Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1900. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.798
Cevap
80
Favori
2.200.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18981899190019011902
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben satıyorum arkadaşlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykankasap

    ben satıyorum arkadaşlar

    https://tr.letgo.com/tr/i/logitech-z5500_29076448-93e9-4b45-b97a-2cbc2cf6eb73
  • Beyler şöyle bir sorun yaşıyorum... sound blaster zx sahibiyim z5500 le beraber... Pro Studio dan ayarlardan Speaker Confgration seçenekleri şu şekilde

    5.1 surround
    Stereo (2.0/2.1)
    Headphones
    Stereo Direct

    Doğal olarak 5.1 surround u seçiyorum.. Ve oyun oynamadığım zamanlarda stereo2x seçili z5500 de... Ama bu şekilde twitter videolarının bazılarında ses yok.. Sıfır ses çok garip... z5500 den 6CH Direct seçtiğim zaman ise ses geliyor... Yani kayıp kanal var... Demekki z5500 den stereo seçiliyken muzik dinlerken de bazı sesleri alamıyor olabilirim.. (pro studio dan 5.1 seçiliyken)

    Pro studiodan Stereo (2.0) seçiyorum şimdi artık z5500 üzerinden stereo2x seçsem de artık hertürlü twitter videolarının sesi geliyor... Yani ben pro studio dan 5.1 surround seçtiğim zaman z5500 den stereo seçip dinlerken kayıp kanal var.. Belkide bazı sesleri alamıyorum farkında değilim.. Anlamadım valla bu olayı her oyun oynadıgımda veya her müzik dinlediğimde pro studio dan seçemem ki üşenir insan...

    Ayrıca muzik dinlerken pro studio dan stereo seçip z5500 den stereo seçince çok daha güzel oluyor ses... Yani saçmalık ben karttan her defasında seçim mi yapıcam kendi otomatik yapamıyormu bu nasıl olay anlamadım.. Sıkıldım yani.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: seamadankara

    Arkadaşlar komşu şikayetlerinden dolayı ses z5500 sistemi sattım özel yapım hoparlör kuleleri duruyor almak isteyen olursa aşağıdaki linkten konuya ulaşabilirler.

    http://forum.donanimhaber.com/m_113370949/f_//tm.htm#113370949


    şu komşu şikayeti işinide anlamıyorum... Ses tuşun mu bozuk ? Bende z5500 ü 10x le çarpacagın güçte stereo sistem var bırak yan komşuyu yan mahalle şikayet eder ama bugune kadar kapımın zili bile çalmadı.Elinizin mi ayarı yok nedir.Yada satmak için en büyük bahane "komşu sebebiyle"




  • Devian kullanıcısına yanıt
    Sikayet olayi komsuya gore degisir.

    30 watt lik sub ve bir adet 10 watt lik uydudan olusan sistemime bile kac defa sikayet geldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar maalesefki böyle bir canavar ses sisteminden habersiz geçirdiğim 10 yılın sonunda, bu forum sayesinde haberim olarak yine bu forumdan bir arkadaş vasıtasıyla z5500'ü alarak yaklaşık 1,5 ay dan beri kullanmaktayım. Sistemi şuan anakartımda yer alan optik giriş kısmından bağlayarak kullanmaktayım. Sistemi kullanan insanların %99 unun da belirttiği gibi performansına vede özellikle de gücüne diyecek söz yok ki sistemi aldığımdan beri en son ayarlarda bir kere bile açıp dinleyemedim ki zaten hali hazırda sistemi subwofer, center ve surround ayarlarında yarıda bırakmama rağmen genel volumü 6-7 çizgiye getirdiğimde ki ses bile apartman ortamına göre çok dikkat çekiyor. Fakat benim sizlere sormak istediğim esas sorun şu malumunuz bu sistem piyasada sıfır olarak bulunmamak ta vede en az 8-10 yıllık eski bi sistem. Benim cihazdaki kontrol panelinin ışığı zannediyorum ki ömrünü baya bi yarılamış ki yazılar gündüzleri görünüyor fakat biraz sönük gibi ama esas akşam olduğunda led aydınlatma malesef ki yetersiz kalıyor ve yazıları ancak panelin dibine kadar yaklaşıp ta görebiliyorum. Benim bunu ankarada yaptırabileceğim sizlerinde bildiği veya tanıdığı sağlam ve başka bir sıkıntı çıkarmadan yapabilecek bir yer varmı? İlgilenip te yardımcı olmak isteyen arkadaşlara şimdiden çok teşekkkür ederim..




  • serdoan kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun kaca aldiniz hocam?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angelica

    Sikayet olayi komsuya gore degisir.

    30 watt lik sub ve bir adet 10 watt lik uydudan olusan sistemime bile kac defa sikayet geldi.

    sen bana laf yetiştirme de yukarda ki sorunuma göz at :)
  • analog bağlarsanız se kartındaki her şey devrede olur elbette. optik bağlamanız lazımki her şeyi hop çözsün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hocam ne yapacan fiyatı falan, zaten 2 el piyasa fiyatlarını 3 aşşa 5 yukarı bilirsiniz zannımca sizde. Ama madem merak etmişsiniz söyiliyim 600'e aldım. Sen esas biliyorsan benim derdime derman ol yani var mı benim sorumla ilgili bi malumatın, bilgin ondan bahset yada başka arkadaşlardan konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa bi zahmet yardım ederlerse çok makbule geçecek yoksa kafayı yiyecez bu dertten anasını satıyım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdoan -- 23 Temmuz 2016; 14:08:51 >
  • Merhaba arkadaşlar uzun süre sonra z5500 kurayım dedim sub elektrik geliyor ama konsol a elektrik gelmiyor bir kaç defa da sigorta patlattı marmaris te oturuyorum tamir ettirebilecegim yerde yok koca sistemi istanbul a da kargolayamam sorunun nereden kaynaklandığını nasıl anlayabilirim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim de hala Z5500'üm taş gibi maşallah. Satmayı da pek düşünmüyorum. Sizlerle paylaşmak istedğim bir konu var,burası yeri değil biliyorum. Şikayet edilirse silerim. Asus xonar d2/pm ses kartımı satıyorum. Z5500 kullanıcılarının (bilmiyorlarsa) ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Ses kartı, Z5500'e optik veya koaksiyel kabloyla bağlandığında bilgisayarda oynattığınız ses dosyasının türü ne olursa olsun DTS veya Dolby Digital olarak kodlayarak ses sistemine yolluyor. Yani ister 2 kanal mp3 dinleyin veya stereo film izleyin; Z5500 ekranında seçiminize göre DTS veya Dolby Digital yazılarını görüyorsunuz. Buna eşzamanlı kodlama deniyor. Seste bir kayıp veya gecikme olmuyor. Senkronizasyon sorunu yaşanmıyor. Ses sistemi tam anlamıyla seviye atlıyor. Yeni nesil ses kartlarında bu özellikler yok çünkü dts ve dolby digital firmasıyla parada anlaşamadıklarından lisans sorunu yaşıyorlar. Kart windows xp den windows 10'a kadar (10 da dahil) tüm işletim sistemleriyle tam uyumlu. Neden sattığıma gelirsek, yeni sistem topladım. Asus Z170 pro gaming anakartımda PCI slotu yok ve bu yüzden ses kartını takamıyorum. Kutusu, kutunun orijinalinde gelen tüm kablo, aparat, cd, kitapçık vs. ne varsa hepsi duruyor. İlgilenenler olabilir diye düşünüyorum. İlan aşağıda, saygılarımla.

    https://forum.donanimhaber.com/m_118468979/tm.htm




  • merhaba üzülerek geçen aylarda z5500 ümü sattım , bu forumdaki kullanıcıların bir çoğundaki gibi benimde z5500 ile aramda garip bir bağ var aşık oldum sanki yani buradaki olay sesinin iyi kötü kalitesi felan değil başka sistemlerle bir tutmamak lazım, bu cihaz başka bir tutku, eminim benim gibi ölene kadar kullanmak isteyenler var hatta bazen ulan 20 sene sonra nerden bulacam iki tane alıp birisini saklasammı diyorum, bu böyle birşey. neyse aşkımı itiraf ettikten sonra konuya geleyim yeniden almak istiyorum satmak isteyen pm atabilirmi




  • Z5500 ile ilgili uzun zamandır vakit bulamadığın işleri yaptım sonunda.bilgisayarda harici ses kartı ile de kullanmış biri olarak cihazı tv ye bağladığımda tizler çok yetersiz kalıyordu.bir çift ile sorunu çözdüm.
    Ve bluetooth bağlantı cihazı ile telefonumdan müziklerimi dinliyorum.on numara oluyor ;)video da çektim..
    https://youtu.be/A3QohEmxGqc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom_59 F kullanıcısına yanıt
    Direncsiz mi bagladiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda direnç bağlı değil.ama araştırıyorum,kutupsuz kondansatör bağlamak gerekiyormuş.bu hali ile bile iyi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom_59 -- 7 Ağustos 2016; 1:17:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angelica

    Direncsiz mi bagladiniz?

    Direnç te aldım bu akşam bağlayıp bir daha deniyeceğim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

     LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z5500 standlarımıza bakmanızı tavsiye ederim. sahibinden veya n11 den ulse diye aratmanız yeterli türkiyenin heryerine gönderim yapıyoruz
  • SATILIK Z5500 DECODER KONTROL POD full sorunsuzdur LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceclimber41 -- 21 Ağustos 2016; 12:49:19 >
  • Z5500 sağolsun apartmanda kavga etmediğim adam kalmadı... =))
  • 
Sayfa: önceki 18981899190019011902
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.