Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.798
Cevap
80
Favori
2.200.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dostum mecidiyeköyde nereden aldın garantisi fln warmı ?
  • garanti varwww.onbil.com yeride mecidiyeköyde gold ps karşısında faturalıdır.
  • bende 700ytl ye 8 taksitle aldım vatanbilgisayardan. cardfinans'a taksit yapınca indirim yaptılar. 2 hafta falan oldu alalı.
  • sanada hayırlı olsun dostum ses sistemi almak istiyenlere Z 5500 LOGİTECH başka tanımam,çok şey dinledim z 5500 bir başka
  • millet ya bende alıcam ama pahalı sistem ya yokmu satmayı düşünen kaç aydır bekliorm :-(
  • Zamanında ucuzken biz bas bas bağırdık en iyisidir, alın diye.. Şimdi pahalının en ucuzunu bulduğun an damlamak lazım olaya. Veya 2.el satan birini bekliyceksin ama set daha yeni, en eski kullanıcılarından biriyim bu forumun desem, ben bile satmaya hiç niyetim yoksa gerisini sen düşün. Ama armagaan gibi hem jazz 9940ı hem de z5500ü satan birileri de arada bir çıkıyor..
    quote:

    Orjinalden alıntı: darnglove

    millet ya bende alıcam ama pahalı sistem ya yokmu satmayı düşünen kaç aydır bekliorm :-(
  • darnglove ile msnden konusuoruz msnini bir gün önce alsam ona satcaktım ama kısmet deilmiş . . .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 16 Ekim 2005, 23:12:55 >
  • bekleyecez artk yada dayanamıyacam alacamm ama hala umutluym 2. elden
  • adam pc satar ama z-5500 zor dostum ama hayırlısı ümidini kesme sen bide bukadar talep oldugunu maliye bakanı duymasın vergileri arttırır dimi zaten ötv ye bi çarpıldı neden tekrarı olmasın dimi.
  • armagaan arkadaş Z2300 ü Ankarada kocatepe camiinin yakınında hızlı sstemden 360YTL ye 10 taksitte almıştım. Gerçekten çok güçlü bir sistemdi ama ben müzik dinlerken beklediğimi bulamadım. Elimde sony dhc fl7d 5.1 sistem var. sesi ona çok benziyor. Ben bu sistemi elden çıkarıp anfili bir sistem almak istiyorum. Hem filmlerde hem müzikte keyif vermeli. 2.000 YTL ye kadar çıkabilirim.
  • Selam arkadaşlar, bu konuyu yaklaşık 2 aydır cevap yazmadan takip ediyorum. Bir ses hastası olarak beni çok derinden etkilediniz. Özellikle konunun başlarında bu sisteme sahip olan arkadaşların anlatımları çok hoş.(yok işte baktım woferdan cızırtı geliyomuş sonra yakından dinleyince dolabın kapılarının birbirine çarparak çıkardığı sesmiş falan Bu ifadeye bittim. ) İnsanın hemen bi mağazaya gidip o seti kapası geliyo Sonuç olarak bütün maddi sıkıntılara rağmen bu seti almaya karar verdim. Şu anda deli gibi fiyat araştırması yapıyorum. En uygun olarak 462$ + KDV ile Gold bilgisyarda gördüm o da stokta görünmüyor. Bakalım burdan alacaz artık. Dün hızlı sistem mağazasına gittim. Set orda açık durumda duruyo. Bi sesine bakayım dedim. Abi adam sesi kökledi yani ne anlattığınız o iç organ titremesini yaşadım ne de öyle iyi bi ses vardı. Ben çok şaşırdım doğrusu. O anda bu topic baştan aşağı bir film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Neden tatmin edici bi ses vermemişti??? Adam seti 5.1 destekli onboard bi ses kartına bağlamıştı. 6 ch direct. Benim içimde tabi bir şüphe ve hayal kırıklığı oluştu. Sonra kendi kendime dedimki forumdaki o kadar insan bu seti denemiş ve hepsi memnun kalmış mutlaka ters bişey vardı. Bir de acaba bu z5500 modelinin farklı versiyonları mı var da ben gidip kötü olanını dinledim??? Ne olursa olsun sizlerin deneyimlerinize ve görüşlerinize güvenip bu seti bugünlerde alacam. Saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ghost -- 18 Ekim 2005, 11:24:46 >




  • The Ghostwww.vatanbilgisayar.com'dan aldım seti yakın tarihte. Card Finans'a 8 taksit ile vade farksız ve indirimli olarak alabilirsin sende. En ucuz dedigin PCGOLD fiyatındanda ucuza geliyor hesaplayınca. Ayrıca 8 taksitte yapmıs oluyorsun tabi. Kargo falanda onlara ait. Kutunun büyüklügü düsünülürse baya bi para tutar o kargo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dartagnan -- 18 Ekim 2005, 11:21:50 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dartagnan

    The Ghostwww.vatanbilgisayar.com'dan aldım seti yakın tarihte. Card Finans'a 8 taksit ile vade farksız ve indirimli olarak alabilirsin sende. En ucuz dedigin PCGOLD fiyatındanda ucuza geliyor hesaplayınca. Ayrıca 8 taksitte yapmıs oluyorsun tabi. Kargo falanda onlara ait. Kutunun büyüklügü düsünülürse baya bi para tutar o kargo.

    dostum tamam da card finans kredi kartım yok. Ayrıca Gold da maximuma 10 taksit yapacak. Ya bide dediğim gibi bu z5500 ün değişik versiyonları var mı?




  • degisik versiyonları yok z-5500 ün magazanın büyüklügü,onboardın cıkıs gucu,test icin acılan parca veya goruntunun kalitesi vs bir suru etken var oradaki sesin kotu cıkmasında. Z-5500 120DB cıkısa sahip. Ses kartı Sound Blaster Live'da olsa Live in cıkısı 99DB oldugu icin bi yere kadar ses alabilirsin o kartla bile. Onboardı hic katmıyorum bile. (chipsetini bilmiyorum zaten) Audigy2 @ Audigy4 driverları ile kullanıyorum 119DB gibi bir ses cıkısına sahip ses kartı. Ben bile bu halde dinlerken normal bir mp3 actıktan sonra ses ne kadar iyi olsada sensation 2005 dvdsini taktıgımda budur diyorum. Yani anlayacagın herseyin kalitesi onemli. Aldıgında'da pişman olmazsın zaten kesinlikle.
  • çok sağol Dartagnan dostum beni rahatlattın valla. Çok haklısın bu konuda herşeyin etkisi olabilir. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ghost -- 18 Ekim 2005, 11:55:32 >
  • @The Ghost dostum,için rahat olsun,karşı karşıya olduğun durumun aynısını yaşamıştım,bir gittim HS bayisine,adam sesi açtı falan,zaten onboard karta bağlı ama olay onboard dan kaynaklanmıyor!!Olay adamların sistemi kullanmayı bilmemesinden kaynaklanıyor,çünkü ana sesi açmanın dışında birde ayrıca WOOFER tek olarak açılıyor,uydyular ayrı ayrı olarak açılıyor,işte ondan sonra açıcaksın genel toplam sesi,ayrıca son ses ekrandaki sesin fullenmesi değil,daha sonra birde özel patlatma menüsü açılıyor,BOOST menüsü adı altında,11 kademe de o açılıyor,ama sesin öyle çıkmasında büyük olan mağazanın etkisi SIFFIIRRR,çünkü hep söylüyorum herkese ve halaa daha tekrarlıyorum,BU SETİN MANYAKLIĞINI GÖRMEK İÇİN EN AZ 50 METREKARELİK BİR ALANDA DİNLEYİN diyorum hep,şöyle diyim,seti alıp evime getirip kurana kadar seti ezbere aldım desem yeridir,gittim HS'de dinlemeye,hiç umduğum gibi değildi ses ve şaşırdım ama "uleyn koskoca Logitech yapıp herkes deli gibi beğendiğine ve böyle yüksek bir fiyatı olduğuna göre bu işte bir terslik var"dedim ve alıp eve getirdim,seti aldığım günden beri dışarı çıkamıyorum,nasıl birşey anlatamıyorum,tarif edemiyorum ama bu set adamı kendine AŞIK EDİYOR,bağımlılık haline geliyor,sırf bu set yüzünden tüm çevrem yazlıktayken ben İzmir'de kaldım Merak etme,bu set SONNN kuruşuna kadar verilen parayı hakediyor ve hatta diyorum ki,fazlasını bile hakediyor,saygılar...




  • Yani Affan83 kardeş bu konuşmalarınla benim içim bi acayip oluyor. Bende tam bi film manyağı olarak koleksyonumdan film izlemiyorum. Sırf bu seti alıp ondan sonra izleyeyim diye bu sette izlemek için tam 30 tane dvd ayarladım ve bekliyorum. Tamam kesinlikle alıyorum bu seti bugün girişimlere başlıyorum. Bir de benim Creative 5.1 24 Live ses kartım var. Digital out diye bi çıkışı var ordan tek çıkışlamı bağlayacam z5500 'ü. Ya sanki aldık da iş bağlamaya kaldı Hayal işte insan kendini alıkoyamıyor böyle şeyleri düşünmekten.
  • @The Ghost dostum,http://forum.donanimhaber.com/m_2973559/mpage_8/key_/tm.htm bu linkte bağlantıların nasıl yapılacağını fotoğraflarla anlatmıştım,ordan daha ayrıntılı görebilirsin,ayrıca elindeki karta,bizim gibi sende hem analog hemde tek çıkıştan dijital olarak bağlayabilirsin,ikisininde bağlı olmasında yarar var,çünkü istediğin zaman dijital istediğin zaman analog kullanırsın seti Filme geçince z-5500'ün decoderinden COAX bağlantıyı seçersin dijitale geçer, DİRECT'e basınca da tekrar analoga geçer müzik yada oyunda Benim fotoğrafını çekip koyduğum kart AUDİGY 2 ZS ama seninkinde de aşağı yukarı aynı bağlantılar Alıcak olursan kesin,set eline ulaştığında daha ayrıntılı bilgilendiririz arkadaşlarla beraber seni Ama tabii almadan önce de merak ettiğin kafana takılan sorular olursa hepsini sor tamam? Hoşçakal...




  • setle beraber gelen 3 analog kabloyla seti önce analog bağla oyunlarda ve müzikte onu kullanırsın dijital bağlantı yapabiliyorsan onuda DVD de kullanırsın yani hem analog hem dijital baglayabilirsin aynı anda.
  • omer11 dostum o zaman benim simdilik hayallerimde olan set tam sana göre bu linke tıkla biraz da asaı in gör bak nası sistem http://forum.donanimhaber.com/m_4335992/tm.htm
    8.4leri öne 8.3leri arkaya takıcam aldıgım zaman (ne zaman onu da bilmiom ama neyse ) ilerleyen zamanda da bir center alırsın al sana misler gibi sistem




  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.