Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (127. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.312
Cevap
189
Favori
1.750.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Acıbademde tomogrofi çekildi ağızda kist oluşmuş buruna yakınmış yarın buruncu ile görüşüp plan yapılacak genel anestezi ile kist alınacak ve hazır baygınken ağızda kök kalmış 6-7 diş var onlarda çekilecek bakalım yarın implantıda hazır baygınken araya sıkıştırabilirsem süper olacak
  • m@xman M kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle straumann roxolid, olmaz ise straumann.



    Roxolid şuan dünya üzerindeki en iyi implant. 250-300 lira daha verin en iyisini seçin.
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Çekilen dişin üzerine hemen implant olmuyor :) bir doktor yaparız derse direk ordan kaçın :D çekimden sonra 3 ay (en güvenli süre, bazı doktorlar bu süreyi kısaltabilir.) bekleyip çekilen bölgenin toparlanmasını beklemek lazım, belki kemik kaybı oluşacak o bölgede. Bunu bilemeyiz. Tamamen vücudun vereceği tepkiye bağlı.



    Son olarak söyleyeceğim; implant uygulamasını hafife almayın, yanlış bir müdahale başınızı belaya sokar.
  • barracudaaa kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ben bilmediğim için cehaletimden dedim muhtemelen yarın doktorda aynısını diyecek sağol. yaşım 40 çok ufakken babam doktor diye kasaplara götürdü beni sonrada dişçi korkusu oluştu 25 senedir belki daha fazladır korkudan doktora gitmedim ama artık ağızda ne diş kaldı ne sağlık kayın pederin zoru ile gittim ama ağız iptal olmuş tabi bakalım yarın bir plan yapılacak naıl bir yol izlenecek hala korku ve heyecanla izliyorum. Local anestezi ile kisti alırız dyor ama ben kaldıramaya bilirim heyecandan ya kalp krizi geçiririm yada elim ayağım durmaz o yüzden genel anestezi yapalım dedi hayırlısı artık
  • Arkadaşlar ben 2 implanta ve üst porselenine 3 bin tl fiyat aldım. İsveç malı çelik olduğunu söyledi. Nasıl sizce. Birde implantın ttitanyum olması gerektiğini duymuştum. Bu doktor çelik diyor. Kafam karıştı. Yaptırmalımıyım sizce
    Edit:imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 112600 -- 3 Ocak 2017; 22:48:36 >
  • Arkadaslar unide tedavi goruyorum.Arka taraflarda kemik kalmamis.İmplant cok zor dediler.Sizce implant olmazsa en iyisi olarak ne yapilmali.Arkalarda dis yok.10 tane yok.
  • ugur unide tanesi 1750.yapanlar cok nemnun.adamlar sulalecek yaptiriyor.titanyum en saglikli ve saglami.titanyum disinda yapmak pek mantikli degil gibi
  • ARKADASLAR MERHABA.BENİM YAS 30.DİS ETİ CEKİLMEM VE KEMİK ERİMEDEN DOLAYİ DİSLERİMİ KAYBETTİM.İMPLANT TA COK ZOR DEDİLER.GALİBA BU YASTA TAKMA DİS KULLANACAGİM.



    TAKMA DİS KULLANAN VAR Mİ?BU YASTA KULLANMAK ZOR OLMAZ Mİ?GECEN SENE DİSLERİM VARDİ.1 SENEDE BUTUN DİSLERİMİ KAYBETTİM.



    SİZCE SABİT DİS TAKİLACAK Bİ YONTEM YOK MU?
  • SSK implant ı karsilamiyormu bilen varmi
  • implant estetige giriyormus devlet karsilamiyor.ama milletvekillerine 10 taneye kadar implant bedava.param yok diye 30 yasinda dissiz geziyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m@xman

    Bu implant markalarından hangisini önerirsiniz ? hacettepe üni(sadece implant ücreti protez, hoca vs dahil değil) :  İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!!

    Hocam kafana karıştırmıyayım ama o elin de ki liste de 1 numara olan "dentis" fransa da tanesini uygulama ile 4 bin euro ya zor takarlar cok ciddiyim.Ben imkanın varsa dentis almanı tavsiye ederdim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BiggestNiko


    quote:

    Orijinalden alıntı: m@xman

    Bu implant markalarından hangisini önerirsiniz ? hacettepe üni(sadece implant ücreti protez, hoca vs dahil değil) :  İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!!

    Hocam kafana karıştırmıyayım ama o elin de ki liste de 1 numara olan "dentis" fransa da tanesini uygulama ile 4 bin euro ya zor takarlar cok ciddiyim.Ben imkanın varsa dentis almanı tavsiye ederdim.

    tşkler. dikkate alacağım.




  • Benim operasyon yarından başlıyor. Yarın 3 diş kanal tedavisi olacak cumartesi günü bayıltarak ameliyata alacaklar dudak üstünde buruna kadar yayılmış büyük bir kist alınacak ve ağızdan 15 tane diş çekilecek sonraki aşamada da implant için beklenecek 8 implant yapılacak ve üzerine köprü yapılacak fakat yerli malı implant için 2200 tl diyor tanesine çok değilmi bana maliyeti 30.000 tl ye filan gelecek
  • guguk cok para.uni hastanelerine git.tanesi 1750 tl
  • guguk yas kac?butun disler yenilecek galiba.nerede tedavi goruyorsun.ozelde mi tedavi oluyorsun.
  • bana takıldı 2 tane. tanesi 1.500 tl isveç malı implant. sgs dental dı sanırım markası
  • Disadami D kullanıcısına yanıt
    mrb annem için implant düşünüyorum 65 yaşında diş yok ağzında takma damak ve takma diş vardı düştü onlarda 20 yıllıktı zaten....3 adet eski dişi vardı oynuyordu çektirdik onlarıda ...4 alt çeneye implat yaptırıp üstüne protez düşünüyorum altlı ustlu devlette çektirdim ordaki doktorla gorüştüm ....merak ettiğim boyle bir operasyonun fiyatı nedir fazla anlamıyorum ama biraz araştırdım fiyatlar farklı istanbulda bu işin maliyeti nedir butcem 7-10 bin arası
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elbi3535

    Arkadaslar merhaba.Ben arka dislerimi kaybettim.kemik erimeden dolayi sadece damak var.yasadigim yerde doktorlar kemik olmadigindan implant zor dediler.Kemik ekleyip implant yapan İstanbul da tanidiginiz doktor var mi?Arkalarda toplamda 10 dan fazla dis yok.Kafayi yemek uzereyim.doktorlar sadece kancali protez olur dediler.yasim 30.



    agresif periodontist hastasiymisim galiba implant yapmazsam bu yasta takma dis kullanacagim.

    PM ile 10-12 kadar doktor ismi atıyorum ama dediğim gibi implantı doktorlar satmıyor, yapmak başka bir şey satmak başka bir şey. Bir kutu boyanın kilosu 10 lira bir eve 6 kutu boya gider ama boyacı bin lira alır evi boyamak için ve işi 2 günde bitirir. Şimdi başa dönelim, 6 aylık bir tedavi, üstelik riskleri de olan bir tedav, boya gibi değil, olmadı üstüne bir kat daha atalım deme şansı yok, o yüzden iyi bir hekim bulmalısın.

    Yalnız kemik olmasa da implant yaptırabilirsin söyleyeyim, illa kancalı ya da çıtçıtlı gibi hareketli protez kullanmak zorunda değilsin.

    @m@xman markaya takılma, yapacak doktor iyi oldu mu markanın pek bir önemi kalmıyor. Eğer paran varsa özel bir diş hekimi muayenehanesinde veya poliklinikte(hastane ya da merkez demiyorum) Dental Cad-Cam teknolojileri kullanarak Cerrahi kılavuz yardımı ile Alman malı(uygun fiyatlı demiyorum ama) yaptır. Yoksa yine üniversitede eğitim alan birine yaptıracağın pahalı bir implant ödeyeceğin fiyatlara özel bir muayenehanede yerli malı yaptırırsın, hem ilerde bir sıkıntı ile karşılaşırsan da doktorun orada olur. Ayrıca reklam yapan firmalardan uzak dur :)

    @.ugur. iyi bir implant titanyum olur. Bu fiyatın az üstüne titanyum yerli malı yaptrırsın. İmplantta titanyumdan şaşılmaz.

    Koç_hisarlı hayır karşılamaz. Sigortanın görevi mümkün olan en uygun fiyata rehabilite edip yerine yenisini koymaktır. İmplant ise gerçek diş gibi olduğundan biraz maliyetlidir.




  • Merhaba,

    İstanbul'da mümkünse Anadolu yakasında düzgün implant yapabilecek çene cerrahi öneriniz var mı? PM den gönderebilirsiniz.
    Teşekkürler.
  • Dostlar bu forumdan bircok konuda cok faydalandim sira implanta geldi az once istanbul bahcelievler agiz dis sagligi merkezinden geldim 4 tane disime dolgu yapildi 1 tanede kanal tedavisi olacak .



    Yas 32 ogretmenim 1 tane azi disim lisedeyken bir doktora. Gitmistim agriyor diye dolgu olacak dedi icini oydu gecici bir madde koydu haftaya gel dedi . haftaya gityim yerinde yeller esiyir meger sahte doktormus disin ici oyuk kaldi aonra zamanla sagdan soldan curudu ve en sonunda disim cekilmek zorunda kaldi . 1 tane de sol ust disim cekildi. Biraz derdimi anlatayim dedim gelelim soruma. Doktor implant onerdi ( DERYA YILDIRIM ) bu arada tavsiye ederim dis doktoru korkumu yendim sayesinde.



    2 disimin yeri 9 - 10 yildir bos artik dumduz oldu sertlesti. Yalniz bende asiri derecede dis eti cekilmesi var .



    ben bu iki disi nerede ve hangi markadan yaptirmaliyim ? Fiyat ve doktor (klinik) tavaiyesi alabilirmiyim?



    Son sorum capa dis hekimligi fakuktesinde yaptirsam memnun kalirmiyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.