Şimdi Ara

NİSSAN X-TRAİL (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.221
Cevap
56
Favori
397.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ozyvet O kullanıcısına yanıt
    Merhaba;
    Hala X-Trail almadıysanız sahibinden com. 176918102 nolu ilandaki X Trail satılık. Yardımcı olmak isterim.
    İyi çalışmalar
    Ömer Ulaş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirhan2012 -- 28 Ağustos 2014; 15:29:55 >
  • merhaba arkadaşlar

    .Qashqai için olan cam açma ve kapama modülü satan arkadaş xtraile uyduğu söyledi bende aldım ve kendim aracıma taktım gerçektende güzel oldu.araçtan inip kapıları kilitleyince açık olan camlar kapanıyor gözüm arkada kalmıyor bu sıcak havalarda güzel bir uygulamada araca binmeden tüm camları açıp aracın içini havalandırabiliyor olması. ayrıca şöför kapısı hariç camlar otomatik inip çıkmıyordu şimdi onlarda otomatik tek dokunuşla açılıp kapanıyorlar .ayna içinde modülü vardı ama ben takmadım.

    sizede faydası olabilir amacı ile bu konuyu paylaştım sağlıcakla kalın forum paylaştıkça güzel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cihangirx

    merhaba arkadaşlar

    .Qashqai için olan cam açma ve kapama modülü satan arkadaş xtraile uyduğu söyledi bende aldım ve kendim aracıma taktım gerçektende güzel oldu.araçtan inip kapıları kilitleyince açık olan camlar kapanıyor gözüm arkada kalmıyor bu sıcak havalarda güzel bir uygulamada araca binmeden tüm camları açıp aracın içini havalandırabiliyor olması. ayrıca şöför kapısı hariç camlar otomatik inip çıkmıyordu şimdi onlarda otomatik tek dokunuşla açılıp kapanıyorlar .ayna içinde modülü vardı ama ben takmadım.

    sizede faydası olabilir amacı ile bu konuyu paylaştım sağlıcakla kalın forum paylaştıkça güzel

    Acaba yeni X-Traillere de uyumlu mu? Montajı falan nasıl yapılıyor hocam? Çok bir yeri söküp takmaya gerek var mı? Ayrıca nereden aldığınızı (link, firma ismi vs.) paylaşırsanız sevinirim.
  • eric cartman kullanıcısına yanıt
    benimki t31 kasa yeni kasaya uyarmı bilemiyorum montajı ben kendim yaptım yanlız şöför kapı döşemesi sökülüyor modül ve aracın soketleri birbirlerine takılıyor . aldığım arkadaşın adı suat yelkovan google yazın youtupta videosu var kendi siteside var oradan ulaşıp sorabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangirx -- 29 Ağustos 2014; 16:00:49 >
  • Mirhan2012 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba Ömer Bey, ben de bir X trail almayı düşünüyorum. Bugün gündüz ilanınızı görmüştüm. Şimdi forumları okurken mesajınızı gördüm. İlandaki fiyat benim bütçemin biraz üzerinde. Açıklama kısmında yazdıklarınızı çok beğendim. Açıkça ve düzgün bir şekilde bilgi vermişsiniz. Sormak istediğim bir şey var. Şanzıman ın garantisi resmi midir ? Garanti süresi nedir. Açıkçası otomatik şanzımanlı bir araçta motor dan çok şanzıman korkutuyor beni... Geçirdiği bir iki küçük kaza var demişsiniz bu çok normal. Hasarlı resimleri mevcutmu ? Saygılarımla, Hakan IŞILDAR
  • Merhaba arkadaslar,gordugum kadari ile burda yorumda bulunanlardan kimse araci test etmemis,dis gorunusu ve ozelliklerini okuyup yorum yazmis.Zaten millet olarak oturdugumuz yerden ahkam kesmeyi cok severiz.
    Gecen hafta bu araci kiraladim ve 2 aile olarak tatile ciktik,2 buyuk ebevenyn ve 3,5 yasinda 2 cocuk toplam 6 kisi idik. Bu araci tercih etmemizin sebebi 7 kisilik olmasi idi ayrica elektronik oyuncaklari ve guvenlik onlemleri,donanim bakimindan zengin olmasi. Kiralamadan oncede bir nissan bayisine gidip test ettim hosuma gitti,kendimde nacize otomobiller hakkinda bilgi sahibi olan sektor icersinde bulunan birisiyim.
    Kiraladigimiz arac full donananima sahip en ust paketti,istanbul havalimani subesinden teslim aldik ve araca ilk defa biz bindik 70km de idi evin onunde koltuk musambalarini dahi ben söktum.Arac 1,6 motor 130hp tiptoronik yani otomatik,motor araci gayet rahat goturuyor hicbir sıkıntı yok.BUNDAN SONRASI ÇOK ÖNEMLİ Sabah erkenden guneye gitmek icin istanbuldan yola ciktik,bursaya yaklasirken klima durdu calismadi bursada yetkili servise gittik fakat cok yogun oldugu icin ilgilenmek istemediler o sekilde cok sicak ve cocuk viyaklamalari esliginde izmire kadar geldik,izmirde kiralama sirketi aracimizi degistirdiler ve birebir ayni aractan verdiler bu seferki aracta sifirdi ilk biz kullandik 24km de idi.Hersey yolunda derken izmiri biraz gecince yeni aracinda klimasinda ayni sorun oldu,ve o sekilde tatilimizi tamamlayip istanbula evimize bu sabah donduk. Su anda araba kapimin onunde ve yarin teslim edecegim.Ayrica farlari gece cok kisa bir mesafeyi gosteriyor kesinlikle kazaya davetiye cikariyor zor yol aliyorsunuz. Tabiri caizse olu gozu gibi.
    Aracin artilari ve eksilerini anlatayim kisaca ondan sonrasi size kalmis ister alin ister kiralayin ister satin.

    ARTILARI:
    Guvenlik paketleri,on arka ve yan kameralari,serit takip sistemi,ve ozelliklikle navigasyonu bir harika.
    Motoru vites gecisleri ve yakit tuketimi sinifina gore ideal.
    Skywindow yani acilir tavan guzel.
    Yol tutusu sinifina gore cok guzel,ayrica suspansiyonuda mukemmel.

    EKSILERI:
    Malum klima problemi (isininca klimanin kompresoru sisiyormus o yuzden calismiyormu soylenen bu)
    Gece normal farlarin cok kisa bir mesafeyi aydinlatmasi (Ayari falan yok)
    Tiyatro oturma duzeni yani arka koltuklarin on koltuklara nazaran yuksekte olmasi,insana guvensizlik veriyor ve konforlu degil,sanki heran on camdan firlayacakmissin hissiyati veriyor.
    Arka sira yani 3. Sira koltuklari actiginizda bagaj yok denecek kadar az,2 kucuk valiz zor sigiyor. Ayrica bagajdaki katlanir 3. Sira koltuklara cocuklari oturttugumuz halde cacuklarin dizleri cenesinde idi.(2 kucuk kiz cocugu 3,5 yasinda) buyuk insan kesinlikle oturamaz ve sanki kuyuya dusmussun gibi cam olayi yok.
    Motor sesi iceri fazla gelmiyor fakat ruzgar ve ozellikle teker yol sesi oldugu gibi icerde kafa sisiriyor cok rahatsiz ediyor.

    Simdilik soyleyecegim bu kadar merak ettiginiz birsey varsa sorabilirsiniz yardinmci olurum,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2004 x-trail de 120 ile giderken 70-80 e düşüyor rampada uzun yolda 2000 motor otomatik bir araç için normalmidir? Araç lpg li

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • portalkal P kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşlar yeni kasa xt nin kendine özel başlığı var. sorunların hangi araca ait olduğu konusu birbirine karışmadan takibi için yeni kasanın yorum ve değerlendirmelerini kendi başlığında paylaşmanızı rica ederim.
    herkese iyi forumlar.
  • yeni xtrail aracımızı aldık. 4500 km oldu. keyifle sürüyorum.. motor gayet yeterli 160-170 km lik hızlara rahat çıkıyor, yaptığınız hızı asla hissettirmiyor. izolasyon başarılı. motor gürültüsü ve rüzgar gürültüsü yok. ancak lastik sesi geliyor..
    ferahlık konusunda muhteşem.. S class Mercedes kıvamında. arka koltuklar aşırı rahat. panaromik cam tavandan sunroof kapalı haldeyken hiç rüzgar sesi almıyor.. (eski aracım BMW de sunroof kapalıyken güneşliği kapatmak zorunda kalıyordum. hatırı sayılır rüzgar sesi alıyordu)
    çevre görüş kameraları alışkanlık yaratıyor. asla vazgeçilmeyecek bir opsiyon. bagaj kapağının uzaktan kumanda ile açılıp kapanması çok pratik.. Araç kalıbına göre ve iki çeker bir araç olmasına rağmen inanılmaz viraj alıyor.. sedan araçtan farksız. tüketim konusunda fabrika verilerini yakalayamadık hala..
    araç hareket halindeyken kapılar otomatik olarak kapanmıyor (125 binlik araçta garip bir eksiklik). CAMLARDA merkezi olarak açılıp kapanmıyor...
    direksiyon acaip keyifli, yumuşacık, yok gibi neredeyse.. şehir içinde koca aracı dül dül gibi sürebiliyorsunuz..
    EKO modu iyi ama açıkken tasarruf olsun diye kasıyo arabayı.. ben çoğu zaman kapatıyorum. tüketim değerleri çok farketmiyor.. ama eko modu kapalıyken daha akıcı bir seyir gösteriyor.
    bide 7. vitese çok geç atıyor.. aslında daha erken geçmeli.. tasarruf ve motor sesini azaltması açısından bence daha erken devirde 7 ye atmalı..
    kesinlikle tavsiye olunur
    125 bin liraya SUV keyfi hemde 1.6 dizel otomatik
    çok yeterli çok...
  • tabi motor yeni olduğu için tam verimli çalıştığını söyleyemem. ama bu gün kadar olan deneyimi paylaşayım.
    ilk başlarda ortalama değer 6,3-6,6 arasında değişiyordu şimdi 6,1-6,2 leri gördüm.. şehirler arası ortalama 110-120 km/h aralığında 5,4-5,5 aralığında değiş,yor. 90 km/h sabit hızda tabii daha az yakacaktır. ancak 90 km/h ile kimse gitmek istemez.. ayrıca hız gerçekten hissedilmiyor.. sürekli 110 km/h nin üstünde gitmek durumu oluyor. araç basınca kesinlikle kesinlikle çok istekli davranıyor. doğal olarak yakıt tüketimi fırlıyor..
    bende citroen c4 eHDİ otomatik (yarı otomatik) air araç daha var o da şehirler arası aynı yolu aynı hızda 5,0-5,1lt aralığında tüketerek alıyor.
    sonuçta kalıbına göre yeni x trail bence çok makul tüketiyor. zamanla daha az tüketeceğini düşünüyorum
  • 2009 model aracımın evvelce aküsünü değiştirmiştim. olmadık bir zamanda bittiğinden ve o an için acil olduğundan yerine ne bulduysak takmıştık. Şimdi bu akü de ölmek üzere. Ancak bu sefer doğru aküyü takmak istiyorum.
    Servisi aradım 80 amper olduğunu söylediler. 290 TL dediler.
    Arkadaşlar şuanda 2009 model dizel x trail (sanıyorum T31 kasa diye geçiyor) kullanan varsa orjinal yerine kullanabilceğim emsal bir akü marka ve modeli yazabilir mi?
    Bir de akünün yer uzunluğu 26 cm maalesef her ebat uymuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prmtr -- 24 Eylül 2014; 13:13:58 >
  • Yokuşlarda çekiş lroblemini çözemedim sanırım sıkıntı aracın ağırlığı ve torkundan kaynaklanıyor yardımcı olabilecek varmı acaba? 20042,0araç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: portalkal

    Yokuşlarda çekiş lroblemini çözemedim sanırım sıkıntı aracın ağırlığı ve torkundan kaynaklanıyor yardımcı olabilecek varmı acaba? 20042,0araç

    sorunu çözdüm sorun motorun zincir uzamasında kaynaklanıyormuş3000 tl masraf çıktı

    başka yere böyle bir yazı yazmışsınız .gene olmadımı lpg den dolayı siboplarda problem olmuş olabilir t 30 kasalarda çekiş problemi olduğunu okumuştum ama sizinki kadar düşüyormu bilemem benimki t31 kasa benzinli maşallah gaza nekadar basarsam okadar hızlanıyor yani çekişi çok güzel.
  • Yok hocam sorun uzun rampalarda düzde vs benimki 140 a kadar rahar gidiyor sibop yaksa 100 ün üstğne çıkmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dizel x-trail ile ilgili olarak burada bir yazışma bulamadım. Bu konuya özel bir forum var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bizemin

    arkadaşlar dizel x-trail ile ilgili olarak burada bir yazışma bulamadım. Bu konuya özel bir forum var mı

    http://forum.donanimhaber.com/m_92778648/mpage_10/f_/key_trail//tm.htm#98118931

    yeni x-trail sayfası
  • 2008-2010 dizelleri kast etmiştim
  • Merhaba , 2005 Model Sport X-Trail aracım var.Bu araca havuz kauçuk paspas almak istiyorum.Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
  • aracım 2004 x-trail arac yokuşta geri kaydırıyor ve yokuş ta giderken bazen bayılır gibi oluyor gaza bassam da kendini toparlamıyor. bu bir sorun mu yoksa araç zaten böyle mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haritaci08

    aracım 2004 x-trail arac yokuşta geri kaydırıyor ve yokuş ta giderken bazen bayılır gibi oluyor gaza bassam da kendini toparlamıyor. bu bir sorun mu yoksa araç zaten böyle mi ?

    Araç zaten böyle dostum ellrtme aracı dik yokuşlarda da geri kaydırır az normaldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.