Şimdi Ara

Hyundai İ10 Nasıldır(otomatik vitesli olan)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
9.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu aracı kullanan varmı nasıl bir araç 1.1 motor şehir içinde kullanılacak otomatik vites olacak?



  • Herhalde kullanan yok can sağlığı
  • şimdi baktım
    0-100 18.5 saniye otomatik vites için bu sollama hızlanmada sıkıntı aratır bence
    bir süre sonra performanstan memnun olmazsınız
    20000 civarı fiyata biraz daha bakınız
  • İçi dolu iken dik bir yokuşta bağıra bağıra çıkmaya çalışan bir arabadır bu ! Yani böyle bir yokuşta ne haliniz varsa görün demek istemektedir aslında. Drive Your Way yani

    Bence bu kibrit kutusu araba yerine üzerine biraz daha ekleyip (Biraz dediğim bin YTL falan çok abartı değil) Accent Era almak çok daha mantıklıdır.
    Alırsın Era'nı sürersin rahat rahat geniş geniş. Performans sıkıntın da olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviBodrum -- 14 Aralık 2008; 10:28:17 >
  • 1.1 motor olması bile yeterli bide otomatik diyorsunuz o dahada kötü devamlı tek kişi kullanacaksa idare ederde ailece devamlı araba dolu dolaşılacaksa baya hantal olur 1.4era bile arabada 5 kişiyken yokuşlarda üzüyo yani yüksek devirli kullanmak gerkiyo buda yüksek yakıt tüketimi demek era i10a göre daha ağırdır ama 1.4 yetmiyo keşke 1.6alsaymışım dedirtiyo oyüzden iyi düşünün 1.1motor ve otomatik vites için
  • accent era 1.4 acaip seri bir araba bence daha iyi bir seçim olur.

    daha küçük olsun dersen citroen c1 bence daha yakışıklı bir araba
  • Niyetim konuyu hortlatmak değil ama yazılanlar cok küçümseyici belkide hiç kullanılmadan yapılmış yorumlar. i10 a niyeti olan insanları yanlış YÖNLENDİRMEYİN !!! A sınıfı bi araçtan b sınıfı bir performansmı bekliyorsunuz...ki i10 a sınıfı araclarda içi olsun donanımı olsun kullanım rahatlığı olsun her acıdan dediğiniz tüm modellerden daha üstündür..google aratınca bu konuda çıkıyor insanlar yanlış bilgilenmesin..1.1 motor araça gayet yetiyor.4 kişi yokuşta gayet güzel çıkıyor..ve en güzelide otomatik vitesi yarım değil tam..yokuşda kaydırma yapmıyor..bi yanlış daha var..siz kalkımış i10 u accent era ile yani sedan bir araç ile kıyaslıyorsunuz..yorumlar 2008 de yapılmış şuan yıl 2014 :) zaman artık ekonomik araba zamanı benzin 5 tl..ve şuan alınabilecek en iyi a sınıfı araçdır i10..

    ki kendim 106 gti kullanıcısıyım yaklaşık 6 senedir.performans nedir iyi bilirim..yolda oynamadığımız araç kalmadı.




  • Arkadaş yeni i10 aldı, 4 kişi binmemize rağmen gayet yeterli ivmeleniyor. Uzun rampalarda da en fazla 4. vitese düşersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: robotica

    Arkadaş yeni i10 aldı, 4 kişi binmemize rağmen gayet yeterli ivmeleniyor. Uzun rampalarda da en fazla 4. vitese düşersiniz.

    2'dir o 2
  • bu yokuşu 4 le çıkabilir mi bu yokuş şehir içinde :D

     Hyundai İ10 Nasıldır(otomatik vitesli olan)
  • arkadaş 2 kişi ile kullanılacaktır bu araç a sınıfı sonuçta her türlü işini görür.. yok sen 4 kişi bineceksen zaten yanlış katagori b yada c sınıfına bakacaksın..
  • guzel hortlamış konu
  • Bu arabada da çat diye dörde atma fonksiyonu var mı acaba?

    Ben kardeşi Picanto 1.2 AT kullanıyorum, 85 beygir. Özellikle yokuşlarda takip yaparken vitese mutlaka önceden müdahele etmek gerekiyor, zira çok erken vites büyütüp zor durumda bırakabiliyor. Ama eliniz viteste olur ve yokuşlarda aracın devri düşmeden vites düşürürseniz bir problem olmuyor. Düz viteslisinde bir performans eksliği olacağını sanmıyorum.

    1.1 motor ise yokuşlarda epey zorlanacaktır. Klasik 4 vitesli otomatik şanzıman maalesef bu arabaları öldürüyor. Gazdan ayağınızı azıcık çekince hemen vites büyütür. Oranları çok yüksek olan şanzıman arabayı sürekli 1500-2000 devir aralığında sürmeye çalışıyor. Böyle olunca da da zaten zayıf olan motor iyice yerlerde sürünmeye başlıyor. Yukarıda dediğim gibi eliniz viteste olacak, çat diye ikiye takacaksınız, başka çaresi yok

    Ayrıca Picanto ve i10'un önemli sorunlarından biri de kış lastiği. Öyle tuhaf bir lastik ebadı var ki (165*60*14) kış lastiği bulmak çok zor. Ben bir tek Petlas marka bulabildim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.