Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.100
Cevap
275
Favori
3.115.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türksat Kablo'nun Analog ve Dijital KabloTV yayınları ile ilgili ana konudur. KabloTV ve Kablonet ile ilgili düzenleme önerilerinizi Bölüm Yetkilisi serdar_ayberk'e iletebilirsiniz.

    Konu ortak bir konudur bu sebeple tüm öneriler değerlendirilecek, birlikte karar verildikten sonra buraya eklenecektir.


    Konu içerisinde Bölüm Kurallarına ve Devir İlanları Kurallarına uygun şekilde hareket etmenizi rica ediyoruz.

    Türksat Kablo Resmi Ana Web Sitesi : www.turksatkablo.com.tr
    Türksat Kablo Resmi KabloTV Resmi Web Sitesi : www.kablotv.com.tr
    Türksat Kablo Resmi Kablonet Resmi Web Sitesi : www.kablonet.com.tr
    Türksat Kablo Resmi Kabloses Resmi Web Sitesi : www.kabloses.com.tr

    İlk site Türksat Kablo'nun ana resmi sitesidir, diğer 3 site ise Türksat Kablo'ya ait olan ve hizmetlerin adlarıyla tescil edilmiş ve ana siteye yönlendirme yapan sitelerdir. Bu alan adlarının (domainlerin) tamamı Türksat tarafından onaylanmıştır.

    Bu siteler (alan adları, domainler) dışındaki diğer siteler resmi değildir. Abonelik, başvuru, iptal gibi işlemlerinizde mağdur olmamanız için resmi kanallardan yapmaya özen göstermenizi rica ederiz. Lütfen kimlik bilgilerinizi yetkili olmayan kurumlarla paylaşmayınız.


    SIKÇA SORULAN SORULAR

    KabloTV Nedir?
    KabloTV şebekesi üzerinden Türksat tarafından sağlanan dijital yayındır.

    KabloTV Nasıl İzlenebilir?
    1. Pozitek, Next veya Neta markalı SetTopBox ismi verilen uydu alıcı benzeri kablo alıcılarla izlenebilir.
    2. ZTE markalı İ-Kutu (İnteraktif HD Kutu) ismi verilen ve durdurup yeniden izleme özelliği olan interaktif kablo alıcılarla izlenebilir.
    3. Televizyonunuzda dahili DVB-C alıcısı mevcut ise Conax modül ve Smart kart vasıtası ile ek bir cihaza ihtiyaç duymadan izlenebilir.

    KabloTV'de Hangi Yayınlar Bulunuyor?
    KabloTV'de uydu yayını içerisinde bulabileceğiniz Ulusal kanallarla birlikte ücretli yayın yapan Yaşam, Belgesel, Kültür, Spor, Sinema ve Dizi kanalları gibi birçok türde ve HD formatında yüksek çözünürlüğe sahip yayın bulunmaktadır.

    KabloTV'nin Avantajları Nelerdir?

    * KabloTV'yi izleyebilmek için uydu antenine ihtiyaç yoktur. Evinize veya iş yerinize Türksat Kablo'nun çekeceği bir anten kablosu ile Dijital TV yayınlarını rahatlıkla izleyebilirsiniz. Bunların yanında aynı anten kablosu ile İnternet (Kablonet) ve telefon (Kabloses) hizmetleri de verilmektedir.
    * KabloTV, yerin altından döşenen kablolar ile yayınlarını ulaştırdığı için, uyduya göre olumsuz hava şartlarından daha az etkilenmektedir.
    * KabloTV'nin servisleri ücretsizdir. Altyapı veya sistemle ilgili bir sorun yaşadığınızda ücretsiz destek alabilirsiniz, sizden kaynaklanmayan sorunlarda herhangi bir ücret ödenmez.


    KabloTV PAKET SEÇENEKLERİ

    Giriş Paketi
    Ulusal kanalların, Haber Kanallarının, bazı belgesel ve spor kanallarının bulunduğu bir pakettir. Paket içeriği giriş paketi olması sebebiyle çok fazla ücretli kanal barındırmaz. Tematik içerik istemeyenler için uygundur.

    Temel Paket
    Ulusal kanalların, Haber Kanallarının, Belgesel kanallarının, Spor kanallarının, Yaşam kanallarının, Çocuk kanallarının ve ek tematik kanalların bulunduğu temel pakettir.

    Üst Paket
    Temel pakette olan bütün kanalları barındırmaktadır. Bunlara ek olarak farklı spor kanallarını, yabancı dil kanallarını, farklı belgesel kanallarını, dizi ve mutfak kanallarını barındıran bir pakettir.

    Vizioon Sinema Paketi
    6 adet sinema kanalını (Sinema Aile, Sinema Aile 2, Sinema 1001, Sinema 1002, Sinema Komedi ve Sinema Komedi 2) barındıran Sinema paketidir. Giriş, temel ve üst pakete ek olarak satın alınabilmektedir.

    Altın Sinema Paketi
    Vizioon Sinema Paketindeki 6 adet sinema kanalına ek olarak 6 adet sinema kanalı daha içeren Sinema paketidir. İçerisinde Sinema TV, Sinema 2, Sinema Aksiyon, Sinema Aksiyon 2, Sinema Yerli ve Sinema Yerli 2 kanallarıyla birlikte toplam 12 kanal barındırmaktadır. Giriş, temel ve üst pakete ek olarak satın alınabilmektedir.

    Premium Spor Paketi
    4 adet spor kanalını (S Sport, S Sport 2, NBA TV ve Edge Sport) barındıran Spor paketidir. Giriş, temel ve üst pakete ek olarak satın alınabilmektedir.

    beIN Sports Paketi
    6 adet spor kanalını (beIN Sports 1, beIN Sports 2, beIN Sports 3, beIN Sports 4, beIN Sports Max 1, beIN Sports Max 2) barındıran Spor paketidir. Giriş, temel ve üst pakete ek olarak satın alınabilmektedir.

    Türksat KabloTV paket seçenekleri hakkında daha detaylı bilgiye buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.


    EK HİZMETLER

    Conax Modül Kullanıcıları İçin Frekans Listesi
    KabloTV yayınlarını televizyonlarında bulunan DVB-C dahili kablo alıcı üzerinden Conax modül kullanarak izleyen kullanıcılar için Frekans Listesi de bulunmaktadır. Conax modül ve smart (akıllı) kart sayesinde yayınları izleyen kullanıcılar yeni eklenen kanalları bu listeden takip edip kanalları elle ekleyebilirler. Türksat Kablo, KabloTV Frekans listesine buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

    KabloTV Paketlerini Kıyaslama
    Hangi kanalın hangi pakette olduğunu öğrenebilmek ve paketleri kıyaslayabilmek için Türksat Kablo tarafından paket kıyaslama hizmeti de verilmektedir. Türksat Kablo, KabloTV paketlerinin kıyaslama listesine buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

    Tarife Seçici
    Size uygun tarifeyi bulmak için her zaman foruma danışabilirsiniz. Bunun yanında ihtiyaçlarınıza uygun tarifeyi bulmak için Türksat Kablo'nun Tarife Seçim uygulamasını kullanabilirsiniz. Türksat Kablo, KabloTV Tarife Seçim uygulamasına buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

    KabloWebTV
    Türksat Kablo müşterilerine ücretsiz olarak sunulan bir hizmettir. KabloTV yayınlarını Bilgisayarınızdan, Tabletten veya Cep telefonunuzdan ücretsiz olarak izlemenizi sağlayan bir sistem üzerinden işletilmektedir. KabloWebTV uygulaması ile ilgili bilgi almak ve Web TV'deki içeriğe ulaşmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

    Kampanyalar
    KabloTV'nin istediği sürelerde taahhüt vererek tarife fiyatlarından indirim elde edilebilmektedir. KabloTV kampanyalarına buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

    Tarifeler
    Taahhüt vermeden yayınları izlemek isteyen kullanıcılar kendilerine uygun olan KabloTV tarifesini seçerek KabloTV yayınlarına ulaşabilmektedir. Size uygun tarifeyi seçmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

    Online İşlemler
    Türksat Kablo Online İşlemler web uygulamasını kullanarak tarifenizi değiştirebilir, kota durumunuzu sorgulayabilir, yeni paket satın alabilir, şikayet kayıtlarınızı iletebilir, güncel faturanız hakkında bilgi alabilir ve daha birçok işlemi müşteri hizmetlerine bağlanmaya gerek olmadan kolayca yapabilirsiniz. Online İşlemler web uygulaması hakkında daha detaylı bilgi almak ve uygulamaya giriş yapmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

    Paketlere Göre Kanal Tablosu
    Hangi kanalın hangi Türksat Kablo paketinde olduğunu öğrenmek ve kanala göre seçim yapmak isterseniz PDF formatındaki güncel kanal tablosuna buradaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

    Cihazlar
    Türksat Kablo, KabloTV yayınlarını izleyebilmeniz için Dijital kutu, İnteraktif akıllı kutu veya televizyonunuzda DVB-C kablo alıcı desteği bulunuyorsa Conax modül almanız veya kiralamanız gerekmektedir. Bu cihazların hepsini Türksat Kablo'dan temin edebilirsiniz. Conax modülü Türksat dışındaki güvenilir olduğuna inandığınız firmalardan da temin edebilirsiniz. Cihazlar hakkındaki güncel bilgiye ve kiralama seçeneklerine ulaşmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.


    İÇERİK VE MARKA TELİF HAKLARI

    * KabloTV, Kablonet ve Kabloses hizmetleri Türksat Uydu Haberleşme KabloTV ve İşletme A.Ş.'nin marka tescilli hizmetleridir, bu markaların ve bu markalar altındaki hizmetlerin kullanım haklarından Türksat Uydu Haberleşme KabloTV ve İşletme A.Ş. sorumludur.
    * Konu içerisindeki yönlendirmeler ve bağlantılar Türksat Uydu Haberleşme KabloTV ve İşletme A.Ş.'nin resmi web sitesine yapılmaktadır ve yönlendirilen içeriklerden Türksat Uydu Haberleşme KabloTV ve İşletme A.Ş. sorumludur.
    * Türksat Uydu Haberleşme KabloTV ve İşletme A.Ş.'nin konu içerisinde adı geçen içerikleri değiştirme, iptal etme, hizmetleri sonlandırma, fiyatları değiştirme, içerikleri kısıtlama hakkı saklıdır.
    * Konu içerisindeki tüm içerik ve anlatımlar maczone tarafından Donanım Haber Forumları adına hazırlanmıştır.
    * Konu içeriği 3 Ocak 2018 tarihinde Creative Commons (CC BY-NC-ND) 4.0 ile telif hakkı kapsamında lisanslanmıştır. CC BY-NC-ND Lisansı hakkında detaylı bilgiye buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
    * CC BY-NC-ND lisansı gereği içeriği alıntı yaparak, kaynak göstererek ancak içeriği değiştirmeden paylaşabilirsiniz. İçeriğin paylaşıldığı yerlerde bu konuya atıf yaparak kaynak göstermek lisans gereği zorunludur. İçeriği ticari amaçla kullanamaz, gelir hedefleyen paylaşımlarda bulunamazsınız.
    * Lisans kodu 288432978 - Legal Kodu

    Bu eser Creative Commons
    Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0
    Uluslararası Lisansı
    ile lisanslanmıştır.

    KABLO TV   [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Türksat özelleşemez ülke için en kritik durumdaki kurum. Türksat ile Türksat Kablo birbirinden ayrılıp belki Türksat Kablo kısmı özelleşebilir zaten bu kısım eskiden Türk Telekom'a aitti. Ancak Türksat kablo özelleşirse benim nazarımda büyük hata olacaktır, ihaleyi kazanan firma muhtemelen saçma sapan bir firma olacaktır evrensel ve çok kapsamlı büyük bir firma olmayacaktır. İhaleyi kazanan firmada hizmet yerine en kısa yoldan para kazanmayı düşüneceği için Türksat Kablo'nun daha iyiye gideceğini düşünmek hayalcilik olur.

    * Türk Telekom özelleşti ve Oger grubunun oldu ama marka birleşmesi dışında (zorunlu 4.5G geçişi hariç) ciddi bir gelişme yok.
    * Telsim devlet tekelinde değildi ama yerli firmaydı 10 senedir İngiliz Vodafone'un elinde ama 10 senedir altyapı sorunlarını çözemediler hala Telsim'den kalma sorunları devam ediyor. Vodafone'u yurt dışında kullandım mükemmel diyebilirim ama Vodafone Türkiye'deki kullanıcılarına yabancı kullanıcıları kadar değer vermiyor. Marka ismi büyük ama hala eski kötü yapı devam ediyor yani biz son kullanıcılar için yabancılara satılmasının bir faydası olmadı.
    * Digiturk örneği de ortada. Çok kapsamlı Bein grubuna satıldı ama fiyatlar ucuzlamadı, kalite artmadı. Bein grubu İspanya, Almanya, Hollanda gibi ülkelerde de ülke liginin yayın hakkına sahip ama Türkiye'ye göre 3-4 misli daha ucuza satıyor.

    Kısacası söz konusu Türkiye ise hiçbir firmanın özelleştirilmesi veya yerli firmaların yabancılara satılması ülkemize fayda sağlamıyor. Gelen yabancı firma bizleri insan yerine koymuyor, bir Avrupalı veya batılı gibi görüp iyi hizmetlerini sunmuyor, yasalarda yetersiz olduğu için gelen firma en az yatırımla en çok parayı nasıl kazanırım derdine düşüyor ve 5-10 yıl sonra verdiğinin kat be katını kazanıp ülkemizi terk edip gidiyor. Bahse konu olan özelleştirmeler bir Avrupa ülkesinde olsaydı satın alacak firma iyi iş yapar ve devlet tekelinden daha iyi yönetir diyebilirdik ama söz konusu özelleştirmeler Türkiye'de olunca faydadan çok zarar getiriyor.
    Ek paket olarak çıkarsa kuruş dahi ödemem. Sadece maçlar için bir alternatif olacaktı. Premier ligi ve Bundesliga'yı zaten uydudan farklı kanallar üzerinden ücretsiz de izleyebiliyorsun. Diğer spor dallarını da ihtiyacın olduğu vakit internetten her türlü seyredebiliyorsun. Kendilerine muhtaç sanıyorlar herhalde. Devir değişti artık. Kimse sizlere muhtaç değil. Adam akıllı koyun üst pakete hem üye çekin hemde geçiş sağlansın hemde mevcut üye mutlu olup önersin. Win Win varken Lose Lose olarak tarihe yazılın!
    Ek paket olacaksa 1 kuruş vermem, beIN paketi nasıl ellerinde patladıysa bu da bir şekilde patlayacak. Senelerdir S Sport, aylardır S Sport 2 gelecek diye bekliyorduk kanallar geldi fakat bu seferde izlemek için ek ücret istiyorlar. Digitürk'te D-smart'ta Tivibu da TV+ ta hatta ve hatta S Sport+ tan bile, bizim üst paketten çok daha ucuza seyrediliyor kanallar, kendileri bilir. Herhangi bir açıklama falan da yapılmadan ek paket saçmalığına son verilmeli. Aynı şey sinema paketi içinde geçerli herkesin ana pakette ucuza seyrettiği içeriğe biz başlı başına bir üyelik paketi fiyatı veriyoruz ayrıca.
  • AYlık kaç para vede hangi kanallarr olacak ama kesin sansür olur galiba
  • valla kanalları gördüm pek bişey de yok bende hiçbişey anlamadım. Bakalım gelsin geçsinde görelim. Ama kesin odur Dİgital Uydulu Kablodur ama bana göre aylık 9,5 dir. İlerde inşallah iyi kanallar gelir.
  • kablo tv'nin dijital ve HD yayını = teledünya
  • istanbul'da sanırım bir çeşit test yayını yapıyorlar, televizyonumda (Bravia 40X3500) arama yaptığım zaman 50 adet kanalı buluyor ama görüntü alamıyorum, ''Seçtiğiniz program mevcut değil'' diyor, ama televizyona sinyal geliyor ve tarih/saat senkronize oluyor bir şekilde.

    Yayınları DVB-C uyumlu tvleri ile alabilen var mı????

    ( 2 HD kanal görünüyor NatGeo HD ve Eurosport HD)
  • yayınlar başladıktan sonra kanalları digıtal tv kartları ile izlenebilecek mi ??
  • merhaba
    kablo tv ucreti disindaki garanti masraflar:
    HD yayin icin sart olan receiver, kablo vs (Tabii ki bir de duz panel tv)
    DT gibi kendilerine ozel bir receiver mi cikarirlar, yoksa disaridan alan receiverlar ok midir, gorecegiz.
    selamlar
  • Selam Arkadaşlar
    Cebit fuarında aldığım bilgileri buraya da yazıyorum kısaca şöyle: Neta SD alıcılar 5510 DCR-C 85 ytl HD alıcılar 210 ytl olarak Kasıma kadar satışa çıkıyor, sayısal kablo yayını şu anda başlamış durumda, şu anda DVB-C alıcınız varsa şifresiz olarak izleyebilirsiniz yılbaşına kadar şifre olmayacak.
    Conax modül ve kart ile şifre çözülecek tv nizde DVB-C varsa ve Conax modül ve kart takılabilecekse şifreyi çözebileceksiniz ama şu anda şifresiz.


    HD kanal olarak Nat. geo. ve eurosport var diğer kanallar standart bilinenler. Değişik kanal Paketleri ve interaktif hizmetler daha sonra gelecekmiş.

    Fiyat olarak iki tip paket olacak analog tv ve sayısal tv, analog kablo aylık 7 ytl sayısal da abonelik isterseniz conax kartı alyorsunuz 2.5 ytl fark veriyorsunuz yani 9.5 ytl aylık

    Link:

    http://turksat.netvizyon.com.tr/teledunya/index.html

    Neta abone merkezlerinin telleri açıklanmış

    selamlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mastor1

    Selam Arkadaşlar
    Cebit fuarında aldığım bilgileri buraya da yazıyorum kısaca şöyle: Neta SD alıcılar 5510 DCR-C 85 ytl HD alıcılar 210 ytl olarak Kasıma kadar satışa çıkıyor, sayısal kablo yayını şu anda başlamış durumda, şu anda DVB-C alıcınız varsa şifresiz olarak izleyebilirsiniz yılbaşına kadar şifre olmayacak.
    Conax modül ve kart ile şifre çözülecek tv nizde DVB-C varsa ve Conax modül ve kart takılabilecekse şifreyi çözebileceksiniz ama şu anda şifresiz.


    HD kanal olarak Nat. geo. ve eurosport var diğer kanallar standart bilinenler. Değişik kanal Paketleri ve interaktif hizmetler daha sonra gelecekmiş.

    Fiyat olarak iki tip paket olacak analog tv ve sayısal tv, analog kablo aylık 7 ytl sayısal da abonelik isterseniz conax kartı alyorsunuz 2.5 ytl fark veriyorsunuz yani 9.5 ytl aylık

    Link:

    http://turksat.netvizyon.com.tr/teledunya/index.html

    Neta abone merkezlerinin telleri açıklanmış

    selamlar



    Bu Conax kart dediğin Televizyonun Common Interface (CI) yuvasına takılabilen bir kart mı?

    Bir de şu an yayın alabiliyoruz demişsin ama bende gözükmüyor
  • anlasilan baslangicta zengin bir icerik olmayacak
    onceden elinde uydu ve DT, D-smart olanlar icin de bir cekiciligi yok

    sadece ilk defa alacaklar fiyati mukayese edip, karar verecekler
    selamlar
  • Çanak gerekecek mi ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GRaaL_

    Çanak gerekecek mi ?

    hayır. şu anda evinize gelen(ya da gelmeyen ama gelebilecek olan) kablo tv kablosunu alcıya takıp izleyebileceksiniz.
  • peki yayın ve satış ne zaman başlayacak ?
  • 1 kasım'da cihazlar satışa sunulacak. ve tabi yayın da başlayacak ama bildiğim kadarıyla ilk etapta sadece istanbul, izmir ve ankara'da olacak
  • şimdi benim lcd tv mde dvb-t alıcısı var ve kart yuvası var.acaba conax kartı takıp bende yayın alabılckmıyım yanı dvb-tt dvb-c yı destekler mi?yokse teledünya için setup box almak zorundamıyım?
  • Bugün fuarda bana söyledikleri, kart girişine sahip receiver gerekeceğinden DVB-C destekli TV'lerin yeterli olmayacağı yönünde. Ayrıca Neta'nın standına da uğradım, henüz HD uyumlu bir modelleri yok. Kasım'a HD uyumlu model yetişir mi bilmiyorum. HD uyumlu olmayan modeli de acele edip almamak lazım herhalde.
  • Peki bu digital ve hd yayinlari pc den izleyebilmek icin ne tur bir TV kartina ihtiyacimiz var model ve secenekler nelerdir kaliteli bir TV karti onerebilirmisiniz lutfen.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: killnOd

    Peki bu digital ve hd yayinlari pc den izleyebilmek icin ne tur bir TV kartina ihtiyacimiz var model ve secenekler nelerdir kaliteli bir TV karti onerebilirmisiniz lutfen.


    Şu an zaten piyasada DVB-C TV kartı bulmak pek mümkün değil, ayrıca bu şifreleme olayı yüzünden de işler karışık. Fuarda TV kartını da sordum, bilemiyoruz dediler. TV kartı için hiç acele etmemek en doğrusu olsa gerek.
  • Daha çok yeni olduğundan bilinmeyen çok fazla.
    Ancak başvuru yapan, kablolu tv üyeliğini bu bu sisteme çeviren arkadaşları bekliyoruz.
    Aldığım duyumlara göre sistemin güzel tarafı, uyumlu receiver alıp, evimizdeki panel tv de kullanımla birlikte, diğer odalardaki tv ler için standart kullanımın devam etmesi.
    Diğer cazip tarafı da çok yüksek maliyetlere girmeden, uygun fiyatlara sisteme geçiş.
    Verilecek DVB-C destekli receiverların ücreti, 24 ay gibi bir zamana yayarak fatura eklenecekmiş.
    Receiver+ kablo harici bir ek bir masraf görünmüyor.
    pakete uydunet'i de ilave etmek cazip geldi, bekleyip göreceğiz.
    Yılan hikayesine dönen kablolu tv nin digitale geçişi, DT ve DS dan biraz ders almaya başladığını gösteriyor.
    Rekabet her zaman iyidir. Ilk etapda sunulan kanallar az gibi görünse de sisteme geçişten kısa süre sonra artacağını düşünüyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hatipoglu

    Bugün fuarda bana söyledikleri, kart girişine sahip receiver gerekeceğinden DVB-C destekli TV'lerin yeterli olmayacağı yönünde. Ayrıca Neta'nın standına da uğradım, henüz HD uyumlu bir modelleri yok. Kasım'a HD uyumlu model yetişir mi bilmiyorum. HD uyumlu olmayan modeli de acele edip almamak lazım herhalde.

    teledünya'nın web sitesinde gerçek anlamda Full HD diye belirtilen yayını da sordunuz mu 1080i mi yoksa 1080p mi?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.