Şimdi Ara

Ücretsiz iTunes Üyeliği Alma(Basit Anlatım - Kesin Çözüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
159.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Forumda birçok yerde gözüme ilişti. Herkes iTunes üyeliği almaya çalışmış. Bunun için birkaç yol var. Ancak ben burada en garanti olan yöntemi anlatacağım.

    Bilindiği üzere iTunes hesabı açılırken kredi kartı bilgileri ile üyelik işlemini yapıyor. Bu nedenle de ipod Touch, iphone gibi aygıtlarda App Store'da yanlışlıkla uygulamalara dokunmak hesabınızdan uygulama ücretinin anında kesilmesine neden oluyor. Burada anlatacağım yöntemde kredi kartı bilgilerini girmeden iTunes hesabı alacağız. Redeem kaydının nasıl olduğunu da anlatmayacağım. Gerçekten şarkı indirmek için Redeem isteyenler; facebook'ta yer alan apple students grubuna üye olurlarsa orada sıklıkla kupon dağıtıldığını görürler.

    Kredi kartı bilgilerinizi iTunes'a kaydettirmeden, ücretsiz uygulamaları indirebilmek için aşağıda yazdıklarımı sırası ile uygulamanız yeterli olacaktır.

    1. iTunes'u çalıştırarak sol ortada yer alan ikonundan iTunes çevrimiçi mağazasını açınız.

    2. Sayfanın en altındaki ülke seçimini; bulunduğunuz ülke olacak şekilde düzeltiniz. (Türkiye ise Türkiye yapınız Redeem'deki gibi Amerika yapmamız işimize yaramaz. Proxy atamadığımız sürece iTunes bağlandığımız ülkenin librarylerinden applicationları indirmemize müsade edecektir. US accountuyla türkiye sayfasından indirme yapamazsınız.)

    3. Sol tarafta yer alan Appstore sekmesine tıklayınız. Karşınıza çıkan uygulamalar içerisinden Free(ücretsiz) bir tanesine tıklayınız.(Wikiamo sanırım ücretsizdi.)

    3. Uygulamanın sayfası yüklendiğinde 'Get App' sekmesini tıklayın.

    4. Karşımıza Login sayfası çıktığında ise; 'Create New Account' (Yeni bir hesap yarat) sekmesine tıklayarak kayıt işlemini başlatınız.

    5. Terms & Conditions sayfasındaki ilgili kutucuğu 'I Accept' işaretleyerek Continue'ya basınız.

    6. İlgili yerleri doldurunuz. Türkçe karakter kullanmayınız. (burada vermiş olduğunuz mail adresi daha sonradan app store'a girerken kullanacağınız ve onay mailinin gönderileceği adrestir, geçerli bir mail adresi verilmesi gerekmektedir.) doldurma işlemini bitirmişseniz continue ile devam ediniz.

    7. Buraya kadar sorunsuz bir şekilde gelmişseniz açılan sayfada Visa, Mastercard, Paypal kutucuklarının en sonunda 'None' seçeneği bulunan bir kutu yer almalıdır. Bu kutucuğu işaretleyiniz. (eğer "None" seçeneği olan bir kutu görüntülenmiyorsa yukarda anlatılanları en başından itibaren tekrar uygulayınız.)(ücretsiz bir uygulama seçmemiş olabilirsiniz, ilgili bir alanı doldurmamış olabilirsiniz...)

    8. "None" kutucuğu varsa ve işaretlemişseniz; kredi kartı bilgilerini isteyen kısım kapanacaktır. Adres bilgilerinizin olduğu kısmı doldurunuz. (Bir şekilde USA adresi almak durumunda olan arkadaşlarhttp://www.fakenamegenerator.com/index.php?c=us&gen=random&n=us sitesinden fake adres bilgileri alabilirler. ANCAK BU SADECE BULUNDUĞU ÜLKEYİ ABD/USA İŞARETLEYENLER İÇİN GEÇERLİDİR.)

    9. Adres bilgilerini de girip onayladıktan sonra vermiş olduğunuz e-mail adresine gönderilen doğrulama mailini açıp ilgili linke tıklamanız gerekmektedir.

    10. Konfirmasyon mailindeki linke tıkladığınız da iTunes açılacak ilgili konfirmasyonu kabul ederek kullanıcı hesabınızı başarılı bir şekilde aktif edecektir.

    Kendim uyguladım mesajın yazıldığı an itibariyle kesinlikle çalışıyor. Free uygulamaları indirmede hiçbir sorun yok. Paralı uygulamalar içinse hesabınıza kredi kartı bilgilerinizi kaydetmeniz gerekiyor. Güvenli bir yöntem. İnternette redeem kodu aramaya hiç gerek yok. Bir teşekkür edin yeter arkadaşlar.

    Not: Bilmeyenler için Wikiamo ipod touch/iphone'lar da ücretsiz wikipedia yazılımıdır. Kullanışlıdır =)



  • Teşekkürler , işimize yaradı
  • Teşekkürler.
  • tesekkurler
  • apple store sekmesini bulamıyorum yaw...yeniyimde biraz
  • teşekkürler gerçekten de, ellerin dert görmesin
  • çok sağol arkadaşım

    benim de çok acil yardıma ihtiyacım var

    2 gün önce 4. nesil bir nano aldım,garantisini i tunes tan yapıcakmışım ama yapamıyorum

    yine kart bilgileri falan olmuyor yardımcı olursanız süper olucak
  • Teşekkürler.
  • Üyelik alacaksanız USA accountu alın, ipod touchlardan itunesa girip genius playlisti çalıştırabiliyorsunuz.
  • bu sistem 20sinde degisti çözüm üreten yok daha kesin olarak kredi kardı bilgisi istiyor.. çözüm nerde kesin basit çözüm yazan arkadas konuyu takip et bari..
  • ewet yaw olmıo bende bütün heryeri doldurdum kredi kartı bilgisi istiyoo napcaz yaw??
    saten bi türlü jailbreak da yapamıorm :( :(
    yada iyi bilen biri benm için hesap alırsa çok mutlu olurum. :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 0hann3s

    bu sistem 20sinde degisti çözüm üreten yok daha kesin olarak kredi kardı bilgisi istiyor.. çözüm nerde kesin basit çözüm yazan arkadas konuyu takip et bari..


    askerdeydi o arkadaş daha yeni geldi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: logos


    quote:

    Orjinalden alıntı: 0hann3s

    bu sistem 20sinde degisti çözüm üreten yok daha kesin olarak kredi kardı bilgisi istiyor.. çözüm nerde kesin basit çözüm yazan arkadas konuyu takip et bari..


    askerdeydi o arkadaş daha yeni geldi.

    Olsun askerdede takip et
  • Askeriyenin internetide hizlidir. Ipoddan giriverseydi.
  • tesekkur senın golgen olsun kardesım eyvallah..
  • çok saol arkadaşm :)
  • Kardeşim emegine sağlık çok işime yaradı:))
  • ellerin dert görmesin kardeşim
  • teşekkürler bende hallettim sayenizde
  • Allah razı olsun hocam! Beni büyük bir dertten kurtardın :) Saol varol!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.