Şimdi Ara

VOLVO OZEL SERVIS (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
20
Favori
110.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • siz siz olun direksiyon içindeki o metal parçaları asla ama asla elletmeyin.. ayarı bir kere bozuldu mu bir daha eskisi gibi olmuyor.
  • izmir de volmar açıldı... tavsiye ederim baya ilgililer ve ellerinde yetkili servisteki cihazlar da mevcut şıp diye çözüyorlar bütün sıkıntıları :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremonline

    EMRECAN volvo serviste yaşadıklarım..

    2001 model s40 aracımın gösterge paneli ampullerini değiştirmek için emrecan a gittik.. Sadece yapacağı şey sökmekti. Çünkü ğösterge paneli ampullerinden bulmak zor. volvo yetkili servis tanesini 20 tl ye satıyor ki gösterge panelinde 4 tane sütte ve altta da en az 15 tane var. fiyatı siz tahmin edin. Maslakta Far Tuning de led yaptıralım dedik.. Neyse Emrecan göstergeyi söktü. Far tning e gittik, panel açıldı temizlendi ama gösterge panelinin içinde paneldeki yeşil rengin ampullerdeki şapkalardan değil de panelin üzerindeki filmden olduğunu anlayınca led işi yattı. Ney gere geldik Emrecan a tekrar taktılar. Tabi gösterge panelini sökmek için direksiyonu söküyorsunuz.. Zahmetli iş.. neyse taktılar. Bu olaylar gündüz oluyor tabi. neyse işe döndüm vs akşam oldu bi baktım akşam bir ampül yanmıyor.. Hararet işiği.. Dedim heralde yerine oturmadı takarken ampul. gittik geri emrecana tekrar direksiyon sök tak işi..Halloldu.. Bu arada ordaki elemana dedim ki ya benim korna sağda çalışıyor soldan çalmıyor.. ayarlarmısın.. tamam dedi. aldı eline tornavida pense kanırtarak direksiyon içindeki o hassas parçayı çekiştiriyo..
    takıyo airbag i basıyoruz bu sefer sağ tamam sol yok. tekrar sök tekrar kanırt bu sefer iki taraf ta da tık yok.. ya dedim bu böle olmayacak.. ortadaki zamazingonun ayarı iyice bozuldu falan.. neyse aldım Formen e gittim servis.. Emrecanın ayarının içine ettiği ortadaki parçayı değiştirdiler. allahtan ellearinde çıkma direksiyor varmış da halloldu yoksa direksiyon ile geliomuş o parça ama bana 150 ye kakaladı saolsun..

    yorum sizin..

    böle durumları gördükçe yetkili servisten şaşma diyo insan. Kazık belki ama adam gibi yapıyorlar işlerini. Benimkinde de göster ışıkları zayıf yanıor ama tamamen bozulmazsa elletmeye niyetim yok. Bide malesef ki bu eski s40 larda farı yaksanda yakmadan gösterge ışıkları 7-24 yanıyo. O yüzdenden çabuk bitiyor.




  • Herkes herşeyin uzmanı olamaz. Özel servislerdeki ustaların çoğu motor ve şanzuman ustasıdır. Çok az sayıdaki özel serviste elektrikçi de istihdam edilir. İstanbul'da Viking, Ankara'da Yiğit Volvo bu az sayıdaki elektrikçiye sahip servislerdendir.
  • Arkadaşlar gösterge panelinde şu şekil bir arıza ışığı yandı
    aracın üzerinde çarpı işareti belirdi,neyin işaretidir bu bilemedim,kullanıcı kitabımız olmadağından
    siz uzman arkadaşlardan bilgilerinizi bekliyorum saygılar

    http://imageshack.us/photo/my-images/12/volvoarza.jpg/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prof11 -- 8 Ocak 2012; 18:40:03 >
  • selamlar göstergede çıkan işaret immo sisteminin arıza uyarı lambasıdır.anahtarda erime tutamak kısmında erime gibi bir sıkıntı varsa ,ondan dolayı yanıyordur.yedek anahtarınız sağlamsa birde onunla çalıştırmayı deneyin....
  • bizler ercan ve bahtiyar usta ,yıllardır yetkili serviste çalışmış uzman sertifikalı,tecrübeli teknisyenler olarak ,kendi özel volvo servisimizi açmış bulunmaktayız,tanıyan tanımayan tüm müşterilerimizi servisimize bekleriz.kazasız belasız mutlu sürüşler dileğiyle....
  • İzmirin İlk özel volvo servisi olan ÖZEL VOLVO SERVİS ŞERİF USTA 28.YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR
    gerek servisimizle gerek sohbetimizle gerek zamanında teslim ve itinalı çalışmalarımızla 28.yılı aşkın süredir hizmet etmekteyiz.
    Bizim işimiz ve sözümüz garanti sayılıp bu kadar yıldır bizi yanlız bırakmayan müşterilerimize teşekkür eder. saygılarımızı sunarız..

    Şerif SARIÇAY : 0532 457 11 57
    TEL : 0232 462 18 78 (phx)
    2.SANAYİ SİTESİ 349 SOKAK NO:1 BORNOVA / İZMİR
  • ÖZEL VOLVO SERVİS ŞERİF USTA İZMİR 2.EL VOLVO OTOMOBİLLER



    www.volvoservisim.com


    Sitemizin 2. el araçlar kısmından da araç bakabilirsiniz yada aracınızı ilna ücretsiz olarak koyabilirsiniz..
    İletişim bölümünden irtibata geçebilir ve bütün sorunlarınız , sorularınıza yanıt alabilirsiniz iyi günler dileriz.....
  • FACEBOOK'TA İZMİR VOLVO YAZ GELİYOR BÜTÜN VOLCULAR TOPLANARAK GÜZEL BİR ORGANİZASYON YAPMAK İÇİN KATILIN
    HEP BİRLİKTE KARAR VERELİM PAYLAŞALIM ;)



    http://www.facebook.com/pages/Volvo-İzmir/281642995218705
  • Hadi diğer özel servisler sizleri de bekliyoruz. Biraz da reklam dışında yardım edici, bilgi verici mesajlar yazarsanız çok memnun olacağız.
  • İstanbul anadolu yakasında servis arayanlar, Maltepe civarında d100 üzerinde bulunur. Benim bildiğim kadarıyla 2 seneyi geçiktir hizmet vermektedir. Son zamanlarda bazı plakalıklarda da isimlerini görmüş olabilirsiniz.

    S-Car Volvo özel servis.
    http://www.scarvolvo.com/

    Zamanında volcar da çalışmış birtakım ustaların bilgi birikimiyle işlemektedir. Sitelerini yenilemişler, biraz daha kapsamlı olmuş, sanırım yeni yılda yenilendi. Haliyle yol yardımı olduğunu da yeni öğrendim.

    Açıkçası kritik km bakımları hariç (ikinci el değerini düşürüyo bence) anadolu yakasının ortasında bulunması nedeniyle bir çok kesime hitap edebiliyo. Mekanın bulunabilmesi açısından bir ipucu veriyiym, kaburgacu mehmet usta'nın arkasında olur. (işin içinde yemek varsa yol rahat bulunuyo, tecrübe ile sabit

    (forumda önceden belirtildiyse kusuruma bakmayın, bu başlığı inceledim sadece. )




  • istanbul avrupa yakasında ikitelli org. sanayi bölgesinde NORM volvo özel servisi var. gayet güzel ilgileniyorlar. tavsiye ederim. kataloglarıda vardı ekliyorum..

    http://e1203.hizliresim.com/v/1/34y0k.jpg
  • Arkadaşlar,

    Sağ aynamın yüzeyi düştü. Ortada mat bir görüntü kaldı. Aynanın kalan kısmı yukarı-aşağı-sağa-sola kumanda edilebiliyor, bu kısmında bir sorun yok. Yarın da Ankara'ya gidecektim. Bir çözümü olan var mı?

    Ek: Otobanda giderken düştü. Yani düşen kısım da elde yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesheit -- 2 Mart 2012; 21:24:46 >
  • Aracınız nedir,nerede yaşarsınız bilmiyorum fakat geçenlerde benim de gözüme çarpan bi ilan vardı ayna ile ilgili.
    VOLVO 2006 - 2010 modelleri için S40, C30, C70 ayna takımı (ısıtmalı)

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-volvo-s40-c30-c70-2006-2010-modeller-icin-dikiz-ayna-takim-74147481/detay

    Kendisi izmirdeymiş, fiyat iyi gibi geldi. aracınız nedir bilemediğimden yenilikçi ortalama birşey attım. Bahsettiğiniz sorun böyle bi sorunmu ondan da emin değilim açıkçası.




  • westinghouse la iligi olabilir belki servise gitmek gerekli,, s40 ların fren mekanizması hep problemli araba ilk çalıştığı anda frenleri zayıftır iyi tutmaz 20-30 sn sonra kendine gelir,,,
  • yıkama esnasında aracın herhangi bir yerine su kaçırmış olabilirler,(kaput açıkken motor içersine su tutulduysa),tamamen tesadüfte olabilir,net teşhiş test cihazına bağlandıktan sonra ortaya çıkar..
  • Cevaplarınız için teşekkürler, yıkanırken kaput açılmadı ama yine de bir yerlere su kaçmış olabilir, bu arada o çıkan sesle beraber direksiyonun yumuşadığını ve araba çalışıyormuş gibi rahatça döndüğünü farkettim bu sabah, büyük ihtimal elektriksel bir problem var.
  • Hidrolik üzerinde de dursanız iyi olur. Keşke sorununuzu bu başlık altında belirtmeseydiniz. Başlığın amacı özel servis paylaşımı ve memnuniyet yorumlarıydı.
  • İnceleyebilirseniz sevinirim.
    www.volvoankara.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZNTVOLVO -- 5 Mayıs 2012; 11:07:44 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.