Şimdi Ara

KURU (Hava) TEMİZLEMELİ SAMSUNG ÇAMAŞIR MAKİNASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
39.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  KURU (Hava) TEMİZLEMELİ SAMSUNG ÇAMAŞIR MAKİNASI



    12 kg yıkama / 6 kg kurutma / 6kg hava ile yıkama kapasitesine sahip

    Teknik detaylar aşağıdaki linkde mevcut

    Tıklayınız


    Bu üründen kullanan veya tanıdığında olup da fikir sahibi olan arkadaşımız varmı, özellikle yorgan battaniye yastık türü şeylerde hava ile temizlemenin işe yarayıp yaramadığını merak ediyorum


    Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler



  • yaw susuz vs tamamda o yıkama işini yapan gümüş iyonmu neyse onun bi maliyeti vardır sanırım

    hepten maki,nayı al bitmez herhal
  • samsungun bu tarz pahalı çamaşır makineleri baya pahalı .
    4 milyar çamaşır makinesi .

    ama bu modellerini çok seviyorum çok güzel görünüyorlar ama hiç samsung çamaşır makinesi kullanan tanıdığım olmadı :)
  • @JackDaniels bu gümüş iyon denilen şey klimalarda da var var, 3 senedir kullanılan klimada bitmedi biten bir şey mi onuda bilmiyorum fakat acaba sağlığa zararlımıdır, cep telefonlarıda ilk çıktığında kimse zararından bahsetmiyordu, acaba bir 10 yıl sonra siz bunlarla yıkadınız ama bunda kanserojen madde vardı denir mi .. aramızda kimya mühendisi veya bu konulardan anlayan arkadaşımız varmı? nedir bu iyonların çalışma mantığı, fayda veya zararları ?

    @ugur@ 4 milyarı bulmuyor, 2800 civarı bulmak mümkün, muhtemelen yıl sonu itibariyle sirkeci taraflarında 2500' e bile bulunabilir diye düşünüyorum


    Birde herhangi bir kurutma makinası kullanıpta memnun kalmayan arkadaşımız varmı?
  • Arkadaşlar kurutma makinaları önden hava alıp ve yine önden hava veriyorlar bu cihazda ise hava girişi yok, kurutmayı nasıl yaptığı konusunda fikri olan var mı?
  • Bu hava ile temizleme olayı büyük ihtimalle havalandırma gibi birşeydir. Diğer birçok makinada da var.
  • Kullanma klavuzunda ısıtarak yıkama için 2100w kurutma içinse 1900w yazıyor, tanıtımlarda ise yıkama A sınıfı kurutma D sınıfı diyordu halbuki klavuzda yıkama daha fazla elektirik harcıyor gözüküyor,bu değerleri nasıl okumak gerek.. acaba bu değerler saatte harcadığımı yoksa tüm bir yıkama ve kurutma için harcadığımı
  • Merhaba,

    Bu çamaşır makinesi deyipte diğerleriyle aynı kefeye konamayacak kadar güzel bir cihaz.
    Ürünün Hava ile temizleme olayı mükemmel. Sigara kokusundan burnunuzun direğinin kırıldığı giyselerinizi atıyorsunuz 20 dakika içerisinde kokudan eser kalmıyor. Su ve deterjan kullanmadan bunları yapıyor olmasıda samsung mühendisiliğinin bir harikası. sedece çıktıklarında giysiler ısınmış olarak çıkıyor hepsi bu ama kokudan eser yok, parfüm kokusu dahi kalmıyor...

    Ayrıca Silver Nano teknolojisinin insan sağlığı için hiçbir yan etkisi yok, yukarda bir arkadaşın belirttiği gibi 10 yıl sonra bunlar kanser yapıyordu kullandınız diyecek birisi yok nedenmi? Gümüşün antibakteriyel olduğunu istediğiniz doktora yada kimyacıya sorabilirsiniz. Eskiler yoğurt yaparlarken köylerde yoğurt kesilmesin diye gümüş bakraçlarda yaparlardı, giysilerin arasına gümüş para koyarlardıki güve oluşmasını önlemek için. Aslında görmediğimiz çevremizde uzun zamandır okadar çok gümüş kullanıyoruzki tahmin bile edemezsiniz. Bir diğer detayda şuki Samsunglarda bulunan Silver Nano teknolojisi içerisinde yaklaşık 10 yıl ömrü olan 2 plakadan oluşuyor. gümüş yıkama yapmak için herhangibir deterjana falan ihtiyaç duyulmuyor. Ayrıca silvir nano size ne kazandırıyor biraz ondan bahsedeyim.Bu cihaz ile 30 derecede renkli ve beyazları ayırd etmeden tek seferde 12 kg yıkayabiliyorsunuz. Buda zamandan ve paradan kazanç sağlıyor.

    Bu cihaz o kadar sessiz çalışıyorki görmeniz lazım, sarsıntıdan eser yok ayrıca. 4 adet araba amortisörünün üzerine kurulmuş bu cihaz en ufak titreme yapmadan en yüksek devirde bile sessiz bir şekilde çalışıyor.

    Bu cihazın dayanıklılığına gelince, kuru temizleme yapan yerlerde kurutma makinesi ve hassas ürünlerde koku temizlemek için yaklaşık 3 yıldır kullananları tanıyorum. Ayrıca fizik tedavi merkezinde günde en az 6 defa havlu yıkanıp kurutulduğunu da biliyorum. en ufak bir problemle karşılaşılmadı henüz.

    gecikmeli bitirme özelliği göz doldurucu, mesela akşamdan giysilerinizi koydunuz ve ona dedinizki ben sabah 8 gibi giysilerimin hepsini ütüye hazır şekilde istiyorum. Samsung gecikmeli bitir teknolojisi ile önce yıkıyor sonra kurutuyor ve istediğiniz saatte tamamlıyor. Kırışık önleme teknolojisi ile gömlekler daha kolay ütülenebiliyor.

    şimdi gelelim fiyatına,

    bu ürün yaptıklarına göre çokta pahalı sayılmaz,



    Samsung WD6122CKC Çamaşır Makinesi Ücretsiz kargo ve Montaj dahilhttp://www.macrocomonline.com/urun_detay.asp?pid=22052

    Buda yenisi :)

    Samsung WD8122CVD Çamaşır Makinesi Ücretsiz kargo ve Montaj dahilhttp://www.macrocomonline.com/urun_detay.asp?pid=22387

    Bu üründe 12 kg olmayıp bu makinedeki bütün özelliklere sahip 7 KG yıkama 3,5 Kg kurutma yapabilen modeli.

    Samsung WD7704C8C Çamaşır Makinesi Ücretsiz kargo ve Montaj dahilhttp://www.macrocomonline.com/urun_detay.asp?pid=22050
  • Hort. Bunu bir bayide gördüm, abi çok büyük makina ya. Tamam özellikleri iyi olabilir ama küçük banyolara gelmez diye düşünüyorum, mutfağa da girmez.

    CVD modeline ağzım açık baktım, keşke alabilsem dedim ama parasızlık gözü kör olsun
  • arkadaşım bu gösterdiğin ürün samsungun 3-4 yıllık eski bir modeli(hala çok havalı ve teklonojik) ben vaktiyle çok inceledim ancak o zmanlar hem çok pahalıydı hemde eşim 12 kiloya karşıdı gerçekten 12 kilo olması bi ailenin kullanımını aşıyor nitekim tüketimde a sınıf değil bu yüzden biz evlenirken yeni çıkan ve aynı özelliklere sadece daha ufak olan bu makinayı aldık:http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/washing-machine/washing-machine/WD7704C8C/YAH/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=

    bundada yıkama kurutma ve hava ile temzileme silver nano var ki şimdi çok daha şık güzel modellerde var ben sana yorumlarımı anlatayım:
    makinayı 1,5 senedir kullanıyoruz hiç bir arıza vermedi
    a sınıfı ve çok sessiz çalışıyor
    yıkama kalitesi mükemmel
    istediğin saate kur yıkayıp kurutoyır proğram sayısı ziyadesiyle fazla kot proğramı bile var

    kurutma fonksiyonu güzel lakin bizim balkonumuz müsait olduğundan hanım balkona asmayı tercih ediyor çünkü kurutma sistemi çok elektrik yakıyor ayrıca hanıma göre güneş ışığı ile kurutma iyidir.

    hava ile temizleme fonksiyonu ise biraz tırıvırı makinayı 1,5 yıldır kullanıyoruz biki yada üç defa ihtiyaç duyduk sistem basit çamaşırlara şiddetli sıcak buhar veriyor ama öyle köklü ter sigara kokusunu çıkarmıyor hafif kokuları çıkarıyor hani çok hassas giysiyi temzilemek için uygun..

    silver nano ise makine çamaşırı yıkama esnasında çamaşırların üzerine gözle görülmeyecek ufaklıkta gümüş iyonları püskürtüyor gümüş iyonlarının dezenfekte etme özelliği var arkadaşların tahmini gibi biten birşey ama öyle çabuk biten birşey değil kullanımına göre değişmekle 3 -4 yılda naca biter daha çok iç çamaşırlarında yada hem hijyenik olması gereken hemde yüksek sıcaklığa atamadığın narin giysilerde kullanılabilir biz bebek giysilerinde kullanırız diye daha pek kullanmadık..

    umarım yeterince yardımcı olmuşumdur..
  • samsung WDO804W8N YA DA samsung WD0804W8E hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.