Şimdi Ara

ALDOF HİTLER NEDEN YAHUDİLERİ KATLETTİ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
110.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: feylesof

    Hitler'e methiyeler dizen arkadaşlar sanırım NSDAP-NASYONAL SOSYALİST İŞÇİ PARTİSİ'nin savaştan çok önceleri,Teodor Herzl önderliğinde kurulan Yahudi milliyetçilinin en güçlü hali olan SİYONİST Hareketin desteğini aldığından haberi yok.Yahudi finansörlerden çok büyük bir destek almıştır iktidar yürüyüşünde...

    Yani bugün Filistinde bir İsrail devleti varsa bunda Hitlerin çok büyük bir etkisi vardır.
    BM'nin raporlarına göre Dünya Siyonist Örgütünün çalışmalarıyla 1895-1935 yılları arasında Filistine göçe zorlanan Yahudi sayısı en fazla 40 Bin rakamını buluyorken,Hitlerin baskıları,şiddet hareketleri sonucunda bu rakam milyonu bulmuştur.Yani Siyonistlerin küçük çaptaki korkutma ve sindirme hareketleri yerine kitlesel bir şiddet politikası meyvelerini fazlasıyla vermiştir.

    Hitler Yahudilerin kara kaşı,kara gözü için bunu yapmamıştır elbette.Onun asıl planı Yahudilerden tamamen kurtulmak için MADAGASKAR'I bir Yahudi yurdu olarak düşünmesidir.Fakat Siyonist finansörlerin yoğun çalışmaları sonucunda Filistin Planı kabul edilmiştir.

    Kudüs Başmüftüsü Hacı Emin el-Hüseyni'de belki bir umut olur diyerek Yahudilerin Filistine olan yoğun göç hareketlerini önlemek için Hitler ile bir görüşme dahi yapmıştır.Bunun sonuçsuz kalacağını anlayınca çaresizce Siyonist örgütlere karşı (STERN,HAGANAH,IRGUN,...) silahlı hareketi örgütlemiştir.

    Teodor HERZL'in II.Abdülhamid'den koparamadığını,onun takipçileri oldukça sinsice bir planla,kendi milletininin kanının dökülmesi pahasına,toplama kamplarında sürünmesi pahasına Filistin'i yurt edinmeyi başarmışlardır.Şu da bir gerçektir ki Filistin'e göç ettirilen Yahudi ailelerinin büyük çoğunluğu meslek sahibi,varlıklı,eğitimli insanlardır.Durumu pek de yeni devletin şanına yakışmayacak olan ve gettolarda sefilce yaşamaya mahkum edilen Yahudiler ise kaderlerine terk edilmişlerdir.

    Bugün bile II.Dünya Savaşının kaymağını Yahudiler yemektedir.Kanıtı hepinizin malumu:Hep haksızlığa uğramış,horgörülmüş,ezilmiş,soykırıma tabi tutulmuş olduklarından Filistinlilere herşeyi yapma hakkına sahiptirler(!).

    Özetle anlatmaya çalıştım.Hitler'i bir Müslüman takdir etmemelidir.Bunu II.Dünya savaşı sırasında,Filistin mücadelesinin mimarı olan Kudüs Başmüftüsü çok acı bir şekilde görmüştür.Başvurulacak son kişinin Hitler olduğunu anlamıştır.



    Çok güzel açıklamışsın, saol.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Baytekin

    Bu konudaki nefret dolu mesajları okuduktan sonra insanoğlunun bir geleceği olmadına iyice inandım artık. Herkes nefret dolu, herkes istese karşısındakini bir kaşık suda boğmaya hazır.

    Bravo bravo size devam edin. Hatta bununla yetinmeyin alın nükleer silahları birbirinize sallayın. Yahudiler Filistinlileri öldürsün, müslümanlığı kimseye bırakmayan aşırı dinciler yahudileri bombalasın, hristiyan ABD Irakı yok etsin, "Türkler en merhametli ve uygar millettir" deyip elleriyle kurtbaşı işareti yapanlar gördükleri Kürtlere tekme tokat girişip linç etsin. Japonlar Çinlilere onlar da Uygurlara saldırsın, "uygar" AB Hz. Muhammet düşmanlığı yapsın karikatürlerle, Müslümanlar da büyükelçilik yaksın karşılık olarak.

    Bir yandan doğa günbegün öldürülsün açgözlü ve talancı şirketlerce, Afrikada milyonlar ölsün açlıktan. Devletler yeni silahlar alsın kendi halklarının rızkından kesilen paralarla. Dünya yaşanmaz hale getirilsin duyarsızlıkla, "rabbena hep bana" anlayışıyla. Vatan-millet-sakarya nutukları ile cephelere sürülen insanların cesetleri gelsin geri hükümetlerin "onlar unutulmayacak" türü hamasi nutuklarıyla. Analar ağlasın hep sonra. Silah ve toprak ağaları şişirsin ceplerini ve kursaklarını güdülen halkların aptallıklarına gülerek kahkahayla.

    Artık bu dünyaya ait değilim. Olmadığımı iyice anladım artık. Bir uçandaire bulursam ailemi de yanıma alıp gideceğim. Her gün herşeyin kötüye gittiğini görmektense şansımı denerim uzaklarda...


    +++++9999

    Çok doğru yazmışsın arkadaşım tebrik ederim.

    Her ne kadar çarkın işleyişi budur gibi savunulsada insanlığımız barışçıl olabildiğimiz kadardır.

    Öncelikle geçmişle ilgili konuşurken şunun toprağı bunun yurdu kelimesi bi defa boştur.

    Bu topraklarda zamanında başkalarınındı. Onlarda başkalarından arakladılar. Güçlü olan zayıfı ezdi sürdü. Geçmişle ilgili olarak az zalimlik çok zülüm gibi kelimeler boştur.

    Hitler yanlış yapmıştır yahudilerde yanlış yapmıştır.

    Allah bu dünyaya islam dinini barışçıl amaçlarla göndermiştir.

    Onu başkasına saldırmak için bir gerekçe gibi kullananlar da bence en büyük zalimlerdir.

    Umarım çoğunluk bu dünyanın, ırkların, insanın ,canlılığın ne için yaratıldığını anlarda bu çirkinlikler azalır.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: zargana
    hitlerin yahudi olduğu amacının arı olmayan yahudileri yok etme ve siyonizme hizmet etmek teoriside akla yatmakta .




    Bu görüşü bende inanıyorum,yalnız bunun dayanaksız bir kısmı kendi ırkını arılaştırmak için gene kendi ırkından olan insanları öldüme acısından geçmekte.

    Ayrıca Hitlerin yaptıklarını bu zamanın değil, O zamanın koşulları içinde değelendirmeliyiz.
    Çoğu Almana göre Hitler vatan kahramanıdır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kaotika

    quote:

    ALDOF HİTLER NEDEN YAHUDİLERİ KATLETTİ?


    Faşistliğinden katletti, başka neden olacak.

    Müslümanlar arasında ezelden beri bir yahudi düşmanlığı vardır. Bu arada siz neden yahudilere düşmansınız? hayatınızda kaç tane yahudi tanıdınız? Eğer gerçekten tanımış ta karar vermişseniz o zaman ona birşey diyemem. Ben yahudilere dost yada düşman değilim, çünkü adamları tanımıyorum.


    Okulumuza gelen 3 İsrailli (Yahudi) ile tanıştım:Gerçekler
    1-Soru sorduğum 2'si Tanrı inancına sahip değildi. (Kutsal kitaplarının isimlerini bile bilmiyorlardı)
    2-İnsan olarak biri çok iyi ve mütevazı idi,diğeri birazcık kaprisliydi
    3-Eğer din yönünden yaklaşırsam benin her ikisinden tiksinmem ve nefret etmem gerekirdi,ama insanlık yönünden meslektaş olduğum için beni İsrailde çalışmaya davet ettiler."Hoca olarak görmek isteriz" dediler.
    Bende bunun mümkün olamayacağını söyledim.
    Buyrun buradan yakın




  • quote:

    Orjinalden alıntı: junayerturk


    yahudiler sevdigim soylenemez hatta sevmiyorum diyebilirim
    fakat bu demek olmuyor ki hitlr iyi yapmis bir tane daha hitler olsa keske diyemem asla.
    kimse kimseninin canini almaya hakki yok helede buyuk bir katlima yaslidan bebege kadar hic yok
    Allahtan baska kimse kimsenin canini alamaz.
    simdi hacli seferleri gibi durumlari one surecek zevzekler olacak bana biliyorum
    bunun cevabini simdiden veriyorum savaslar farklidir
    savasta kimse savunmasiz kilicsiz degillerdi ve karsilikli anlasarak savaslar yapildi
    karsi karsiya gelerek her birinin elinde kilic
    yahudi katliamina gelince durum farkli onlar savunmasizlardi.



    BEnde aynen bu şekilde düşünüyorum soykırım gereksiz başka bişi yapılabilirdi.
    not: USA'ın pearl harboru vuran japonlara ses çıkarmayıp(haberleri olduğu halde hazırlık yapmayıp),Hiroşima ve nagasakiyi bombayı haklı göstermesi gibi.Bknz: İpler Kimin Elinde Ali Çimen - Hakan Yılmaz
    http://www.timas.com.tr/kitap.php?id=425




  • arkadaşlar bazen düşünüorum belki herkes beni tefe koyar ama dünyada tek bi ulus olsa savaş olmasa tek bi dil konuşulsa nolur diye??????? nesin sen: insanım bitti!!!
  • bazi arkadaslar,nerdeyse hitler i masum ve dahi birisi gibi gostermisler.
    Hayretmi hayret
    Hitler,yahudilerden baska,çingeneleride katletti.Hatta kendi irkindan olan akli dengesi bozuk insanlari ve baskalari ile karismis almanlarida katletti.
    Adam resmen kendini begenmis ve kendi irkinin diger irklardan ustun olduguna inanmis,irkçi ve fasist bir liderdi.Bazi arkadaslar sanki bilerek onu savunuyorlar,gibime geldi!
  • "İkinci Dünya Savaşı'nda haklı olarak Nazilere "zalim, Musevilere "mazlum" derken tarafsız olmak derdi taşımıyoruz.
    ....
    Zalim ve mazlum sıfatlarını kullanmak objektif olmaya engelse, Nazi zulmünü gösteren ve Nazilere zalim dedirten hiçbir film objektif değil öyleyse? Bugüne kadar Nazi askerlerinin dramını niçin hiç göremedik? Nasıl zorla orduya alındıklarını, nasıl üşüdüklerini, nasıl aç kaldıklarını, nasıl kandırıldıklarını, nasıl hüzünlü mektuplar yazdıklarını "tarafsız olarak" gösteren bir film izledik mi hiç?
    ....
    Zalim kişi, aynı zamanda mazlumdur; hayatını olmayacak şeyler için harcayarak önce kendisine zulmetmiştir. Kendisini kaybetmemek, zalimlere benzememek mazlum kişinin yeryüzü ödevidir."

    Alıntıdır....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Baytekin

    Bu konudaki nefret dolu mesajları okuduktan sonra insanoğlunun bir geleceği olmadına iyice inandım artık. Herkes nefret dolu, herkes istese karşısındakini bir kaşık suda boğmaya hazır.

    Bravo bravo size devam edin. Hatta bununla yetinmeyin alın nükleer silahları birbirinize sallayın. Yahudiler Filistinlileri öldürsün, müslümanlığı kimseye bırakmayan aşırı dinciler yahudileri bombalasın, hristiyan ABD Irakı yok etsin, "Türkler en merhametli ve uygar millettir" deyip elleriyle kurtbaşı işareti yapanlar gördükleri Kürtlere tekme tokat girişip linç etsin. Japonlar Çinlilere onlar da Uygurlara saldırsın, "uygar" AB Hz. Muhammet düşmanlığı yapsın karikatürlerle, Müslümanlar da büyükelçilik yaksın karşılık olarak.

    Bir yandan doğa günbegün öldürülsün açgözlü ve talancı şirketlerce, Afrikada milyonlar ölsün açlıktan. Devletler yeni silahlar alsın kendi halklarının rızkından kesilen paralarla. Dünya yaşanmaz hale getirilsin duyarsızlıkla, "rabbena hep bana" anlayışıyla. Vatan-millet-sakarya nutukları ile cephelere sürülen insanların cesetleri gelsin geri hükümetlerin "onlar unutulmayacak" türü hamasi nutuklarıyla. Analar ağlasın hep sonra. Silah ve toprak ağaları şişirsin ceplerini ve kursaklarını güdülen halkların aptallıklarına gülerek kahkahayla.

    Artık bu dünyaya ait değilim. Olmadığımı iyice anladım artık. Bir uçandaire bulursam ailemi de yanıma alıp gideceğim. Her gün herşeyin kötüye gittiğini görmektense şansımı denerim uzaklarda...


    haklısın hocam insanlar çıldırmış gerçekten.

    beni en çok üzende anlamı barış , huzur esenlik olan dinin mensuplarının din adına bu kadar vahşileşmeye hazır olmaları.




  • Yahudiler... tanıdıklarım arasında aklı selim bir yahudi çıkmadı. Hepsi bize tetik çekmeye hazırlar eminim, önlerindeki tek engel bir seferde hepimizi birden öldüremeyecekleri olsa gerek. Hitler faşistti bunun hoş görülür bir tarafı yok kendi ırkındaki özürlüleri kısırlaştırmıştı bu ve buna benzer zalimliklerinin haddi hesabı yok siyonistlerin adamı ayarttığı belki mümkün ama resmi belgesi yok. Yalnız şöyle bir şey varki çanakkaledeki alman subaylar olmasa ve koca 2 işgal gemisini alabora eden bir alman denizaltısı olmasa belkide belkide kundaktaki bebelerimizi öldüren hristiyanlar olcaktı. Şu anda çok övündüğümüz bir ordumuz dağda eşkiyalarla yüz yüze 90 lardan beri şimdi işler yavaş yavaş ciddileşiyor amerika gerçek yüzünü belli etmeye başlıyor iranda bizim yanımızda olacağı sinyalini samimiyetle belirtiyor. Yahudiler'se olası bir savaşta yine yaptıkları gibi lübnana girecektir ve ortalık kandan geçilmez. Kuran belirtmiştir allah yolunda allah adına savaşın, birini öldürmeden iyi araştırın geride bıraktıklarınızı düşünmeyin. Samimiyetimle yazıyorum benim vatanıma göz koyan herkes düşmanımdır, komşumun anasını ağlatanda düşmanımdır.




  • benim de lise ve üniversite öğrenimim boyunca 2 tane yahudi arkadaşım oldu ve yakın arkadaşlarımdı! ikisi de gayet AKLI SELİMDİ ve oldukça terbiyeli ve düzgün yetiştirilmiş, bu vatana millete hayırlı olmaya çalışan insanlardı! yahudi düşmanlığı yapan, keşke hepsi öldürülseydi diyen arkadaşların yazılarını gördükçe insanlığımdan utanıyorum! yazık...
  • yahudiler cok zeki insanlar...bizim şu yazdiklarımizi gorseler bize nereleriyle guleceklerini bilimiyorum..dedim yaptıgimiz yanliş bu tur yahudi antısempatizanlıgi yaprak bir yere varamayız.
  • @Gördüğünüz gibi söylenecekler söylenmiş bir yıldan fazladır açık olan bu konu artık ileri geri sohbeti doğurmuş. Bazıları diyor ki ne var bunda? Ne mi var bunda? Şu var biraz sonra geir biri sen şusun busun der. Bunu demesini bekleyelim?

    Bir olumsuzluk beklenmez tedbiri alınır. Türkiye'de depremi bekleyip tedbir alınmıyor diye bunu örnek almayınız.

    İyi günler.
  • @Hare Rama Haklısınız ama adamlarla düşmanız, ruslarlada, ingilizlerlede. Hitler bakmış hiçbiri vatan uğruna bir şey yapmıyor (yapmazlarda) girmiş olaya bence bu kadar basit. Bu gün filistine yapılanlar emin olun o kadarla kalmayacaktır, son duyduğuma göre mecsid-i aksanın altını kazıyorlarmış böyle yaparak yıkacaklar ve yerine süleymanın mabedini inşa edeceklermiş. İzliyorum..
  • benim dedim tamam ısracaz tamam ama dişimizi gostermeye ne gerek var yahudiler dişimizi gorurse celikten elbise giyer..
    dedim gibi yahudiler zeki insanlar.....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: denoo

    Yahudiler... tanıdıklarım arasında aklı selim bir yahudi çıkmadı. Hepsi bize tetik çekmeye hazırlar eminim, önlerindeki tek engel bir seferde hepimizi birden öldüremeyecekleri olsa gerek. Hitler faşistti bunun hoş görülür bir tarafı yok kendi ırkındaki özürlüleri kısırlaştırmıştı bu ve buna benzer zalimliklerinin haddi hesabı yok siyonistlerin adamı ayarttığı belki mümkün ama resmi belgesi yok. Yalnız şöyle bir şey varki çanakkaledeki alman subaylar olmasa ve koca 2 işgal gemisini alabora eden bir alman denizaltısı olmasa belkide belkide kundaktaki bebelerimizi öldüren hristiyanlar olcaktı. Şu anda çok övündüğümüz bir ordumuz dağda eşkiyalarla yüz yüze 90 lardan beri şimdi işler yavaş yavaş ciddileşiyor amerika gerçek yüzünü belli etmeye başlıyor iranda bizim yanımızda olacağı sinyalini samimiyetle belirtiyor. Yahudiler'se olası bir savaşta yine yaptıkları gibi lübnana girecektir ve ortalık kandan geçilmez. Kuran belirtmiştir allah yolunda allah adına savaşın, birini öldürmeden iyi araştırın geride bıraktıklarınızı düşünmeyin. Samimiyetimle yazıyorum benim vatanıma göz koyan herkes düşmanımdır, komşumun anasını ağlatanda düşmanımdır.


    bunun hitlerle alakası yok. yıl 1915 hitler gelmiş iktidara 20-30 yıl sonra.

    ayrıca burada savaş ve kamplar var. osmanlı , ingiltere yanında savaşa girseydi almanlar bize düşman olacaktı. çanakkaleyi onlaa karşı ingiliz savaş gemileriyle ve ingiliz bir komutan yönetiminde savunacaktık belki.

    hitlerle ilgili feylesof arkadaşın dediklerine büyük ölçüde katılıyorum. yahudilerin katledilmesi tarihin ilk yahudi devletinin kurulmasına ve bugün bile dokunulmaz olmasına yol açmışsa burada bişeyler var demektir.
    ayrıca bu savaşta öldürülen yahudilerden belki daha fazla rus oldürülmüştür. fakat onların trajedisinin filmini hiç bi amerikalı yönetmen yapmaz nedense.




  • İngilizler düşman, Fransızlar düşman, Yahudiler düşman, Ermeniler düşman vs. vs. vs. Neden "dostumuz" olsunlar ki? Hangi millet birbirine tam olarak güvenebilir ki? Herşeyden önce esas olan kendi çıkarını korumaktır. Yahudilerin de diğer milletlerin de yaptığı bundan ibarettir. Hiç bir milletin bu kadar nefreti hakettiğine inanmıyorum. Eğer günümüzün Orta Doğu toplumları biraz güçlü kuvvetli olsaydı ve iyi politika yapabilseler birlik olmayı becerebilselerdi Dünya çok farklı olurdu ne İsrail Filistin'i işgal eder ne de Amerika, Irak'ta at koştururdu. Biraz da iğneyi kendine batırabilmek gerek.

    Ayrıca milliyetçilikle ırkçılığın birbirinden ayrılması gerekir. Nice Musevi ya da Hiristiyan vatandaşları var ki bunların vatanseverliği pek çoğumuzunkiyle kıyaslanabilir ve hatta bir kısmımızdan da belki daha fazladır. Önemli olan güçlü ekonomi, güçlü kültür ve kendine güvenmektedir. İnsanlardan ve toplumlardan nefret ederek ancak kendi kendimizi yer bitiririz.




  • bişeyleri yapmak icin onca insanı canlı canlı yakması cok yanlış....

    bunu hic bir akıl almaz ya.. bazı arkadaşlar iyi yapmiiş diyorrr yuh yaniiii
  • Bilmem farkettiniz mi topiğin başlığında Adolf Hitlerin adı yanlış yazılmış.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: egzantirig

    bişeyleri yapmak icin onca insanı canlı canlı yakması cok yanlış....

    bunu hic bir akıl almaz ya.. bazı arkadaşlar iyi yapmiiş diyorrr yuh yaniiii

    Kara mizah olacak ama
    Bugünkü modern anatominin temelleri 2. Dünya savaşında garip deneylere tabi tutulan yahudilerin cesedleri sayesinde atılmış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.