Şimdi Ara

===> Nokia E63 | Ana Konu <=== (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.875
Cevap
0
Favori
239.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bugün ilginç bir yorum aldım telefonumla ilgili , e71'le kıyasladı bir arkadaşım , e71 standart nokia telefonlar gibi duruyo sadece qwerty klavye var ama seninki tam iş telefonu , blackbery'ye benziyor dedi . pek bi ısındım ben bu telefona
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R`meRt

    Ahize ses düzeyi nasıl?
    Yorumlayabilecek arkadaş var mı?

    ben de ahizeyi övmek için birşeyler yazacaktım. telefon asıl amacını yani "telefon" olma özelliğini çok iyi yerine getiriyor. ahizeden gelen ses kalitesi benim çok hoşuma gitti gayet temiz bir sesi var. bundan önce kullandığım samsunglardaki gibi kulak tırmalayan tiz seslerden eser yok. keza mikrofonu da aynı şekilde, ses karşıya çok iyi gidiyor. birçok kez kısık sesle konuşmama rağmen karşı taraftan hiç "bi daha söyle, anlamadım" anonsu almadım


    quote:

    bugün ilginç bir yorum aldım telefonumla ilgili , e71'le kıyasladı bir arkadaşım , e71 standart nokia telefonlar gibi duruyo sadece qwerty klavye var ama seninki tam iş telefonu , blackbery'ye benziyor dedi . pek bi ısındım ben bu telefona


    ayrıca bu yorum telefonuma sarılıp yatmama sebep olabilir




  • quote:

    Orijinalden alıntı: black label

    Arkadaşlar şu anda samsung d880 çift hatlı kullanıyorum fakat telefondan acayip derecede sıkıldım kızağında yada yazılımsal, kozmetik olarak hiçbir sorunu yok 400tl ye almıştım şimdi bu telefonumu e63le takaslamak istiyorum fakat 2 hattımıda kullandığım için arka kapağı fazla takıp çıkarmam gerekicek takılıp çıkarması kolaymıdır birde değiştirmekle iyi yapmış olurmuyum? Teşekkürler.

    bence cok iyi yapmış olursun
  • @mertcanylmaz

    Teşekkürler adaş.

    @wors

    Teşekkürler.

    Hayırlı ramazanlar.
  • arkadaşlar telefona fring yükledim ama içerisinde skype uygulaması yok. ipod touchta da fring kullanıyordum ve oradan skype ı kullanabiliyordum. symbian için olan fring te skype yok mu acaba?

    ek olarak kendi içerisindeki "internet telefonu" özelliğini kullanan var mı? varsa hangi sip üzerinden kullanıyor?
  • nİhayet telefon elİmde ordan yazıyorum telelfon harİka operada küçük İ harfİ yapamadım bİr tek
  • arkadaşlar versiyon 5.1 de Türkçe karakter desteği tam mı? yoğun olarak işcep kullanıyorum telefonda, ve bu karakter olayı işcepte çok önemli benim için. sorun yoksa firmware update yapmayı düşünüyorum sırf bu iş için..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selta

    beyler opera minide i harfi var lütfen yanlış bilgi vermeyelim. alt sol köşedeki işlev tuşu tuşlardaki 2. karakterleri çıkartmaya yarar örneğin i harfi işlev tuşuyla L harfine birlikte basınca çıkar. Ayrıca bu mesajı opera miniden yazıyorum.


    ustam büyük İ harfi çıkıyor sol en alttaki tuşa basınca normal heryede küçük çıkıyor ama operada büyük İ çıkıyor sebebini anlamadım
  • e63 corbyden cok daha ıyı bır telefondur ( en azından benım ıcın skype ıcq gıbı programların kullanımı acısından )
    ayrıca dokunmatık degıl dokunmatık mı alsam dıyordum fakat sonradan vazgectım cunku alıpta sıkılan degıstıren cok adam war
  • arkadaşlar i büyük oluyor seçenkeler tam ekran düzenleme yaptıgınzda i küçük çıkıyor
  • * yani u tuşuna uzun basınca bluetooth açılıp kapanıyor. çok iyi oldu bunu öğrenmem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spongebob35
    arkadaşlar i büyük oluyor seçenkeler tam ekran düzenleme yaptıgınzda i küçük çıkıyor

    kullandığınız operamini türkçe mi yoksa ingilizcemi. Bende küçük i çıkıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pandistanbul

    * yani u tuşuna uzun basınca bluetooth açılıp kapanıyor. çok iyi oldu bunu öğrenmem.

    bu tarz kısa yollar mevcut cihazda mesela m bir diğer geyişle 0 tusuna basılı tutuncada direk cihazın web tarayıcısı açılmakta..
  • Telefon ile internete (turkcell wap) girmekte sorun yaşayan var mı ? Ne yaptıysam giremedim.. Wifi olarak sorunsuz giriyor ama wap ile bağlanmıyor bir türlü. Ayrıca TTnet wifi noktalarından da eskiden bağlanabiliyordum ama yazılım güncelledikten sonra o şekilde de bağlanamaz oldum. Fikri olan var mı acaba ?
  • evet hepsini denedim klavyede. spacebara basınca fenerin açılması da çok işlevli, onu kitapçıkta okumuştum.
    0 bütün nokialarda web'ti zaten ona çok şaşırmadım. # tuşuna basınca da sessiz oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SnypeR

    Telefon ile internete (turkcell wap) girmekte sorun yaşayan var mı ? Ne yaptıysam giremedim.. Wifi olarak sorunsuz giriyor ama wap ile bağlanmıyor bir türlü. Ayrıca TTnet wifi noktalarından da eskiden bağlanabiliyordum ama yazılım güncelledikten sonra o şekilde de bağlanamaz oldum. Fikri olan var mı acaba ?


    telefonun gprs ayarları yapılı mı?
    web'e girerken soruyor mu nereden bağlanayım diye?
    sormuyorsa web açıp ayarlar- erişim noktasından bi deneyin.

    ben de normalde gprs kullanıyorum ama wireless varken onu kullansın istiyorum. pda'm vardı o öyle yapıyordu ama bu direk gprse abanıyor. o yüzden sorma özelliğini açtım. ama ne yaptıysam nokia messagingi wireless ile çalıştıramadım.
  • Tarayıcı olarak ne kullanmalı? Anlık mesajlaşma için e-buddy mi kullanmanız gerekiyor? Başka hangi programları yüklersek iyi olur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djpisagor

    Tarayıcı olarak ne kullanmalı? Anlık mesajlaşma için e-buddy mi kullanmanız gerekiyor? Başka hangi programları yüklersek iyi olur?

    tarayıcı için opera en iyi kullanımı sunmakta.anlık mesajlaşma içinde nokianın kendi ım chat programı var fakat bu ara onda sorun var onun dısındada en iyi alternatif ebuddy.bunlar dısında acıkcası benim öle acayip işime yarayan bi program yok özellikle ovi magazadaki programlar arasında..
  • bir bayan için kaba gibi dursa da ilk başta ben çok severek kullanıyorum. tek sorun çok yavaş. arama yaptınız kapatır kapatmaz yeni arama yapamıyorsunuz azıcık bekliyorsunuz. menüler arası hareketlerde çok seri değil. onun dışında kullanışlı bi telefon feneri bile var:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alevsi

    bir bayan için kaba gibi dursa da ilk başta ben çok severek kullanıyorum. tek sorun çok yavaş. arama yaptınız kapatır kapatmaz yeni arama yapamıyorsunuz azıcık bekliyorsunuz. menüler arası hareketlerde çok seri değil. onun dışında kullanışlı bi telefon feneri bile var:)

    okadar yavaslıkta bukadar özelliği bir arada kullanabildiğimizi varsayarsak normaldir sadece arama mesaj atma olsaydı amacımız tercihler farklı olurdu zaten
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.