Şimdi Ara

KOTOR 2 Nar Shaddaa sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar KOTOR 2 nin Nar Shaddaa bölümünde takıldım. Sebebi gereken görevi vermiyor olması. Oyunda yapacak bir şey kalmayınca bi kaç tam çözüme göz attım, orada yazdığına göre Ebon Hawk'a saldırı olduktan sonra (içeri adamlar giriyor falan) bize bi görev verilecek ve biz Nar Shaddaa Docks'ta bulunan bara gidip oradaki "Private Lounge" girecez.

    Ne yazıkki bu görevi alamıyorum ve daha önceki savelerin üzerine oyun kaydettim. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snbaks -- 10 Kasım 2008; 17:02:18 >



  • quote:

    Orjinalden alıntı: snbaks

    Arkadaşlar KOTOR 2 nin Nar Shaddaa bölümünde takıldım. Sebebi gereken görevi vermiyor olması. Oyunda yapacak bir şey kalmayınca bi kaç tam çözüme göz attım, orada yazdığına göre Ebon Hawk'a saldırı olduktan sonra (içeri adamlar giriyor falan) bize bi görev verilecek ve biz Nar Shaddaa Docks'ta bulunan bara gidip oradaki "Private Lounge" girecez.

    Ne yazıkki bu görevi alamıyorum ve daha önceki savelerin üzerine oyun kaydettim. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Teşekkürler.


    Tam hatırlamıyorum ama zehirli gazla dolu barın sahibi seni davet edecek hologram ile. Ebon hawk a gir çık bi; herkesi öldürdüğüne emin ol bazen kargo odalarından birinde adam kalıyor. başka bir gezegene gidip gelmeyi deneyebilirsin. Grup üyelerinle konuş bir konuşma tetikliyor olabilir questi (t3 ile falan)




  • Hepsini denedim... Benim ilk gittiğim ilk gezegen Nar Shaddaa olmuştu. Gemideki herkes öldükten sonra baktım bir şey olmuyor diğer gezegenlere gittim. Tüm gezegenler bitti ve tek kalan Nar Shaddaa. Herkesle konuştum ama bi sonuç yok. İşte o bahsettiğin hologram daveti gelmedi. Teşekkürler yine de.

    Belki benim baktığım tam çözümde oynayan kişinin yapıpta benim yapmadığım bir quest bu görevi tetikliyor olabilir. Şuan yapmamış olduğum questler var (Ebon Hawk basıldı o ayrı). Fakat bu mevcut questleri de yapamıyorum çünkü haritanın neresine baktıysam hiçbir değişiklik olmuyor. Örneğin: Hutt ırkından olan (şu oturan büyük soluncan ) adamla konuştuğumda bana bi görev verdi fakat bu görevi nerde yapacağım belli değil. Öte yandan haritada hala açılmamış yerler var. Daha doğrusu AÇILAMAYAN yerler var. Çünkü oraya gireceğim kapı kapalı. Fakat kapı "Locked" vs. şekilinde değil. O kapıyı açma komutu vereceğim mouse şekli dahi çıkmıyor.

    O kapıların arkasında bir şey olabileceği fikriyle oyun hilelerine baktım. Kapıyı açma konusunda bir bug oluştuysa bu durumda kapının içinden geçerek questi açarım dedim en azından. Gel gör ki oyun hilelerinde duvarlardan geçme yok. (Hem zaten herhangi bir hileyi çalıştıramadım ya neyse...)




  • O G0T0 yu ortadan kaldırmanı istiyor sanırım; onu da bara gidip oradan bir şekilde gotonun gemisine geçerek yapabiliyosun. bi uninstall - reinstall dene istersen save leri yedekleyip. mira/hanharr ile konuştun mu (iyiyken ilki kötüyken ikincisi açılıyor)
  • Mira ilk konuşamadım. Çünkü sadece ara demolarda görüyorum. Bi reinstall yapim en iyisi. Sağol yardım için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.