Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.154
Cevap
275
Favori
3.119.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türksat Kablo'nun Analog ve Dijital KabloTV yayınları ile ilgili ana konudur. KabloTV ve Kablonet ile ilgili düzenleme önerilerinizi Bölüm Yetkilisi serdar_ayberk'e iletebilirsiniz.

    Konu ortak bir konudur bu sebeple tüm öneriler değerlendirilecek, birlikte karar verildikten sonra buraya eklenecektir.


    Konu içerisinde Bölüm Kurallarına ve Devir İlanları Kurallarına uygun şekilde hareket etmenizi rica ediyoruz.

    Türksat Kablo Resmi Ana Web Sitesi : www.turksatkablo.com.tr
    Türksat Kablo Resmi KabloTV Resmi Web Sitesi : www.kablotv.com.tr
    Türksat Kablo Resmi Kablonet Resmi Web Sitesi : www.kablonet.com.tr
    Türksat Kablo Resmi Kabloses Resmi Web Sitesi : www.kabloses.com.tr

    İlk site Türksat Kablo'nun ana resmi sitesidir, diğer 3 site ise Türksat Kablo'ya ait olan ve hizmetlerin adlarıyla tescil edilmiş ve ana siteye yönlendirme yapan sitelerdir. Bu alan adlarının (domainlerin) tamamı Türksat tarafından onaylanmıştır.

    Bu siteler (alan adları, domainler) dışındaki diğer siteler resmi değildir. Abonelik, başvuru, iptal gibi işlemlerinizde mağdur olmamanız için resmi kanallardan yapmaya özen göstermenizi rica ederiz. Lütfen kimlik bilgilerinizi yetkili olmayan kurumlarla paylaşmayınız.


    SIKÇA SORULAN SORULAR

    KabloTV Nedir?
    KabloTV şebekesi üzerinden Türksat tarafından sağlanan dijital yayındır.

    KabloTV Nasıl İzlenebilir?
    1. Pozitek, Next veya Neta markalı SetTopBox ismi verilen uydu alıcı benzeri kablo alıcılarla izlenebilir.
    2. ZTE markalı İ-Kutu (İnteraktif HD Kutu) ismi verilen ve durdurup yeniden izleme özelliği olan interaktif kablo alıcılarla izlenebilir.
    3. Televizyonunuzda dahili DVB-C alıcısı mevcut ise Conax modül ve Smart kart vasıtası ile ek bir cihaza ihtiyaç duymadan izlenebilir.

    KabloTV'de Hangi Yayınlar Bulunuyor?
    KabloTV'de uydu yayını içerisinde bulabileceğiniz Ulusal kanallarla birlikte ücretli yayın yapan Yaşam, Belgesel, Kültür, Spor, Sinema ve Dizi kanalları gibi birçok türde ve HD formatında yüksek çözünürlüğe sahip yayın bulunmaktadır.

    KabloTV'nin Avantajları Nelerdir?

    * KabloTV'yi izleyebilmek için uydu antenine ihtiyaç yoktur. Evinize veya iş yerinize Türksat Kablo'nun çekeceği bir anten kablosu ile Dijital TV yayınlarını rahatlıkla izleyebilirsiniz. Bunların yanında aynı anten kablosu ile İnternet (Kablonet) ve telefon (Kabloses) hizmetleri de verilmektedir.
    * KabloTV, yerin altından döşenen kablolar ile yayınlarını ulaştırdığı için, uyduya göre olumsuz hava şartlarından daha az etkilenmektedir.
    * KabloTV'nin servisleri ücretsizdir. Altyapı veya sistemle ilgili bir sorun yaşadığınızda ücretsiz destek alabilirsiniz, sizden kaynaklanmayan sorunlarda herhangi bir ücret ödenmez.


    KabloTV PAKET SEÇENEKLERİ

    Giriş Paketi
    Ulusal kanalların, Haber Kanallarının, bazı belgesel ve spor kanallarının bulunduğu bir pakettir. Paket içeriği giriş paketi olması sebebiyle çok fazla ücretli kanal barındırmaz. Tematik içerik istemeyenler için uygundur.

    Temel Paket
    Ulusal kanalların, Haber Kanallarının, Belgesel kanallarının, Spor kanallarının, Yaşam kanallarının, Çocuk kanallarının ve ek tematik kanalların bulunduğu temel pakettir.

    Üst Paket
    Temel pakette olan bütün kanalları barındırmaktadır. Bunlara ek olarak farklı spor kanallarını, yabancı dil kanallarını, farklı belgesel kanallarını, dizi ve mutfak kanallarını barındıran bir pakettir.

    Vizioon Sinema Paketi
    6 adet sinema kanalını (Sinema Aile, Sinema Aile 2, Sinema 1001, Sinema 1002, Sinema Komedi ve Sinema Komedi 2) barındıran Sinema paketidir. Giriş, temel ve üst pakete ek olarak satın alınabilmektedir.

    Altın Sinema Paketi
    Vizioon Sinema Paketindeki 6 adet sinema kanalına ek olarak 6 adet sinema kanalı daha içeren Sinema paketidir. İçerisinde Sinema TV, Sinema 2, Sinema Aksiyon, Sinema Aksiyon 2, Sinema Yerli ve Sinema Yerli 2 kanallarıyla birlikte toplam 12 kanal barındırmaktadır. Giriş, temel ve üst pakete ek olarak satın alınabilmektedir.

    Premium Spor Paketi
    4 adet spor kanalını (S Sport, S Sport 2, NBA TV ve Edge Sport) barındıran Spor paketidir. Giriş, temel ve üst pakete ek olarak satın alınabilmektedir.

    beIN Sports Paketi
    6 adet spor kanalını (beIN Sports 1, beIN Sports 2, beIN Sports 3, beIN Sports 4, beIN Sports Max 1, beIN Sports Max 2) barındıran Spor paketidir. Giriş, temel ve üst pakete ek olarak satın alınabilmektedir.

    Türksat KabloTV paket seçenekleri hakkında daha detaylı bilgiye buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.


    EK HİZMETLER

    Conax Modül Kullanıcıları İçin Frekans Listesi
    KabloTV yayınlarını televizyonlarında bulunan DVB-C dahili kablo alıcı üzerinden Conax modül kullanarak izleyen kullanıcılar için Frekans Listesi de bulunmaktadır. Conax modül ve smart (akıllı) kart sayesinde yayınları izleyen kullanıcılar yeni eklenen kanalları bu listeden takip edip kanalları elle ekleyebilirler. Türksat Kablo, KabloTV Frekans listesine buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

    KabloTV Paketlerini Kıyaslama
    Hangi kanalın hangi pakette olduğunu öğrenebilmek ve paketleri kıyaslayabilmek için Türksat Kablo tarafından paket kıyaslama hizmeti de verilmektedir. Türksat Kablo, KabloTV paketlerinin kıyaslama listesine buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

    Tarife Seçici
    Size uygun tarifeyi bulmak için her zaman foruma danışabilirsiniz. Bunun yanında ihtiyaçlarınıza uygun tarifeyi bulmak için Türksat Kablo'nun Tarife Seçim uygulamasını kullanabilirsiniz. Türksat Kablo, KabloTV Tarife Seçim uygulamasına buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

    KabloWebTV
    Türksat Kablo müşterilerine ücretsiz olarak sunulan bir hizmettir. KabloTV yayınlarını Bilgisayarınızdan, Tabletten veya Cep telefonunuzdan ücretsiz olarak izlemenizi sağlayan bir sistem üzerinden işletilmektedir. KabloWebTV uygulaması ile ilgili bilgi almak ve Web TV'deki içeriğe ulaşmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

    Kampanyalar
    KabloTV'nin istediği sürelerde taahhüt vererek tarife fiyatlarından indirim elde edilebilmektedir. KabloTV kampanyalarına buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

    Tarifeler
    Taahhüt vermeden yayınları izlemek isteyen kullanıcılar kendilerine uygun olan KabloTV tarifesini seçerek KabloTV yayınlarına ulaşabilmektedir. Size uygun tarifeyi seçmek için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

    Online İşlemler
    Türksat Kablo Online İşlemler web uygulamasını kullanarak tarifenizi değiştirebilir, kota durumunuzu sorgulayabilir, yeni paket satın alabilir, şikayet kayıtlarınızı iletebilir, güncel faturanız hakkında bilgi alabilir ve daha birçok işlemi müşteri hizmetlerine bağlanmaya gerek olmadan kolayca yapabilirsiniz. Online İşlemler web uygulaması hakkında daha detaylı bilgi almak ve uygulamaya giriş yapmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

    Paketlere Göre Kanal Tablosu
    Hangi kanalın hangi Türksat Kablo paketinde olduğunu öğrenmek ve kanala göre seçim yapmak isterseniz PDF formatındaki güncel kanal tablosuna buradaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

    Cihazlar
    Türksat Kablo, KabloTV yayınlarını izleyebilmeniz için Dijital kutu, İnteraktif akıllı kutu veya televizyonunuzda DVB-C kablo alıcı desteği bulunuyorsa Conax modül almanız veya kiralamanız gerekmektedir. Bu cihazların hepsini Türksat Kablo'dan temin edebilirsiniz. Conax modülü Türksat dışındaki güvenilir olduğuna inandığınız firmalardan da temin edebilirsiniz. Cihazlar hakkındaki güncel bilgiye ve kiralama seçeneklerine ulaşmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.


    İÇERİK VE MARKA TELİF HAKLARI

    * KabloTV, Kablonet ve Kabloses hizmetleri Türksat Uydu Haberleşme KabloTV ve İşletme A.Ş.'nin marka tescilli hizmetleridir, bu markaların ve bu markalar altındaki hizmetlerin kullanım haklarından Türksat Uydu Haberleşme KabloTV ve İşletme A.Ş. sorumludur.
    * Konu içerisindeki yönlendirmeler ve bağlantılar Türksat Uydu Haberleşme KabloTV ve İşletme A.Ş.'nin resmi web sitesine yapılmaktadır ve yönlendirilen içeriklerden Türksat Uydu Haberleşme KabloTV ve İşletme A.Ş. sorumludur.
    * Türksat Uydu Haberleşme KabloTV ve İşletme A.Ş.'nin konu içerisinde adı geçen içerikleri değiştirme, iptal etme, hizmetleri sonlandırma, fiyatları değiştirme, içerikleri kısıtlama hakkı saklıdır.
    * Konu içerisindeki tüm içerik ve anlatımlar maczone tarafından Donanım Haber Forumları adına hazırlanmıştır.
    * Konu içeriği 3 Ocak 2018 tarihinde Creative Commons (CC BY-NC-ND) 4.0 ile telif hakkı kapsamında lisanslanmıştır. CC BY-NC-ND Lisansı hakkında detaylı bilgiye buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
    * CC BY-NC-ND lisansı gereği içeriği alıntı yaparak, kaynak göstererek ancak içeriği değiştirmeden paylaşabilirsiniz. İçeriğin paylaşıldığı yerlerde bu konuya atıf yaparak kaynak göstermek lisans gereği zorunludur. İçeriği ticari amaçla kullanamaz, gelir hedefleyen paylaşımlarda bulunamazsınız.
    * Lisans kodu 288432978 - Legal Kodu

    Bu eser Creative Commons
    Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0
    Uluslararası Lisansı
    ile lisanslanmıştır.

    KABLO TV   [ANA KONU]
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    dhlabs bu mesajı paylaştı
  • Türksat özelleşemez ülke için en kritik durumdaki kurum. Türksat ile Türksat Kablo birbirinden ayrılıp belki Türksat Kablo kısmı özelleşebilir zaten bu kısım eskiden Türk Telekom'a aitti. Ancak Türksat kablo özelleşirse benim nazarımda büyük hata olacaktır, ihaleyi kazanan firma muhtemelen saçma sapan bir firma olacaktır evrensel ve çok kapsamlı büyük bir firma olmayacaktır. İhaleyi kazanan firmada hizmet yerine en kısa yoldan para kazanmayı düşüneceği için Türksat Kablo'nun daha iyiye gideceğini düşünmek hayalcilik olur.

    * Türk Telekom özelleşti ve Oger grubunun oldu ama marka birleşmesi dışında (zorunlu 4.5G geçişi hariç) ciddi bir gelişme yok.
    * Telsim devlet tekelinde değildi ama yerli firmaydı 10 senedir İngiliz Vodafone'un elinde ama 10 senedir altyapı sorunlarını çözemediler hala Telsim'den kalma sorunları devam ediyor. Vodafone'u yurt dışında kullandım mükemmel diyebilirim ama Vodafone Türkiye'deki kullanıcılarına yabancı kullanıcıları kadar değer vermiyor. Marka ismi büyük ama hala eski kötü yapı devam ediyor yani biz son kullanıcılar için yabancılara satılmasının bir faydası olmadı.
    * Digiturk örneği de ortada. Çok kapsamlı Bein grubuna satıldı ama fiyatlar ucuzlamadı, kalite artmadı. Bein grubu İspanya, Almanya, Hollanda gibi ülkelerde de ülke liginin yayın hakkına sahip ama Türkiye'ye göre 3-4 misli daha ucuza satıyor.

    Kısacası söz konusu Türkiye ise hiçbir firmanın özelleştirilmesi veya yerli firmaların yabancılara satılması ülkemize fayda sağlamıyor. Gelen yabancı firma bizleri insan yerine koymuyor, bir Avrupalı veya batılı gibi görüp iyi hizmetlerini sunmuyor, yasalarda yetersiz olduğu için gelen firma en az yatırımla en çok parayı nasıl kazanırım derdine düşüyor ve 5-10 yıl sonra verdiğinin kat be katını kazanıp ülkemizi terk edip gidiyor. Bahse konu olan özelleştirmeler bir Avrupa ülkesinde olsaydı satın alacak firma iyi iş yapar ve devlet tekelinden daha iyi yönetir diyebilirdik ama söz konusu özelleştirmeler Türkiye'de olunca faydadan çok zarar getiriyor.
    Ek paket olarak çıkarsa kuruş dahi ödemem. Sadece maçlar için bir alternatif olacaktı. Premier ligi ve Bundesliga'yı zaten uydudan farklı kanallar üzerinden ücretsiz de izleyebiliyorsun. Diğer spor dallarını da ihtiyacın olduğu vakit internetten her türlü seyredebiliyorsun. Kendilerine muhtaç sanıyorlar herhalde. Devir değişti artık. Kimse sizlere muhtaç değil. Adam akıllı koyun üst pakete hem üye çekin hemde geçiş sağlansın hemde mevcut üye mutlu olup önersin. Win Win varken Lose Lose olarak tarihe yazılın!
    Ek paket olacaksa 1 kuruş vermem, beIN paketi nasıl ellerinde patladıysa bu da bir şekilde patlayacak. Senelerdir S Sport, aylardır S Sport 2 gelecek diye bekliyorduk kanallar geldi fakat bu seferde izlemek için ek ücret istiyorlar. Digitürk'te D-smart'ta Tivibu da TV+ ta hatta ve hatta S Sport+ tan bile, bizim üst paketten çok daha ucuza seyrediliyor kanallar, kendileri bilir. Herhangi bir açıklama falan da yapılmadan ek paket saçmalığına son verilmeli. Aynı şey sinema paketi içinde geçerli herkesin ana pakette ucuza seyrettiği içeriğe biz başlı başına bir üyelik paketi fiyatı veriyoruz ayrıca.
  • Selam Arkadaşlar
    Cebit fuarında aldığım bilgileri buraya da yazıyorum kısaca şöyle: Neta SD alıcılar 5510 DCR-C 85 ytl HD alıcılar 210 ytl olarak Kasıma kadar satışa çıkıyor, sayısal kablo yayını şu anda başlamış durumda, şu anda DVB-C alıcınız varsa şifresiz olarak izleyebilirsiniz yılbaşına kadar şifre olmayacak.
    Conax modül ve kart ile şifre çözülecek tv nizde DVB-C varsa ve Conax modül ve kart takılabilecekse şifreyi çözebileceksiniz ama şu anda şifresiz.


    HD kanal olarak Nat. geo. ve eurosport var diğer kanallar standart bilinenler. Değişik kanal Paketleri ve interaktif hizmetler daha sonra gelecekmiş.

    Fiyat olarak iki tip paket olacak analog tv ve sayısal tv, analog kablo aylık 7 ytl sayısal da abonelik isterseniz conax kartı alyorsunuz 2.5 ytl fark veriyorsunuz yani 9.5 ytl aylık

    Link:

    http://turksat.netvizyon.com.tr/teledunya/index.html

    Neta abone merkezlerinin telleri açıklanmış

    selamlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mastor1

    Selam Arkadaşlar
    Cebit fuarında aldığım bilgileri buraya da yazıyorum kısaca şöyle: Neta SD alıcılar 5510 DCR-C 85 ytl HD alıcılar 210 ytl olarak Kasıma kadar satışa çıkıyor, sayısal kablo yayını şu anda başlamış durumda, şu anda DVB-C alıcınız varsa şifresiz olarak izleyebilirsiniz yılbaşına kadar şifre olmayacak.
    Conax modül ve kart ile şifre çözülecek tv nizde DVB-C varsa ve Conax modül ve kart takılabilecekse şifreyi çözebileceksiniz ama şu anda şifresiz.


    HD kanal olarak Nat. geo. ve eurosport var diğer kanallar standart bilinenler. Değişik kanal Paketleri ve interaktif hizmetler daha sonra gelecekmiş.

    Fiyat olarak iki tip paket olacak analog tv ve sayısal tv, analog kablo aylık 7 ytl sayısal da abonelik isterseniz conax kartı alyorsunuz 2.5 ytl fark veriyorsunuz yani 9.5 ytl aylık

    Link:

    http://turksat.netvizyon.com.tr/teledunya/index.html

    Neta abone merkezlerinin telleri açıklanmış

    selamlar



    Bu Conax kart dediğin Televizyonun Common Interface (CI) yuvasına takılabilen bir kart mı?

    Bir de şu an yayın alabiliyoruz demişsin ama bende gözükmüyor
  • Ayrıca web sitesinde de önkayıtlar başladı diye yazı var. (Sol altta)

    TELEDUNYA
  • Teledünya'nın web sitesinden bir işlem yapabilen var mı?
    Ön kayıt formu dolduruyorum her seferinde hata veriyor,
    444 0 126 ya mesaj atıyorum, en kısa sürede sizi arayacağız diye mesaj geliyor, kaç gün oldu hala arayacaklar.
    tarifeler kısmına bakıyorum, Set top box fiyatları aynen şöyle;

    SET TOP BOX

    HD = 85

    SD = 210

    http://www.teledunya.com/icerik/tarifeler/index.php

    Hizmeti de böyle vereceklerse yandık
  • burdan genel bilgiler verebilir misiniz?
    teşekkürler
    quote:

    Orjinalden alıntı: ilkerecii

    gerekli bilgileri suna bilirim bana mail atan arkadaslarla turksar çagrı merkezi teledunya ve uydu net oparatörüyüm ilkerecii@hotmail.com adresimdir.
  • Teledunya sitesindeki Kampanyalar sayfasını boşaltmışlar.

    http://www.teledunya.com.tr/icerik/kampanyalar/index.php

    Bundan ne anlam çıkartmalıyız?

    Acaba yeni kampanya hazırlığı olabilir mi ki?
  • Bunun tek bir anlamı var "SİSTEM BOZUKLUĞU"
    Çok bozuk ve sistemsiz çalışıyorlar.
    Ne adam gibi reklam yapıyorlar, ağızlarından zorla laf alıyoruz....
    Ne web sitelerinden detayların ne olduğu anlaşılıyor.
    Ne fiyat açıklayıcı (mayıs ve sonrası için),
    Ne HD detayları, ne kanal sayısı, kaç digital kaç analog???
    Sadece merak edenler internetten tırmalayarak öğrenmeye çalışıyor,
    Genele bakınca koca bir SİSTEMSİZLİK ten başka birşey göremiyorum...



    quote:

    Orjinalden alıntı: etpalaz

    Teledunya sitesindeki Kampanyalar sayfasını boşaltmışlar.

    http://www.teledunya.com.tr/icerik/kampanyalar/index.php

    Bundan ne anlam çıkartmalıyız?

    Acaba yeni kampanya hazırlığı olabilir mi ki?
  • Gece yarısından sonra ne olduysa birden tüm kanallar güçlendi (Gerçi yine donmalar var), işte ilk DVB-C resimleri:


    HD kanallar şu an için yok, yeni aramada çıkmıyorlar. İsim karışıklıkları ve kanal sıralaması düzeldi.
    Çözünürlük oldukça iyi bence... Toplam 47 SD yayın alabiliyorum ATV, Show, ve TRT-1,2 tuhaf bir şekilde yok. (Belki onlar da sonra eklenecek)

    http://img340.imageshack.us/img340/4381/dsc03430qr3.jpg
    http://img353.imageshack.us/my.php?image=dsc03438nh9.jpg
    http://img152.imageshack.us/my.php?image=dsc03441fn3.jpg
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CompassTR

    STB olmadan DVB-C tunerli TV ile suan itibari ile HD yayin ve ATV, Show, TRT1 izleyebilen var mi?

    Ben DVB-C tv ile 31 ekim ve 1 Kasim tarihlerinde HD yayin alabilmistim, suan ESP HD kanalinda sadece ses var, goruntu yok.

    Altunizade-Istanbul



    Tv nizin modeli nedir?Eğer TV nizin DVB-C tuneri Mgeg4 çözebiliyorsa HD yayın alırsınız.Test yayınında Show ve ATV yok HD kanallar da ama kayıt olursanız kanallar gelecektir.


    Biz Burda Turksat ın dijitale geçmesiniz konuşuyoruz adamlar ABD'de CNN TV
    35 HD kamera kullanarak Chicago daki muhabirinin 3B hologramını New York stüdyosuna yolluyor. Düşünü bu Tüm kanallar HD olana kadar neler olur ABD'de?Videoyu izlmek isteyen için linkhttp://haber.mynet.com/videosayfali/dis-haber/TV-muhabiri-isinlandi-/06Kasim2008/X1225973633156/mms%253A%252F%252Fhaberav%252Emynet%252Ecom%252Fhv%252Fcnn3d65%252Ewmv/1
  • quote:

    Orjinalden alıntı: antidote01


    quote:

    Orjinalden alıntı: mastor1

    Selam Arkadaşlar
    Cebit fuarında aldığım bilgileri buraya da yazıyorum kısaca şöyle: Neta SD alıcılar 5510 DCR-C 85 ytl HD alıcılar 210 ytl olarak Kasıma kadar satışa çıkıyor, sayısal kablo yayını şu anda başlamış durumda, şu anda DVB-C alıcınız varsa şifresiz olarak izleyebilirsiniz yılbaşına kadar şifre olmayacak.
    Conax modül ve kart ile şifre çözülecek tv nizde DVB-C varsa ve Conax modül ve kart takılabilecekse şifreyi çözebileceksiniz ama şu anda şifresiz.


    HD kanal olarak Nat. geo. ve eurosport var diğer kanallar standart bilinenler. Değişik kanal Paketleri ve interaktif hizmetler daha sonra gelecekmiş.

    Fiyat olarak iki tip paket olacak analog tv ve sayısal tv, analog kablo aylık 7 ytl sayısal da abonelik isterseniz conax kartı alyorsunuz 2.5 ytl fark veriyorsunuz yani 9.5 ytl aylık

    Link:

    http://turksat.netvizyon.com.tr/teledunya/index.html

    Neta abone merkezlerinin telleri açıklanmış

    selamlar



    Bu Conax kart dediğin Televizyonun Common Interface (CI) yuvasına takılabilen bir kart mı?

    Bir de şu an yayın alabiliyoruz demişsin ama bende gözükmüyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozgurum


    quote:

    Orjinalden alıntı: pireee

    saol ozgurum yorumun için. peki baglamaya geldiklerinde taahhütname dışında başka birşey imzaladın mı? ben işyerinde oldugum için taahhütnameyi ptt ye vermeyi düşünüyorum kabul ederlerse eger. eve baglantıya gelip imza nerede demesinler sonra.



    ben telefonla başvurdum 3 gün sonra gelip evde sözleşme imzalattılar, işim evime yakın olduğundan onlar kurulumu yapana kadar ben yetiştim ama ptt işini kabul ederler mi bilemiyorum


    tesekkur ederim. biraz önce ptt ye gittim, ilgilenen arkadas "turksat bir link actı ama daha basvuru olmadı falan" dedi. bana evin yakınındaki bir yetkili bayinin telefonunu verdi. imza için evde olmam gerekiyormuş (cumartesi olacaktı yani). bende, siz persembe baglayın ben bu aksam firmanıza imzaya gelirim dedim :)) tamam dediler. başvuracak arkadaslar başvuru için direk :

    http://www.teledunya.net/icerik/aboneol/abone_merkezleri.php

    linkindeki size en yakın bayiyi arayıp, kayıt yaptırın. ücret işini kurmaya gelen elemanlar hallediyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pireee -- 18 Kasım 2008; 17:51:45 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

    bi ara kampanyalar kısmını açtığımızda, uydunet ile teledünya birlikte abone olduğunda; kurulum ücretlerinde indirimli tablo çıkıyordu şimdi ise bu tablodan eser kalmamış.acaba kampanya bittimi yoksa halen devam ediyorda site yapım aşamasında olduğu için mi göstermiyorlar..bilgisi olan varmı?



    http://teledunya.blogcu.com/ sitesinden bahsettiğiniz fiyat listesine ulaşabilirsiniz.. geçerli olduğunu düşünüyorum fakat siz fiyatları gözden geçirip 444 0 126'yı ararsanız emin olursunuz..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lenovo1


    quote:

    Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

    bi ara kampanyalar kısmını açtığımızda, uydunet ile teledünya birlikte abone olduğunda; kurulum ücretlerinde indirimli tablo çıkıyordu şimdi ise bu tablodan eser kalmamış.acaba kampanya bittimi yoksa halen devam ediyorda site yapım aşamasında olduğu için mi göstermiyorlar..bilgisi olan varmı?



    http://teledunya.blogcu.com/ sitesinden bahsettiğiniz fiyat listesine ulaşabilirsiniz.. geçerli olduğunu düşünüyorum fakat siz fiyatları gözden geçirip 444 0 126'yı ararsanız emin olursunuz..


    evt gördüğümde bu liste idi..tşk ederim link için.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_27121345/mpage_9//tm.htm#27914195

    quote:

    Orjinalden alıntı: thor1

    uydu alıcıların giriş frekansı 950-2150 mhz kablo alıcı ise 5-862 mhz arası çalışıyor şimdi nasıl olurda teledünyacı arkadaş "mantıken olur" diyor bende yarın başvuracağım ama bende şans yok bana böyle mantıklı bir teledünyacı düşmez


    quote:

    Orjinalden alıntı: incele


    Pozitek HD STB ı Uydu yayınına baglamayı deneyen oldumu?
    Olduysa sonuç nedir?
    Teledünya ekibindeki teknik elemana sordum.Giderayak "Mantıken olur"dedi

  • quote:

    Orjinalden alıntı: albatrosshigh

    Hayır su anda ben Teledünya abonesi degilim. Sadece Kablolu tv abonesiyim.
    ikisi farklı seyler.


    İkisi aynı şey! Türksat digital kablo tv'ye geçince pazarlama stratejisi olarak farkı vurgulamak için isim değişikliği yaptı sadece.

    Aşağıdaki linke bakacak olursanız aynı olduğunu anlarsınız:

    http://www.kablotv.com.tr

    veya

    http://www.turksat.com.tr 'dan Türksatkablo linkine bakabilirsiniz.
  • @Sympatigue ve osmancik83

    Yanlıs anlamayın polemik yaratmaya calısmıyorum sadece eksik kalan noktaları bulmaya calısıyorum.
    Benim anlamadıgım su, eger dediginiz gibi kablotv teledunya'ya upgrade olduysa, asagıdaki link'te
    neden iki ayrı paket olarak bahsediliyor ve Mayıs 2009'a kadar kampanyalı olarak ikisi beraber 9.5ytl
    deniliyor?

    http://www.teledunya.net/icerik/tarifeler/index.php

    Benim buradan anladıgım su oluyor:
    Kablotv ve teledunya, Turksat'ın sundugu iki farklı paket.
    Dileyen Kablolu tv aboneleri, aynı zamanda teledunya abonesi olarak 9.5ytl odeyerek
    Mayıs 2009'a kadar kampanya fiyatı ile sahip oluyorlar. Ama bu tarihten sonra ikisi
    beraber 7ytl+9.5ytl oluyor.

    Bu yuzden, Mayıs 2009'dan sonra kablolu tv aboneligimi iptal ettirerek, sadece teledunya
    abonesi olarak kalırsam, evimdeki turksat kutusundan gelen kabloyu, ikiye cogaltarak,
    birini tuplu tv'min anten girisine takıp analog yayın, digerinide teledunya ile beraber aldıgım
    HD topsetbox'a takarak lcd tv'mden dijital yayın alabilir miyim?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: albatrosshigh


    @Sympatigue ve osmancik83

    Yanlıs anlamayın polemik yaratmaya calısmıyorum sadece eksik kalan noktaları bulmaya calısıyorum.
    Benim anlamadıgım su, eger dediginiz gibi kablotv teledunya'ya upgrade olduysa, asagıdaki link'te
    neden iki ayrı paket olarak bahsediliyor ve Mayıs 2009'a kadar kampanyalı olarak ikisi beraber 9.5ytl
    deniliyor?

    http://www.teledunya.net/icerik/tarifeler/index.php

    Benim buradan anladıgım su oluyor:
    Kablotv ve teledunya, Turksat'ın sundugu iki farklı paket.
    Dileyen Kablolu tv aboneleri, aynı zamanda teledunya abonesi olarak 9.5ytl odeyerek
    Mayıs 2009'a kadar kampanya fiyatı ile sahip oluyorlar. Ama bu tarihten sonra ikisi
    beraber 7ytl+9.5ytl oluyor.

    Bu yuzden, Mayıs 2009'dan sonra kablolu tv aboneligimi iptal ettirerek, sadece teledunya
    abonesi olarak kalırsam, evimdeki turksat kutusundan gelen kabloyu, ikiye cogaltarak,
    birini tuplu tv'min anten girisine takıp analog yayın, digerinide teledunya ile beraber aldıgım
    HD topsetbox'a takarak lcd tv'mden dijital yayın alabilir miyim?


    Kablo TV ve Teledünya ;

    Kablo TV Hizmeti = 7 YTL
    Teledünya Hizmeti = 2.5 YTL ( Kablo TV yayınının digital hali )

    Yani ikisi ayrı birer hizmet türü .

    Kablo TV yayınını digital olarak almak isterseniz ödeyeceğiniz bedel 9.5 YTL ( 7 YTL + 2.5 YTL )

    Kablo TV hizmeti olarak bahsedilen hizmet Teledünyanın analog yayınları için kullandığı terimin adı.
    Teledünya hizmeti olarak bahsedilen hizmet ise yeni nesil digital yayın hizmeti.

    Mayıs ayına kadar Teledünya için alınacak bedel 2.5 YTL olarak belirlenmiş. Tanıtım fiyatı olsa gerek. Mayıs ayından sonra Teledünya abonelik bedeli diyelim ki 10 YTL oldu . O zaman siz Kablo TV hizmeti ile beraber 17 YTL ödeyeceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 20 Kasım 2008; 21:25:45 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sympatique

    quote:

    Orjinalden alıntı: albatrosshigh


    @Sympatigue ve osmancik83

    Yanlıs anlamayın polemik yaratmaya calısmıyorum sadece eksik kalan noktaları bulmaya calısıyorum.
    Benim anlamadıgım su, eger dediginiz gibi kablotv teledunya'ya upgrade olduysa, asagıdaki link'te
    neden iki ayrı paket olarak bahsediliyor ve Mayıs 2009'a kadar kampanyalı olarak ikisi beraber 9.5ytl
    deniliyor?

    http://www.teledunya.net/icerik/tarifeler/index.php

    Benim buradan anladıgım su oluyor:
    Kablotv ve teledunya, Turksat'ın sundugu iki farklı paket.
    Dileyen Kablolu tv aboneleri, aynı zamanda teledunya abonesi olarak 9.5ytl odeyerek
    Mayıs 2009'a kadar kampanya fiyatı ile sahip oluyorlar. Ama bu tarihten sonra ikisi
    beraber 7ytl+9.5ytl oluyor.

    Bu yuzden, Mayıs 2009'dan sonra kablolu tv aboneligimi iptal ettirerek, sadece teledunya
    abonesi olarak kalırsam, evimdeki turksat kutusundan gelen kabloyu, ikiye cogaltarak,
    birini tuplu tv'min anten girisine takıp analog yayın, digerinide teledunya ile beraber aldıgım
    HD topsetbox'a takarak lcd tv'mden dijital yayın alabilir miyim?


    Kablo TV ve Teledünya ;

    Kablo TV Hizmeti = 7 YTL
    Teledünya Hizmeti = 2.5 YTL ( Kablo TV yayınının digital hali )

    Yani ikisi ayrı birer hizmet türü .

    Kablo TV yayınını digital olarak almak isterseniz ödeyeceğiniz bedel 9.5 YTL ( 7 YTL + 2.5 YTL )

    Kablo TV hizmeti olarak bahsedilen hizmet Teledünyanın analog yayınları için kullandığı terimin adı.
    Teledünya hizmeti olarak bahsedilen hizmet ise yeni nesil digital yayın hizmeti.

    Mayıs ayına kadar Teledünya için alınacak bedel 2.5 YTL olarak belirlenmiş. Tanıtım fiyatı olsa gerek. Mayıs ayından sonra Teledünya abonelik bedeli diyelim ki 10 YTL oldu . O zaman siz Kablo TV hizmeti ile beraber 17 YTL ödeyeceksiniz.



    Tesekkur ederim.
    Yarın Turksat'ı arayacagım ve bir de onlara soracagım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: albatrosshigh


    @Sympatigue ve osmancik83

    Yanlıs anlamayın polemik yaratmaya calısmıyorum sadece eksik kalan noktaları bulmaya calısıyorum.
    Benim anlamadıgım su, eger dediginiz gibi kablotv teledunya'ya upgrade olduysa, asagıdaki link'te
    neden iki ayrı paket olarak bahsediliyor ve Mayıs 2009'a kadar kampanyalı olarak ikisi beraber 9.5ytl
    deniliyor?

    http://www.teledunya.net/icerik/tarifeler/index.php

    Benim buradan anladıgım su oluyor:
    Kablotv ve teledunya, Turksat'ın sundugu iki farklı paket.
    Dileyen Kablolu tv aboneleri, aynı zamanda teledunya abonesi olarak 9.5ytl odeyerek
    Mayıs 2009'a kadar kampanya fiyatı ile sahip oluyorlar. Ama bu tarihten sonra ikisi
    beraber 7ytl+9.5ytl oluyor.

    Bu yuzden, Mayıs 2009'dan sonra kablolu tv aboneligimi iptal ettirerek, sadece teledunya
    abonesi olarak kalırsam, evimdeki turksat kutusundan gelen kabloyu, ikiye cogaltarak,
    birini tuplu tv'min anten girisine takıp analog yayın, digerinide teledunya ile beraber aldıgım
    HD topsetbox'a takarak lcd tv'mden dijital yayın alabilir miyim?


    KabloTV yani analog yayın, digital yayında olduğu (olacağı) gibi şifreli bir yayın olmadığı için şu aboneye yayın yapılsın bu aboneye yayın yapılmasın gibi bir seçenek olduğunu düşünmüyorum.

    Yani ben analog yayın istemiyorum bana mevcut kablodan sadece digital yayın verin analogu kesin deseniz bile bu yapılamaz diye düşünüyorum.

    Ancak tam tersi mümkün tabii. Şu kart no'lu aboneye digital yayın yollama veya sadece şu paketteki kanalları görebilsin diyebilirler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.