Şimdi Ara

Teknosa' da cep telefonu fiyatları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
34.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün Teknosa' yı dolaştım. Cep telefonu fiyatları dikkatimi çekti. Piyasaya göre oldukça pahalı olduğunu gördüm. Önceki aylarda fiyatlar böyle değildi. Ama bu son bir aydır falan Teknosa' nın fiyatları piyasaya göre baya fazla. Mesela Samsung i550 piyasada 450 YTL, Teknosa' da 550 ytl civarında. Daha bir çok modelde bu şekilde fiyat farkı var. Teknosa' dan cep telefonu alırken fiyat karşılaştırması yapmanızı tavsiye ederim.



  • telefon alırken modeline göre fiyat araştırması yapın tüm modeller bir yerde en ucuz diye birşey yok... mesela bir ara 199 liraya w880i sattılar belki de hala satıyorlar başka bir mağazada fiyatlar 300 küsürlerde ama başka bir model için de o mağazada 400ken teknosada 500 küsürlerde... o bakımdan teknosa her zaman ucuz ya da hep pahalı diye bir mantık yürütmek yanlış
  • Teknosa her zaman ucuzdur veya pahalıdır demek istemedim zaten. Zaten bir şey satın alınacağı zaman en az iki ayrı yerden fiyat sorulmalı.
    Daha önceki aylarda Teknosa' nın fiyatları piyasa fiyatları ile hemen hemen aynıydı. Hatta bazı telefonlar daha ucuzdu. Ama şu son bir aydır falan Teknosa' nın fiyatları dışarıya göre fazla. Geçen hafta A4 Tech PK636MA webcam aldım; 32 TYL. Aynı webcam' i daha sonra Teknosa' da gördüm 59 TYL idi.
    En azından şu sıralarda Teknosa' dan alış veriş yapacak olan forum üyelerini bilgilendirmek istedim.
  • Teknosa genelde hafıza kartlarını gerçekten pahalı satıyor.Telefonlarıda pahalı oluyo ama bazende bir modeli en ucuz satan yer oluyor.Gerçi bunlar stokta kalan ürünler oluyo genelde kampanya yapıyo ama oda stok bitince 1 günde bitiyo.(w880 gibi)
    Ama müşteri hizmetleri hakkında pek bi bilgim yok.
  • Teknosada genelde elde kalmış,modeli geçmiş ya da distribütörün elinden çıkarmak istediği telefonlar hesaplı oluyor(Bazen iyi fırsatlar çıkmıyor da değil).Güncel telefonlarda ise pek fırsat göremiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.