Şimdi Ara

PEUGEOT 3008 (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
12.075
Cevap
114
Favori
1.409.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ganeja o kadar anlatıldı ki qasqai , kangomun yerinede yeni kasa qq alayım dedim zaten dusterede 40 000 tl ye yakın para vereceğime 50000 tl yi qq ya vereyim nasıl olsa 2 yılda değiştireceğim..yoksa benim aracım 3008 ve keyifle kullanıyorum..hem bu arada 3008 ve qq arasında kıyaslama yapabilecek gerçek kişi olurum herhalde..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baytar17

    ganeja o kadar anlatıldı ki qasqai , kangomun yerinede yeni kasa qq alayım dedim zaten dusterede 40 000 tl ye yakın para vereceğime 50000 tl yi qq ya vereyim nasıl olsa 2 yılda değiştireceğim..yoksa benim aracım 3008 ve keyifle kullanıyorum..hem bu arada 3008 ve qq arasında kıyaslama yapabilecek gerçek kişi olurum herhalde..

    valla al derim.....
  • Bugün ben de test ettim 3008'i. 1.6 HDI Premium Pack full bir araçtı. Öncelikle dışarıdan boyutları benim hoşuma gitti. Yerden yüksekliği de yeterli gibi. Ama yaklaşma-uzaklaşma açıları binek otomobiller düzeyinde. Bagajı geniş ve kullanışlı. Oturma yüksekliği tam istediğim gibi, SUV'lara yakın. Arka koltuklar gayet rahat ve geniş. Panoramik cam tavan harika. Boydan boya olması araca müthiş bir ferahlık vermiş.

    Malzeme kalitesi konusunda biraz titizim. Özellikle inceledim. Plastik kalitesi fena değil. Düğmeler ve kumandalar da kaliteli duruyor ama uzun süreli kullanımda dayanıklılığı nasıl olur bilmiyorum. Head-up ekranı güzel ama olmasa da olur bence. İç mekanda bahsedilen darlık hissini yaşamadım. Hem önde hem arkada gayet geniş bir alan var. Klima kumandaları ve işlevini beğendim. Torpido gözü çok küçük ama orta kol dayamanın altındaki geniş göz bunu telafi ediyor. Kol dayama yükseltilemiyor galiba. Uzun yol için biraz alçak kalabilir. Koltukların sertliği ve rahatlığı iyi.

    Gelelim beğenmediğim noktalara. Radyo-cd çalar orta konsolun görselliğini bozmuş. Ekranı küçük, yazılar daha da küçük. Okumak ve takip etmek çok zor. Direksiyonu hiç beğenmedim. Kalınlığı yeterli değil ve basit duruyor. Kumandaların direksiyon üzerinde değil de arkasında toplanması hoşuma gitmedi. Alışmak zor olabilir. Yüksek sürüş pozisyonuna rağmen, aracın şişkin yapısı nedeniyle park ve manevralarda ön ve arka görüş kısıtlı. Ön park sensörünün olmaması bence önemli bir eksiklik. 5008'de var mesela. Belki 2011 model yılında gelir.

    Sürüşe gelirsek öncelikle şanzımanla ilgili okuduklarım nedeniyle biraz ön yargılı gittiğimi söylebilirim. Bir DSG kullanıcısı olarak söylüyorum, otomatik şanzımanda söylendiği gibi abartılı bir yığılma görmedim. 3 ve 4. viteslere geçişte biraz hissediliyor o kadar. DSG'nin akıcılığı yok tabii ki. Ama yine de otomatik şanzımanı beğendim diyebilirim. Hızlanması da motor ve ağırlığa göre iyi bence. Yalıtım gayet iyi. Yüksek hızlarda bile rahatsız edici bir gürültü yok. Dizel olduğu kesinlikle hissedilmiyor. Süspansiyonları böyle yüksek bir araç için ideal sertlikte. Rahatsızlık vermiyor. Grip kontrol olayını test etmedim. Onun da gerekli olup olmadığı konusunda tereddütlüyüm. 17'' janta daha sıcak bakıyorum çünkü.

    Sonuç olarak 3008'i beğendim diyebilirim. Birkaç eksisini (direksiyon, radyo-cd çalar, ön park sensörü olmaması) gözardı edebilirim. Çünkü bu sınıfta ve özelliklerde bana hitap eden başka bir araba yok. SUV düşünmüyorum. Makyajlı Qashqai'yi de inceledim. 3008'e göre dar ve basık geldi. Malzeme kalitesi de 3008'den geride. Otomatik viteslisi fiyat olarak gereksiz pahalı. Galiba 2011 model olarak 3008 sipariş vereceğim. Renk olarak beyaz ve koyu gri arasında kararsızım.




  • köpekbalığı gri
  • Benim de kafamdaki renk oydu ama beyaz renkli ve cam tavanlı test aracı kafamı karıştırdı. Aracı daha heybetli gösteriyor. Bu arada bu aracı belli bir süredir kullanıyorsunuz sanırım. Araçta zaman içinde herhangi bir problem yaşadınız mı? Özellikle dayanıklılık konusunda tereddütlerim var. 4000 km'deki test aracında kapı fitillerinde gevşeme ve vites kolu etrafındaki krom çerçevede oynama gibi birkaç pürüz canımı sıktı. Test aracı olmasından da kaynaklı olabilir tabii ki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vincentvega

    Benim de kafamdaki renk oydu ama beyaz renkli ve cam tavanlı test aracı kafamı karıştırdı. Aracı daha heybetli gösteriyor. Bu arada bu aracı belli bir süredir kullanıyorsunuz sanırım. Araçta zaman içinde herhangi bir problem yaşadınız mı? Özellikle dayanıklılık konusunda tereddütlerim var. 4000 km'deki test aracında kapı fitillerinde gevşeme ve vites kolu etrafındaki krom çerçevede oynama gibi birkaç pürüz canımı sıktı. Test aracı olmasından da kaynaklı olabilir tabii ki.


    3000 kmdir bu araci kullaniyorum.aslinda re nk zevk meselesi.kopekbaligi grisi,siyah ve beyazi bu araca cok yakistirdim.ama en guzel bana gelen beyaz oldu.zevk tabiki.bendede beyaz cam tavan full var.su an 10binde.cok bozuk zeminlerde kapilardan gicirti sesi geliyor.duz asfalt yolda ses yok.servise goturdum kapilardaki sesi hallettiler.vites kolunda hic bir sorun olmadi.onun haricinde baska bir sorunumda olmadi.tavsiye ederim.




  • Merhaba,

    Bende Premium Pack, beyaz bir 3008 sahibiyim. Açıkçası benim kişisel düşüncem bu araca beyazın çok yakıştığı yönünde ama bir sıralama yapmam gerekirse ikinci sıraya siyahı, üçe köpekbalığı grisini koyardım. Panoramik cam tavan beyaz renge çok yakışıyor.
    Aracım şu an yaklaşık 5000 km.'de. ve açıkçası şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım ki bu normal olmalı 0 bir araçta. - Yani asıl önemli olan ilerleyen yıllarda sorun yaşamamak. - Sadece, şöför mahalindeki camı açarken ve kaparken çıkan bir gıcırtı sesi peydah oldu bir süre önce. Servisin müdahelesiyle çözüldü. Zaten ciddi bir problem de değildi. Robotize şanzuman bence gayet iyi. Elbette alışmanız için bir süre geçecek ancak o "bir süre" kısa bir süre gerçekten. Aracın konforlu bir sürüşü ve gayet iyi bir yol tutuşu var. Müzik sistemi hakkındaki eleştirilere katılıyorum. En azından fotoğraflardaki gibi bir CD çalar ön panelin görüntüsünü daha çarpıcı yapabilirdi.




  • Peugeot sayfasında Peugeot Fırsatlar konvoyu 2 kampanyası varmış her ilde belli tarihlerde deneme sürüşleri ve Peugeot benzinli 3008 için 8.000 tl ye varan indirim yazıyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba çünkü 8000 tl indirim gerçekten iyi bir kampanya gibi gözüküyor alacaklar için. Konuyu tam olarak bilen varsa paylaşabilirse memnun olurum.
  • 3008 için navigasyon seceneği olacakmı ilerde bilginiz var mı
  • bu indirim işi bence aldatmaca ...önce şimdiki liste fiyatını şişiriyorlar sonrada indirim yaptık deyip bir önceki ayın reel satış fiyatından araba satıyorlar (her 2-3 ayda bir ortalama yüzde 1-3 oranında zam yapılıyor )..böylece gerçekte siz hep aynı paraya araç alıyorsunuz aslında ..ancak kendinizi kar edecekmiş gibi hissetmeniz aracı almanıza sebeb oluyor.... genel araç pazarlama stratejisi.. esasında iyi bir araştırma iyi pazarlık her zaman işe yarar... 8000 tl indirimle araç alabilmeniz için full premium pack i sizin 52000 tl ye almanız gerekir..bu mümkünse bence kaçırmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baytar17 -- 19 Mayıs 2010; 0:35:21 >
  • Merhaba bende beyaz 3008 premimum 1.6 vti benzinli aracımı pazartesi teslim alıcam.
    Benzinli 3008 kullanan arkadaşlardan yorumlarını, aracın artı ve eksi yönlerini bekliyorum.
  • Birde Göral araca garantisi bozulmadan teleflex gfi lpg takabileceklerini söyledi.
    (2900tl)Lpg Taktıran varmı? Varsa yorumlarınızı ve deneyimlerinizi bekliyorum.
    Benim bundan önceki arabam 206 otm. teleflex takılıydı ve lpgli şekilde 40.000km kullandım
    çok memnumdum, ama şu anda kararsısızım. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sstt

    Birde Göral araca garantisi bozulmadan teleflex gfi lpg takabileceklerini söyledi.
    (2900tl)Lpg Taktıran varmı? Varsa yorumlarınızı ve deneyimlerinizi bekliyorum.
    Benim bundan önceki arabam 206 otm. teleflex takılıydı ve lpgli şekilde 40.000km kullandım
    çok memnumdum, ama şu anda kararsısızım. Yardımlarınızı bekliyorum.


    ANLAŞILAN KİMSE CEVAP VERMEYECEK
  • sstt iyi günler öncelikle aracın hayırlı olsun güle güle kullan Bende aynı arabadan almayı düşünüyorum sana kaça mal oldu bayi bana 45.500 tl dedi ayrıca lpg içinde bir araştırma yapmıştım göral 10 taksit 2.900 özden oto 2400-2500 civarında 3 yılda garanti veriyorlar %50-60 tasarruf sağladığını söylüyorlar.
  • Araç 43000 e geldi. Artı yine göralda sıfır otomobil alanlar için özel kampanyadan faydalanarak 895 tl ye boya koruma, tüm ön kaputa film, 5 cam filmi, araç içi anti bakteriyel koruma (40000 km. garantili) ve motor koruma yaptırcam. Tüp içinde göral kendileri takarsa garanti veriyor. O yüzden başka yerden fiyat almadım. Dediğin gibi 10 taksit 2900TL. Araştırmalarıma göre zaten bu motora(308 ve 3008) teleflex in özel olarak hazırladığı kitten başkası olmuyormuş.
  • 3008e yeni donanım gelmiş bluetooth ve usb paketi bunu sonradan taktırabilirmiyiz bi fikri olan varmı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaRBiNe

    3008e yeni donanım gelmiş bluetooth ve usb paketi bunu sonradan taktırabilirmiyiz bi fikri olan varmı acaba?


    evet bunu bende merak ediyorum bilgisi olan varmi; navigasyonlu olan teyp cok guzel o teybin aynisinin navigasyonsuz bluetooth lu olani yurtdisinda yada burda satiliyorumu acaba bilgisi olan varsa sevinirim.navigasyonlu teybin cok ucuk rakamlarda oldugunu duymustum 2500euro gibi.zaten ek navigasyonu getirtmek istersek ayrica gogusu delmek gerek oda pek mantikli gelmiyor ama sadece teyp degisirse 10 numara olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: driftspec


    quote:

    Orijinalden alıntı: CaRBiNe

    3008e yeni donanım gelmiş bluetooth ve usb paketi bunu sonradan taktırabilirmiyiz bi fikri olan varmı acaba?


    evet bunu bende merak ediyorum bilgisi olan varmi; navigasyonlu olan teyp cok guzel o teybin aynisinin navigasyonsuz bluetooth lu olani yurtdisinda yada burda satiliyorumu acaba bilgisi olan varsa sevinirim.navigasyonlu teybin cok ucuk rakamlarda oldugunu duymustum 2500euro gibi.zaten ek navigasyonu getirtmek istersek ayrica gogusu delmek gerek oda pek mantikli gelmiyor ama sadece teyp degisirse 10 numara olur


    O teybin ekranı yok. Göğsü deldirmeden kullanılmaz.





  • 3008 için navigasyon seceneği olacakmı ilerde bilginiz var mı

    resimdeki direksiyon, teyp ve ekranı cok güzel bunları opsiyonlara ekleseler ya cok güzek olur
  • LPG li 3008 kullanan yokmu?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.