Şimdi Ara

# VECTA Isıtıcılar # Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
2
Favori
108.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu popülaritesini yitirdi arkadaşlar. Hergün şurda yazılanları okumak ayrı bi zevkti ama artık dişe dokunur bişey yok. Anlaşılan fos çıktı vecta ya da alanlar sıcaktan mayıştılar...
  • arkadaşlar ürünü yeni sipariş verdim gözlerimi kapadım ne olur ne olmaz bilmiyorum inanın iyi kötü sizinle paylaşıcam ama iki üç gün performans denicem çünkü ilk gün tam 24 saat çalışması lazım diyor satıcılar. hadi hayırlısı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MerakliMucit

    Forumda VECTA hakkında tüm yazılanları okudum. Çıkardığım sonuçlar:

    -Firma web sayfasında hala "Yetkili Satıcı/Servis" bölümü boş. Yani bu kadar reklama para harcayan bir firma, herhalde garantisi olan bu ürünün başvuru adreslerini yayınlamalıydı.

    -Dış ortam sıcaklığı belli olmadan, "oda sıcaklığını 20 derecede tuttu" gibi bir söz, gerçekten göz boyama amaçlı bir söz. Hiçbir bilimsel testten geçirilmeden rant amacıyla tüketiciler yanıltılmakta.

    Yani profesyonel bir pazarlama ve kazıklama ile karşı karşıyayız gibi görünüyor!

    Vatana millete hayırlı olsun.



    1.Sorunuza Cevap:
    Tıkla Servisleri Gör
    2. Sorunuza Cevap:
    Lütfen Forumu Düzgün Olarak Okuyun Konunun İlk Sayfasında Dış Ortam Sıcaklığı Bakın Ne zaman Mehmet Bey Tarfından test edilmiş


    quote:

    Orjinalden alıntı: MEHMET TURHAN


    Orjinalden alıntı: MEHMET TURHAN

    arkadaşlar merhaba
    efsane ısıtıcı VECTA benimde çok merak ettiğim bir mevzuu. İDİ.
    fakat buradaki bir çok arkadaşın yaptığı gibi tahmin yürütmek yerine, bekleyip görmek istedim.sağ olsun bir satıcı arkadaş resimler için izin verdi,çektik.ilgisine tekrar teşekkür ederim.
    kabaca birkaç izlenimimi aktarmak istiyorum.
    cihaz 100-110 boyunda.35&25 cm gibi elips.2.5 cm mini dilimleri var.dış yüzeyi tahmini 2,5 m²+iç yüzeyide 1 m²=3,5 m²yüzey alanı yapıyor(tahmini)

    ilk resim 800 watt'lık ısıtıcıya ait.750 watt enerji tüketiyor.

     # VECTA Isıtıcılar #  Ana Konu


    yüzeyin en sıca bölümü orta bölümü olarak ölçtüm.100m² lik bir dükkanın kapısız 2x2 girişi olan 18 m² lik bir bölümünde duruyordu. ortamda başka ısıtıcı göremedim ama tahminen 19- 20 derece gibi bir ısı vardı.

     # VECTA Isıtıcılar #  Ana Konu

    cihazın kapagını kaldırınca içeride 70 cm uz.4 adet çubuk rezinstans tespit ettim.rezinstansların yanında onlara paralel 3,5 cm çapında uçları kapalı tüp var (sanırım gaz bunun içinde)ama tüplerin birbiriyle bağlantısını göremedim.


     # VECTA Isıtıcılar #  Ana Konu


    not:bence herkesin atladığı husus şu.adamlar reklamlarda %80 tasarruf yapar demiyor,%80'e varan tasarruf diyor.tekrar iyi okuyup dinleyin.piyasada bin çeşit elektirikli ısıtıcı var .adam kendi ürünü ön plana çıkarmak için en dandiğiyle ölçüm yapar !!!!

    saygılar

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • ben vecta yı aldığım yere geri götürdüm memnuniyetle geri aldılar

    bir türlü ısıtmadı odamı 20 derecenin üstüne çıkaramadı memnun kalmadım

    bu arada yeni vectalar gelmiş eskileri değişmiş içine yeni birşey eklemişler yansıtıcımı nedir

    ama bunların yaptığı sadece ısıyı hızlı iletmek mevcut olanı ısıyı yükseltmek değil . zaten belli 800 watlık bir ısıtıcının kaç kcal ısı ortaya çıkaracağı.

    ama güneş enerjisi ile elektrik üreten panallerinden gerçekten çok umutluyum
  • başka bir forumdan gözlem.hiç değiştirmeden ve isim vermeden alıyorum buraya...

    quote:

    ürünü bugün bir mağazada gördüm ve inceleme fırsatım oldu. benim gördüğüm model silindirik modellerin 800W olanı idi. koca mağazada başka hiç bir şey değil, 2 tane vecta yanmaktaydı. mağazanın çok büyük olmasından dolayı ortam ısısı çok artmamıştır ama 10 dakika kadar inceledikten sonra montla terlediğimi farkettim etrafında.
    arada bir termostat devreyi kesiyordu ama o sırada da gayet sıcaktı diyebilirim. ısıtıcının etrafı yüksek sıcaklıkta yanan bir kalorifer peteği kadar sıcaktı. yani uzun süre elinizi tutamıyorsunuz. tahmin ettiğim gibi, dış kısmı alüminyum.
    fiyatı peşin 345, taksitli 399 lira idi. düşük güçteki modelleri daha ucuzdur sanıyorum.

    sanırım alacağım.




  • bende bu siteden alıntı yapmak ıstıyorum umarım işinize yarar




    TSE, yüzde 80 enerji tasarrufu sağladığı söylenen Vecta markalı ürüne belge verilmediğini açıkladı. TSE’ye bugüne kadar tasarruf ölçümü için herhangi bir başvuru da yapılmamış...
    Doğalgaza ve elektriğe gelen yüklü zamlarla cüzdanları kış ortasında erimeye başlayan vatandaşın gözü kulağı elektrikli ısıtıcı firmalarından gelecek müjdeli habere çevrildi. Ancak sektör son günlerde yeni buluş değil, enerji tasarrufunu belgeleyecek “standart” kavgasıyla uğraşıyor. Olaylarla şöyle gelişti:
    Baytek Isı Teknolojileri, moleküler ısı transferi sistemiyle yüzde 80 ısı tasarrufu sağladığını savunduğu Vecta marka ısıtıcıyla pazara hızlı bir giriş yaptı. Nano teknoloji ile üretilen Vecta markalı buluşuyla dünya piyasasından da büyük pay almayı umut eden firma, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

    BÖYLE TASARRUF İMKANSIZ
    Ancak bu buluşa, sektörün önemli isimlerinden UFO firmasından itiraz geldi. UFO Başkan Vekili Abdullah Yeşil, Vecta markalı sobaların yüzde 80 enerji tasarrufu sağlaması halinde, UFO’nun tüm mal varlığını Mehmetçik Vakfı’na bağışlamaya hazır olduklarını açıkladı. Yeşil, “TSE belgesi var deniyor. Ancak TSE’nin bundan haberi yok. Tüketici yanıltılıyor ve kandırılmaya çalışılıyor” açıklamasında bulundu.

    BELGELERİMİZ VAR
    Baytek Üst Yöneticisi İsmet Başgül ise UFO’nun iddialarına karşılık TSE’den aldıkları muayene deney raporunu kamuoyuna açıkladı. Başında “özel deney” ibaresi bulunan raporda marka isminin üzerinin siyah kalemle karalandığı dikkat çekti. Firma bu durumu, “Rakiplerimize duyduğumuz saygı ve ticari itibarlarını zedelememek” şeklinde açıkladı.

    VECTA’YA BELGE VERMEDİK
    Türk Standartları Enstitüsü (TSE) BUGÜN’e yaptığı açıklamada, iddiaların aksine Vecta markalı ürüne herhangi bir TSE belgesi vermediklerini, üstelik bu marka adı altında herhangi bir firmanın hiçbir başvurusunun da kayıtlarında yer almadığını bildirdi. Konuya ilişkin bilgi veren TSE yönetimi, BUGÜN’e şu açıklamaları yaptı:

    FARKLI MARKA FARKLI TEST
    “Baytek Isı Teknolojileri AŞ, Vecta için değil, başka bir markalı ürünü olan Palmek için “özel deney” başvurusunda bulundu. Yapılan başvuru Palmek cihazının, bir saat ve 24 saatlik sürelerde ne kadar enerji harcadığının test edilmesiydi. TSE bu testi yaptı ve sonucunu firmaya teslim etti. Söz konusu testte, ürünün tasarruflu olup olmadığı değil, sadece belirli sürede ne kadar enerji tükettiği ölçüldü. Bir cihaz az enerji tüketebilir. Ancak odayı ısıtmayabilir. Tasarruf için ısıtması ve az enerji tüketmesi gerekir ki bunun için bambaşka bir testin yapılması gerekir.”

    SORUŞTURMA GELEBİLİR
    TSE yetkilileri, Vecta’nın sunduğu belgenin sadece bir ölçümün sonucunu ifade eden bir rapor olduğunu, bunun asla kalite belgesi ya da tasarruf belgesi olarak lanse edilemeyeceğini belirtirlerken, “Konuyu araştırıyoruz. Eğer bu şekilde TSE ismi reklamlarda yer almışsa, haksız marka kullanımı nedeniyle firmalara ceza verilebilir” dediler. Yetkililer, Enstitü’ye bugüne kadar başka firmalardan da enerji tasarrufunun ölçümü talebiyle hiçbir talep gelmediğini de bildirdiler.

    AYAKLI UFO’NUN TSE’Si YOK
    Enstitü yetkilileri, TSE belgesinin zorunlu değil, isteğe bağlı olarak alındığını belirtirlerken, UFO firmasının sadece duvara monte edilen modelleri için TSE belgesi verildiğini, ayaklı modellerine ise TSE belgesi verilmediğini bildirdiler.
    Ayaklı modellere Avrupa standartları çerçevesinde, güvenlik eksikliği nedeniyle belge verilemediğini belirten yetkililer, “Bu ürünlerde termostat olduğu için fiş takılı olduğu halde cihaz belirli bir ısı seviyesine gelince sönüyor. Standart, güvenlik açısından sürekli yanmasını istiyor. Aksi halde sönmüş sanılan cihazın yeri değiştirilerek koltuk ya da perdeye yakın bırakılıp evden gidilebilir. Bu da yangına yol açabilir. Dolayısıyla güvenlik riski belge verilmesini engelliyor” dediler. bugün

    Kaynak:www.haber7.com




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilkerinanç

    başka bir forumdan gözlem.hiç değiştirmeden ve isim vermeden alıyorum buraya...

    quote:

    ürünü bugün bir mağazada gördüm ve inceleme fırsatım oldu. benim gördüğüm model silindirik modellerin 800W olanı idi. koca mağazada başka hiç bir şey değil, 2 tane vecta yanmaktaydı. mağazanın çok büyük olmasından dolayı ortam ısısı çok artmamıştır ama 10 dakika kadar inceledikten sonra montla terlediğimi farkettim etrafında.
    arada bir termostat devreyi kesiyordu ama o sırada da gayet sıcaktı diyebilirim. ısıtıcının etrafı yüksek sıcaklıkta yanan bir kalorifer peteği kadar sıcaktı. yani uzun süre elinizi tutamıyorsunuz. tahmin ettiğim gibi, dış kısmı alüminyum.
    fiyatı peşin 345, taksitli 399 lira idi. düşük güçteki modelleri daha ucuzdur sanıyorum.

    sanırım alacağım.




    Eğer 800 watt güç ile bahsedildiği gibi ısıtıyorsa, cihaz gerçekten alınabilir, aslında bu cihazı evine alıp deneyen ve detaylı bir test yapıp sonuçlarını bizimle paylaşan henüz biri çıkmadı..
    Bekliyoruz..




  • arkadaş almış koymuş yatak odasına onunla beraber biz de bekliyoruz sonuçlarını memnun kalacakmı vs...
  • Arkadaşlar toplam 22 sayfa yazı olmuş eskisiyle beraber okumaktan gözlerim şişti.Sanırım en açıklayıcı olanı 1 ay kullanıpta elektrik faturası gelen arkadaşımızın açıklaması olacaktır.(OPEL VECTRA(KALORİFERLİ))
  • selam arkadaşlar ben maltepe de oturuyorum fakat hala buralarda göremedim
    birde daha önce VECTA ESD1 600 Watt A+++++ Elektrikli Soba. ( 20 - 23 m2). 306,8 TL
    bu şekildeydi telefondada aynı yazıldığı gibi söylendi .ama ne olduysa birden bu şekilde oldu VECTA ESD1 800 Watt A+++++ Elektrikli Soba / ( 16 - 22 m2 ) bunda bi gariplik var biri bu konuya açıklık getirirse sevinirim çünkü kafam karıştı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emre_cem

    selam arkadaşlar ben maltepe de oturuyorum fakat hala buralarda göremedim
    birde daha önce VECTA ESD1 600 Watt A+++++ Elektrikli Soba. ( 20 - 23 m2). 306,8 TL
    bu şekildeydi telefondada aynı yazıldığı gibi söylendi .ama ne olduysa birden bu şekilde oldu VECTA ESD1 800 Watt A+++++ Elektrikli Soba / ( 16 - 22 m2 ) bunda bi gariplik var biri bu konuya açıklık getirirse sevinirim çünkü kafam karıştı


    Dur daha. Şöyle havalar 2 'C ye falan düşsün. 8..10 m2 yazacaklar.

    Muhhaha diye bir gülücük koyayım dedim ama, gene kızacaklar.

    .....................
    Edit;İmla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VOLKEV -- 1 Şubat 2009; 3:04:21 >




  • önemli olan hava sıcaklığı 0 derecenin altındayken verimli olup olmayacagıdır.O zaman verimli ise alınır bence
  • Doğru dürüst bir şekilde kullanıp;

    -evimi (evimde yalıtım var ya da yok ) dışarısı şu derecedeyken bu dereceye getirdi
    -faturama şu kadar yansıdı
    - tavsiye ediyorum ya da diğerlerinden farkı yok almayın

    diyebilen birisi yok mu ?:(
  • bütün forumu okudum, net bişi oluşmadı kafamda...5 saatte içeriyi 5 derece anca arttıran bi alet?? pek işe yarar gibi gelmedi..800 W sa tabi saatte 20 kuruş anca yakar ama ısıtmıyorsa ben ne anladım bu işten.. insanların zaaflarını kullanmayı çok ii biliyo bu piyasayı yönetenler... e üşüyorsan ısınacaksın öyle yada böyle en az 250 lira gözden çıkaracaksın bi ayda... bundan fazlası anormal kaçar, işte bu yüzdendirki millet bunu aşağıya indirmek için arayışlar içersinde ve işte bu yüzdendirki biran önce ve ucuza ısınmak için nereye yönlendiriliyorsa genelde oraya kayıyorlar..ben kumtel için firma temsilcisi olarak carrefourda çalıştım, aralıkta son hafta içinde 600 parça sadece infrared ısıtıcı satıldı..aralıkta toplam nerdeyse 1800 parçayı buldu..buda muazzam bi rakam aslında...infrared sistemin en büyük al benisi, ısıyı görüyosun, iliklerine kadar hissediyosun...bu yüzden infrared sistemler avantajlı..ancak her sistemin kullanıldığı alan çok önemli...evde salon ve yanında 2 odanında ısınması gerektiği bi durumda mecbur doğalgazla ısınacaksın...onda görede en az 250 yi gözde çıkaracaksın, fakat arkadaşım ben sadece bi odayı ısıtcam bana yeter, herkes gelsin salonda otursun, odasındada yorgana sarılsın diyorsanızki ben öyle diyenlerdenim işte o zaman elektrikli sistem tercih edilir..çünkü doğalgazı(kombi) öyle tek odayı ısıtayım az yaksın deme şansın yok, kombiyi açtığın an gözden çıkarıyorsun en az 250 yi, ve ısınmamayıda göze alacaksın...doğalgaz işi, yani bütün evi ısıtma işi aylık net gelirin 1500 liranın üstünde olan aileler için, artık lüks oldu yani... infrared sistemi için şunu söyleyebilirim kullanılcaksa en 3000W kullanılmalı, daha düşükleri terch etmek yersiz bi karar...termostatlı olduğu için fazla gelen zamanlarda zaten çalışmayacaktır ve bulunduğunuz yer hamam gibi olur..ve günün yarısında çalışsa bile 250 lirayı geçmeyecek ve üşümeden bi kış geçireceksiniz... ısınmanın ucuz yolu bu devirde sadece bi odada ısınmak, bi kaç odayı ıstmaya çalışmak artık lüks oldu ve lüksünü karşılayabilecekler zaten pek arayışa girmez..fuller kombiyi infraredin bi odayı ısıttığı gibi heryeri ısıtır ve karşılığınıda verir ama bu lüksü karşılayabilecek kişilerin sayısı kanımca oldukça az...bu noktadan sonra bi odayı nasıl ucuza ısıtırım arayışına yöneliyor insan...bunun için 3 şık var ;
    1 - doğalgaz sobası, 2-infrared, 3- Vecta
    doğalgaz sobası infrarede göre metreküp fiyatından dolayıdırki çok pahalı, elektrikli sistemlerde infrared sizi ısıtır karşılığını standardında alır fakat vecta için daha çok erken, ne zaman carrefour, metro gibi yerlere girerse işte o zaman tamam diyebiliriz...çünki bu tarz yerler müşteriyle karşı karşıya gelmek asla istemezler ve satacakları ürünleri, özellikle pahalı ürünleri satacakken çok ince eleyip sık dokurlar...o yüzden beklemek lazım...bizi kandırabilirler ama bu tarz marketleri kandıramazlar... bu kadar laftan sonra acizane tavsiyem girin bi odaya, takın infraredi, iliklerinize kadar ısının...doğalgaza hiç bulaşmayın, vecta gibi daha az harcayarak aynı ısıyı veriyorum diyenlerde ne zaman kendilerini merto amcaya veya carrefour amcaya inandırırsa işte o zaman onada inanın, böyle yerlerde bi ay içinde ne olursa olsun ürününüzü geri verebiliorsunuz ve buralar bu riske girmez... ve sözlerimi bi duayla kapatmak istiyorum, inşallah ülkemde doğalgaz çıkar ve kullanabiliriz, işte o zaman 5 de birine doğalgazı kullanırız işte o zmn doğalgaz lüksden çıkar, yada rüzgardan elektrik üretimine geçeriz ve elektrik fiyatını düşürürüz işte o zaman her odayı infraredle donatalım...ucuza ısınmanız dileğiyle..




  • buyrun arkadaşlar :

    Isıtıcı Gerginliği Kavgaya Dönüştü
    Isıtıcı Gerginliği Kavgaya Dönüştü
    Doğalgaz'a gelen yüzde 100'e varan zamlar sonunda ısıtıcı piyasası oldukça hararetlendi.
    Baytek Isı Teknolojileri"nin yüzde 80 ısı tasarrufu sağladığı iddiasıyla Vecta markalı ısıtıcıyı pazara sürmesi sonrasında başlayan tartışma tam gaz devam ediyor. Yüzde 80 tasarruf iddiasına itiraz eden UFO konuyla ilgili TSE"ye bir dilekçe gönderdi. 22 Ocak tarihli dilekçede, “Baytek, Vecta markalı ısıtıcı diğer ısıtıcılardan yüzde 80 daha tasarruflu ısıtıcı ürettiğini iddia etti. İddianın ispatı olarak TSE"den aldıkları belgeyi gösterdi. Bu konuda acil bilgi talep ediyoruz” denildi. 23 Ocak"ta UFO"ya cevap veren TSE, kurumda Vecta markalı herhangi bir ürünün deneyinin yapılmadığı belirtildi.

    ÜRÜN BELGESİ SAYILMAZ

    TSE açıklamasında, “Sadece Baytek marka HPC-1 model, 700 W elektrikli ısıtıcı üzerinde firmanın belirlediği şartlarda "özel deney" yapılmıştır. Yaptığımız bu deney cihazın ısı verimliliği ile ilgili değildir ve raporumuzda herhangi bir şekilde bu cihazın ısı verimliliği ile ilgili bir ispat ve kıyaslama bulunmamış olup, bu rapor ilgili firmanın talebi doğrultusunda getirdiği numune üzerinde ve kendisinin belirlediği şartlarda yapılan deney üzerine düzenlenmiştir. Özel deney rapor üzerinde "Bu rapor sadece deney yapılan ürün için geçerlidir ve ürün belgesi yerine geçmez" ibaresi ile özellikle vurgulanmıştır” denildi.

    DAVA AÇIYORUZ

    Baytek"ten yapılan açıklamada ise, tüzel ve gerçek kişilerin TSE"ye başvuruda bulunduğu hatırlatıldı. “Markalar TSE"ye başvuramaz. Ancak biz söz konusu teknolojiyi TSE"ye test ettirdik” denilen açıklamada, Vecta adı ile marklaşma süreci ve pazarlama aktivitelerine test sonrası başlandığı bildirildi. Açıklamada, “Şirketimiz TSE"ye Baytek Isı Teknolojileri ismiyle başvuruda bulunarak gerekli prosedörü yerine getirmiştir. Şirketimize, ürün ve markamıza yönelik karalama kampanyasına ilişkin olarak yasal süreci de başlatmış bulunuyoruz” denildi

    buda linkihttp://www.ozturkler.com/vecra-baytek-tse-dava-acmasi-elektrikli-isitici.html,0dee0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaptanx -- 2 Şubat 2009; 1:03:46 >




  • firmanın belirlediği şartlarda özel deney yazan kısmı büyük ve renkli yapmak istedim ama olmadı o yüzden editledim yukardaki cevabı,bu arada ben yeni teknolojilere karşı değilim aksine bizim için fiyat/performans olarak faydalıysa tabiki kabulümüz ve biliyorsunuz ki bundan 2 yıl önce ufo diyede birşey yoktu,geliştirilen yeni teknolojiler için insanların öldürüldüğü bir dünyada yaşıyoruz,hatta yıllar önce bir türk su ile çalışan araba yapmış denilmişti ve sonrada benzicilerin bu adamın peşine birilerini taktığı :) konu dışı oldu biraz ama sadede gelecek olursak tabiki çamur at izi kalsın olayları var ortada,ufocular madem ürünlerinden daha az elektrik harcayan bu ürüne inanmıyorlarsa PARALARI YOKMU ALIP KARŞILAŞTIRSINLAR ve sonra kamuoyuna sunsunlar neden yapmıyorlar bende bunu merak ediyorum,vectacılar açık açık elektrik verilerini gösteriyorlar demekki ürünlerine güveniyorlar,neyse yakında bu olayda aydınlanır nasıl olsa saygılar.




  • Arkadaşlar çok fazla yorum yapılmış hepsini okuyamadım fakat ben kendi denyimi anlatayım size
    Ürünü ankarada 3 farklı yerde denedim

    1-İşyerinde 30 m2 izalasyonu çok iyi olmamakla birlikte iyi
    Dışarı sicaklığı sıfır oda sicaklığı son 2 saatde kobbiyi yakmadan 19 dereceye düşürdüm 800w vectayı yaktım 13 saat bekledim 13 saat sonra (gece -4 kadar dışarısı düştü) oda sicaklıgı yine 19 derece idi hiçbir elektirkli alet çalışmadığı için saatden kontrol ettim 6kws elektrik yakmış.

    2- Ev ortamında yalıtım iyi 25 m2 odada dışarı sicaklığı -2 lerde yaktım kombi çalışmadan odayı 17 dereceye düşürdüm sabaha kadar 12 saatde 21 derecede
    olarak sabah ölçtüm 5 kws elektirik tüketmiş

    3- Başka bir Ev ortamında yalıtım çok iyi 18 m2 odada dışarı sicaklığı -2 idi oda 19 derecede idi kombi çalışmadan 24 saat çalıştırdık oda sicaklığı 24-25 derecelerde sabit kaldı saatde 800kws olarak elektirk tüketti

    sanırım bu bilgiler yardımcı olur arkadaşlara
    benim düşüncem acele etmemek lazım nasıl olsa kış bitti bitecek bakalım ne olcek evde veya işyerinde ısıtıcınız yoksa bence idare eder fakat kombiye alternatik olmayacak gibi..




  • az önceki mesajıma şunuda eklemek isterim ki ürün kendini 20 dk da zor bela ısıtıyor sonra çok yakınına ısı vermeye başlıyor içini açtım 4 adet ısıtıcı çubuk aleminyum gövdeyi ısıtıyor tam ortada aşağıda bir fan var cihazın ısısını yanlardaki deliklerden dışarı atıyor (bence fan biraz daha kuvvetli olsa daha iyi olurdu) son ayarda saatlerce yandıktan sonra dahi elinizi yakmasada bayagı bir sicaklık dışarı veriyor fakat 30 cm de bu sicaklıgın emaresi kayboluyor üstündeki cam birazdaha ısınsa çayı sicak tutabilir bence

    Geliştitilmesi gereken yerleri buda Vecta için fikir kıyagım olsun
    ürünü taşımak için sap yok ısındıktan sonra taşımak zor oluyor.
    birde firma sahibi olsam yan tarafınada ürünün logosunu koyardım sadece üst tarafda camda logo var
  • Bu durumda ancak Antalya Mersin gibi bölgelerde odayı biraz ısıtabilir görünüyor, soğuk bölgelerde tabure gibi kullananlar ancak mabadını ısıtıcak.

    quote:

    Orjinalden alıntı: merkann

    az önceki mesajıma şunuda eklemek isterim ki ürün kendini 20 dk da zor bela ısıtıyor sonra çok yakınına ısı vermeye başlıyor içini açtım 4 adet ısıtıcı çubuk aleminyum gövdeyi ısıtıyor tam ortada aşağıda bir fan var cihazın ısısını yanlardaki deliklerden dışarı atıyor (bence fan biraz daha kuvvetli olsa daha iyi olurdu) son ayarda saatlerce yandıktan sonra dahi elinizi yakmasada bayagı bir sicaklık dışarı veriyor fakat 30 cm de bu sicaklıgın emaresi kayboluyor üstündeki cam birazdaha ısınsa çayı sicak tutabilir bence

    Geliştitilmesi gereken yerleri buda Vecta için fikir kıyagım olsun
    ürünü taşımak için sap yok ısındıktan sonra taşımak zor oluyor.
    birde firma sahibi olsam yan tarafınada ürünün logosunu koyardım sadece üst tarafda camda logo var




  • daha önce yazdığım gibi tasarımında eksiklik var.soğuk bir evi ısıtamıyor ya da ısıtması anormal uzun sürüyor ki bu kabul edilemez,ama ısınmış bir evin sıcaklığını uzun süre hatta kapatana kadar koruyabiliyor.ben öyle anladım deneyenlerin yazdıklarından.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.