İSE :31.700 EURO
    PASSAT CC 1.8 LT 160 HP:44500 EURO
    PASSAT 1.4 LT 122 HP:58250 TÜRK LİRASI

    BU YETERLİ GALİBA BAYA YORULDUM AMA ŞİMDİ İKNA OLURSUNUZ HERHALDE.
    HADİ ŞİMDİDE DEYİN BAKALIM PASSATLA MERCEDES BİR TUTULURMU BİLMEMNE V.S YETER ARTIK ADAMIN KANINI KURUTTUNUZ.
    İLLAKİ BEN FAZLA PARA HARCARIM İÇİM RAHAT ETSİN DİYORSANIZ SAYGI DUYARIZ İŞTE İSPAT YUKARIDA.
    YANİ PARAYI FAZLA HARCARIM GÖSTERİŞ YAPARIM DİYORSANIZ PARANIZA YAZIK ÇÜNKÜ BİNDİĞİNİZ ARABANIN DEĞERİNİ herKEZ İYİ BİLİYOR.

    İkidebir prestij kelimesini kullanan arkadaşlarım bu prestij yada farklı fanatiklik duygularınız üzgünüm sadece türkiye için geçerli.
    Dünyaya daha fazla rezil olmayalım. Lütfen biraz daha ekonomik davranalım belki birileri sesimizi duyar ve otomobil fiyatları düşer diymi.
    Ayrıca prestij kelimesinin altında yatan nitelik bence insanların birbirlerine para kimde daha çok dedirtme çabası gibi geliyor. Mercedes sadece bahanemi acaba?
    Örneğin, eskiden büyüklerimiz derdi ya, "bak mersedeside var adamın sırtı kalın zenginmiş maşaallah" dedirmekmi amacımız, hayır eğer buysa artık bu düşünce değişmeli.
    Diyer mesajlarımda opel insignia ile mercedes c 180 k serisini örnek verdim ve tepki aldım. Herkezden prestij v.b anahtar kelimelerle saçma eleştiriler aldım banane kardeşim senin eski model mercedesin varmış öve öve bitirememişsin beni enteres etmez doğruyu ortaya koyarım.
    Ama şu var gider aslanlar gibi gemi gibi bir araba alırsın ozaman diyecek sözüm yok 200-300 bin orda haddimi bilirim. Tabi 200-300 bin değerinde mercedes yada v.s marka arabası olan adamlarda pek bu ucuz yorumları zaten nadir yapar.
    Ee tamamda avrupada almanyada tanıdıklarımız arkadaşlarımız var gözleriyle şahit olmuşlar oradada audi, opel ağırlıklıymış hatta her sokakta audi görmek mümkünmüş ve halk audi kullanıyormuş prestij mercedesinmi ? yoksa audininmi? yada aynımı? siz karar verin.
    İnsan gördüğüne inanmazsa inandığı gibi görmeye başlarmış.
    Özetlemem gerekirse rekabet tüketiciye yarar ama ne zaman? Tabiki tüketici uyanık olursa 1.4 lt yada 1.6 lt motorların amacını iyi anlamak lazım önce ekonomi yani hem alırken kazanmak sonra yakıt tasarrufu hemde hava kirliliğini önlemektir bu dünya hepimizin. 1.4 lt ve 1.6 lt motorların bandrolü yıllık 628 tl dir. Silindir hacmi büyüdükçe türkiye şartlarında bu bandrol vergisi yani mtv ikiye katlıyor.
    İKİ TANE FARKLI MARKA OTOMOBİL İKİSİDE AYNI DONANIM VE KALİTEYE SAHİP BİRİSİNİN FİYATI 90000 TL VE DİYERİNİN FİYATI İSE 56000 TL ARADAKİ FARKI GÖRDÜNÜZ İKİSİNİN VERGİSİDE 628 TL.
    ARADAKİ FARK 34000 TL DİR BU PARAYLA TAM 54 SENELİK MTV VERGİSİ ÖDENİR BUNUN EKONOMİYLE NE ALAKASI VAR?




  • Bak bu sayfada otomatik vites olduğu yazıyor. Sadece en ucuz versiyon manual, diğer ikisi otomatik.
    http://www.mercedes-benz.com.tr/Internet/TR/Otomobiller/C_Class/Donanimlar/Standart_Donanim/

    Bi dergide okudum, manuel vites geçişleri kemikliymiş. Zaten Mercedes otomatik şanzıman konusunda çok iyimiş. Gerçekten de Yeni C serisinin manuel vites seçeneği ilk defa bu 1.6 mtorla birlikte getirtildi. Daha önce gelmiyordu.

    quote:

    Orjinalden alıntı: egunns

    internet sitesinde baya baktım..ve auto ya hiç rastlayamadım...luxuryde fasci de auto varsa o zaman laflarımın çoğunu geri çekerim
    ama çokda ucuz sayılmaz biraz daha beklenmeli




  • SABAH GAZETESİ A4 32300 AVRO REKLAM VERMİŞLER.
    internet sitesi güncellenmemiş galiba yarın görürüz büyük ihtimal.
    www.audi.com.tr/fiyatlar/fiyatlistesi.asp?model=tum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: şekocan

    Arkadaşlar ben mercedes c 180 k 1,6 lt hakkında kötüleme yapmıyorum.
    sizin aşırı mercedes tutkunuzdan dolayı mercedes yetkilileri standartları düşürüyor fiyatları yükseltiyor. neden anlamıyorsunuz?
    hepiniz interneti kullanmayı gayet iyi biliyorsunuz, internetten inceleyip almanyada bu tür kötülediğiniz audi a4 volvo v 70 opel insignia v.s markaların fiyatlarına bakmıyorsunuz? önyargılı davranmayınız ben inceliyorum.
    Almanyada bmw 3 serisi ,mercedes c 180 k , opel insignia ,audi a4 fiyatlarını inceledim donanımlarınıda baktım farkları gördüm, sizde görün şok olursunuz, örneğin mercedes c 180 k 1,6 lt almanyada fiyatı 31800 euro opel insignia 1,6 lt almanya satış fiyatı 32500 euro civarı. Türkiyede durum çok farklı mercedes 90000 tl opel insignia 60000 tl üstelik mercedes donanım olarak ve kullanım olarak çok vasat! (mercedes sadece Türkiyede isim yapmış) ama neden opel almanyada kullandığı donanımları türkiyede sergiliyor? mercedes tam tersi bunları pahalı opsiyon olarak türkiyeye sunuyor.
    bu tutumlarınız çok abartılı ancak mercedesi zengin ediyorsunuz eleştiri yapmıyor, yapana kızıyorsunuz ne kazanıyorsunuz? tüm bu yorumları mercedes yada oto satış acenteleri okuyor eleştiri yapın ve sizde kazanın.



    Mercedes C 180 Kompessor BlueEfficiency
    http://www.bubirilan.com/direktilan.php?ilan_id=662


    OPEL Insignia 1.6 T Cosmo Sedan
    http://www.bubirilan.com/direktilan.php?ilan_id=1401




  • [simage][/simage]http://arabalife.com/wp-content/resimler/Mercedes-C-180-K-553x220.jpg
    MERCEDES FİYATLARINI BURADA BULABİLİRSİNİZ Mercedes Fiyat Listesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.