Şimdi Ara

2000 Model 1.8 T passata ne gibi iyileştirmeler yapabilirm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bu araca ustaya gitmeden. Kendi imkanlarımla ne gibi iyilestirmeler. Ne gibi kontroller yapabilirim. Hava akısmetresinden falan bahsedilmis biryerde. Benim aracım da bazen cok performanslı gibi bazen de aynı verimi alamıyor gibiyim. Hava akıs metresini kendim temizleyebilir miyim? Baska neler yapabilirim. Nerelerini kontrol edebilirim. Neresinde ne sorun varsa ne tür sorun verir? Boyle kendim aracla ugrasmayı cok severim. Ve bir sorunu halledince ya da bi iyilestirme yapınca cok sevinirim. Cocuk gibi Yardımlarınız bekiliyorum. tesekkurler.
    Özellikle bu hava aksımetresine bi bakmam lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mprivateturun -- 24 Ocak 2009; 2:15:56 >



  • http://home.comcast.net/~hhong4/modifications.htm

    Bu siteyi incelemeni öneririm. Site sahibinin de passat'ı var. Birçok modifikasyon yapıyor. Sürekli aracını geliştiriyor ve bunları write-up olarak yayınlıyor. İşe yarar bilgiler var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: O.B.K

    http://home.comcast.net/~hhong4/modifications.htm

    Bu siteyi incelemeni öneririm. Site sahibinin de passat'ı var. Birçok modifikasyon yapıyor. Sürekli aracını geliştiriyor ve bunları write-up olarak yayınlıyor. İşe yarar bilgiler var.



    Saolun O.B.K hocam. Siteye baktım adam bayagı ugrasmıs bayagı modifiye yapmıs. Ancak benim amacım modifiye ya da aracı gelistirmek degil. Malumunuz 9 yasındaki aracımın ufak tefek sorunlarını halledip sıfır halindeki gibi yapmak. Ve ufak bir sorunun daha buyuk sorunlara yol acmasını onlemek. Yani aracı orjinal haline getirmeyi istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mprivateturun -- 19 Şubat 2009; 0:07:57 >




  • http://www.passatworld.com/forums/forumdisplay.php?f=42

    Hocam ingilizceniz varsa bu forumda da oldukça teknik, güzel konular var. Birçok sorunun nasıl halledileceği, sorunların kaynakları, çözüm yolları tartışılıyor. Türkiye'de tamir edecek usta bile bulunmayan bazı ayrıntı parçaların nasıl tamir edeleceği yazıyor. Ayrıca Information Base başlığı altında da triger kayışı değişiminden cruise control tamirine kadar birçok konuda bilgi var.

    Kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.