Şimdi Ara

Hangi Köpek Maması? (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
5
Favori
227.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Simofle kullanıcısına yanıt
    Nasıl net bir şekilde bunu söyleyebiliyorsunuz? Beslenme uzmanı mısınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SemihB83

    Nasıl net bir şekilde bunu söyleyebiliyorsunuz? Beslenme uzmanı mısınız?

    20 senedir kedi besleyen bir hayvan sever olarak, ve tum premium mamaları denemiş birisi olarak kedilerimde ki gözle görülür farklardan dolayi evet çok net soyleyebilirim ki acana ve orijen bir yana... Digerleri bir yana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SemihB83

    Nasıl net bir şekilde bunu söyleyebiliyorsunuz? Beslenme uzmanı mısınız?

    Bunun için beslenme uzmanı olmaya gerek yok. Beslediği hayvanın sağlığına dikkat eden hemen herkes Türkiye'de bulunan en iyi mamalardan ikisinin Acana ve Orijen olduğunu bilir. Orijen kalitesinde Taste of Wild ve Blue Buffalo da var fakat Türkiye'de bulmak zor.

    Bunlardan sonra da N&D veya Royal Canin düşünülebilir. Fakat hiçbiri Acana veya Orijen kalitesinde değil.
  • Bonocibio fiyatında ya da 10 20 daha pahalı olup tavsiye edebileceğiniz bir mama var mı acaba?
  • proplan somonlu yavru mama ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratcolak55

    proplan somonlu yavru mama ...



    bende proplan 3 kg lik kuzu etli aldım kuçuk ırk hayvanıma. onu tavsiye ettiler. somon etli de alıcam karışık vericem 2 günde bir değiştiricem.
  • Veterinerimin tavsiyesi üzerine brit premium care aldım.
    Besleyici kısmı proplan mamasından çok daha iyi olduğu ve fiyat olarakta çok makul olduğundan dolayı geçiş yaptım.
    Tüy dökümü azaldı ve tüyler bir parlak çıkmaya başladı.
    Kendisi sibirya kurdu..
    Denemeyen varsa tavsiye ederim ki her cinse göre değişebilir tabi ki..
    Deneyebilirsiniz..
  • Çok ucuz marka mamaları tercih etmeyin. Köpeğiniz yesede yarın öbür gün allah göstermesin rahatsızlıklarla karşılaşabilir. Ben köpeğim için Brit Premium kuzu etli mamasını tercih ediyorum hem fiyatı uygun hem de kaliteli diyebileceğimiz bir mama. 140 liraya buldum biyerde 2.defa siparişimi verdim sorunsuz geliyor.http://www.evcilpetmarket.com/Brit-Premium-Lamb-15-KG-Yetiskin-Kopek-Kuzu-Etli-Kuru-Mama,PR-1396.html
  • BlackGaLLioN kullanıcısına yanıt
    reflex yada temiz mamadan aabilirsin fiyat ve kalite acısından iyi mamalardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aatalante

    reflex yada temiz mamadan aabilirsin fiyat ve kalite acısından iyi mamalardır.

    Kesinlikle katılıyorum. Spectrum da iyidir ek olarak.
  • Merhaba Arkadaşlar;

    Biz 2 köpek ve bir kedi sahibi olan bir uzman veteriner hekim ve bir profesyonel aşçı olarak evin ferdi olarak gördüğümüz dostlarımızın beslenmeleri konusundaki kaygılarımızla bir yola çıktık. Bu yolda ne kadar iyi olursa olsun fabrikasyon ve sanayi ürünü kuru mamalar yerine, köpeğe ve ihtiyaçlarına özel, bilimsel olarak hesaplanarak hiçbir katkı maddesi içermeden hazırlanan, doğal ev/el yapımı bir mamayla dostlarımızı beslemeye karar verdik. Dostlarımızın tüy kalitesinin artması ve dökülmesinin azalması, dışkı miktarlarının azalması, mamadan sıkılmamaları, her seferinde iştahla ve mutlu olarak mamayı tüketmeleri bu kararımızın ne kadar doğru olduğunu bize gösterdi. Şimdi ise bunu İzmir ve çevresindeki diğer kedi köpek sahipleri ile paylaşarak dostlarımızın sağlıklı ve mutlu olmasına katkıda bulunmak istiyoruz.

    Daha detaylı bilgi için bize kopegeozelmama@gmail.com adresinden mail yolu ile ulaşabilirsiniz.




  • ........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unesko26 -- 1 Ekim 2016; 20:42:57 >
  • Köpek maması köpeklerimizi eğitme yolunda kısa bir araç görevi görüyor. Hayvan sever arkadaşlar artık köpek mamasına yöneliyor. Sizlere de tavsiye ederim. Bilgi edinmek için sitemize giriş yapabilirisiniz.

    www.mamasepeti.net






  • Arkadaşlar tüm önerileri okudum benimde bir katkım olsun isterim. Köpek mamalarından çok çekmiş olmamız nedeniyle araştırmadığım yer okumadığım kaynak kalmadı. Sonunda geçtiğimiz aylarda keşfettiğim ve uzman veterinerlerle çalışan bir firma buldum. Heylove firmasının köpek maması ürünlerini kullandık ve hala devam ediyoruz. Şükürler olsun ki ne kabızlık problemi kaldı, nede egzama problemi, kesinlikle egzama gibi cilt rahatsızlıkları tamamen köpeğin beslenmesi ile alakalı olduğunu bir kez daha netleştirdim. Daha önceki kullandığımız mamalarda tavuk eti olduğunu düşünüyorum ki heylove köpek mamalarında sadece kırmızı et kullanılıyor. Sanıyorum bunun etkisinden olacak ki cilt problemi ve tüy dökme problemi kalmadı. Biz golden köpeğimiz için kullanıyoruz ve gayette memnunuzhttps://www.heylove.com.tr/urun-kategori/kopek-mamalari/ adresinden satın alınabiliyor. Bu arada heylove markasının yeni bir ürünü olan köpek detox ürününü almayı düşünüyorum. İlk defa burada gördüm köpekler için detox uygulaması yapabileceğiniz, köpeğinizin suyuna karıştırdığınız bir ürün. Deneyen yada duyan varsa yazabilir mi ?




  • Arkadaşlar 3 aylık kangal köpeği için Advance Lamb&Rice maması nasıldır? Bu konuda tecrübe edinmiş arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    Advance Lamb&Rice mama içeriği ;
    Kuzu eti (%15), pirinç(%15), mısır glüteni özü, mısır unu, kurutulmuş kümes hayvanları proteinleri, mısır, E vitamini ile stabilize edilmiş hayvansal yağ, hidrolize hayvansal proteinler, şeker pancarı, balık yağı, maya, tetrasodyum pirofosfat, potasyum klorür, plazma proteinleri, bol bioflavonoidli narenciye özleri.

    Eğer yavrunuzun sağlıklı beslenmesini istiyorsanız markadan çok mamaların içeriğine bakmalısınız. Kalın harfler içine aldığım ürünler köpek sağlığı için önerilmeyen maddeler içerisinde yer almaktadır. Alacağınız mamanın tahılsız veya düşük tahıllı olmasına, içeriğinde yan etken maddeleri bulunmamasına ve en önemlisi içeriğinin taze et ile başlıyor olmasına dikkat ediniz. Sağlıklı günler.
  • Nuvanda86 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler. Oneriniz var mı peki bu konuda.
  • FoxPark kullanıcısına yanıt
    Bütçenize göre uygun olanı seçmelisiniz. Şu an piyasaya giren bir çok tahılsız mama var, uygun indirimleri takip edip alabilirsiniz. Orijen, acana, n&d, Petcurean (Go ve Now), Brit Care'in tahılsızları, gibi sıralanabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvanda86 -- 18 Ekim 2016; 8:56:51 >
  • zekzuk kullanıcısına yanıt
    bence royal canın ve spectrum iyidir.
  • HAZAL SU kullanıcısına yanıt
    tavsiye ederim pek çok marka var bu sitede
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.