Şimdi Ara

LPG mi? Dizel mi? FORD mu CHEVROLET mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    Chverolet aveo sedanım vardı.Aldıktan 3 ay sonra kaza yaptım araba pert oldu. kaskodan parasını alıcam. haliyle yeni araba alıcam.
    iki araba arasında kaldım.
    chevrolet aveo sedan 1.4 SX + LPG kit. 25000 YTL
    ford fusion dizel 1.6 lux 29000 YTL
    ikiside 2009 model.
    arada kalmamım sebebi dizel mi olsun, LPG mi hangisi uzun vadede daha karlı olur. ford mu? chevrolet mi? hangi marka daha iyi bir tercih olabilir. chevroletimden memnundum. ama yol tutuş gibi, yüksek hızlarda kararsızlık gibi bazı beğenmediğim yönleri vardı. bu konuda deneyim ve bilgilerinize ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler...

    başka marka/model düşünmüyorum. ikinci el almak istemiyorum. zor karar veren biriyim bu konularda tavsiyelerle kafamın karışmasını istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drhope -- 27 Aralık 2008; 20:50:34 >



  • kazadan sonra geçici olarak 2005 model opel corsa 1.2 benzinli kullanıyorum şuan o küçücük arabada daha güvenli hissettim kendimi, daha iyi geldi bana. bu olay beni chevroletten soğuttu en çekici yönü donanıma göre fiyatı. birde lpg durumu var. geçirdiğim kazada bana çarpan araba (megan 2) alev aldı. benim arabada yanmış lpg tankından gaz boşalmış tabi arabanın arka camları falan erimiş. ailem lpgli araç kullanmamı istemiyor. benzin yanıcı değil sanki. herkes birşeyler diyor. kafam iyice karıştı aslında.

    burda arabadan geriye kalanları görebilirsin. megan2 ile şehir dışında kafa kafaya girdik.
    http://forum.donanimhaber.com/m_8392998/mpage_82/key_/tm.htm#28080980




  • quote:

    Orjinalden alıntı: drhope

    kazadan sonra geçici olarak 2005 model opel corsa 1.2 benzinli kullanıyorum şuan o küçücük arabada daha güvenli hissettim kendimi, daha iyi geldi bana. bu olay beni chevroletten soğuttu en çekici yönü donanıma göre fiyatı. birde lpg durumu var. geçirdiğim kazada bana çarpan araba (megan 2) alev aldı. benim arabada yanmış lpg tankından gaz boşalmış tabi arabanın arka camları falan erimiş. ailem lpgli araç kullanmamı istemiyor. benzin yanıcı değil sanki. herkes birşeyler diyor. kafam iyice karıştı aslında.

    burda arabadan geriye kalanları görebilirsin. megan2 ile şehir dışında kafa kafaya girdik.
    http://forum.donanimhaber.com/m_8392998/mpage_82/key_/tm.htm#28080980

    ben olsam bu kazadan sonra pek lpg ye yanaşmam, alın dizel, yakıtıda dikkat edin uzun yıllar sorunsuzca binin, bagajda, güvenlikte sizin olsun.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.