Şimdi Ara

Entourage İzleyen Yok Mu? IMDB: 9.3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
3
Favori
14.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nerdeyse her dizinin başlığı var ama Entourage ı göremedim ki, bildiğim kadarıyla gayet de popüler bir dizidir. Çoğu insan Sex & The City erkek versiyonu der bu dizi için.

    New York Queens den Hollywood a gelip Moviestar olmayı başarmış Vincent Chase in maceralarını anlatır dizi. Tabi Hollywood a gelirken kankaları ( Entourage isminin çıktığı nokta) Turtle, Eric Murpy ve abisi Johnny Drama Chase ile birlikte gelmiştir. Hikayesi kısaca böyle.

    Dizinin en güzel yanı sizde iyiden iyiye kendinizi o Moviestar hayatının içinde görüyosunuz sanki sizde dizideki karakterlerle arkadaşmış gibi. =)) Ayrıca hemen hemen her bölümde ünlü bir ismin dizide kendini oynaması ayrı bir inandırıcılık katıyor bu olaya ( Mandy Moore, Jessica Alba, Seth Green, Amanda Peet,Scarlett Johansson, Jimmy Kimmel, Mark Wahlberg aklıma gelenlerden bazıları).

    Dizinin 5. sezonu henüz bitti. Eğer izliyen takip eden varsa burdan konuşalım.

    IMDB sayfası:http://www.imdb.com/title/tt0387199/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppus -- 3 Ocak 2009; 17:50:55 >







  • Bu dizi pek meşhur değil heralde. Forumda konusunu filanda görmedim. Bende ilk defa duyuyorum. Ama varsa konusu, fanları v.s. affola :))
  • Bir aralar Comedy Max de gösteriyolardı hala devam ediyor mu bilmiyorum. Dost da, D&R da falan Süperstar diye dvdleri satılıyordu. IMDB de 9.3 gibi yüksek bir puanı var hatta. İzlemeyenlere tavsiye ederim; film nasıl çekilir, menejerler, ajanslar ne işe yarar, bir moviestar ın hayatı nasıldır gibi sorulara yanıt buluyosunuz aynı zamanda eğlenceli ve komik. =)
  • sıkı bir "sex and the city" fanı olarak bu diziye büyük bir iştahla başladım ama sex and the city ile kıyaslayamam bile..çok farklı bir konusu var buda sanırım erkek-kadın farklılığından ileri geliyor..
    çok sarmadı beni
  • bir entourage fanı olarak bende "sex and the city" den pek hoşlanmıyorum açıkcası =)) ve aynı şekilde entourage la kıyaslamam bile :)
  • entourage


    ama çok çabuk bitiyor sezonlar sinir oluyorum 2 günde tüm sezonları izler bitirirsiniz çok süper dizidir öleki pazartesi sabahki derslere gitmem 11 de kalkarım entourageı indiririm izlerim ögleden sonraki derse giderim :D artık sezon bittigine göre sabahki derslerede gidicez :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hoppus

    bir entourage fanı olarak bende "sex and the city" den pek hoşlanmıyorum açıkcası =)) ve aynı şekilde entourage la kıyaslamam bile :)


    genelleme yaparak cevap vermem gerekirse;
    "entourage" erkekleri,"sex and the city" kadınları saran dizilerdir

    aslında karşı cinsi tanımak,düşüncelerini daha iyi analiz etmek adına tam terside olabilir ama insanlar kendi düşünce yapılarını görmekten daha çok hoşlanıyorlar galiba
  • bu diziyi 2 bölüm falan izleyin bitin manyak komik ve eglenceli bir dizi hbonun şuanda eniyi dizisi
  • gerçekten güzel bir dizi. başroldeki elemandan çok yanındakiler götürüyor diziyi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: V1

    Bu dizi pek meşhur değil heralde. Forumda konusunu filanda görmedim. Bende ilk defa duyuyorum. Ama varsa konusu, fanları v.s. affola :))


    bu dizi dünyaca ünlü bir dizidir. bizim forumlarda olmamasının nedeni digiturk tarafından yayınlanmasıdır. bir gün cnbc-e'de yayınlanırsa fanatikleri çıkar ortaya.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: koobee24


    quote:

    Orjinalden alıntı: V1

    Bu dizi pek meşhur değil heralde. Forumda konusunu filanda görmedim. Bende ilk defa duyuyorum. Ama varsa konusu, fanları v.s. affola :))


    bu dizi dünyaca ünlü bir dizidir. bizim forumlarda olmamasının nedeni digiturk tarafından yayınlanmasıdır. bir gün cnbc-e'de yayınlanırsa fanatikleri çıkar ortaya.


    Gerçekten de Amerika'da en çok izlenen dizilerden biridir. Ben de kime izletsem çok beğendi. Olur da birgün cnbc-e veya e2'de yayınlanırsa senin de dediğin gibi çok fazla kişi izleyecektir. Özellikle bu diziyi beğenmeyecek çok az erkek vardır herhalde.




  • ben başlık öldü sanıyordum. =)

    kesinlikle tavsiye edilir. 5. sezon çok kritik bitti. bir an önce tekrar başlasa da izlesek.
  • Çok eğlenceli bir dizi gerçekten. Olayın akışına kapıldınız mı çıkmak zor oluyor. Çok sürükleyici bir komedi. Ender bulunur yani böylesi.

    Ariyi canlandıran kişinin de oyunculuğu çok iyi. Ama Vincent hiç iyi oynayamıyor bence. Çok yapmacık oyunculuğu ve kıl bir tipi var. Neyse ki sadece onu iyi bulmuyorum. Diğer tüm oyuncular cuk oturmuş rollerine.
  • Harika bir dizi ilk 4 sezonu neredeyse bir oturuşta izledim desem yalan olmaz..Bir haftasonuma malolmuştu..Harika espriler, geyikler var..Vincent ın menejeri Ari Gold adamı gülmekten yerlere yatırıyor..Dizideki hatunlar zaten inanılmaz..Kısacası 10 üzerinden 8.5 luk bir dizi..

    Tek handikapı bölümler çok kısa sürüyor ve sezon bölüm sayısı az ve sayıları değişken...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 2 Ocak 2009; 11:28:26 >
  • jeremy piven ( ari gold) zaten tüm ödüllere ambargo koymuş durumda. 4 kez emmy ye aday gösterilmiş son 3ünü üst üste almış ( en iyi yardımcı aktör), aynı dalda 5 kez altın küreye aday gösterilmiş 1 kez kazanmıştır. yani anlıcanız adam dizi ortaya çıktığından beri ödül kazanıyor.
  • ayrıca dizinin imdb puanı 9.3tür.http://www.imdb.com/title/tt0387199/

    burdan bile nasıl bir şey olduğu anlaşılıyor.
  • ya beyler ari gold fan club kurmak bu forumdaki en büyük hayalim ama hala yeteri kadar izleyen yok.

    bir başlasa millet bırakamıcak 5 sezonu birden izlicek ama. =))
  • Listeye Aldım..
  • İlk sezonu izlemiştim.2.sezonda alt yazıda senkron sorunu çıkınca soğudum diziden..Dizinin ilk sezonu çok güzeldi.
  • Gerçekten çok güzel bir dizi. Sezonluk orjinal DVDlerinin fiyatı da 30 TL olduğu için uygun ama 1. sezonu birçok D&R'da bulunmuyor. D&R'ın internet sitesinden 1. sezonu almanızı veya internetten indirmenizi öneririm.

    Emmy konusuna gelirsek Ari Gold kesinlikle Emmy'i hakediyor fakat Emmy'deki aynı dalda aday olan How I Met Your Mother dizisindeki Barney bence ödülü almalı çünkü kendisi resmen diziyi götürüyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.