Şimdi Ara

Kings Bounty The Legend

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
14.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu oyun nassı arkadaşlar???
    videolarını izledim de heroes a benzio sanki biraz ki ben heroes hastasıyımdır, oynayan arkadaşlar bi yorum yapabilir mi??
    guzelse indircem de...



  • quote:

    Orjinalden alıntı: bostana

    arkadaşlar ben level 9 a geldim bu adalardaki(western ve eastern island) düşmanlar çok kuvvetli bunlarla nasıl baş edecem?

    Karakterinizin sınıfına göre özellikler mevcut. Örneğin warrior ise atak ve defans özellikleri çok yüksek çıkar. Bu özellikler direkt oyundaki askerlere yansır. Yani skillerinizde atak ve defansa +2,3 veren bonuslar olur.

    Büyücü ise 3 büyü sınıfına ait skill sistemi vardır. Yanlış hatırlamıyorsam order magic biri. Diğerlerini tam hatırlamıyorum. Büyücüde bu büyü skillerini mümkün mertebe 3. seviyeye getirmeye çalışın. Ayrıca archmage'e yüklenip spell powerı arttırın. Asıl zevklisi son skill. bunu 3lerseniz her defasında iki kez büyü kullanma şansınız olur ki ileride gelen büyüler ile daha rakip hamle yapmadan çoğunu serersiniz.

    Paladin ilk oynadığım sınıftı. Açıkçası aynı sizin gibi acemilikle oynadığım için tam bilemiyorum ayrıntıları ama onda da kendi sınıfından olan özellikleri arttırırsanız aynı şekilde fayda sağlıyor. Heal birincil skilli ama ben hiç faydasını görmedim. Vermesenizde olur. Rahipleri inquisitor yapan son seviye bir skill var. Bunu açtım ama inquisitorlar çok sakat. Rakip ile bir olup size dönebiliyorlar

    Asker sayınız leadership ile artar. Seviye atladıkça çıkan bonusları öncelikle leadershipe verin. Bu sayede ileride daha az zorlanırsınız.

    Sadece görevlere bağlı kalmayın mümkün olan her noktaya gidin, her nesneye dokunmaya çalışın(dokunulabilen). Savaşlarda kutuları açmaya çalışın. Ana kalenizde arena var. Seviyeniz eşitlendikçe arenada dövüşün. Her orduyla savaşmayın. Bazen savaşmanıza gerek kalmadan da görevi tamamlarsınız. Hatta öldürmediğiniz bir yaratık ileride size fayda sağlayabilir.

    Silahlar, takılar geliştirilebilir. Seviye atlatmak için savaşmanız gerekir. Geliştirilebilir(upgrade) malzemelere ikinci tuşla basarsanız upgrade seçeneği çıkar. Bunu yapmadan önce oyunu yedekleyin ki ordunuz heba olmasın. Bazen çok zorlayabilir.

    Para biriktirin. İleride çok sağlam askerler çıkacak onları ordunuza katabilmek için ciddi paralar dökmeniz gerekecek.

    Askerlerin morallerine dikkat edin. Bazen farklı sınıftaki askerler birbirlerinin moralini bozar. Örneğin bir human ile elf aynı orduda birbirleri ile anlaşamayabilir moralsiz olabilirler. bu da size savaş yapamayan asker olarak geri döner.

    Adalara erken gitmiş gibisiniz sanki. Seviye 8 zorlar sizi orada. Yine de her yeni gittiğiniz bölgede yeni askerler çıkar. Adalarda Shamanlar var. Oyundaki en favori savaşçılarımdandır. Hem defansı çok güçlüdür, hem atağı çok güçlüdür hem uzaktan çok etkin bir vuruşu vardır, hem healerdır hem cursedtır

    Bu arada kutuları biliyorsunuzdur umarım. Spirits of rage. 4 adet işinin ehli yaratığa sahip oluyorsunuz. Önce swamp ve stone spiriti geliştirebiliyorsunuz.
    Sonra ice spirit en son ve en güzeli death spirit(reaper).
    http://www.kings-bounty.com/eng/spirits.php

    Bu arada evlenmeyi ihmal etmeyin. Çoluk çocuğa karışırsınız. Çocuklarınız size bonus verirler. Çocuğunuz olmazsa eşinize de bir şeyler giydirir ekstra bonus toplarsınız. 5 evlilik gördüm bir yerde ama ben en fazla iki kez evlenebildim. İlki ilk kasabada korsanın kızı. Yüzük alıyorsunuz görev var bir tane. Ondan sonra evlenebiliyorsunuz babasındna isteyip.

    İlk oyun oyun sayılmaz. Acemiliğinizi atıyorsunuz orada. Bunu bitirip bir daha deneyin. Senaryo aynı bitsede görevleri farklı oynarsanız ilerleyen zamanlarda farklı durumlarla karşılaşabiliyorsunuz.,

    Bilmem yardımcı olabildim mi? İyi eğlenceler.


    3 karakterle de bitirdim. Şimdi özleyinceye kadar ara verdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 17 Mart 2009; 2:13:01 >




  • Sanırım oyunun yenisi çıkıyor. Ekran görüntüleri var. Adı da "King's Bounty: Armored Princess"

    http://www.worthplaying.com/article.php?sid=61276
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.