Şimdi Ara

SHARP 32'' LC-32D44E LCD TV ANA TOPİĞİ (Made in JAPAN) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
13.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • goztepeli_TR anladım dostum verdiğin bilgiler için sağol.Bir de şu PIP özelliğine bir bakabilirsen çok iyi olur.Şimdi sıra geldi ürünü nereden alacağımıza herhangi bir enplus bayiinde mevcut herhalde değil mi ?
  • Görüntüler için teşekkürler SD yayın kalitesi gayet iyi gözüküyor pc 1360x768 çözünürlülük muammasıda çözülmüş bu hafta sonu aksilik olmazsa bende almayı düşünüyorum. Fiyatındaki muaddili lcd tv'lerden daha alınabilir gözüküyor inşallah enkayın satış sonrası desteğide yeterlidir.
  • Arkadaşlar ürünü enplus dan mı alacaksınız? istanbul anadolu yakasın alabileceğim daha uygun bir yer var mı acaba ? lakin netten havale ile 999 ytl ye alınabiliyor.HB da ise 1.091,55 YTL havale fiyatı.
  • Şahsen enplus'tan almayı düşünüyorum bir çok yerde mağazası var hem izleme imkanınada sahip olmuş olursun. Enplus mağaza listesini veriyorum

    http://www.enplus.com.tr/Default.aspx?tabindex=15&tabid=822
  • quote:

    Orjinalden alıntı: paranoyak

    goztepeli_TR anladım dostum verdiğin bilgiler için sağol.Bir de şu PIP özelliğine bir bakabilirsen çok iyi olur.Şimdi sıra geldi ürünü nereden alacağımıza herhangi bir enplus bayiinde mevcut herhalde değil mi ?

    Arkadaşlar mümkünse enplus bayilerinden alın.servis destegi çok daha iyi sayılır....

    Valla sanırım o PIP ozelligini sadece karasal yayınlarda yapabilyoruz sanırım...bi ton şey yazıyor dostum bulamadım.görüntüyü dondurma kanal ayarlama zamana gore kanallara otomatik geçme favori kanallarını ayarlama vs. vs. vs gibi bi ton ozellik yazıyor.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goztepeli_TR -- 24 Ekim 2008; 14:49:13 >




  • Anladım dostum artık ona da alınca bakarız.Çok mühim bi özellik değil olmazsa olmaz değil yani öyle bi özellik.En kısa zamanda en yakın enplus a gidip ürünü inceleyeceğim.
  • Şu an Enpluslarda hala fiyat 999 YTL mi acaba? Bide taksit seçenekleri nasıl acaba?
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Ben de bu tv'yi almak istiyorum. Bir arkadaşın ilk sayfada verdigi yabancı linkten yorumunu okudum ve bazı negatif yonlerinden bahsetmişler, onları sizlerle paylaşıp bilgisi olanlar varsa yardımlarını rica ediyorum..

    link : -->http://www.pocket-lint.co.uk/reviews/review.phtml/3275/4299/sharp-aquos-LC32D44-LCD-television.phtml

    quote:

    High definition on its 1366 x 768 pixel resolution screen also impresses, though isn’t perfect. Picture strengths usually found on much more expensive TVs – such as realistic colours and detail in black areas of images – combine to produce a HD picture that will suit those with Blu-ray, PS3 or Xbox 360. The bad news is some blur on action sequences. A problem that will annoy gamers especially, the LC32D44 is also not the perfect set for Blu-ray. Unable to display 24fps material from Blu-ray discs, we’d suggest looking elsewhere if you like your movies as the director intended.


    Turkce meali : Mukemmel olmamasına ragmen 1366 x 768 piksel çözünürlükte görüntü etkileyici. Gerçekçi renkler, siyah rengindeki detaylar gibi daha güçlü görüntü ayrıntıları çok daha pahalı televizyonlarda bulunmakta. Kötü haber, hareketli sahnelerde biraz bulanıklaşma oluyor. Bu problem özellikle oyuncuları rahatsız edecektir ki bu televizyon aynı zamanda Blu-ray için de mukemmel bir set değil. Blu-Ray disklerdeli 24 fps materyalleri gosterememektedir. Eger filmleri yonetmen kurgu gibi orjinal framinde izlemeyi sevenlerdenseniz başka bir modele bakmanızı öneririz.




  • beyler fiyatlar dusuyor 32 lerde dahada dusucek.monitor fiyatına duserlerse hic şaşırmam.800 ytl kadar dusen urunler var piyasada.sene sonu geliyor kasımda inanılmaz kampanyalar olucak o yuzden acele etmeyin derim
  • 2007 Kasımda da oyle diyolardi. Düştü ama doların düşüsüne paralel düştü, peki 1 sene beklemeye değcek kadar mı düştü. Ekonomik 32' lerde hayır ama daha pahallı modellerde evet.
  • Dün Akşam Paladium AVM'deki en plus mağazasında bu tv'yi sordum 999 YTL peşindi.
    Israrla peşin fiyatına taksit istedim hemen alacaktım satıcı burnundan kıl aldırmayınca vazgeçtim.3 taksit yapsalar alacaktım.
    Bu arada Tansaşta 32AV500 950 YTL 12 taksit
  • Az önce tv'yi aldım. Bursa korupark Enplus'tan... Çok iyi ilgileniyolar. sıfır kutuyu aldım açtık baktık kutuya koyduk. 1 aya kadar çeyrek ölü piksel bile çıksa değiştiririz dedi... :) 999 ytl peşin. kampanyanın ne zaman biticeği belli değil.. biraz daha bekleyelim daha da ucuzlasın diyenler dövizin durumu böyle olursa hayal kırıklığına uğrayabilirler... sonuçta yeni mal çektiklerinde yeni fiyat belirleyebilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrb -- 24 Ekim 2008; 21:06:10 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kdrb

    Az önce tv'yi aldım. Bursa korupark Enplus'tan... Çok iyi ilgileniyolar. sıfır kutuyu aldım açtık baktık kutuya koyduk. 1 aya kadar çeyrek ölü piksel bile çıksa değiştiririz dedi... :) 999 ytl peşin. kampanyanın ne zaman biticeği belli değil.. biraz daha bekleyelim daha da ucuzlasın diyenler dövizin durumu böyle olursa hayal kırıklığına uğrayabilirler... sonuçta yeni mal çektiklerinde yeni fiyat belirleyebilirler.



    Hayırlı olsun kardeşim. Demekki taksitli fiyatlara vade farkı uyguluyorlar. 999 YTL sadece peşin fiyat.
    Bende senle aynı fikirdeyim.Doları yükselmesi mutlak surette yeni gelen parti mala yansıyacaktır. İthal ürünlerde doların farkı mutlaka yansıyacak diye düşünüyorum. Zaten 32 LCD 'ler nerdeyse 1 senedir pek düşmediler. Hep daha büyük ekranlı modellerin fiyatı düştü. Yurtdışı sitelerde de baktığımda bu cihazın fyatı bu seviyelerde görünüyordu. Dolar patlayınca şimdi kuru çevirince daha fazla çıkıyor.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kdrb

    Az önce tv'yi aldım. Bursa korupark Enplus'tan... Çok iyi ilgileniyolar. sıfır kutuyu aldım açtık baktık kutuya koyduk. 1 aya kadar çeyrek ölü piksel bile çıksa değiştiririz dedi... :) 999 ytl peşin. kampanyanın ne zaman biticeği belli değil.. biraz daha bekleyelim daha da ucuzlasın diyenler dövizin durumu böyle olursa hayal kırıklığına uğrayabilirler... sonuçta yeni mal çektiklerinde yeni fiyat belirleyebilirler.

    Hayırlısı olsun kardşeim nasıl memnunmusun ya da test etme imkanın oldumu tam anlamıyla diye sorayım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: andy1

    beyler fiyatlar dusuyor 32 lerde dahada dusucek.monitor fiyatına duserlerse hic şaşırmam.800 ytl kadar dusen urunler var piyasada.sene sonu geliyor kasımda inanılmaz kampanyalar olucak o yuzden acele etmeyin derim

    valla dolar bu seviyede iken kampanya filan bekleme dostum.hevesini kırmak istemem ama 100-150 ytl inecek diyede 1 sene beklemeye degmez..al bence paran varsa kaçırma derim.
  • ben hiçbişeyi denemedim :) eski tvnin yerine kurduk şuanda ailem izliyo. zaten alıcaktım da dolar-euro bukadar yükselince daha fazla beklemedim aldım hemen.. bu durumda ertelemek kötü olurdu iyi fiyata düştü zaten kampanya yokken 1700müş... normal çatı anteni bağlı şunda görüntü normal. digitürk alıncak o zaman ii olur heralde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrb -- 24 Ekim 2008; 23:20:50 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kdrb

    ben hiçbişeyi denemedim :) eski tvnin yerine kurduk şuanda ailem izliyo. zaten alıcaktım da dolar-euro bukadar yükselince daha fazla beklemedim aldım hemen.. bu durumda ertelemek kötü olurdu iyi fiyata düştü zaten kampanya yokken 1700müş... normal çatı anteni bağlı şunda görüntü normal. digitürk alıncak o zaman ii olur heralde.

    hmmm ok mrk etme aldıgına pişman olmazsın harika bir tv gerçekten.... aramıza hoşgeldin
  • Yabancı sitelerde hızlı sahnelerde blur yani bulanıklaşma yapabildigi soyleniyor. Varmıdır işin aslı ? Ozellikle futbol izlemek isteyenler için giden topta kuyruk flan bırakma hadisesi olmasın.
  • Arkadaşlar bugün Sharp ı ve Toshiba nın 32AV500 modelini yakından inceledim.Bu iki markayı ve modeli karşılaştırırsak,Sharp ın görüntü cihazları geçmişi daha parlak toshiba ya göre.İki modeli incelediğimde Sharp ın parça kalitesi daha iyi gözüktü gözüme.Ayrıca özellik olarak çok dolu bir panel.Toshibada pc vga çıkışı bulunmamakta bu bir eksi.Sharp da kablolu tv izledim mağazada ve görüntü gerçekten tatmin ediciydi diyebilirim.Hatta önce uydu yayını mı diye sordum.Ama normal kablo tv de sd yayınında çok başarılı olduğunu gördüm cihazın.Satıcı laptop unuz varsa bağlayabiliriz dedi bilgisayarımı götürmediğim için deneyemedik fakat,daha önce bağladıklarını hiç bir sorun olmadığını söylediler.Bu fiyata bu özelliklerde bir 32'' lcd yok piyasada nerdeyse.Sharp benden sınıfı geçmiş bulunmakta.

    Ayrıca BU adreste yabancı dostlarımızında bu TV ile çok teknik detayları da içinde barındıran olumlu görüşleri var incelemenizi tavsiye ederim.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kdrb

    ben hiçbişeyi denemedim :) eski tvnin yerine kurduk şuanda ailem izliyo. zaten alıcaktım da dolar-euro bukadar yükselince daha fazla beklemedim aldım hemen.. bu durumda ertelemek kötü olurdu iyi fiyata düştü zaten kampanya yokken 1700müş... normal çatı anteni bağlı şunda görüntü normal. digitürk alıncak o zaman ii olur heralde.



    Dostum cihazı aldığını duydum.Sormak istediğim şu pc sinyal algılama 1024x768 diyor XGA formatı yani buna tekabül ediyor.Sen bir bilgisayara bağlayıp pc girişinden çözünürlüğü arttırıp xp den öyle bi deneyip sonuçları buraya yazarsan çok makbule geçer saygılar.Bunun cevabı ve ispatı ilk sayfada var ama bir daha emin olmak için sana da sorayım dedim.Bir de bakmışken PIP fonksiyonu yani resim içinde resim fonksiyonu var mı bir bakarsan sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatakoZ -- 25 Ekim 2008; 3:54:44 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.