Şimdi Ara

AVEA KİM NEREDE SERVİSİ HAKKINDA YAŞADIĞIM SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Size bir mesaj gelecek aveadan. Sevdiğiniz kişileri istediğiniz zaman harita üzerinden nerede olduğunun görebileceğinizi yazacak. 28 şubat 2009 tarihine kadar ücretsiz olduğunu söyleyecek. İlginç gelecek size. 2940 servisine mesaj çekerek üyeliğinizi başlatacaksınız. Aile üyelerinizin telefonlarını ekleyeceksiniz. Deneyeceksiniz. Gerçekten hoşunuza gidecek. Ancak servisiniz ücretli olmadan silmek isteyeceksiniz.

    Veya ileride bu servisin ücreti çok pahalı olacak. Benim gibi çıkmak isteyeceksiniz. Ama asla çıkamazsınız. 2940 servisinden çıkmak için yirmi değişik şekilde SİL - SIL - sil - sıl mesajı çekeceksiniz ama her seferinde size GEÇERSİZ ANAHTAR KELİME mesajı gelecek. Ve müşteri temsilcisinin bu servisi iptal edemeyeceğini söyleyecek. Bütün bunları yaparken en az 5 YTL lik bir konuşma harcamanız olacak. Kontür veya faturalı görüşme ücreti.

    Neticede hizmetten çıkış bir şekilde belalı yapılmış. servise girmek ise çok kolar. hiç sorun çıkmıyor. Ama çıkamayacaksınız bilmiş olasınız. 500 servisi ile bir kez daha görüştüm. Nolcak bilmiyorum. kurtulmak mümkün olmayacakç Sanırım 28 şubata kadar oyalayıp bir ücrette o zaman alacaklar. Şu ana kadar yaptığım iptal masraflarıda cabası. Bu işten nasıl kurtulurum arkadaşlar. Bir yol gösterin. Başka forumlarıda okudum herkez aynı durumda.Cevap bekliyorum.

    edit konu başlığı ve içerik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • bugee20 (yarbay) eğer servisin yardım kısmını okursanız 2940'a SİL mesajı göndermemiz gerektiği yazılmış. Ben söylemiş olduğunuz işlemi yaptım zaten. Kişileri sildim. Ancak şu açıklama yok. Kişileri silerseniz sevisten çıkmış olursunuz denmiyor. Zaten müşteri temsilcileri ile yaptığım görüşmelerdede böyle biş şeyden bahsetmiyorlar. Yani zaten bunu söylerlerdi böyle olsa. Yasal olarak çıkış şekliniz aynen girdiğiniz gibi. Yani 2940 'a SİL yazacaksınız. oradan size çıkmış olduğunuza dair bir mesaj gelecek. Yazmış olduğunuzu çok iyi anlıyorum. Ancak durum öyle değil. Keşke bu kadar basit olsa. Birde yarbay bir şey daha. bu konu dolayısı ile baya bir forum okuma fırsatım oldu. Özellikle şikayetvar.com adresine bakınız. Pek çok servis maduru var. Mesela telefon geliyor. 1 onay 0 red oluyor. Siz dikkatsizce 1'e basıyorsunuz. Özellikle ringa servisinde. Sonra mümkünse kurtulun bakalım. Şikayetvar.com da örnekleri var. Neyse yarbay. Şu anda sizin dediğinizi ben çok önceden yaptım. Ama servisten çıkmış durumda değilim. Ücret gelir mi gelmez mi? bunu derseniz gelecek. Servisten ayrılmadığınız müddetçe ücretini öderseniz. Telefonla hiç konuşmassanız ücret gelmiyor mu? Neticede ben uğraşıyorum. Sizinde cevaplarınız değerli tabiki. Ancak bunu denedim. Avea da zaten bu şekilde servisten ayrılabilecegimizi söylemiyor.
  • sayın yasesa (onbaşı)

    lütfen ana konudan devam ediniz. yeni konuya gerek yok.
  • Ana konudan devam edelim

    http://forum.donanimhaber.com/m_27091179/mpage_3/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.