Şimdi Ara

GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
214.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba....ilgili bir bölüm bulamadığım için, konuyu buraya açmayı uygun gördüm...

    Yeni eve taşınacağız. mutfak dolabı, açık bordo renk laminant press kaplama, birkaç çekmece ve kapak da, kontrast olsun diye, beyaz renk pvc vakum...



    ben, daha parlak yüzeye sahip olduğu, içinde ışık vurduğu zaman, mavi-mor vs. parlayan parçacıklar olduğu ve kontrast oluşturacağını düşündüğüm için, Emerald Pearl granit tezgah düşünüyorum:

    http://www.artasmermer.com/granit.php?urun=emerald_pearl

     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???




    Ama, satıcı (hatta Koçtaş'takiler bile), yapay malzeme olmasına karşın, kuvars içerikli olduğu, sağlamlığı (artık ne kadar sağlamsa; çünkü içinde kullanılan malzemenin gerçek kuvars olma ihtimali sıfır) ve hiçbir şekilde su geçirmemesinden dolayı daha hijyenik olması sebebiyle, ÇimStone'u öneriyorlar. Ayrıca, kenarları (görünen kısım) 2 kat olacağı için (4 cm.) daha iyi görünüyor. Ancak, bu ürün granit kadar parlak yüzeye sahip değil, kenarlarına asla çıta yapılmadığı için, kenarlardan su damlatma olasılığı yüksek ve içinde kullanılan ufak ufak cam ve ayna parçası gibi şeyler her ne kadar, ışıkta parlasa da, çok yapay duruyor (zaten yapay)...ayrıca seçilen renk de, kontrast oluşturacak nitelikte değil (her ne kadar, güzel olsa da:

    http://www.cimstone.com.tr/mainset.html

     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???



    fiyatlar

    granit: $275/m.tül (KDV dahil)
    ÇimStone: 370 YTL / m.tül (KDV dahil) [kenarla çift kat]



    Siz ne dersiniz arkadaşlar...bugün sipariş vereceğim...hangi ürünü alayım???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 11 Kasım 2008; 12:39:26 >







  • Konuyu internet sitemin google da bulunabilirliğini arttırmak için yaptığım araştırma sırasında gördüm ve müdahil olmak istedim.
    Sakarya ilinde 50 Yıldır mermer ve granit imalatı yapan Babam ile başladığımız Mermer-Granit-Cimstone imalatını, Mutfak & Banyo mobilyaları imalatını katıp devam ettirmekteyiz. Bu güne kadar binlerce granit tezgah ve bine yakın Cimstone tezgah yapmış bir işletmemiz var. Kısaca konuya vakıf olduğumu düşünüyorum.

    Öncelikle konuda yazılanlar arasında yanlış bulduğum noktaları aydınlatayım.

    boldshark ( 11 Kasım 2008, 24:18:41 )
    Yazılan: çünkü içinde kullanılan malzemenin gerçek kuvars olma ihtimali sıfır
    Cevabım: Granit bol miktarda kuvars barındırır tam anlamıyla ne şekilde elde ettiklerini söylemeselerde kuvars'ı artık granit parçalarından kırım yolu ile elde etmeleri oldukça kolaydır.

    Yazılan: kenarlarına asla çıta yapılmadığı için, kenarlardan su damlatma olasılığı yüksek
    Cevabım: Tüm mermer ve granit ürünlerinde olduğu gibi cimstone un da kenarlarına çıta (Korniş-Set-Damlalık) yapılabilmektedir tabi imalatçı bunun mümkün olmadığını söylüyorsa bu sizin iyi bir imalatçıyla karşı karşıya olup olmadığınızı gösterir. Bakınız:http://www.willowmutfak.com/cimstone/detay.htm
    Resimde göreceğiniz 45 Pah Damlalıklı ve Balıksırtı Damlalıklı ağırlıkta yapmakta olduğumuz 2 şekildir.
    ------------
    Yazılımcı (11 Kasım 2008, 13:06:27)

    Yazılan: yalnız, açık renk granitler zaten daha fazla su emiyor koyu renklere göre (hep öyle deniliyor ustaları tarafından)...Star Galaxy, Edmirald Pearl gibi koyu renk granitlerde ise, su emilim oranı sıfır değil ama çok çok düşük (belki de koyu olduğu için belli etmiyor)...

    Cevabım: Açık renk granitler derken bu genelleme kısmen doğruda olsa su emme oranı oldukça az olan açık renk granitlerde vardır ancak bu genelde incelemeye alınmaz nerede ise hiç bir işletmeci tarafından. Ancak şunu söyleyebilirim Koyu tabir ettiğimiz granitlerdeki (Ki açık renk gözeneksiz granitlerde mevcuttur) gözenek oranları oldukça az olduğundan su emme oranları çok daha az olur. Kılcal damalar veya gözenekler ne derecede olursa olsun siz siz olun imalatçınıza sorun tezgahın su sızdırmaması veya terleme yapıp dolaba zarar vermemesi için bir şey yapıyormusunuz diye. Eğer size altına komple polyester yada epoksi yaptığını söylerse çekinmeden güvenebilirsiniz. Ama eğer ne gerek var gibi bir cevap alıyorsanız. Durumu tekrar gözden geçirin derim. Ayrıca Polyester yada mermerit tezgahları hiç bir şekilde tavsiye etmem Çatlama-Yamulma tencere tavalardan zarar görmenin dışında en ufak bir çizik yada kabarmada tamiri mümkün değil zira üzeri boya ile kaplanmış bir betona benzer şekli ile üzeri zarar görünce altından farklı bir madde çıkar , Oysa mermer - granit ve çimstone da malzemenin üzerine bir zarar gelse altı yine aynı malzeme olduğundan bir sımparalama işlemi ile aynı şekle sokmak mümkündür. kabarma atma yamulma olayı olmadığı gibi Granit ve Cimstone çok çok sağlam malzemelerdir.
    ------------------
    boldshark (11 Kasım 2008, 13:22:47)
    Yazılan: MDF nasıl ahşap takidi, içinde çimento, demir tozu, talaş tozu vs . gibi birçok ürün içeren bir malzemeyse, ÇimStone da granit taklidi, içinde %80 kuvars içerdiği (!) söylenen ve bu sırada, çok biliyormuş gibi " kuvars Dünya'daki en sert malzemedir, bunun içeriği de sırf kuvars" palavralarıyla satışı yapılan bir ürün..

    Cevabım: Kuvars içerdiği doğrudur içermese tüketici haklarına dava edin kat be kat fazlası ile alın yaptığınız Daha evvelde dediğim gibi kuvars bulmak o kadar da zor değil zira parçacık halinde işliyor firma kuvars'ı ayrıca kuvars dünyanın en sert malzemesi değil ikinci olarak bilinir birincisi Elmas dır ki biz mermer-granit ve cimstone u Elmas ile işleriz. Cimstone un avukatlığını yapacak değilim ama palavralarla iş yapan bir firma Dünyanın onlarca ülkesine mal satamaz bunun içinde Avrupada var İngilterede bir ofisleri mevcut. Hong Hong metrosu Cimstone ile döşendi ayrıca her geçen gün üretimi kapasitesi ve satışları artmakta firmanın.


    boldshark : 11 Kasım 2008, 20:32:34

    Yazılan:
    satıcı tabi ÇimStone'dan yana çünkü granit kayıp oluyor. Mesela 120 cm. genişliğinde bir granit kesildiğinde, kalan 50 cm.lik genişlik bir işlerine yaramıyor ama ÇimStone standart olarak 140 cm. genişliğinde olduğu için, kayıp vermiyorlar...Tabi, satıcı bunları açıklamıyor ama hesap ortada

    Cevabım.
    Cimstone da fire genelde daha fazla olmasada artan malzemenin ufak işletmelerde 2. talebe uygun olup olmaması satıcının gözünü korkutur ve sizden masrafı çıkartmak ister bu bazen makul oranların dışına taşabilir. Ancak ölçülerinizuygun ise sorun kalmaz. Desen yönü olmayan bir ürün olduğundan yatay ve dikey kesilip kullanılması açısından fire vermemeye elverişli bir üründür Cimstone ayrıca 120cm lik granitler görmüş olabilirsiniz ama ben nerede ise hiç görmedim zira Granitte plakalar ve este tabir ettğimiz dar kesim taşların ebatları Genelde Boy:200-340cm arası olmakla birlikte enleri Çin-Hindistan granitlerinde 60-65-70-80-90gibi değişir. Ancak İtalyan tabir edilen aslında dünyanın bir çok ülkesinden gelip Türkiyede kesilen Plakalar ise çoğunlukla 150cm den az olmayıp 210-220 cm ye kadar da olabilmektedir yani granitlerde de pek bir sıkıntı olmaz artan taş mutlaka bir yerlerde değerlendirilir.

    Ayrıca Cİmstone almayı düşünenlere bir uyarım var. Cimstone asitlere dayanıklı olsada. Riviera (422) da Kullanılan sedef (Halk arasında midye tabir edilen desenler) Özellikle çamaşır suyu kullanımında erime yapıyor ve desen yerleri çukurlaşıyor. Mermerde sorun olan asitler (Limon-Yoğurt-Çamaşır suyu) bu modelde yalnızca çamaşır suyunda sorun olmaktadır. Bu ürün de çamaşır suyu kullanmanızı tavsiye etmem.
    Bizim bir müşterimizin başına geldi çamaşır suyu kullanımını kesince çok az bir oyuklukla kurtardı zarar vermeyecek bir şekilde kaldı oyulma durdu.

    Her türlü destek içinwww.willowmutfak.com adresinden iletişim formu yada mail adresime ulaşırsanız sizlere yardımcı olmaya çalışırım. Telefonlarımda mevcut. (0542 7309931)
    Sitede de göreceğiniz üzere Bİz hem Mermer-Granit-Cimstone Tezgahları hemde Mutfak mobilyalarını kendimiz üretmekteyiz. Mutfak bir takım çalışması ile mükemmel olur. Başarı ayrıntılarda gizlidir...
    Kalın sağlıcakla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trueagle -- 3 Nisan 2010; 22:44:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MMX 166

    quote:

    Orijinalden alıntı: raver
    daha öncede forumda konuşulmuştu asla mutfakta granit kullanmayın radyasyon yayıyor kanser yapıyor çok zararlı..!!!
     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???


    yuh.dogal tas nasıl radyasyon yayar?

    ‘MUTFAKLARDA GRANİT KULLANILMAMALI’
    Türk Atom Enerjisi Kurumu (TAEK) Radyasyon Sağlığı ve Güvenliği Dairesi Başkanlığı Fizik Mühendisi Doç. Dr. Şeref Turhan, dünya genelindeki radyasyon kaynaklarının yüzde 85’inin doğal, yüzde 15’inin ise yapay olduğunu bildirdi.

    Doğal radyasyonun; gama ışınları, kozmik, vücut içi ışınlanma ve radondan oluştuğunu belirten Turhan, tüm gıdalar ve yapı malzemelerinde de bulunan radyasyonun, dünya ortalaması sınırının altında olduğunu kaydetti.

    Granitteki yoğun radyasyona dikkati çeken Turhan, “Mermer varken mutfaklarda bile granit kullanılıyor. Mermerdeki radyasyon, granite göre yok denecek kadar az. Granit, dış yapılarda kullanılıyor ancak, son zamanlarda evlerin içinde de kullanılmaya başlanmış. Çin’den ithal edilen granitte de Türkiye’de üretilen granitte de radyasyon var. Granit döşeme, ıslak zeminli yerler ile mutfaklarda tercih edilmemelidir” diye konuştu.

    Turhan, Komisyon Başkanı Nuri Uslu’nun “Mutfaklarda, granit kullanmak sakıncalı mı?” sorusu üzerine, “Sakıncalı... Şöyle ki; mermer gibi bir malzeme varken neden granit kullanılsın?” karşılığını verdi.

    Turhan, mutfakta kullanılan granitin yayacağı radyasyonun insan sağlığına etkisinin tespitinin çok zor olduğunu belirterek, ev gibi kapalı alanlarda daha az radyasyon içeren yapı malzemelerinin tercih edilmesi gerektiğine dikkati çekti.
    http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/452814.asp
    en iyisi mermer




  • Mermerit nasıl birşey demişsiniz. O tamamen kansorejen içeren bir üründür. Sıcağa dayanmaz. Görüntüsü fazlası ile yapmacıktır. Zaten granit taklitidir. Mutfağınızda ağır bir kokuya neden olur. Evinde bunu kullanıp her gün 2 saat dolap kapaklarını açıp havalandırmak zorunda kalanları biliyorum. Tek kelime ile mermerit - Dökme mermer dedikleri tezgah bir mutfağın başına gelebilecek en kötü şeydir.

    Cimstone tavsiye ederim (Taklitlerinden kaçınmanız koşulu ile) Gerçek cimstone u anlamak ise çok basittir. Gerekli bilgilere Cimstone imalatçısı dan ulaşabilirsiniz.

    Granit de yabana atılır bir şey değildir. İçinde uranyum falan içermez ancak senede bir tek sigara içmiş kadar kansorejen yapabilir. Gerekli bilgi için granit üreticisi

    araştırın öğrenin,Bilgi en büyük hazinedir.




  • Merhabalar doğal taş madencilik firması olarak açılan konuyu inceledim ve nedir ne değildir diye bir yorumda ben yazmak istedim.öncelikle bir soru sorulmuş ve ardından her kafadan farklı bir ses çıkıvermiş.bahsi geçen mutfak tezgahı uygulamalarının her ikiside gayet kullanışlı ürünlerdir.ki öyle olmasa rağbet görmez.üretici ve uygulamacı olarak kullanılabilirdir diyebiliyorum.he bunlar arasında bir farkvar mı? evet var.bunlardan granit doğal olarak doğadan edinilir ve istenilen ebatlarda uygulama yapılır kalitesi tartışılmazdır.Çimstone ise son dönemlerde iyice baş gösteren ve gerçektende gayet kullanışlı bir suni yapıdır.esneklik açısından Çimstone daha toleranslı olmakla birlikte fiyat bakımından da granite nazaran daha uygundur.piyasa içinden konuşmak gerekiyorsa da her ikisinin de talep oranı aynı denebilir.yani karar renk zevkine kalıyor denilebilir.dileyen olursa şuan mevcut bulunan internet sitemizden modelleri inceleyebilirsinizde isteyene mail olarakta yardımcı olmak isterim.



    web site:https://tezgah.mermeravm.com/
    mail: info@mermeravm.com
    tel:212 876 2045

     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???

     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???
     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???


     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???


     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???


     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinerhuseyin -- 14 Haziran 2019; 21:58:33 >




  • http://www.artasmermer.com.tr firma sahibiyim. Arkadaşlar 330 TL nin altında fiyat verenlere itibar etmeyiniz. Sonrasında kalınlaştırmadır sübürgeliktir vs herşeye ekstra fiyat biçiyorlar. Ve fiyatın gerçekten bu rakam olmadığını görüyorsunuz. Bu şekilde fiyatlandırma yapmak yanıltıcı oluyor ve ticaret ahlakına göre yanlıştır. Veyahut da çin malzemelerini orjinal çimstone diye satıyorlar. Yine bir sıkıntı fatura kesmeyerek devleti dolandırıyorlar. Dikkatli olmanız konusunda konuyu bilen bir vatandaş olarak uyarma gereği duydum. Çimstone fiyatı 330 TL den aşağı ise bir sıkıntı vardır. Süpheli yaklaşın derim. Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KemalBilgin -- 22 Şubat 2017; 20:51:47 >
  • ben granit severlerdenim hatta nacizhane size birkaç önerim olacak .. http://www.sahratas.com yıllardır granit üzerine hizmet vermekte fiyat almadan kesinlikle iş yapmayın yaptırmayın derim .. granit fiyatları olarak gerçekten müşteri dostu fiyat vermekteler vede granit işcilikleri dört dörtlük. tavsiye ederim arayın görüşün inceleyin karar verin ..




  • merhabalar ben DİYARBAKIR MESUT MADENCİLİK.SAN, ADIM ZEKİ ÖZER mutfak tezgahlarına kullanılan bütün ürünleri biliyoruz çünkü İSTİKBAL REGİNA KELEBEK MUTFAK LİNEA DEKOR VİTRA BUNLARIN TEŞİRLERİNİ VE BÜTÜN İŞLERİNİ tezgah uygulamalarını yapıyoruz formdaki arkadaşların sorularına cevap vermeye çalışacam Bölgemizde 2004 yılına kadar tezgahlar için kullandığımız en iyi malzeme afyon beyaz,dı 2004 sonrasında granit daha fazla kullanmaya başlandı granit mermerden daha sert mağmatik kayadır mermer tezgahta kalınlık olarak 3 cm kullanılmasına rağmen granit ve çimstone kadar sağlam değildir granit ve çim stone 2 cm kalınlığındadır 2007 yılında çimstone satışlarımız başladı çimstone renklerin aynı olması ve bütün ürünlerin kuars ve tek kalitede olduğundan dolayı müşterinin renk beyinisine kalmış 2010 yılında corian akrilik öretimine geçtik şuanda bu üründe çok rağbet görüyor bunun en büyük avantajı tezgah nakadar uzun olursa olsun ekyerinin belli etmemesidir.

    benim size tavsiyem

    1.seçiminiz koyu renkler ise star glaxi werda star granit yapmanız açık renkli beyaz gri sarı renk vs. granitler yumuşak minerallerdir. fiyat 150-350 tl arası

    2.açık renk sarı beyaz gri kırmızı bunlarda elmastan sonra ensert olan kuars çimstone tavsiye edilir fiyatı 320- 420 tl arası 305 tek parça boy fire olmazsa iskonto yapılır bu arada orjinal izmir malı yalnız mesut madencilik ve bir atölye kullanıyor gerikalan mermer atölyeleri çakma çin malı kullanıyor

    3.biraz titiz ve paranızda varsa corian davsiye edilir çünkü evye ön cıta arka süpürgelik veya tezgah arasının tamamını eksiz tek parça gibi kaplaya bilirsiniz bunlarında yaklaşık fiyatları 180-350 usd

    buarada unutmadanwww.mesutmadencilik.com.tr uygulamalar bölümünde inceleye bilirsiniz.GÜNEYDOĞUNUN HER TARAFINA UYGULAMA YAPIYORUZ HATAYDAN IRAK,KA MUTFAKLARA ÇİMSTONE CORİAN UYGULADIĞIMIZ MÜŞTERİLERİMİZ VAR.
    NOT:corian akrilik lg marka kullanmaktayız çimstone,de şuanda 6 yeni taş,la 2013,e merhaba dededi arkadaşlara duyurulur.




  • leteral kullanıcısına yanıt
    Altı tırtıklı (Pütürlü) olan ürün katrak dediğimiz büyük makinelerde kesilmişdir. Ebatları 220x350cmler kadar çıkabileceği gibi bir çok formdada kesilebilir. Bu kesimi genelde çin ve hint taşlarında bulamazsınız ama bu tam anlamıyla hiç yok gibi algılanmasın. Ayrıca bu tip kesimli ürünler italyandır gibi bir şeyde söz konusu değil. Bir çok yerli firma ve bir çok ülke bu tip kesim yapmaktadır. Piyasada ispanyol ürünüde çok mesela.
    Taş taştır gibi bir düşüncede yanlıştır. Zira çinliler paradan başka birşeye değer vermedikleri için oluşumunu tamamlamamış yada yeterli kalitede olmayan ürünleri yetersiz işleme ile örneğin az parlatarak piyasaya sürmekteler. Su emme oranı yüksek olan taşlardan tutunda boyanmış taşlar ve pas kusan taşlar gördük piyasada. Çin mallarını hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum. (Çin seddini yaptıklarında bizimle aralarına kıyamete kadar engel koymak istememişlermiydi :) ) - (Çok konu içi olmasada Doğu Türkistandaki Türklere yaptıkları bin bir eziyette cabası ) Yerli granitlerde kullanılabilir. Ancak ben yinede sizlere 2 ürünü tavsiye ederim duacı olursunuz. Cimstone ve Belenco. Bu iki üründe kesinlikle birbirini aratmayan özelliklerde ve kalitede olup yerli üretimdir. İki üründe rüştünü ispat etmiş ve dünyaya satılan ürünlerimizdir. Ürünler hakkında detayılı bilgiyiwww.kartalgranit.co adresimizde bulabilirsiniz fotoğraflardan tutun renk kartelasına hatta fiyat listesine bile ulaşabilirsiniz. Biz sadece İstanbul-Sakarya-Bilecik-Bolu-İzmit bölgesine hizmet verebilmekteyiz diğer şehirlerde yapılacak bir işte menfaatimiz yoktur yalnızca bir teşekkür yada hayır duası almak için günde bazen 10-20 kişinin mailine cevap yazmaktayım. Graniti hiç bir şekilde kimseye önermiyorum. Ancak ısrarla isteyenlere granit tezgahlar takıp gerkli uyarıları yapıyoruz. Zira radyasyon yaydığıda bir gerçektir. Ev içinde özellikle ıslanan zeminlerde ve tezgahlarda çok dikkat edilmeli ev iyi havalandırılmalıdır. Daha bir çok detayı var inşaallah bu detayları ele alan bir blog yayınlayacağım yakında fırsat bulabilirsem. Kalın sağlıcakla...




  • merhabalar ben DİYARBAKIR MESUT MADENCİLİK.SAN, ADIM ZEKİ ÖZER mutfak tezgahlarına kullanılan bütün ürünleri biliyoruz çünkü İSTİKBAL REGİNA KELEBEK MUTFAK LİNEA DEKOR VİTRA BUNLARIN TEŞİRLERİNİ VE BÜTÜN İŞLERİNİ tezgah uygulamalarını yapıyoruz formdaki arkadaşların sorularına cevap vermeye çalışacam Bölgemizde 2004 yılına kadar tezgahlar için kullandığımız en iyi malzeme afyon beyaz,dı 2004 sonrasında granit daha fazla kullanmaya başlandı granit mermerden daha sert mağmatik kayadır mermer tezgahta kalınlık olarak 3 cm kullanılmasına rağmen granit ve çimstone kadar sağlam değildir granit ve çim stone 2 cm kalınlığındadır 2007 yılında çimstone satışlarımız başladı çimstone renklerin aynı olması ve bütün ürünlerin kuars ve tek kalitede olduğundan dolayı müşterinin renk beyinisine kalmış 2010 yılında corian akrilik öretimine geçtik şuanda bu üründe çok rağbet görüyor bunun en büyük avantajı tezgah nakadar uzun olursa olsun ekyerinin belli etmemesidir.

    benim size tavsiyem

    1.seçiminiz koyu renkler ise star glaxi werda star granit yapmanız açık renkli beyaz gri sarı renk vs. granitler yumuşak minerallerdir. fiyat 150-350 tl arası

    2.açık renk sarı beyaz gri kırmızı bunlarda elmastan sonra ensert olan kuars çimstone tavsiye edilir fiyatı 320- 420 tl arası 305 tek parça boy fire olmazsa iskonto yapılır bu arada orjinal izmir malı yalnız mesut madencilik ve bir atölye kullanıyor gerikalan mermer atölyeleri çakma çin malı kullanıyor

    3.biraz titiz ve paranızda varsa corian davsiye edilir çünkü evye ön cıta arka süpürgelik veya tezgah arasının tamamını eksiz tek parça gibi kaplaya bilirsiniz bunlarında yaklaşık fiyatları 180-350 usd

    buarada unutmadanwww.mesutmadencilik.com.tr uygulamalar bölümünde inceleye bilirsiniz.GÜNEYDOĞUNUN HER TARAFINA UYGULAMA YAPIYORUZ HATAYDAN IRAK,KA MUTFAKLARA ÇİMSTONE CORİAN UYGULADIĞIMIZ MÜŞTERİLERİMİZ VAR.
    NOT:corian akrilik lg marka kullanmaktayız çimstone,de şuanda 6 yeni taş,la 2013,e merhaba dededi arkadaşlara duyurulur.

    BAYİLİKLERİMİZ
    1.DUPONT CORİAN
    2.MONTELLİ MODİFİYE AKRİLİK
    3.SİLVERLİNE ANKSTRE
    4.GRANDE STELLA MOZAİCO

    www.mesutmadencilik.com.tr

     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???




  • quote:

    Orijinalden alıntı: boldshark

    Arkadaşlar merhaba....ilgili bir bölüm bulamadığım için, konuyu buraya açmayı uygun gördüm...

    Yeni eve taşınacağız. mutfak dolabı, açık bordo renk laminant press kaplama, birkaç çekmece ve kapak da, kontrast olsun diye, beyaz renk pvc vakum...



    ben, daha parlak yüzeye sahip olduğu, içinde ışık vurduğu zaman, mavi-mor vs. parlayan parçacıklar olduğu ve kontrast oluşturacağını düşündüğüm için, Emerald Pearl granit tezgah düşünüyorum:

    http://www.artasmermer.com/granit.php?urun=emerald_pearl

     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???




    Ama, satıcı (hatta Koçtaş'takiler bile), yapay malzeme olmasına karşın, kuvars içerikli olduğu, sağlamlığı (artık ne kadar sağlamsa; çünkü içinde kullanılan malzemenin gerçek kuvars olma ihtimali sıfır) ve hiçbir şekilde su geçirmemesinden dolayı daha hijyenik olması sebebiyle, ÇimStone'u öneriyorlar. Ayrıca, kenarları (görünen kısım) 2 kat olacağı için (4 cm.) daha iyi görünüyor. Ancak, bu ürün granit kadar parlak yüzeye sahip değil, kenarlarına asla çıta yapılmadığı için, kenarlardan su damlatma olasılığı yüksek ve içinde kullanılan ufak ufak cam ve ayna parçası gibi şeyler her ne kadar, ışıkta parlasa da, çok yapay duruyor (zaten yapay)...ayrıca seçilen renk de, kontrast oluşturacak nitelikte değil (her ne kadar, güzel olsa da:

    http://www.cimstone.com.tr/mainset.html

     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???



    fiyatlar

    granit: $275/m.tül (KDV dahil)
    ÇimStone: 370 YTL / m.tül (KDV dahil) [kenarla çift kat]



    Siz ne dersiniz arkadaşlar...bugün sipariş vereceğim...hangi ürünü alayım???


    Dostum bizde şuan mutfak yaptırıyoruz 1 haftayakadar dolağlar ve tezgah gelir.Çok araştırdım ve sonunda granite karar verdim sebebi ise.
    Çimston yapay bir malzeme çok fazla renk seçeneği var ama yapay üzerine limon döktüğünde leke yapabiliyor ve de çok sıcak tencere tava koyduğunda yanmada yapabiliyor.Sert bir cisimle vurduğunda çizilebiliyor insannın sonuçta elinden tencere kayıp tezgaha vurabilir.
    Ama granitte hiçbir şey olmuyor.Granitte renk sıkıntısı var.Ben star galxy modelini çok beyendim.
    Granit alırkenden şunu sormayı unutma çin maımı hindistan malımı.Çinden uzak dur.italyan derse deki malzemesi çindenmi geliyo hindistandanmı.Çünkü italyada granit yok sadece işmesini yapıyolar




  • YmE17 kullanıcısına yanıt
    MİMART STONE MEKAN MİMARİ

    DUVARINI kendin tasarla!www.mimartstone.com,ile


    Özel renkli taşlarla ve ileri teknoloji tekniklerinin kullanıldığı mimart stone renkler desen farkındalik gerçekleştirilen çalışmalarımızı,tasarım ekibimizin yaratıcılığı ile sentezliyoruz.

    Kişiye ve kurumsal kimliğinize özel, patina işlemlerini,farklı renk çalışmalarını,seçtiğiniz file paneller 30x30 ebatında uygulayarak,mekanlarınıza ayrıcalık katıyoruz.

    Artık hayal dünyanızın keyfini çıkarmak daha kolay!www.mimartstone.com
    MİMART STONE MEKAN


    SORUNUZUN CEVABİNA GELİNCE HERYERDE KULLANILAN BİR ÜRÜNDÜRwww.mesutmadencilik.com.tr uygulamalar linkinden izleye bilirsin GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU??? GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU??? GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???https://store.donanimhaber.com/c9/4b/20/c94b2072afaeffd7ac659a60bb00d0fd.jpg
     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU??? GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???




  • Olay bilgi vermekten çok reklam kampanyasına dönmüş bizde yapalım reklamımızı o zaman :)
    Reklamdan çok sayfalarımızda örnek fotoğraflara bakabilir. Çeşitli bilgi sayfalarından yaralanabilirsiniz. Ayrıca güncel fiyatlarımızı görebilirsiniz.

    http://www.kartalgranit.com
    http://www.cimstoneistanbul.net
    http://www.cimstonekocaeli.com
    http://www.cimstonesakarya.com
    Ayrıca Aynı anda Motfak mobilyalarınıda üretmekteyiz mobilya işinde sadece Sakaryada hizmet vermekteyiz.
    http://www.sakaryamutfak.net
    Ayrıca Corian işinde İstanbulun sayılı mutfakçılarına hizmet etmekteyiz. Corian ihtiyaçlarınız içinde bizimle yukarıdaki web adreslerinden irtibata geçebilirsiniz.

    Namık Kartal...




  • Granit tezgah konusunda ankara'da olan firmamız kaliteden ödün vermeden uygun fiyatlara çok çeşitli mutfak tezgah modelleri üretmektedir, daha detaylı bilgiye sitemizden erişebilirsiniz;

    https://akyuzgranit.com/tr/anasayfa




  • Merhaba,

    Zaman artık çok hızlı değişikler ile sürüyor..Teknoloji çok ilerliyor ve yeni ürünler teknolojinin avantajları ile evlerimize giriyor..Bunlardan en önemlisi bence Corian Mutfak Tezgahı..Çünkü artık taş tezgahlar hızlı yaşanan hayatımızda çok fazla temizlik gerekliliği doğurduğu için zamanımızı alabiliyor..Bu anlamda gözenek yapısı olmayan hijyenik tezgahlar olan Corian Tezgahlar çoğunlukla ev hanımlarının tercihi günümüzde..Dolayısı ile Çimstone mu Granit mi gibi mukayeseye de girmeye pek gerek kalmadı diyebiliriz.
    Granit,Çimstone,Belenco,Silestone gibi taş tezgahlar da eğer doğru kullanıcı ile buluşursa mekanlarda pratiklik ve şıklık tabi ki yaratabilir.Ama Corian Tezgahlar yerinde tamir edilebilme özellikleri ile de avantajlıdır.İstanbul'da hem profesyonel bir firma olan hem de ekonomik Corian Metretül Fiyatı ve Corian Metrekare Fiyatı sunan yegane firma KREA Granit i öneririm herkese..WWW.KREAGRANIT.COM.TR
    Aynı zaman da Franke,Schock,Teka ve Dominox ankastre ve eviye ürünlerini de bulabilir ve kampanyalı fiyatlardan yararlanabilirsiniz..
    Sevgiler..
     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kardelen Flwr -- 17 Aralık 2015; 14:55:01 >




  • Selamlar,

    Artık Granit Tezgahlar günümüzde mutfak tezgahı olarak tercih edilmiyor.Bunun en büyük sebebi hijyenik olmamaları diğer ürünler kadar..En hijyenik ürün ya da marka nedir dersek akrilik ürünlerde Corian markası..Corian Tezgahlar bütün diğer tezgahlardan daha hijyeniktir.Çünkü tezgahlarda yüzeyde gözenek yoktur..Yani mikrop ve bakteri barınmaz. Çimstone,Belenco,Silestone gibi tezgahlar ise yüzeyinde gözenek olmakla birlikte granite nazaran daha hijyeniktir.Ancak Corian kadar değildir..
    Size önerebileceğim bütün ürünleri görüp inceleyebileceğiniz büyük bir firma var KREA Granit..Bu firma her konuda profesyonel yaklaşıp,kullanıcıya uygun tezgahı veriyor..Yani kullanıcı odaklı..Siz alışkanlıklarınıza,temizlik pratikliğinizi vs anlatıp size çözüm üretiyorlar..Yorulmadan zevkle yaptığım alışverişlerden biri oldu hayatımda..
    KREA Granit'e sormadan,Tezgah Metretül Fiyatı,Tezgah Metrekare Fiyatı almadan tezgah yaptırmayın..

    www.kreagranit.com.tr


     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU??? GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüneyt Aljkdr -- 21 Aralık 2015; 1:04:47 >




  • Çimstone Nedir?
    Çimstone, İtalyan BRETON firmasına ait ileri teknolojik süreçle üretilir ve %93’ü kuvars, %7’si polyester reçine bağlayıcı ve pigmentlerden oluşur. Kuvars, Çimstone’a eşsiz sağlamlık ve dayanıklılık kazandırır. Kuvarsın bu sağlamlık büyüsünü kolayca bozamazsınız.

    7 mohs sertliği ile elmas sertliğine oldukça yaklaşan kuvars sayesinde Çimstone, yüksek çizilme ve aşınma dayanımı gösterir; metal veya benzeri malzemelerle çizilmez. Böylece, Çimstone bankonun üzerinde ekmek tahtası olmaksızın kesme, doğrama işlemlerini rahatlıkla yapabilir, yemek hazırlarken bankonun tamamını çalışma alanı olarak kullanabilirsiniz.

    Çimstone, sevdiklerinize mutfaktaki maharetlerinizi göstermek için size özgür alanlar yaratır...

    Kompakt yapısı ile sıvı emmeyen Çimstone, bu özelliği sayesinde leke tutmaz, asit ve bazların yıpratıcı etkilerine karşı yüksek dayanım gösterir. Zeytinyağı, şarap, sirke, limon, deterjan, aseton, oje gibi malzemelerin diğer yüzeylere verdikleri zararlardan etkilenmez.

    Parlaklığını kuvarsın doğal ışıltısından alan Çimstone, sonradan parlatma gerektirmez. Suda çözülen nötr bir deterjan, temizliği için yeterlidir. Bu nedenle temizlik giderlerinden önemli ölçüde tasarruf sağlar, temizlik sürelerini kısaltır. Kısacası Çimstone, size sevdiklerinizle geçirebileceğiniz uzun saatler bırakır...

    Mikro gözeneklere sahip doğal taşların aksine çimstone, Avrupa’nın en seçkin Ürün Analizi ve Güvenirliği Merkezi LGA Qualitest GmbH tarafından verilen hijyen raporuna sahip tek yüzey kaplama malzemesidir. Bu belge ile yüzeyinin kolay temizlendiği, temizlik sonrası mikrobiyolojik hijyen açısından tamamen güvenli olduğu onaylanmıştır.

    Çimstone ayrıca kamu sağlığı ve güvenliği ile ilgili uluslararası düzeyde lider sertifikalandırma ve test kuruluşu olarak kabul edilen National Sanitation Foundation International (NSF) tarafından da sertifikalandırılmıştır. Amerikan Ulusal Standartlar Enstitüsü ANSI tarafından da onaylanmış olan NSF 51 Sertifikası alan Çimstone, üzerinde yiyeceklerin hazırlanabileceği en güvenilir yüzeylerden biridir.

    Mermer, granit gibi taşlar rezervlerle sınırlı olduğundan istenilen miktar, kalite ve renk seçeneğini her zaman sunamazken, Çimstone tasarım ve alternatif zenginlikleri ile farklı, dolap kapakları ile uyumlu, değişik beklentilere uygun renklerde üretilebilir. Pigmentlerle renklendirilen ayna, cam, deniz kabuğu, bazalt, pirinç talaşı gibi farklı malzemelerle efektler verilebilen Çimstone, bugüne kadar alışılagelmiş yüzey kaplama malzemelerinden çok farklı görünümlere olanak sağlar, günümüzün değişen mutfak kültürüne ve modern tasarımlarına eşlik eder.

    Çimstone üretiminde kullanılan su ve atıklar, otomatik su arıtma teknolojisiyle ayrılmakta; arıtılan su, işletme ünitesine tekrar geri gönderilerek, su ve enerji sarfiyatı minimuma indirgenmektedir. Çimstone ürünlerinde kullanılan cam ve ayna kırıkları geri dönüşümden gelen malzemelerdir. Kısa dönemde değiştirmeyi gerektirmeyecek şekilde dayanıklı olan, basit bir temizlikle ilk günkü ışıltısını ve güzelliğini ömürboyu muhafaza edebilen Çimstone bankolar, daha az enerji tüketimi, daha az fire, yüksek oranda su ve enerji tasarrufu ile sürdürülebilir çevreye dost ürünler kategorisinde yer almaktadır.




  • Arkadaşlar merhaba ufak bi tavsiyem olacak.
    Sitelerde Mehmet usta diye biri terafından dolandırılıp 2 hafta zamanımın çalınmasından sonra uzun uğraşlar donanımhaberden bulduğum artasmermerehttps://www.artasmermer.com.tr burdan teşekkür ediyorum işçişiği olsun ilgi alaka olsun gerçekten çok memnun kaldım. Ankara’da olan arkadaşlara tavsiye ediyorum. Bunlarda fotoğraflar
    1 aydır kullanıyorum leke yada çizik olayına rastlamadım
     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???
     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???
     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???
     GRANİT Mİ ÇİMSTONE MU???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red-Label -- 6 Mart 2019; 14:0:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.